Kielczanin pisze: Ja osobiscie licze , tak jak juz wczesniej pisalem ze Legia trafi na Slovan Liberec a Lech na Herthe Berlin i obie ekipy zrobia kilkutysieczne najazdy na mecze do Liberca i Berlina.
Niestety jedynie na odwrót moze się to spełnic, ponieważ w dniu dzisiejszym UEFA podzieliła zespoły wewnątrz strefy środkowo-wschodniej. Podział strefy środkowo-wschodniej
Grupa 1
Drużyny rozstawione:
VfB Stuttgart 1893
FC Zurich
Grasshoppers Zurych
FC Slovan Liberec
FC Vaslui
Drużyny nierozstawione:
Lech Poznań
SK Sturm Graz
MSK Zilina
Gyori ETO FC
Metalurgs Lipawa
Grupa 2
Drużyny rozstawione:
Dnipro Dniepropietrowsk
FK Austria Wiedeń
Hertha BSC Berlin
FK Moskwa
Debreceni VSC
SV Austria Salzburg
Drużyny nierozstawione:
BSC Young Boys Berno
AC Bellinzona
Legia Warszawa
NK Interblock (Ljubljana)
Suduva Marijampole
WIT Georgia Tbilisi
w Barcelonie Wisłą przegrałą 1-0 ale to nie tamat sportowy...
Pamięta ktoś czy Wiślacy byli wtedy na Cam Nou jeśli tak to w jakieś sile ? Pare lat temu chyba Legia też grala z Barcą i mam to samo pytanie czy ilu było kibiców (L)?
Zajebisty wyjazd Chyba jade pociagiem. 21 godzin w jedna strone bez przesiadek. Chcialem Berlin lub Moskwe wiec nie jest zle.
Lech bedzie mial spoko wyjazd do Zurychu
W Zurichu jak bylem to jedyne co bylo fajne to sam mecz i incydent po meczu. Miasto nudne, nie w moim typie. Na granicy same problemy. kibice w Zurichu jak graja z kims to lacza sie razem (podobno).
Smokofilimidynek pisze:P.S.koniec jazdy białej gwiazdy jak nie z Beitarem to na pewno z Barcą-jupi
Moją o co grać raz że jeśli przejdą Beitar to przyjedzie do nich Barca a 2 że jeśli awansują do 3 rundy eliminacji LM to nawet w przypadku odpadnięcia z Barcą zostanie im Puchar Uefa a w 1 rundzie (chyba tak sie będzie nazywała kolejna runda ) będzie sporo interesujących przeciwników.
Lon(RKS)don pisze:nie widzialem meczu Lecha w tv o co chodzi z tym ze jest zostawione wolne miejsce a potem na siebie ruszaja taka bijatyka dla zartow ?
TAZZ_STILON pisze:ogladam teraz mecz Lecha i znow nasunelo mi sie pytanie ktore juz co jakis czas do mnie wraca:)
Dlaczego na fladze "Kolejorz" ktora jest jedna z wizytowek Poznaniakow jest nieakceptowany herb z koziołkami?
Skąd masz takie informacje że jest nieakceptowany??
Lon(RKS)don pisze:nie widzialem meczu Lecha w tv o co chodzi z tym ze jest zostawione wolne miejsce a potem na siebie ruszaja taka bijatyka dla zartow ?
TAZZ_STILON pisze:ogladam teraz mecz Lecha i znow nasunelo mi sie pytanie ktore juz co jakis czas do mnie wraca:)
Dlaczego na fladze "Kolejorz" ktora jest jedna z wizytowek Poznaniakow jest nieakceptowany herb z koziołkami?
Ustawka banda na bande
kto wygral i ile trwała walka
motyw wyglada zajebiscie-widzialem na ktoryms z filmikow lecha
KYLIMANDŻARO pisze:
o pilce w niewlasciwym miejscu napisze, pierwszy raz bo wyniki mimo wszystko robia wrazenie. tak powinno byc, powinno sie jechac takie ekipy 3 bramkami i nara. oby tak dalej.
"Robia wrazenie" ? To jest tragedia zeby z takimi druzynami remisowac w calym meczu (Legia) czy do przerwy (Lech) albo odpadac (wszystkie Tereki, Tbilisi, Czernomorce, Vetry, Cementarnice i jeszcze pare innych). Takich kolesi trzeba rozjezdzac tak zeby na sama mysl slowa "Polska" kojarzyl im sie "pogrom". Tak jak dawniej Widzew, Hutnik czy Wisla rozjezdzaly pionkow z Azerbejdzanu, kolejno, 8-0, 9-0 i 8-2. Wtedy wyniki moglyby znowu "robic wrazenie". Wygrana 4-1 to normalnosc.
kolesie pokroju smokocostam zawsze mi doprawiaja humoru Co mecz pewnie kibicujesz innej druzynie byle tylko ktosatam nie wygral? Zal mi cie, szczerze
zle mnie zrozumiales. nie pisalem o ostatnich wynikach z kilku sezonow a o wylacznie tych 2 meczach (legii i lecha) i wynikach 4:1. kiedys bylo inaczej - pilke tez tak jakby inaczej kopano:) stad dla mnie teraz taki wynik 4:1 robi wrazenie bo przyzwyczailem sie do meczarni z azerami czy innymi o podobnym klimacie. nie rozmawiajmy juz o pilce bo nie lubie i dzial nieodpowiedni
KYLIMANDŻARO pisze:
kolesie pokroju smokocostam zawsze mi doprawiaja [link] :) Co mecz pewnie kibicujesz innej druzynie byle tylko ktosatam nie wygral? Zal mi cie, szczerze :)
zle mnie zrozumiales. nie pisalem o ostatnich wynikach z kilku sezonow a o wylacznie tych 2 meczach (legii i lecha) i wynikach 4:1. kiedys bylo inaczej - pilke tez tak jakby inaczej kopano:) stad dla mnie teraz taki wynik 4:1 robi wrazenie bo przyzwyczailem sie do meczarni z azerami czy innymi o podobnym klimacie. nie rozmawiajmy juz o pilce bo nie lubie i dzial nieodpowiedni
)
bo jest nieakceptowany
herb/logo powstało w czasach gdy nie było tak radykalnej walki z innymi herbami niż kibicowskie i zawsze zostanie na tej fladze jako element naszej historii