Kibice - pracownicy ochrony

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

Anima Villis

Re: Kibice - pracownicy ochrony

Post autor: Anima Villis » 09.10.2010, 20:27

Co niektórych to już chyba pojebało.Złodziejom powinno się odpierdalać ręce i c*** mnie to obchodzi czy to "dobry chłopak"czy"zła dziewczynka".Kibice zawsze kojarzyli mi się z Honorem a tu co raz częściej jakaś patologia bez zasad.Zgadzam się w 100% z kalashnikov'em.Wiadomo na meczu różnie bywa ale jakoś nie wyobrażam sobie życia bez jakiejkolwiek władzy(czyt.Policji).Co do ochroniarzy-kibiców w klubach/sklepach potrafię to zaakceptować,ochrona podczas meczów to już inna sprawa.Co niektórym polecam zdjąć słuchawki,wyłączyć kompa i zobaczyć prawdziwe życie.
[link]

iparts.pl
Viclav

Post autor: Viclav » 09.10.2010, 23:09

Rycerz pisze:
cichociemny pisze:Ile masz lat?
lat skoncze w grudniu 10 kolego ale jestem na tyle ogarniety zeby rozróżniac ochrone czy milicje od fanatyka i chlopaka co kradnie czy chlopakow co sobie robia promocje na trasie od zwyklej ku**y w mundurze.
Ochroniarz w sklepie jest kurwą, a pospolity złodziej to "dobry chłopak". Chyba się za dużo Firmy nasłuchałeś o tych dobrych chłopakach i hardkorach JP.
Chociaż Twój wiek sporo tłumaczy.
Obrazek"Jesteś sterem, białym żołnierzem!" Beata KozidrakObrazek

CHCNI

Post autor: CHCNI » 09.10.2010, 23:24

hdg pisze:pw tez mi nie posylaj bo niemam ochoty sprzeczac sie z małoletnimi pseudohulsami
Znaczy się - nie tylko ja dostąpiłem tego niewątpliwego zaszczytu ? Jakieś kocopoły mi na pw chłopaczyna sadził, widać zdanie prawdy zabolało.
Obrazek

Kawał c****.

mocarny knur

Post autor: mocarny knur » 09.10.2010, 23:31

haha japierdole co za kolo, Ochroniarze są źli ale jak gość kradnie jak leci na codzień to jest zajebistym stereotypem :D ale jakby nie patrzeć tak jest łatwiej,niż wziąć sie do roboty he?
Viclav podsumowales go rewelacyjnie nic dodac nic ujac.

Rycerz

Post autor: Rycerz » 09.10.2010, 23:39

tak dla mnie walenie promocji to zajebista sprawa na wyjazdach mimo iz jest to ZLODZIEJSTWO i co bys cie nie wymyslili to nie zaprzeczycie tego:D
a ochrona czy to sklepowa czy meczowa to zwykle lobuzy,pajace co do milicji sie nie dostaly!!

dla was niedlugo wypierdalanie flag bedzie pospolitym zlodziejstwem hahaha

i zamykam temat i koncze dyskusje z tlumokami o podejrzanch rozkminkach JP i tak dalej...

genom

Post autor: genom » 10.10.2010, 00:07

Rycerz pisze:tak dla mnie walenie promocji to zajebista sprawa na wyjazdach mimo iz jest to ZLODZIEJSTWO i co bys cie nie wymyslili to nie zaprzeczycie tego:D
a ochrona czy to sklepowa czy meczowa to zwykle lobuzy,pajace co do milicji sie nie dostaly!!

i zamykam temat i koncze dyskusje z tlumokami o podejrzanch rozkminkach JP i tak dalej...
podejrzewam ze masz max 17 lat.glupio myslisz i w ogole bo na wszystko daje ci mama.jestes taki anty policja ..piszesz ze nigdy na paly bys niczego nie zglosil...a ja mam takie pytanie teoretyczne..gdyby ci ktos zgwalcil dziewczyne to tez bys byl JP czy bys chcial by go policja zlapala?
Całe Moje Zycie To GKS KATOWICE

Viclav

Post autor: Viclav » 10.10.2010, 00:12

To na pewno jakiś dobry chłopak by zgwałcił, daj spokój. Nie zachowuj się jak konfident i tłumoki z tego forum :)
Obrazek"Jesteś sterem, białym żołnierzem!" Beata KozidrakObrazek

Rycerz

Post autor: Rycerz » 10.10.2010, 00:16

genom pisze:
Rycerz pisze:tak dla mnie walenie promocji to zajebista sprawa na wyjazdach mimo iz jest to ZLODZIEJSTWO i co bys cie nie wymyslili to nie zaprzeczycie tego:D

podejrzewam ze masz max 17 lat.glupio myslisz i w ogole bo na wszystko daje ci mama.jestes taki anty policja ..piszesz ze nigdy na paly bys niczego nie zglosil...a ja mam takie pytanie teoretyczne..gdyby ci ktos zgwalcil dziewczyne to tez bys byl JP czy bys chcial by go policja zlapala?
wyjebcie tego idiote z forum!!co ty bierzesz?gdzie ja napisalem takie rzeczy jak ty tu przedstawiasz??pokaz mi to gdzie ja tak napisalem to zrobie wam wszystkim przysluge i wiecej nie wejde na to forum
nie wpieprzaj sie na sile w temat jak nawet nie wiesz baranie ktore to moje posty!!
to co pisalem powtarzam ochroniary to szlaufy czy sklepowe czy meczowe a kazdy zlodziej jest lepszy od milicjanta!!!
a promocje na wyjazdach(dla was pospolite zlodziejstwo)a moj swiat!!!

genom

Post autor: genom » 10.10.2010, 00:49

Rycerz pisze:
genom pisze:

wyjebcie tego idiote z forum!!co ty bierzesz?gdzie ja napisalem takie rzeczy jak ty tu przedstawiasz??pokaz mi to gdzie ja tak napisalem to zrobie wam wszystkim przysluge i wiecej nie wejde na to forum
nie wpieprzaj sie na sile w temat jak nawet nie wiesz baranie ktore to moje posty!!
to co pisalem powtarzam ochroniary to szlaufy czy sklepowe czy meczowe a kazdy zlodziej jest lepszy od milicjanta!!!
a promocje na wyjazdach(dla was pospolite zlodziejstwo)a moj swiat!!!
idiota to jestes ty bo podejrzewam ze masz mniej niz iq 70.chwalisz zlodziejstwo...piszesz ze bys sam okradl kogos z walizka pieniedzy...czyli jak ktos twojej mamie wyrwie torebke to powiesz jej by nie rozpaczala i na paly nie zglaszala bo to dobry i porzadny chlopak z okazji skorzystal?
Całe Moje Zycie To GKS KATOWICE

Rycerz

Post autor: Rycerz » 10.10.2010, 01:10

powinno sie usuwac posty nie dotyczace tematu a mianowicie ochrony

przeciez tu siadla do kupy banda spoleczniakow,wypisujecie bzdury o dobrych chlopakach co gwalca dziewczyny,wyrywaniu torebek babciom(jakies wyssane z ch**a porownania i sytuacje) a przeciez nikt z wyzej piszacych nie mowil ze to rzeczy sa dobre.zadajecie ciezkie pytania czy zadz bys na psy jak by ci fure zajebali?od tego sa psy matoly i tojest ich praca a ze czesto w trakcie naduzywaja wladzy to sie ich traktuje jak traktuje.CHWDp
jedna parowa napisla ze zlodziej i milicjant to jest to samo kurestwo...przeciez to nawet nie ma o czym gadac jestes ochroniara na 100% (i spie*****j wogole z forum dla kibicow),to dla was kazda promocja na wyjazdach to jest zwykle zlodziejstwo i chcecie za to lamac rece?juz napisalem jeszcze troche i wyjebanie falagi to bedzie dla was kurestwo bo niby czy sie rozni wyjebani flagi komus z fury od wyjebania laptopa (przeciez jezeli takie cos by zostalo zgloszone to jeden paragraf)matoly
nie wyobrazam sobie zadnej ekipy w naszym kraju zeby nie bylo tam chlopaczyn co jak jest okazja to by wiedzieli jak zarobic zeby sie nie orobic,no ale dla wyzej prujacych sie jest to zwykle pospolite zlodziejstwo i......
zegnam juz panow z co moga ogladac mecz pod reke z ochrona
PILKA NOZNA NIE DLA ochrony!

Pch

Post autor: Pch » 10.10.2010, 01:28

Uff wreszcie Nas zegnas ostatecznie? Bo juz 3 posty temu pisales ze nic wiecej nie napiszesz ale dalej klepiesz te swoje bzdury. Blagam oszczedz Nas i skoncz hehe

mocarny knur

Post autor: mocarny knur » 10.10.2010, 07:32

tak dla mnie walenie promocji to zajebista sprawa na wyjazdach mimo iz jest to ZLODZIEJSTWO i co bys cie nie wymyslili to nie zaprzeczycie tego:D
no to ja już dziękuje ..
z samego rana spadlem z krzesla ;)

Magister Blokers

Post autor: Magister Blokers » 10.10.2010, 08:42

Szkoda, ze juz Malpa sie tu nie udziela. Mam wizje dziesiatek stron polemiki z Rycerzem ;-D

pajo

Post autor: pajo » 10.10.2010, 10:42

Przecież to prowokacja. Nie można być aż takim bezmózgiem. Chyba...

antalek

Post autor: antalek » 11.10.2010, 09:40

MOIM SKROMNYM ZDANIEM KAŻDY SZANUJĄCY SIĘ KIBIC NIE POWINIEN PRACOWAĆ W ŻADNEJ Z FRAJERSKICH AGENCJI OCHRONY(LEGALNYCH). JEŻELI STOI GDZIEŚ NA BRAMKACH W DYSKOTEKACH (NA WŁASNĄ RĘKĘ KUMACI WIEDZĄ OCB.) JEST TO JAK NAJBARDZIEJ DOPUSZCZALNE. TO TYLKO MOJE ZDANIE.

antalek

Post autor: antalek » 11.10.2010, 09:54

Kilka słów o złodziejach.
Każdy szanujący się jumiarz wie, że jak kraść to tak aby wilk był syty i owca cała a więc okrada ludzi którym jak coś się zajebie nie odczują zbytnio tego (CZYT. Banany). Zajebanie babci torebki albo okradanie ludzi którym jest równie ciężko jak owemu złodziejowi jest oznaką braku sumienia i braku zasad. POMYŚLCIE SOBIE CO CZUJĘ BABCIA GDY KTOŚ JEJ WYJEBIE TOREBKĘ Z OSTATNIMI GROSZAMI A JAK CZUJĘ BANAN GDY WYJEBIESZ MU 1/10000000 MAJĄTKU. POMYŚLCIE TEŻ O OSOBIE KTÓRĄ OKRADACIE NIE TYLKO O SOBIE!

CO DO PROMOCJI NA WYJAZDACH UWAŻAM, ŻE POWINNY SKOŃCZYĆ SIĘ TE CZASY BO M.IN. PRZEZ TO JESTEŚMY TRAKTOWANIU PRZEZ SPOŁECZNIAKÓW JAKO POTENCJALNI BANDYCI I MUSZĘ PRZYZNAĆ, ŻE JEŻELI CHODZI O PROMOCJE MAJĄ RACJĘ!

Dek_ML

Post autor: Dek_ML » 11.10.2010, 13:27

Viclav pisze: Ochroniarz w sklepie jest kurwą, a pospolity złodziej to "dobry chłopak"
ochroniarz współpracujący z milicją jest kurwą, pospolity złodziej współpracujący z milicją też jest kurwą. Różnica jest taka, że jednym każą to robić, a drudzy zawsze mają do wyboru być dobrym chłopakiem albo rozpruć się jak stare prześcieradło :)
Śląsk & Motor

tygrys

Post autor: tygrys » 20.10.2010, 12:37

antalek pisze:MOIM SKROMNYM ZDANIEM KAŻDY SZANUJĄCY SIĘ KIBIC NIE POWINIEN PRACOWAĆ W ŻADNEJ Z FRAJERSKICH AGENCJI OCHRONY(LEGALNYCH). JEŻELI STOI GDZIEŚ NA BRAMKACH W DYSKOTEKACH (NA WŁASNĄ RĘKĘ KUMACI WIEDZĄ OCB.) JEST TO JAK NAJBARDZIEJ DOPUSZCZALNE. TO TYLKO MOJE ZDANIE.
Ci umundurowani co jeżdżą w patrolach interwencyjnych praktycznie nie różnią się od gliniarzy a licencjonowani nawet mogą legalnie nosić broń.Dorabianie sobie na bramkach w dyskotece uważam za normalne.

ciapaty

Post autor: ciapaty » 23.10.2010, 00:37

ja tam nie uważam żadnych z tych form ochroniarskich, jak nie dzwonią na psy to cię zagazują i obiją w paru, aczkolwiek niektórzy 'uważają' bramkarzy z klubów, ja mam odmienne zdanie. A co do postów powyżej - jak jesteś cipą na osiedlu to cię okradną albo obiją zawsze. 'kmwtw' ;d
pij, nie p******.

skobelek

Post autor: skobelek » 08.11.2010, 21:32

widze ,ze udziela sie tu kilku uzytkownikow "starszych"wiekowo ,zarobionych studentow co pracuja w firmach zarabiajac grube tysiace i mowia ze zlodziejstwo jest kurestwem bo se jeden z drugim kupil nowy telefon za wyplate.Mysle ze w 90 procent ekip hools w Polsce sa zlodzieje,bandziory ludzie co robia interesy i nie mylic ich z 16 latkami jp,wiec ci pracujacy zastanowcie sie czy akurat nie mowicie o kims z wlasnej bandy frajer bo jebnal telefon komus ,oczywiscie jak nalezycie i macie bande .Masz szacunek na dzielni to nikt ci nic nie zajebie ani krzywda twojej rodzinie sie nie stanie a jak jestes p**** to ci zostaje placz na forum ze ty pracujesz i ktoregos dnia ci ktos telefon wypierdoli.I teraz mnie ponazywajcie od 16 latkow i jp , a ja sram na jp i cala firme ale zasady mam i nie bede porownywal zlodzieja do k**** jak tam ktorys wspomnial

kibicTurysta

Post autor: kibicTurysta » 09.11.2010, 13:54

tak troche poszukalem tych meczowych ochroniarek i pod kominiarkami w wiekszosci kryja sie cipate mordy

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

kibic Śląska, jak widać mimo jego "pracy", obecny na zgodach [link]

[link]

kibic Arki :) [link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

kibicTurysta

Post autor: kibicTurysta » 09.11.2010, 17:01

nastepne kwiatki

[link] - ciekawe jak sie "prezentuja" bez tych kostiumów

[link] - ten mnie rozpierdala <lol>

[link] nastepny wiesniak

[link] - u tego polecam przeczytaie niektórych jego postów pod zdjeciami <ściana>

[link] , fan (L) na ochronie Petra - Widzew.

[link]

obiektyw79

Post autor: obiektyw79 » 09.11.2010, 17:04

Co do tego czy kibic powinien byc ochrona pytam jaki kibic? Logicznym jest ze ci od mocnych wrazen powinni trzymac sie od takich instytucji jak najdalej.Tlumaczenie ze roboty i kasy brak o dupe rozbic.To takie tlumaczenie jak tej d**** od Lepera co sie z nimi puszczala przez kilka lat a potem ich o gwalt oskarzyla....tez mowila ze musiala sie zgadzac bo dzieci i mieszkanie kupic chciala.Pospolity kibic tak jak ktos pisal wczesniej moze byc i jest kim chce ....policjantem ksiedzem itp.Co do przyzwolenia lub tolerowania wsrod ekip bandyterki zlodziejstwa zbokow i jebli to nie wymagajcie tego.Co z tego ze dobry chlopak na stadionie jak po za nim oglada sie za dziecmi albo kreci dychy jakims matkom albo babkom.Jest roznica opierdolic magazyn jakiejs bogatej firmie a zrobic z kogos kaleke za 20 zl ktorych nie mial.Konczac ....OCHRONIARZE C.UJ WAM w TWARZE!!!!!!!

CSM1899

Post autor: CSM1899 » 09.11.2010, 17:52

Scorpiony to nie ochrona, to jebane skurwysyństwo.

brak_szacunku

Post autor: brak_szacunku » 09.11.2010, 17:58

W tych Scorpionach robią zarówno kibice , Górnika , Ruchu oraz Odry Wodzisłąw.... każdy z nich okazał sie zwykłą kurwą choć gość z ( a c*** nie ważne z jakiego klubu) potem sie chciał tłumaczyć... wyłapał... pedały ze Scorpinsa założyli mi sprawę , nie ważne za co bo sprawa nie związana z kibicowaniem... ale wśród zeznających było kilka osób z Górnika i Ruchu i jedna z Odry Wodzisław... wiec hanysy nie wrzucajcie na siebie na wzajem bo w waszych ekipach jest po tyle samo kutasów...

Pch

Post autor: Pch » 09.11.2010, 19:06

skobelek pisze:widze ,ze udziela sie tu kilku uzytkownikow "starszych"wiekowo ,zarobionych studentow co pracuja w firmach zarabiajac grube tysiace i mowia ze zlodziejstwo jest kurestwem bo se jeden z drugim kupil nowy telefon za wyplate.Mysle ze w 90 procent ekip hools w Polsce sa zlodzieje,bandziory ludzie co robia interesy i nie mylic ich z 16 latkami jp,wiec ci pracujacy zastanowcie sie czy akurat nie mowicie o kims z wlasnej bandy frajer bo jebnal telefon komus ,oczywiscie jak nalezycie i macie bande .Masz szacunek na dzielni to nikt ci nic nie zajebie ani krzywda twojej rodzinie sie nie stanie a jak jestes p**** to ci zostaje placz na forum ze ty pracujesz i ktoregos dnia ci ktos telefon wypierdoli.I teraz mnie ponazywajcie od 16 latkow i jp , a ja sram na jp i cala firme ale zasady mam i nie bede porownywal zlodzieja do k**** jak tam ktorys wspomnial

Szacunek na dzielni? hehe dobre sobie:) Jak Ci zapierdola auto to tez bedziesz mowil ze jest spoko bo masz szacunek na dzielnicy? Zmartwie Cie, swiat nie konczy sie na Twojej dzielnicy..

czystawisnia

Post autor: czystawisnia » 09.11.2010, 20:10

podani są jak na tacy,na tej naszej klasie,nawet nr telefonów podają ...

ACABana

Post autor: ACABana » 09.11.2010, 21:42

CSM1899 pisze:Scorpiony to nie ochrona, to jebane skurwysyństwo.
Nic dodać - nic ująć. Pierdolone skurwysyny.
WIELKIE ZAGŁĘBIE

Dabrowa97

Post autor: Dabrowa97 » 09.11.2010, 22:00

Będąc w Zabrzu widzieliśmy jak z psami latał scorpion z dziarą na przedramieniu "hooligans",ogolnie j**** te k****

0_skilla

Post autor: 0_skilla » 09.11.2010, 22:49

Między innymi na meczu Ruch Radzionków-Piast Gliwice można było zobaczyć zachowanie ochrony skorpion. W pewnym momencie zaczynają targać flagę Piasta bez powodu ...
.......................

szyda

Post autor: szyda » 13.11.2010, 07:51

j**** CHOLOTE KTORA Z PSAMI W KOMITYWIE !!!

recap

Post autor: recap » 14.11.2010, 11:33

Dabrowa97 pisze:Będąc w Zabrzu widzieliśmy jak z psami latał scorpion z dziarą na przedramieniu "hooligans",ogolnie j**** te k****

dokładnie jak bylismyh 2 lata temu w Jastrzebiu Zdroju to ta sama pała latała z podwinietymi rękawkami zeby dziare hooligans było widac, j***** najbardziej sie prół c*** j***** w morde dechami !!!

ODPOWIEDZ