Euro2008 - dojazd, noclegi itp.
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
panowie mam takie pytanie od razu zastrzegam że jestem ciemny w te sprawy.
Otóż wracając z Wiednia pociągiem. Ciuchcia która jechałem miała problemy przez to pociąg miał bardzo duże opóźnienie . W związku z tym opóźnieniem spóźniłem się na autobus (dokładniej to on już odjechał kiedy dotarłem do miejsca odjazdu ) na który miałem wykupiony już bilet wcześniej. Czy istnieje możliwość dostania jakiegoś odszkodowania od pkp w związku z poniesionymi stratami ?
Otóż wracając z Wiednia pociągiem. Ciuchcia która jechałem miała problemy przez to pociąg miał bardzo duże opóźnienie . W związku z tym opóźnieniem spóźniłem się na autobus (dokładniej to on już odjechał kiedy dotarłem do miejsca odjazdu ) na który miałem wykupiony już bilet wcześniej. Czy istnieje możliwość dostania jakiegoś odszkodowania od pkp w związku z poniesionymi stratami ?
-
troche biurokracji, ale szansa jest: najpierw zaświadczenie z PKP (najlepiej było wziąść odrazu) o spóżnionym pociągu, a potem 2 możliwości, albo zwracasz się o zwrot firmy gdzie kupiłes bilet na autobus (mało realna), albo składasz papiery do PKP o całkowity zwrot kosztów z winy PKP. Pamiętaj, żeby wszystkie dokumenty (zaświadczenia i bilet dawać w kopi z podpisem o "zgodne z orginałem") to tak na wypadek jabky im papiery zgineły, bez orginałów nic pózniej niezałatwisz ...
-
Oddam po cenie bilet na Polska-Chorwacja.
Jak ktoś ma chęć na turystykę to zapraszam.
Patrząc na mój dramat w otrzymaniu urlopu, po dzisiejszym skurwysyństwie ze strony śmiecia z anglii, dla mnie jest to gra nie- warta świeczki.
Cena biletu = 80euro lub 340 złotych(tyle ile ja zapłaciłem).
Mój numer - 507030632
Jak nie odbiorę to oddzwonię.
Bilet do odbioru w Wawce.
Jak ktoś ma chęć na turystykę to zapraszam.
Patrząc na mój dramat w otrzymaniu urlopu, po dzisiejszym skurwysyństwie ze strony śmiecia z anglii, dla mnie jest to gra nie- warta świeczki.
Cena biletu = 80euro lub 340 złotych(tyle ile ja zapłaciłem).
Mój numer - 507030632
Jak nie odbiorę to oddzwonię.
Bilet do odbioru w Wawce.
hej k.... ch.... kopałeś metro w Warszawie...
-
-
-
-
-