Komentarze / FotoVideo / Relacje 22-24.11.2024
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Komentarze / FotoVideo / Relacje 22-24.11.2024
Ruch i czyste skarpety......
Przyśpiewka: brudne paznokcie nie wzięła się znikąd ;)
Mieli czyste skarpety to i szybko weszli. Widocznie to z kanałku tak j**** albo z każdej innej wiochy, z której pod Warszawą jesteście. ;)
[/quote]
Mieli czyste skarpety to i szybko weszli. Widocznie to z kanałku tak j**** albo z każdej innej wiochy, z której pod Warszawą jesteście. ;)
[/quote]
-
Każdy średnio ogarnięty wie, jak wygląda sytuacja w Warszawie.To, że Legia ma pod butem całe miasto to żadna nowość. Natomiast trzeba oddać chłopakom z KSP ,że działanie , jeżdżenie w takich okolicznościach wymaga charakteru, którego podejrzewam mają więcej niż 3/4 nażelowanych torebkowiczów z Żylety.
Nie dla mnie przyjaźń Polsko-niemiecka, niemców nienawidzę od dziecka.
-
PL: Radomiak Radom - Stal Mielec. 2024-11-24
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=9tUpsA56tlQ[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=9tUpsA56tlQ[/youtube]
YOUTUBE: Olo Film
http://ultrastifo.org/
http://ultrastifo.org/
-
To jeszcze uzupełnij swoją wiedzę jak KSP latała i lata ze sprzętem.zdrowa krowa pisze: ↑25.11.2024, 11:40Każdy średnio ogarnięty wie, jak wygląda sytuacja w Warszawie.To, że Legia ma pod butem całe miasto to żadna nowość. Natomiast trzeba oddać chłopakom z KSP ,że działanie , jeżdżenie w takich okolicznościach wymaga charakteru, którego podejrzewam mają więcej niż 3/4 nażelowanych torebkowiczów z Żylety.
-
Póki co mimo wszystko to wy jesteście na prowadzeniu:) i największa śmieszność to jest właśnie to wasze odbijanie piłeczki...a póki co nie radzicie sobie ani z Polonią ani z miastem, które jest wasze:) Oprawy i doping to nie wszystko;)Holione pisze: ↑25.11.2024, 09:18Zakładam, że reprezentujesz właśnie Ruch, więc wydaje mi się, że w temacie megalomanii dobrze byłoby spojrzeć wpierw na siebie i swoich koalicjantów, a potem wypominać ją innym, żeby nie narazić się przy tym na śmieszność :)kibic899 pisze: ↑24.11.2024, 16:54Od paru lub parunastu lat na każdym kroku widać waszą megalomanię i o to chodzi większości osób. A później właśnie przychodzi taki moment, że po 5 latach nie odbierania telefonu trafiacie Ruch w dwukrotnej przewadze i to my wielka Legia..a teraz zamiast tu wojować w internecie z Polonią, Widzewem itd to lepiej zajmijcie się swoim kolorowo - tolerancyjnym miastem ( bo przecież jest wasze prawda?)Holione pisze: ↑24.11.2024, 16:37
Nie, po prostu od paru (a może i parenastu) lat kultywowany jest na tym forum mit Polonii jako konkretnej ekipy, która ma w Warszawie coś do powiedzenia i regularnie potrafi utrzeć Legii nosa. Kiedy jakakolwiek informacja o starciu w Warszawie przebije się do mediów, to do tematu warszawskiego od razu wpadają w większości bezklubowe łajzy, które wypisują posty w stylu "Hehe i co panowie legioniści? Kolejny raz plecy" albo "I co, Polonii nie ma w Warszawie?" i tworzy się z tego obraz jakoby wielka Legia nie radziła sobie ze sprawnie działającą partyzantką z Muranowa, która składa się wyłącznie z zaprawionych w bojach i gotowych na wszystko gladiatorów. Raz w sezonie Polonia pokaże się nieźle na meczu u siebie? Od razu wrzucane są w necie zdjęcia i pojawiają się wpisy o podobnej treści. To nie jest przedstawianie rzeczywistości, tylko jej kreowanie i opowiadanie niestworzonych historii na temat faktycznej sytuacji w Warszawie. Nie wiem czemu kogokolwiek tu dziwi, że tam, gdzie pojawia się akcja (prowokacyjne, zaczepne wpisy), pojawia się i reakcja (odpowiedzi), bo tak samo wygląda to w innych tematach na tym forum.
Co jak co, ale akurat temat warszawski jest jednym z najbardziej wartościowych jeśli chodzi o tematy derbowe/wojewódzkie na tym forum i gdyby nie zaczepne wpisy osób, które na temat sytuacji w Warszawie mają c**** do powiedzenia, to czytałoby się go naprawdę miło. To, że wskutek pewnych podjętych na Legii decyzji, na tym forum nie są opisywane rzeczy, które rozgłosu nie lubią, to Polonia kreowana jest tu często na ekipę, którą może kilkadziesiąt lat temu była, ale już od dłuższego czasu nią nie jest i dla każdego choć trochę kumatego jest to czymś oczywistym i nie podlegającym dyskusji.
Ogólnie nie dziwi mnie to, że reprezentanci Ruchu, Widzewa czy Wisły popelnili w tym wątku takie, a nie inne wpisy, ale jest w tym coś zabawnego, że można przez lata j**** całą Warszawę, a teraz uśmiechać się w kierunku jednego z warszawskich klubów po tym, jak konsekwentnie został on kopnięty w d*** przez wszystkich jego zgodowiczów, należących do obozu WRWE wrogiego. Ale może to być oczywiście tylko wyjątkowy zbieg okoliczności :)
-
[/quote]Wujek Tomek pisze: ↑25.11.2024, 09:31Ruch i czyste skarpety......
Wujek Tomek kolejny inteligent z Warszawy ubrany w elegancki garnitur z teczka od Armaniego, pracujący w korporacji który śmieje się z klasy robotniczej?
-
Może w Twojej prywatnej koalicji my jesteśmy na prowadzeniu, a w mojej hen hen przed nami jesteście Wy jako koalicja WRWE, która tak szumnie zapowiadała w 2016 roku rozjebanie kibicowskiej Polski przez rzucających wyzwanie w walkach bez sprzętu WSH, podróżujących autokarami łódzkich władców połowy wszechświata czy nieoszlifowane diamety polskiej sceny MMA z Torunia, którym odmówiła każda ekipa w kraju, a sami przegrywali tylko wtedy, kiedy przeciwnik był średnio o 2 dni starszy niż oni sami.kibic899 pisze: ↑25.11.2024, 14:53Póki co mimo wszystko to wy jesteście na prowadzeniu:) i największa śmieszność to jest właśnie to wasze odbijanie piłeczki...a póki co nie radzicie sobie ani z Polonią ani z miastem, które jest wasze:) Oprawy i doping to nie wszystko;)Holione pisze: ↑25.11.2024, 09:18Zakładam, że reprezentujesz właśnie Ruch, więc wydaje mi się, że w temacie megalomanii dobrze byłoby spojrzeć wpierw na siebie i swoich koalicjantów, a potem wypominać ją innym, żeby nie narazić się przy tym na śmieszność :)kibic899 pisze: ↑24.11.2024, 16:54
Od paru lub parunastu lat na każdym kroku widać waszą megalomanię i o to chodzi większości osób. A później właśnie przychodzi taki moment, że po 5 latach nie odbierania telefonu trafiacie Ruch w dwukrotnej przewadze i to my wielka Legia..a teraz zamiast tu wojować w internecie z Polonią, Widzewem itd to lepiej zajmijcie się swoim kolorowo - tolerancyjnym miastem ( bo przecież jest wasze prawda?)
Teksty typu "nie radzicie sobie z Polonią" albo "Oprawy i doping to nie wszystko" to takie populistyczne pierdolenie, że nawet nie chce mi się na to odpowiadać, ale... Co do pierwszego - masz temat o sytuacji w Warszawie i możesz sobie poczytać jak to wygląda. Co do drugiego - jeśli źródłem informacji o formie danej ekipy jest dla Ciebie wywieszone przed laty prześcieradło na sektorze, no to ja Cię z błędu wyprowadzał nie będę. Niech tak zostanie i dalej wierzcie, że każdy się Was boi. Tylko czy to przypadkiem nie jest megalomania? :)
-
Populistyczne pierdolenie widać właśnie wyżej:) hen hen to wy wszystkich r************* a póki co jedyne co udało wam się r******* to wspomniany Ruch w dwukrotnej przewadze i krzaki w czasie spierdalania przed Ruskimi:) i to by było na tyle:) a w Warszawie to każdy widzi jak wygląda te codzienne manifestacje ludzi różnorakich narodowości i kolorów skóry ale wam to już od kilku lat nie przeszkadza przecież bo interesy;) z mojej strony koniec tematuHolione pisze: ↑25.11.2024, 15:17Może w Twojej prywatnej koalicji my jesteśmy na prowadzeniu, a w mojej hen hen przed nami jesteście Wy jako koalicja WRWE, która tak szumnie zapowiadała w 2016 roku rozjebanie kibicowskiej Polski przez rzucających wyzwanie w walkach bez sprzętu WSH, podróżujących autokarami łódzkich władców połowy wszechświata czy nieoszlifowane diamety polskiej sceny MMA z Torunia, którym odmówiła każda ekipa w kraju, a sami przegrywali tylko wtedy, kiedy przeciwnik był średnio o 2 dni starszy niż oni sami.
Teksty typu "nie radzicie sobie z Polonią" albo "Oprawy i doping to nie wszystko" to takie populistyczne pierdolenie, że nawet nie chce mi się na to odpowiadać, ale... Co do pierwszego - masz temat o sytuacji w Warszawie i możesz sobie poczytać jak to wygląda. Co do drugiego - jeśli źródłem informacji o formie danej ekipy jest dla Ciebie wywieszone przed laty prześcieradło na sektorze, no to ja Cię z błędu wyprowadzał nie będę. Niech tak zostanie i dalej wierzcie, że każdy się Was boi. Tylko czy to przypadkiem nie jest megalomania? :)
-
[Tekst usunięty. Uprzedzam wszystkich z Legii - każdy, kto tu będzie pisał o aktualnych wydarzeniach sportowych wylatuje. To jest forum kibicowskie - Foxx]
-
Widzisz Bugi2017, tak to jest jak pisze się farmazony, że nawet swoi muszą reagować ;-)
-
Reakcja nie wynikała z tego, czy to były farmazony :) (wydawało mi się, że sformułowałem to jasno... ;)
PS Swoją drogą, nawiązując do tego że to forum kibicowskie, zająłbyś się własnym klubem, ale się nie przyznajesz, więc nie ma też twoich, którzy mogliby reagować.
PS Swoją drogą, nawiązując do tego że to forum kibicowskie, zająłbyś się własnym klubem, ale się nie przyznajesz, więc nie ma też twoich, którzy mogliby reagować.
A co tam w komentarzach na Onecie?
-
Z legii napewno wiedzą kto to Foxx i jak coś jest napisane nie pomyśli pseudo-warszawiaków to od razu leci cenzura bo inaczej kopy na łeb jak to macie w zwyczaju bić swoich ;) ale nie wnikam. Legia trzęsie kibicowską Polska nawet w internecie.
-
Heh, i kto tu odbija piłeczkę. Jeśli dla Ciebie jedynym sukcesem Legii na przestrzeni ostatnich lat było spotkanie z Ruchem, to żyj w tym przekonaniu dalej :) Z mojej strony również EOTkibic899 pisze: ↑25.11.2024, 16:50Populistyczne pierdolenie widać właśnie wyżej:) hen hen to wy wszystkich r************* a póki co jedyne co udało wam się r******* to wspomniany Ruch w dwukrotnej przewadze i krzaki w czasie spierdalania przed Ruskimi:) i to by było na tyle:) a w Warszawie to każdy widzi jak wygląda te codzienne manifestacje ludzi różnorakich narodowości i kolorów skóry ale wam to już od kilku lat nie przeszkadza przecież bo interesy;) z mojej strony koniec tematuHolione pisze: ↑25.11.2024, 15:17Może w Twojej prywatnej koalicji my jesteśmy na prowadzeniu, a w mojej hen hen przed nami jesteście Wy jako koalicja WRWE, która tak szumnie zapowiadała w 2016 roku rozjebanie kibicowskiej Polski przez rzucających wyzwanie w walkach bez sprzętu WSH, podróżujących autokarami łódzkich władców połowy wszechświata czy nieoszlifowane diamety polskiej sceny MMA z Torunia, którym odmówiła każda ekipa w kraju, a sami przegrywali tylko wtedy, kiedy przeciwnik był średnio o 2 dni starszy niż oni sami.
-
kopy na łeb to ty na osiedlu musiałeś dostawać, że masz ksywę kalafior (:Kalafior11 pisze: ↑26.11.2024, 00:03Z legii napewno wiedzą kto to Foxx i jak coś jest napisane nie pomyśli pseudo-warszawiaków to od razu leci cenzura bo inaczej kopy na łeb jak to macie w zwyczaju bić swoich ;) ale nie wnikam. Legia trzęsie kibicowską Polska nawet w internecie.

-
Chyba nie wiesz, że od pewnego czasu "ekipa wyjazdowa" Polonii na zdecydowanej większości wyjazdów, wygląda jak "ekipy wyjazdowe" Niecieczy, czy Puszczy Niepołomice.zdrowa krowa pisze: ↑25.11.2024, 11:40Natomiast trzeba oddać chłopakom z KSP ,że działanie , jeżdżenie w takich okolicznościach wymaga charakteru, którego podejrzewam mają więcej niż 3/4 nażelowanych torebkowiczów z Żylety.