Mecze z Ukrainą i San Marino w Warszawie
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Mecze z Ukrainą i San Marino w Warszawie
Teraz to mogą nas cmoknąć w cztery litery, najpierw nas próbowano wszelkimi metodami wyrzucić ze stadionów, później zachwycano się wspaniałą atmosferą jaką tworzą "kibice" na meczach pzpn-u, a teraz nagle jednak zrozumieli że jest coś nie tak, bo marian z andrzejem spierdala z meczu po pierwszej połowie albo siedzi do końca i jedyne co zrobi przez 90 minut to nawpierdala się hot-dogów, zapiekanek itp, a na koniec wygwiżdże grajków, a mało tego przez cały mecz banda ukraińców w liczbie tam 2 tys przeciw 55 tys jedzie z głośnym i równym dopingiem i może sobie bluzgać na Polaków i Polskę i żadna riposta nie poleci w ich stronę bo wynalazki są zbyt zajęci wszystkim tylko nie dopingiem i otoczką meczową.
Wisła Nowa Huta
-
Jest gdzieś do odsłuchu ten wywiad?gazo77 pisze:Po prostu szok. Kolejna po Bońku, wypowiedź tak mocno pro-kibolska. Zaskakujące i ważne tym bardziej, że Bielecki w rządzie pełni ważną rolę i może wiele zdziałać. Brawo!Kudłaty pisze:Sorry za linka z TOK FM ale posłuchajcie wywiadu z mendą Bieleckim. Słuchałem przypadkowo w furze dzisiaj i nie wierzyłem własnym uszom:
Od 6:30
[link]
1938
-
Na Dole masz "Najnowsze podcasty"
Tam wejdź w link "Jan Krzysztof Bielecki o sytuacji w polskim sporcie (24.03.2013)"
No i słuchasz.
Tam wejdź w link "Jan Krzysztof Bielecki o sytuacji w polskim sporcie (24.03.2013)"
No i słuchasz.
W 1503 powołana
Armia Orła Białego wybrana...
Armia Orła Białego wybrana...
-
-
Tu jest wypowiedż Bieleckiego
-
Na drogie miejsca których jest bardzo dużo na narodowym stać głównie vipopodobnych, których mecz gówno interesuje, a przychodzą tam tylko pokazać się i nachlać albo załatwić jakieś swoje sprawy. Reszta to pikniki zafascynowane możliwością popatrzenia na coś ciekawego. Wynik ich interesi tyle o ile. Fajnie jak wygramy to wtedy sobie pośpiewają. Prawdziwych kibiców jest tam zazwyczaj garstka. Giną w tłumie. Byłem tam dwa razy już i czuję się jak u siebie na 3 lidze w niedzielne popołudnie, a nie na ważnym meczu kadry. (oczywiście zachowując proporcje).
-
Byłem na tym "meczu", polewa na maksa ... Doping żenada, ale tego mozna sie było spodziewac. Ciekawszym widokiem jednak byli dla mnie ludzie poprzebierani jakby mieli zaraz wystep w cyrku. Co to ku*** u nas za moda jest, czułem sie jak na wioskowym festynie przed wystepem Shazzy :) Żeby moj ojciec sie tak wymalował i wystylizował jak niektorzy to chyba wyśmiałbym go w twraz. Naprawde jak ktos wyjdzie z naszego ligowego bagienka do "Wielkiego Świata" to przezyje szok.
http://legionisci.com/photos13w/13polsk ... na1_f7.jpg
http://legionisci.com/photos13w/13polsk ... na1_f8.jpg
http://legionisci.com/photos13w/13polsk ... na1_f9.jpg
http://legionisci.com/photos13w/13polsk ... a1_f14.jpg
http://legionisci.com/photos13w/13polsk ... a1_f16.jpg
http://legionisci.com/photos13w/13polsk ... na1_f7.jpg
http://legionisci.com/photos13w/13polsk ... na1_f8.jpg
http://legionisci.com/photos13w/13polsk ... na1_f9.jpg
http://legionisci.com/photos13w/13polsk ... a1_f14.jpg
http://legionisci.com/photos13w/13polsk ... a1_f16.jpg
-
Tutaj część wypowiedzi ( a może cała ?) Bieleckiego.
Były premier: Na mecze kadry przychodzą "krewetkowcy", nie ma sportu bez fanatycznego kibica
Żenujące było, że 57 tys. ludzi zostało przekrzyczanych przez dwa tysiące Ukraińców. Na spotkaniach ligowych jest dużo młodzieży. Czasem zapiekłej, czasem przekraczającej reguły gry. Ale oni nigdy by nie wymiękli. Nawet przy wyniku 1:3 krzyczeliby tak, jakbyśmy wygrywali - mówił Jan Krzysztof Bielecki, były premier, w audycji Radia TOK FM i Sport.pl "Przy niedzieli o sporcie". We wtorek Polacy zagrają z San Marino. Relacja Z Czuba i na żywo od godziny 20.45 w Sport.pl i aplikacji Sport.pl LIVE.
Były premier, a teraz współpracownik Donalda Tuska, od początku programu zwracał uwagę na to, jak zachowywały się trybuny podczas piątkowego spotkania.
- Poruszając się w niebezpiecznym politycznie i społecznie obszarze, muszę stwierdzić, że zupełnie inna jest struktura kibiców na meczach reprezentacji i na meczach ligowych. Na kadrę - jak powiedział kiedyś były irlandzki pomocnik Roy Keane - przychodzą ci, którzy jedzą kanapki z krewetkami. Na spotkaniach ligowej jest dużo młodzieży. Czasem zapiekłej, czasem przekraczającej reguły gry. Ale oni nigdy by nie wymiękli. Nie chcę wymieniać klubów, ale do głowy przychodzą mi przynajmniej trzy, których fani nigdy nie wymiękają. Nawet przy wyniku 1:3 krzyczeliby tak, jakbyśmy wygrywali. Ci z krewetkowymi kanapkami przyszli jak do teatru, a że w teatrze było słabo, to się poddali i tylko zagwizdali na koniec meczu.
Jak Krzysztof Bielecki ma pomysł, jak to zmienić. - PZPN mógłby nad tym się zastanowić. Np. nad cenami biletów albo robiąc specjalny sektor dla młodego kibica. Żenujące było, że 57 tys. ludzi zostało przekrzyczanych przez dwa tysiące Ukraińców. Więc gdybyśmy zrobili pięć tysięcy miejsc dla naszych sprawdzonych kibiców, to oni nie wymiękliby do 90 minut. PZPN się może modernizuje, ale tego zabrakło. Nie ma sportu bez fanatycznego kibica. Stąd te konflikty z kibicami. Z nimi trzeba się ułożyć. Bez ich zacięcia i sportowej złości ani nie będzie kibicowania, ani dobrej gry. To nie jest łyżwiarstwo figurowe - kończył ten wątek były premier.
Były premier: Na mecze kadry przychodzą "krewetkowcy", nie ma sportu bez fanatycznego kibica
Żenujące było, że 57 tys. ludzi zostało przekrzyczanych przez dwa tysiące Ukraińców. Na spotkaniach ligowych jest dużo młodzieży. Czasem zapiekłej, czasem przekraczającej reguły gry. Ale oni nigdy by nie wymiękli. Nawet przy wyniku 1:3 krzyczeliby tak, jakbyśmy wygrywali - mówił Jan Krzysztof Bielecki, były premier, w audycji Radia TOK FM i Sport.pl "Przy niedzieli o sporcie". We wtorek Polacy zagrają z San Marino. Relacja Z Czuba i na żywo od godziny 20.45 w Sport.pl i aplikacji Sport.pl LIVE.
Były premier, a teraz współpracownik Donalda Tuska, od początku programu zwracał uwagę na to, jak zachowywały się trybuny podczas piątkowego spotkania.
- Poruszając się w niebezpiecznym politycznie i społecznie obszarze, muszę stwierdzić, że zupełnie inna jest struktura kibiców na meczach reprezentacji i na meczach ligowych. Na kadrę - jak powiedział kiedyś były irlandzki pomocnik Roy Keane - przychodzą ci, którzy jedzą kanapki z krewetkami. Na spotkaniach ligowej jest dużo młodzieży. Czasem zapiekłej, czasem przekraczającej reguły gry. Ale oni nigdy by nie wymiękli. Nie chcę wymieniać klubów, ale do głowy przychodzą mi przynajmniej trzy, których fani nigdy nie wymiękają. Nawet przy wyniku 1:3 krzyczeliby tak, jakbyśmy wygrywali. Ci z krewetkowymi kanapkami przyszli jak do teatru, a że w teatrze było słabo, to się poddali i tylko zagwizdali na koniec meczu.
Jak Krzysztof Bielecki ma pomysł, jak to zmienić. - PZPN mógłby nad tym się zastanowić. Np. nad cenami biletów albo robiąc specjalny sektor dla młodego kibica. Żenujące było, że 57 tys. ludzi zostało przekrzyczanych przez dwa tysiące Ukraińców. Więc gdybyśmy zrobili pięć tysięcy miejsc dla naszych sprawdzonych kibiców, to oni nie wymiękliby do 90 minut. PZPN się może modernizuje, ale tego zabrakło. Nie ma sportu bez fanatycznego kibica. Stąd te konflikty z kibicami. Z nimi trzeba się ułożyć. Bez ich zacięcia i sportowej złości ani nie będzie kibicowania, ani dobrej gry. To nie jest łyżwiarstwo figurowe - kończył ten wątek były premier.
-
Co to znaczy sprawdzeni kibice ??? 5 tys dla sprawdzonych, kolejne 50 dla pajacykow ??? Pierszenstwo to powinni miec kibice ligowi, wyjazdowicze. Cos takiego jak membership w stylu angielskim, gdzie kibice zbierają punkty i wtedy nie ma ze Natalia Siwiec kupi pierwsza bilet tylko Ci, którzy na to najbardziej zasłuzyli. Szybko wykurzyłoby sie poprzebieranych clownow, a dla januszy San Marino i inne Liechtensteiny ... Ale o tym mozemy zapomniec, bo u nas kibica to ma sie głęboko w d****.
-
Swoją drogą mam teraz taki dylemat po wypowiedzi Bieleckiego który bardziej by się nadawał do tematu co mnie trapi od dawna a mianowicie co chciał ów Bielecki osiągnąć swoją tak przychylną dla nas, fanatyków wypowiedzią?
Czyżby chciał zaistniec w mediach i to na dodatek z wypowiedzią która w obecnych czasach, politycznej poprawności jest dla reszty społeczeństwa pewnym szokiem, czyli po prostu chciał błysnąć?
Może PO już tak tonie że ów Jan Krzysztof chce się przypodobać nam czująć nosem że już nie długo możemy coś znaczyć a nasz głos będzie uważniej słuchany w kręgach rządzących , czyli lepiej być po naszej stronie bo z PO to się już nic nie ugra?
A może on na prawdę tak myśli to znaczy uważa że stadiony powinny tak jak to było zawsze należeć do fanatyków zwanych obecnie kibolami? ( nie, te ostanie przemyslenie to jakieś moje chore brednie. Powinieniem iśc do psychiatry bo zaczynam już fantazjować w granicach daleko wykraczających poza zdrowy rozsądek)
Czyżby chciał zaistniec w mediach i to na dodatek z wypowiedzią która w obecnych czasach, politycznej poprawności jest dla reszty społeczeństwa pewnym szokiem, czyli po prostu chciał błysnąć?
Może PO już tak tonie że ów Jan Krzysztof chce się przypodobać nam czująć nosem że już nie długo możemy coś znaczyć a nasz głos będzie uważniej słuchany w kręgach rządzących , czyli lepiej być po naszej stronie bo z PO to się już nic nie ugra?
A może on na prawdę tak myśli to znaczy uważa że stadiony powinny tak jak to było zawsze należeć do fanatyków zwanych obecnie kibolami? ( nie, te ostanie przemyslenie to jakieś moje chore brednie. Powinieniem iśc do psychiatry bo zaczynam już fantazjować w granicach daleko wykraczających poza zdrowy rozsądek)
-
Też się zastanawiam, czemu tak powiedział.
W chwili kiedy źli kibole wyzywają jego funfla od matoła, on ich chwali.
Nielogiczne to zupełnie.
Nielogiczne to zupełnie.
-
Polityczna kalkulacja. Zły policjant (Tusk)- dobry policjant (Bielecki)
k1 pisze:
Dodam tylko dla koelgi MAF, że w "dywanie" część szali była rozpruta na pół, bynajmniej nie po to, żeby zyskać optycznie. Maszyna do szycia nie radziłą sobie ze zszywaniem grubych szali, bo łamały się igły. Te, które nie były zszyte nie były rozpruwane! A jak Cię tak to boli to sobie podziel liczbę, która się paliła na dwa, a nie rzucasz jakieś gorzkie żale.
-
[link]
Tylko pod Krzyżem, tylko pod tym Znakiem Polska jest Polską, a Polak Polakiem!
BÓG - HONOR - OJCZYZNA
Wielka Polska Katolicka
Krucjata Różańcowa za Ojczyznę! Codziennie odmawiajcie Różaniec o Polskę wierną Bogu, Krzyżowi i Ewangelii, o wypełnienie Jasnogórskich Ślubów Narodu!
BÓG - HONOR - OJCZYZNA
Wielka Polska Katolicka
Krucjata Różańcowa za Ojczyznę! Codziennie odmawiajcie Różaniec o Polskę wierną Bogu, Krzyżowi i Ewangelii, o wypełnienie Jasnogórskich Ślubów Narodu!
-
Jeśli chodzi o Bieleckiego, to mówi się od dawna, że chciałby wrócić na ważniejsze i bardziej medialne stanowiska. Obecnie, jakby nie było, jest to polityk zapomniany - zapytajcie się pierwszego lepszego 20-latka, czy wie, kto to Jan Krzysztof Bielecki... Możliwe, że takimi wypowiedziami chce sprawić, aby znów się o nim mówiło. Czyli zbija kapitał polityczny, po prostu. Zobaczymy, czy zaraz dostanie po uszach od donka, czy może takie wypowiedzi będą się powtarzać...
-
-
Giga panorama z meczu Polska - Ukraina
[link]
Widoczne flagi Elany,Górnika Wałbrzych,Zagłębia(Dąbrowa Górnicza), Radomiaka i inne często pojawiające się za granicą.
Może chłopaki z w/w klubów napiszą relację.
Szczególnie Górnik Wałbrzych mógł popluć na Tuska i jego świtę - siedzieli pod ich fanom ;)
[link]
Widoczne flagi Elany,Górnika Wałbrzych,Zagłębia(Dąbrowa Górnicza), Radomiaka i inne często pojawiające się za granicą.
Może chłopaki z w/w klubów napiszą relację.
Szczególnie Górnik Wałbrzych mógł popluć na Tuska i jego świtę - siedzieli pod ich fanom ;)
-
będzie afera jak z Gowinem heheKudłaty pisze:Też się zastanawiam, czemu tak powiedział.
Nielogiczne to zupełnie.

-
[link]
ankieta na glownej strone super expressu,
czy janusze są problemem kadry ??
po prawej stronie, troszke w dół strony
ankieta na glownej strone super expressu,
czy janusze są problemem kadry ??
po prawej stronie, troszke w dół strony
-
Tak spoglądam na trybuny i oczom nie wierzę... Kolejny popis naszych "kibiców" - śpiewanie (wraz z klaskaniem) na siedząco. :) Jakiś jeszcze bęben słychać w tle. Parodia.
-
Bo ludzie sie przyzwyczaili do dopingu na siatce na siedzaco, jakby jeszcze mieli wodzierja to meksyk by byl (przy korzystnym wyniku)
(L)
-
tak, ten "doping" pikników to jest jakiś dramat, momentami to w ogóle jak nastawała cisza wokół to się poczuć można jak na tenisie ziemnym ... jedyna ekipa z flagą która rzuciła mi się w oczy to Stalówka na G10 było też parę chłopaków z Legii a z innych ekip pojedyncze osoby- dosłownie ten sam schemat co ktoś tutaj już w tym temacie napisał wcześniej po meczu z Ukrainą normalni kibice wręcz giną pośród poprzebieranych klaunów. Przykre ale prawdziwe. Epickim momentem było poderwanie Januszy do krzyczenia "San Marino ! San Marino !" ... człowiek stoi i nie dowierza. Pierwszy i ostatni raz oglądałem tę błazenadę w naszym kraju dopóki sytuacja nie ulegnie poprawie i darujcie sobie komentarze typu "po c*** tam w ogóle szedłeś", "a nie mówiłem" widocznie człowiek póki nie doświadczy na własnej skórze to nie zrozumie. Ja za takie "show" to po prostu już dziękuje. Do zobaczenia być może w Mołdawii
-
Bardzo dobra liczba Anglików w Czarnogórze + lekki starcia z miejscowymi
http://www.youtube.com/watch?v=Vd8ghhYnLgY
http://www.youtube.com/watch?v=q4O19njoHiM
-
Oświadczenie jednego z czołowych "ultrasów" obecnej kadry :
http://www.facebook.com/DopingRP?ref=ts&fref=tsWitam wszystkich, tych co wierzą w doping na Reprezentacji i tych sceptycznych.
Nie potrafię zrozumieć co mają na myśli osoby piszące komentarze w stylu: " było słabo", "znam pana X, czy ma poprowadzić doping", "bez nagłośnienia i prawdziwego gniazdowego nie nie zdziałacie" "jesteś idiotą", itp. więc pytam się Was, co zrobiliście w tym kierunku?
Skontaktowałeś się z kimś w tych sprawach? Starałeś się o zorganizowanie "gniazda"? Przyniosłeś bębny? Megafony? Przyprowadziłeś "fanatyków"?
A może wystarczyło Ci tylko czytanie i komentowanie postów?
Jeśli się mylę to proszę popraw mnie i jeśli nie jest to tajemnica to "pokaż" co zorganizowałeś!
Niestety nie było tak jak to sobie wyobrażaliście/śmy, ale nie można zarzucić, że się nie staraliśmy (czyt. każdy, kto do końca zdzierał gardło) i będziemy nadal (przynajmniej ja), albowiem nie jeździmy oglądać... to możemy spokojnie w domu zrobić.
Ja (hosse) nie mam sobie i pewnej grupie osób (zainteresowani wiedzą kogo mam na myśli) nic do zarzucenia.
Nigdy nie pisaliśmy, że jesteśmy zorganizowaną (jak "ultrasi") grupą, a osobami które chcą atmosfery (i takową mieliśmy, przynajmniej w naszych rzędach). Jest Nas garstka, do tego każdy z innego zakątka Polski, ale przynajmniej gwizdy po straconych bramkach nie są Nam znane...
Dziękuję wszystkim...
[hosse]
-
Bylem,zobaczylem i ....oczom i uszom ku*** nie wierzylem!Od razu mowie ze nie bylem tam dla naszych mew (czytaj orłów) tylko zobaczyc narodowy.!Na stadionie 43 tysiace klaunow,blaznow,stanczykow,przebierancow i innych dziwolagow i zarzem 43 tysiace "mlynowych' .Flagi z nadrukami typu gimnazjum,ksywy czy nazwy firm powinny wisiec na balkonie w mieszkaniu lub w pokoju a nie na meczu reprezentacji!brakuje ku*** jeszcze tego zeby ktos siedzial na stadionie z flaga: SPRZEDAM OPLA ASTRE lub ZAMIENIE DWUPOKOJOWE NA WIEKSZE.Brak słów!Nasza mewa,nadzieja reprezentacji,Lewandowski w koncu sie "odblokowal",NAPASTNIK ktory od okolo 900 minut nie strzelil bramki nagle strzelil 2!Szkoda tylko ze 2 z karnego i 2 z glownym faworytem do wygrania MŚ -San Marino.Nie nasmiewam sie z tych pilkarzy ale serca i woli walki maja 10 razy wiecej niz nasi!!!Jedyne okreslenie na to wszystko co sie dzialo na narodowym w tym dniu to: JANUSZYZM LEVEL HARD :-)
-
To chyba nie Angole tylko kozojebcy napierdalają się między sobą.RybakZtvn pisze:Bardzo dobra liczba Anglików w Czarnogórze + lekki starcia z miejscowymi
-
A co do meczu to ja pierdolę ale piknik. Ludowy festyn w Świerklańcu albo Nakle Śląskim się przy tym chowa bo tam przynajmniej jak się ktoś napierdoli piwskiem to się bierze do bicia albo do kłótni. A tu kużwa tak grzecznie i "kolorowo" że się rzygać chce.
A ktoś zwas chciał za ten cyrk dać 60 zł żeby sobie pobluzgać na Tuska.
To ja już wolę zostawić sobie te 60 zł ( o kosztach podrózy nawet nie gadam)i przy pierwszym lepszym ciepłym weekendzie odzwiedzić wymienione przeze mnie śląskie miasteczka i najebać się piwskiem i nażreć krupniokami na normalnym tradycyjnym festynie.
P.S.
A Premier Wszechczasów był łaskaw się pofatygować wczoraj na Narodowy?
Czy nie w smak mu było że piątek nawet typowo piknikowa publiczność pokazałamu co o nim i jego rządach sądzi?
A ktoś zwas chciał za ten cyrk dać 60 zł żeby sobie pobluzgać na Tuska.
To ja już wolę zostawić sobie te 60 zł ( o kosztach podrózy nawet nie gadam)i przy pierwszym lepszym ciepłym weekendzie odzwiedzić wymienione przeze mnie śląskie miasteczka i najebać się piwskiem i nażreć krupniokami na normalnym tradycyjnym festynie.
P.S.
A Premier Wszechczasów był łaskaw się pofatygować wczoraj na Narodowy?
Czy nie w smak mu było że piątek nawet typowo piknikowa publiczność pokazałamu co o nim i jego rządach sądzi?
-
konDONEK byl na natodowym,ale sytuacja podobna jak na Polska-Ukraina,byl bohaterem parosekundowym na telebimie bo gdy go tylko pokazali to Ci bardziej kumaci pozdrowili go gwizdami :)
-
- Dwa ostatnie mecze reprezentacji narodowej w Warszawie obejrzało w sumie 100 tysięcy ludzi. To rzecz niebywała, wielki sukces. Mamy prawdziwą publiczność, świetnych kibiców, nie mówiących jedynie "nic się nie stało". Wymagających, ale także potrafiących docenić piłkarzy - przyznał Boniek.
-
I tą właśnie wypowiedzią pana Bońka powinniśmy zamknąc temać związany z jego wyborem na szefa pzpn i wszelakimi naszymi nadziejami że ten pan coś zrobi pozytywnego dla nas, fanatyków.
c*** ci w d*** ryży miłosniku wymalowanych klaunów z Jarmarku Europa.
c*** ci w d*** ryży miłosniku wymalowanych klaunów z Jarmarku Europa.
-
z czego ten cytat?RybakZtvn pisze:- Dwa ostatnie mecze reprezentacji narodowej w Warszawie obejrzało w sumie 100 tysięcy ludzi. To rzecz niebywała, wielki sukces. Mamy prawdziwą publiczność, świetnych kibiców, nie mówiących jedynie "nic się nie stało". Wymagających, ale także potrafiących docenić piłkarzy - przyznał Boniek.
ACAB
-
wymalowane geby kiedyś to była normalność, pamiętam je zarówno na Legii i Zagłębiu jak i na kadrze, co innego te kukuryki (peruki, cylindry, hełmy wikingów) i 3 szaliki jak łańcuchy na choince
kiedyś RFNowcy z tego słynęli, ale im widocznie przeszło a u nas cyrk w najlepsze
[link]
kiedyś RFNowcy z tego słynęli, ale im widocznie przeszło a u nas cyrk w najlepsze
[link]
Boli mnie, gdy wyrzucam dodatki z gAZETY, widząc oczami myśli padające lasy. „Dom” wyrzucam – dąb pada. „Turystykę” – lipa. „Komunikaty” – świerki jak zimowe kwiaty. „Auto-moto” – jak maszty upadają sosny. „Supermarket” – to modrzew, klon – „Nieruchomości”. „Mój Komputer” – i buk się korzeniem nakrywa. A z każdym precz dodatkiem ich żywicą krwawię.
"NOCNA ZMIANA", "OSZOŁOM"
"NOCNA ZMIANA", "OSZOŁOM"
-
Kupiłem bilety w pakiecie i to co zobaczyłem przez ostatnie dni to jakis koszmar ... Jak bardzo trzeba byc ograniczonym umysłowo, żeby robic z siebie clowna ??? Dorosłe chłopy, dzieciaci, zonaci, wasaci ... napierdala farbkami plakatowymi obrazy picassa na mordzie, robi z siebie wystawe muzealną. Ja wam powiem, ze niektorzy moi znajomi mieli takie zapedy, ale najlepszą metodą jest wysmiewanie ich, pokazywanie na kazdym kroku, że są błaznami z cyrku. Hymn "póki" my zyjemy ... Polska Biało Czerwoni, Polacy my chcemy gola, repertuar, że ja p*******. San Marino, San Marino ... żenada !!!
http://legionisci.com/photos13w/13polsk ... no1_f9.jpg
http://legionisci.com/photos13w/13polsk ... o1_f20.jpg
Oflagowanie
http://legionisci.com/photos13w/13polsk ... o1_f32.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=odGxEBnMBxs
Wszyscy smieją sie z tych Anglików, a taka prawda, że prezentują sie w Europie całkiem niezle wizualnie, jakies ku*** wymalowane pajace to tam marginalny procent, repertuar przyspiewek kibicowskich, patriotycznych naprawde bogaty, oflagowanie tez zawsze konkretne.
Tak poza tym jak to jest, że Angole wchodzi cały sektor, a u nas wiekszosc kibicow wyjebali z Czarnogóry jak psów ??? Żeby tak potraktowano Anglików jak potraktowano naszych kibiców byłaby tam mega afera, zapewne nie obyłoby sie bez interwencji władz. Widzieliscie kiedys w Anglii pusty sektor gosci, nawet po ostatniej akcji kiedy Kirkland dostał z bańki od kibica Leeds ??? Nie do pomyslenia, nikt nie pozwoli sobie na takie straty materialne i wizerunkowe przez jednego goscia ... u nas za taką akcje zakaz wyjazdowy na cały sezon dla wszystkich. A wszystko to za przyzwoleniem naszych komunistycznych władz. Tak własnie komunistyczna władza traktuje swoich obywateli - patriotów.
http://legionisci.com/photos13w/13polsk ... no1_f9.jpg
http://legionisci.com/photos13w/13polsk ... o1_f20.jpg
Oflagowanie
http://legionisci.com/photos13w/13polsk ... o1_f32.jpg
Tak dla porownania atmosfera przed meczem Anglia - San Marino na WembleyRybakZtvn pisze:Bardzo dobra liczba Anglików w Czarnogórze + lekki starcia z miejscowymi
http://www.youtube.com/watch?v=odGxEBnMBxs
Wszyscy smieją sie z tych Anglików, a taka prawda, że prezentują sie w Europie całkiem niezle wizualnie, jakies ku*** wymalowane pajace to tam marginalny procent, repertuar przyspiewek kibicowskich, patriotycznych naprawde bogaty, oflagowanie tez zawsze konkretne.
Tak poza tym jak to jest, że Angole wchodzi cały sektor, a u nas wiekszosc kibicow wyjebali z Czarnogóry jak psów ??? Żeby tak potraktowano Anglików jak potraktowano naszych kibiców byłaby tam mega afera, zapewne nie obyłoby sie bez interwencji władz. Widzieliscie kiedys w Anglii pusty sektor gosci, nawet po ostatniej akcji kiedy Kirkland dostał z bańki od kibica Leeds ??? Nie do pomyslenia, nikt nie pozwoli sobie na takie straty materialne i wizerunkowe przez jednego goscia ... u nas za taką akcje zakaz wyjazdowy na cały sezon dla wszystkich. A wszystko to za przyzwoleniem naszych komunistycznych władz. Tak własnie komunistyczna władza traktuje swoich obywateli - patriotów.
-
Kumpel był na meczu z San Marino. To był jego pierwszy mecz od czasów gdy na stadionie byli KIBICE(a nie dzisiejsi janusze). I powiedział, że to co się dzieje na trybunach to masakra jakaś. Zero atmosfery. Jakieś pikniki z farbami na mordzie, którzy zażerali się jakimś tłustym jadłem. Powiedział, że nie będzie chodził na kadrę do czasu kiedy wróci normalnosć, kiedy wrócą KIBICE.
Czyli normalni ludzie sami to dostrzegli, że na kadrze jest chujnia i piłkarsko i kibicowsko
Czyli normalni ludzie sami to dostrzegli, że na kadrze jest chujnia i piłkarsko i kibicowsko

-
Na ełro udało mi się być na meczu Angoli ze Szwedami. Dopingiem miażdżą, często śpiewany hymn, melodyjne przyśpiewki. Jak dla mnie to na kadrze dają radę.
-
Bo tam na kadre jeżdzą kibice, czesto kibice ligowi a naszych janków takimi nazwac nie mozna. Wiekszosc pazi pewnie nawet nie powąchała naszej ligowej piłki, o czyms takim jak kibicowanie pojecia nie mają. Na wyspach kibice, którzy są z reprezentacją na dobre i na złe są doceniani i mają pierszenstwo przy dystrybucji biletow, a ze tam na punkcie piłki mają zajoba to tak naprawde kibiców jest duzo wiecej niz u nas ... u nas problem dopingu poruszany jest dopiero gdy przyjezdza San Marino, bo jak przyjezdza Anglia to nagle 25 tys. biletów beton rozkrada i oddaje kwiatkom typu Natalia Siwiec. To są zwykli ogladacze dla ktorych Polska to kraj zamieszkania, a mecz reprezentacji to chwila uniesienia do polansowania sie. Żeby u nas był ludzki system dystrybucji biletów, wyglądałoby to moze troche lepiej, a dopoki bedzie złodziejstwo i i gnebienie swoich obywateli ( patrzy eksmisja z Czarnogóry ) przez rządy komunistów dopoty nie bedzie u nas lepiej i zadne pisanie tutaj nic nie da.
-
Zupełnie nie rozumię płaczu na forum. A kto miał iść na mecz jak nie pikniki? Sami na Kadrę nie chodzicie. Kto za Was pójdzie? Efekt dziwnego niby bojkotu widać jak na dłoni. Nie płakać, nie pisać o Januszach wąsatych i wymalowanych gębach, bo to jest Wasza wina, że to oni się pojawili na trybunach a nie Wy! Jak chcecie to zmienić to trzeba się wziąć w garść i kupować bilety na Kadrę, jeździć na nią. To co wypisujecie w komentarzach można nazwać tylko jednym słowem - OBŁUDA! Tak samo z farbowanymi lisami. Jak nie zagrali dla nas Klose i Podolski to wielki płacz i wieszanie psów na PZPN, a jak zagrał Obraniak, Polański, Boenisch to wielkie oburzenie. Jak to tłumaczyć jak nie Wielka Obłuda? Poza tym do meczu z Wybrzeżem Kości Słoniowej w Poznaniu w 2010r. nikomu taki Obraniak nie przeszkadzał. Doping był piękny, śpiewy chóralne. Był to ostatni normalny mecz na trybunach.
Tylko pod Krzyżem, tylko pod tym Znakiem Polska jest Polską, a Polak Polakiem!
BÓG - HONOR - OJCZYZNA
Wielka Polska Katolicka
BÓG - HONOR - OJCZYZNA
Wielka Polska Katolicka
-
A moze by na pejsbuku stworzyc fan page wysmiewający te dziwaczne przebrania ??? Stop clownom na trybunach :) Osobiscie sie na tym za bardzo nie znam, ale jak ktos miałby ochote :)
-
ten faebook to naprawde drugie zycie, jak nie pierwsze....
nie nic do ciebie nie mam kiwo jako tako, poprostu mi tak naszlo na mysl jak to przeczytalem
nie nic do ciebie nie mam kiwo jako tako, poprostu mi tak naszlo na mysl jak to przeczytalem
-
Świat się zmienił, dla dzieciaków teraz życie toczy się na pejsie, dlatego tak często są oderwani od rzeczywistości.
A co do wyśmiewania klaunów chodzących na repre to proszę bardzo https://www.facebook.com/JanuszePL?fref=ts
A co do wyśmiewania klaunów chodzących na repre to proszę bardzo https://www.facebook.com/JanuszePL?fref=ts
-