III Liga gr.IV - 07/08, Runda Wiosenna
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Wisłoka Dębica - Przebój Wolbrom
Kibice gości mieli się pojawić jednak nie dotarli, więc ze strony gości okrągłe zero. Aura nie zbyt sprzyjająca, lecz dopingujemy w lekko ponad 100 osób. W pierwszej połowie meczu wisi transparent: "STOP! KATOM W NIEBIESKICH MUNDURACH!". Również na początku pierwszej połowy rozwieszamy transparent: "PSIE JEB SIĘ. TY CO KNUJESZ NAM PRZECIWKO, BEZNAMIĘTNA DZIWKO W********** INO SZYBKO!" z wyszczególnieniem liter tworzących Imię i Nazwisko, policjanta kryminalnego, który zajmuje się głównie kibicami Wisłoki i nie daje spokoju, transparent wisiał ok. 10min, ponieważ delegat się do niego dopierdolił i musimy go ściągnąć.
17 fanów Wisłoki na meczu BKS Bielsko-ROW Rybnik. Tego dnia postanawiamy także udać się na mecz Odra Wodzisław-Górnik Zabrze na którym obecnych jest nas 18. Dziękujemy kibicom ROW Rybnik za gościnę.
Kibice gości mieli się pojawić jednak nie dotarli, więc ze strony gości okrągłe zero. Aura nie zbyt sprzyjająca, lecz dopingujemy w lekko ponad 100 osób. W pierwszej połowie meczu wisi transparent: "STOP! KATOM W NIEBIESKICH MUNDURACH!". Również na początku pierwszej połowy rozwieszamy transparent: "PSIE JEB SIĘ. TY CO KNUJESZ NAM PRZECIWKO, BEZNAMIĘTNA DZIWKO W********** INO SZYBKO!" z wyszczególnieniem liter tworzących Imię i Nazwisko, policjanta kryminalnego, który zajmuje się głównie kibicami Wisłoki i nie daje spokoju, transparent wisiał ok. 10min, ponieważ delegat się do niego dopierdolił i musimy go ściągnąć.
17 fanów Wisłoki na meczu BKS Bielsko-ROW Rybnik. Tego dnia postanawiamy także udać się na mecz Odra Wodzisław-Górnik Zabrze na którym obecnych jest nas 18. Dziękujemy kibicom ROW Rybnik za gościnę.
Ostatnio zmieniony 31.03.2008, 16:14 przez KSW, łącznie zmieniany 1 raz.
-
-
-
-
-
-
-
Resovia - SANDECJA 50 osób z Cracovii nie przypadkowej ekipy wystarczy , a dziś mieli swój wyjazd do Sosnowca.poljud pisze:tyminho-zryty berecie zamknij dziób, nie masz argumentów-nie wyzywaj. W d**** was mają, napisz o wsparciu na innych meczach. Kolejny raz na Hutniku Cracovia pojawia się śladowych ilościach a przecież NH to niby ich rejony. Mają zgody z połową południowej Polski ale niektóre kluby jak Sandecja zlewają aż miło. W ogóle wsparcie w ramach tych zgód bywa jednokierunkowe, na zasadzie my do was w 10 a wy do nas w 50.
aha-nie jestem kibicem Wisły

-
wspieraja was raz na ruski rok ... ale to nie moja sprawa:) pozdrawiamKubaNS pisze:poljud..
Tak tylko informacyjnie, bo z zasady mam to gdzies co sie komus tam roi..
Cracovia miala swoj wyjazd do Sosnowca gdzie pojechal ich sklad wiec poprostu odpuscili nasz mecz i juz.. Dla mnie najwazniejsza nasza liczba.
Chcesz argumenty? Cracusow ktorych nie bylo na liscie nie wpuszczali. W ten sposob zawrocilo PARE osob od nich..
Argument dwa, 2 tygodnie temu wsparli nas w ok 50 osob fajnego skladu na wyjezdzie do Rzeszowa, co kloci sie troche z Twoja teoria.
Cala reszta mnie niewiele obchodzi.
PS. Trampkarze w sektorze nie byli Cracovii tylko Sandecji. Do liczby nie wliczeni. Chyba ze jacys juniorzy Cracovii tez sie pojawili. Mecz spedzilem pod kasami, stad nie wiem.
....to jest dla mnie czysty hardcore...
-
-
Nas w Jędrzejowie 128 osób w tym (17 Górnik Zabrze, 11 Siarka Tarnobrzeg - Wielkie dzięki za wsparcie). Na mecz wszyscy wchodzimy w przerwie. Wieszamy 4 flagi: Forza Biancoverde, KSW08 oraz Gornika i Siarki. Prowadzimy słaby doping co było też spowodowane grą naszych piłkarzy. Podróż w obie strony z eskortą.
-
Kolejarz Stróże - GÓRNIK ŁĘCZNA
Nas na dalekim wyjeździe w Stróżach 50 osób. Mamy ze sobą 2 małe flagi.
W tej liczbie jest kilku zakazowiczów, którzy mecz oglądają z dachu autobusu. Dojeżdżamy na drugą połowę meczu. Powrót to problemy z policją na trasie, a już w samym Lublinie zatrzymuje nas 16 bud, wóz straży(!). Jesteśmy spisywani, alkomaty. Zakazowicze zostają powinięci...
Nas na dalekim wyjeździe w Stróżach 50 osób. Mamy ze sobą 2 małe flagi.
W tej liczbie jest kilku zakazowiczów, którzy mecz oglądają z dachu autobusu. Dojeżdżamy na drugą połowę meczu. Powrót to problemy z policją na trasie, a już w samym Lublinie zatrzymuje nas 16 bud, wóz straży(!). Jesteśmy spisywani, alkomaty. Zakazowicze zostają powinięci...
Ostatnio zmieniony 07.04.2008, 12:39 przez Obserwator_FIFA, łącznie zmieniany 1 raz.
WGW
-