Polska - Andora (2.06.2012)

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

Jurand ze Spychowa

Re: Polska - Andora (2.06.2012)

Post autor: Jurand ze Spychowa » 02.06.2012, 19:02

Czy panowie spod znaku L nie potrafia przemowic tez do głowy temu całemu hadajowi?

Co do meczu jestesmy w d**** i to jest nasza [link], trzeba bylo dzisiaj tam jechac bo byla doskonala okazja by pokazac jaka jest roznica.. no ale taka organizacja to co sie dziwic.

iparts.pl
TheWayOfLife

Post autor: TheWayOfLife » 02.06.2012, 19:03

Kto komentuje razem ze Szpakiem ? Gosc sie chyba z choinki zerwal bo powiedzial ze jezeli w meczu z Grecja beda karne to mamy szasne ...

ATM1920

Post autor: ATM1920 » 02.06.2012, 19:13

Wg Szpaka czekaja nas historyjne mecze a drużyna jest wpaniale przygotowana,a na boisku byla wspaniala atmosfera:)jest dobry gosciu!Oj Ruscy Nas(jeuro) zeżra i piłkarsko i kibicowsko!

markusz

Post autor: markusz » 02.06.2012, 19:14

TheWayOfLife pisze:Kto komentuje razem ze Szpakiem ? Gosc sie chyba z choinki zerwal bo powiedzial ze jezeli w meczu z Grecja beda karne to mamy szasne ...
No i co w tym zdaniu dziwnego? Strzelili dziś dwa karne, to gdyby były jakieś w piątek to powinni też strzelić.

AJAX AMSTERDAM

Post autor: AJAX AMSTERDAM » 02.06.2012, 19:20

Ku**a po euro,to sie skonczy.Przyjdzie 2tys piknikow na mecz i koniec.
Wiadome teraz ME ,to przyszli rodzice z dziecmi...

ax88

Post autor: ax88 » 02.06.2012, 19:24

ATM1920 pisze:Wg Szpaka czekaja nas historyjne mecze a drużyna jest wpaniale przygotowana,a na boisku byla wspaniala atmosfera:)jest dobry gosciu!Oj Ruscy Nas(jeuro) zeżra i piłkarsko i kibicowsko!
Oficjalnie RFS otrzymał do podziału po 6 tys. biletów na każdy mecz w fazie grupowej. Połowę nabyli kibice w drodze losowania. Pozostałe wejściówki podzielono pomiędzy "członków futbolowej rodziny" i fan kluby. Z tej ostatniej puli najwięcej - po 500 - otrzymali sympatycy Zenitu Sankt Petersburg, Spartaka Moskwa i CSKA Moskwa.
Tak sie dziekuje za trud włozony w doping dla reprezentacji ....

a u nas ... jak przychodzi wyjazd do jakiegos wypizdziewa i jest dobry doping to cacy kibice ... gdy zbliza sie mecz z ciekawym przeciwnikiem czy wieksza impreza juz nagle trzeba wyplenic bandytow i chuliganow podwyzszając ceny biletow do astronomicznych sum ... ruskie nas zjedzą na trybunach i na boisku pewnie tez

Sardinero

Post autor: Sardinero » 02.06.2012, 19:28

Na poczatku tego tematu byly pewne propozycje co do tego meczu..ale temat padł widze a szkoda..bo propozycje byly ciekawe..co do hadaja to przypalowy typ..juz kiedys pisałem o tym ale widze Legii odpowiada jego wydzieranie mordy..i nic z tym nie robia..:)
Moje Serce Bije z Prawej Strony...
Good Night Left Side..!

TS1906NH

Post autor: TS1906NH » 02.06.2012, 19:28

na meczu pzpn-kacapy są wydzielone sektory czy ludzie będą wymieszani między sobą??

permanent

Post autor: permanent » 02.06.2012, 19:30

Tych pikników spokojnie można rozkręcić, trzeba tylko kilku osób które będą prowadzić doping. takie mam wrażenie po dzisiejszym meczu.
permanent mówi jak jest

hobbysta125

Post autor: hobbysta125 » 02.06.2012, 19:36

Również uważam jak wielu z Was, że powinniśmy wrócić na mecze kadry, protest nic nie daje, a rząd i pzpn się cieszą...

TS1906NH

Post autor: TS1906NH » 02.06.2012, 19:37

już widze płacze pikników jak te 1500 kacapów z zenita, cska i spartaka pozajmuje im miejsca, bo chyba ludzie będą wymieszani między sobą przynajmniej z numeracji biletów a kacapy raczej tym się przejmować nie będą że kowalski ma miejsce tu czy tam tylko siądą wszyscy razem

Podglądacz

Post autor: Podglądacz » 02.06.2012, 19:40

wtedy też szpaku będzie mówić że jest dobra atmosfera ale zakłócili ją ruscy, tak jest prawda pikniki na trybuny a my przed stadion.

TS1906NH

Post autor: TS1906NH » 02.06.2012, 19:42

no ale pikniki dostaną po głowach i może wtedy troche szerzej otworzą oczy że przed obcokrajowcami policja ich nie obroni

Jak

Post autor: Jak » 02.06.2012, 19:43

To coś to raczej nie był "doping" to tragedia. Widzów było 26 tys, a te 4 tys dodatkowe to sobie Szpakowski wyciągnął z sufitu. Pompuje balon i to ostro. Koleś nawija, że wygrana ze Słowacją i Andorą to dobry prognostyk, a kibice świetnie dopingują, a atmosfera jest miazga.. .
Chyba sami uwierzyliście w tą jego ściemę, że wszystko jest cacy. Pikniki mają ciśnienie na ojro ale i Kacapy przetłumaczą (gości milicja przecież nie ruszy).
Skończą się dotacje z Unii to czar pryśnie.. . My zostaniemy ale donalda nie będzie w Polsce.

CiVi

Post autor: CiVi » 02.06.2012, 20:17

co wy pierdolicie że stadiony po euro będą puste, tak samo jak na tym meczu mialo nie być ludzi a jakoś sie uzbierało, stadiony beda nadal pełne bo bedziemy grać w eliminacjach, bedzie tam kilka meczy w ciągu roku wiec nie liczcie na to że nie bedzie kompletów, i przestańcie pisać "nie idziemy żeby pzpn nie zarobil na nas" a ku*** przez ostatnie kilkanascie lat komu płaciliście? prezydentowi ? trzeba wrócićna mecze u siebie bo ten protest od początku h*** daje

debiutant

Post autor: debiutant » 02.06.2012, 20:29

Kiedyś w tym temacie już pisałem że dzisiaj stadion będzie pełen,sprawdziło się,to utwierdza mnie w przekonaniu by nie oddawać im trybun piłkarskich,po euro musimy wrócić,chyba nam wszystkim nie pasuje ten festyn,my jesteśmy Polskimi Kibolami-żywiołowymi i walecznymi.
Obrazek

Lisandro

Post autor: Lisandro » 02.06.2012, 21:32

Temat Euro a kibice to temat tabu już.Nic już nie zrobimy, pozostaje tylko połączyć swoje siły na mecz z Ruskami i im pokazać swoją wyższość po za stadionem.

Jako tako protest to był dobry pomysł ale za to POpaprańce skorzystali na tym, to co się dzieje na trybunach to aż lepiej nie komentować, kilka razy jakiś okrzyk i siedzimy i mały Jasio z tatusiem wsuwają sobie zapiekanki z bananem na twarzy i oglądają mecz.

Trzeba wrócić chyba na te stadiony po Euro, i im pokazać jak wygląda kibicowanie.Będą eliminacje, dobre mecze, wyjazdy ciekawe.Trzeba działać bo tak to do usranej śmierci się nic nie zmieni.Takie jest moje zdanie.

psychopig

Post autor: psychopig » 02.06.2012, 21:37

Żal mi was chłopcy.
Skoro FUCK EURO i reprezentacje, to poco te rozkminy.
Mecz - sprawdzian przed euro, reprezentacja ta sama i kibice od roku tacy sami.
Czego się spodziewaliście ?
Jesteście zagubieni i nie wiecie co robić ?
Albo zlewajcie totalnie, albo zacznijcie chodzić na mecze.
Wiecznie ku*** beczenie na forum.
Obrazek

Belfast_pl

Post autor: Belfast_pl » 02.06.2012, 21:47

daliśmy się wciągnąć w grę... my kibice. Na stadionach będzie spokój? będzie. O to im chodziło. Europa zobaczy obraz taki jaki chce. Sprzed tv. Nie będzie na trybunach antyszechteriady ani jakiejkolwiek oprawy? nie będzie. Ulicy Polskiej nie pokaże żadna tv. Pozamykana masa osób bez prawa obrony. W co wy ku*** wierzyliście? chca podzielić tą scene i to zrobili. ku*** targowica
Tam, gdzie prosty błąd liczy się za zbrodnię, tam zbrodnie są jedynie błędami.

esencjale

Post autor: esencjale » 02.06.2012, 22:34

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... gMvsuuF4IE#! od 1.00 najlepsze wykonanie Hymnu jak dla mnie kozak {nie ten temat ale jest dobrze]

Lewy SieR/Rpowy

Post autor: Lewy SieR/Rpowy » 02.06.2012, 22:45

Wystarczy że mecz z Czechami będzie meczem o honor ( jak to zwykle bywa) a już nie będzie tej wspaniałej piknikowej atmosfery jaką sobie wymarzyli Donek, Grzechu i Szpakowski.
Ten ostatni będzie biadolił że kibice nie wspierają "naszych " piłkarzy, że gwizdy , że opuszczają trybuny itp. rzeczy.
Potem wystarczą z dwa przegrane mecze w eliminacjach i z "wspaniałej" publiki jakiej sobie zarzyczył Donek na ełro zostaną tak smętne pustki jak podczas Polska - Holandia w dodajrze 93 roku w Poznaniu gdzie na 20 tyś widzów było z 18 tyś Holendrów.
I wtedy trzeba wrócic. Z pierdolnięciem. Kiedy im ( biedronko fanom) się znudzi bo nie bedzie sukcesów.

antypiknik

Post autor: antypiknik » 02.06.2012, 22:52

A wy dalej myślicie że ktoś potem będzie czekać na nas z otwartymi ramionami... Piłka to sport narodowy i janusze będą chodzić na mecze nawet po porażkach. Będą woleli mniej na trybunach. Nie wezmą nagle i przeproszą wszystkich kiboli i zaproszą na mecze po 5 zł. Sorry.
Jak nie wrócimy teraz to się januszostwo zaplęgnie na stałe. Wiadomo że jest hierarchia ale szkoda że kilka osób decyzyjnych ustala na górze a my musimy siedzieć potem przed TV i się wnerwiać;/

baniak

Post autor: baniak » 02.06.2012, 23:01

AJAX AMSTERDAM pisze:Ku**a po euro,to sie skonczy.Przyjdzie 2tys piknikow na mecz i koniec.
Wiadome teraz ME ,to przyszli rodzice z dziecmi...

Ale człowieku kogo to obchodzi ze po Euro wrocimy? Na Euro miał byc spokoj i bedzie. tusk WYGRAŁ, MY PRZEGRALIŚMY.
Ja uwazam ze frekfencja po euro bedzie taka sama i stadion bedzie pelny i to nie nas tylko tych smiesznych ludzików.
Niektorzy sobie wmawiaja że nie chodza na mecze bo jest perkis czy boenisz albo ze kasa idzie na PZPN. Sami doskonale wiecie ze tak nie jest i dobrze wiecie jaka jest prawda,taka ze my nic nie mozemy zrobić,zero zorgranizowania i zgrania. A gdyby taki perkis czy boenisz czy tam inny grali wspaniale to nikt by nie mowil ze jest źle tak jak było z Olisadebe,bramki strzelal a na mecze chodzili fanatycy i im to koło c**** latało czy on był biały czarny czy zielony,kazdy chodził dla siebie i dla działania polskiej sceny kibicowskiej,a teraz jest co? GÓWNO , pierdolenie kotka za pomocą mlotka-wymówki że to nie pasuje i ze kasa idzie na złodzieja jednego czy drugiego a wczesniej inaczej nie było.Trzeba spinac d*** , walczyc i robic to dla siebie co kochamy.

Dwk

Post autor: Dwk » 02.06.2012, 23:14

Czego chciał Tusk, PZPN? Tego aby na stadionie przyszli janusze, kupili bilecik, koszuleczkę szaliczek z logiem pzpn, kupili popcorn cole i usiad spokojnie na swoim krzesełku...
Czy Wy myślicie że tusk z resztą bandy przeżywa to, że nie ma dopingu? oprawy? Dla nich to na ręke. Teraz się z śmieją z tego, że wygrali. Zamiast pierdolić smuty na forum, czy zachwyty "o było j**** pzpn :D", to iść na stadion i robić swoje. Wtedy ich kurwica strzeli bo widzą, że nie wygrali! ku*** Panowie.
Popatrzcie sobie na taki scenariusz.
Zrobiłeś obok siebie drogę. Jakieś typy zaczeły po niej jeździć. Ty im mówiłeś, że nie można tu jeździć, straszyleś itd. Oni wyjebane mieli. W końcu postawiłeś sobie jakiegoś ciecia i za przejechanie po tej drodze trzeba płacić. Te typy wyjebane na Ciebie mają, cisną po Tobie, robią transparenty i pojechali gdzie indziej jeździć. I czy Ciebie to boli, że ich nie ma że pocisneli po Tobie? Osiągnąłeś swój cel, nie ma ich.
Tak samo jest z prawdziwymi kibicami. Oni tego chcieli.

Także moje zdanie jest takie. Wrócić po euro na pełnej kurwie i robić swoje.
Obrazek

Lewy SieR/Rpowy

Post autor: Lewy SieR/Rpowy » 02.06.2012, 23:19

Przeprosic nas nie przeproszą ale jakoś nie wyobrażam sobie sytuacji że Lato i spółka rozdają bilety po 5 zł. Są zbyt pazerni. A gdzie koszty związane z meczem?
Zreszta na jakim świecie wy zyjecie.
Gdzie w Polsce przy marnych wynikach jest pełny stadion?
Przykład z chciazby z ekstraklasy.
Lechia Gdańsk.
Na otwarciu prawie komplet a potem wraz z słabymi wynikami wynikami coraz mniej , coraz mniej ludzi by końcówkę sezonu zakończyc z frekwencją 10-12 tyś i to nawet na meczach przyjażni.
Gdzie było pozostałe 30 tys kibiców nowego stadionu?
W domach, nie ma wyników nie chodzimy na mecze bo my jesteśmy kibicami sukcesu.
Kto pozostał na opustoszałym w 3/4 nowym stadionie Lechii ????
Tylko najwierniejsi. Ludzie z młyna i ta częśc piknikowej publiki która jest równie wierna jak najzagorzalsi fanatycy Betonów i która fanatyków rozumie , chociaż głośno tego nie mówi.
Dlaczego z Reprą miało by byc inaczej?

baniak

Post autor: baniak » 02.06.2012, 23:29

Lewy- Bo jest róznica miedzy samym Gdanskiem a piknikami z całej POLSKI ? Uzbiera sie zawsze na pełny stadiion.

fannn

Post autor: fannn » 02.06.2012, 23:43

panowie jestem w szoku:
Mimo, że w czasie meczu z Andorą trybuny stadionu Legii były wypełnione, nie płynął z nich niemal żaden doping. Dariusz Dudka zwrócił na to uwagę.

- Ja miło wspominam mecze kadry w Chorzowie, czy kilka lat temu na Legii. Może niektórzy ludzie się teraz na mnie obrażą, ale w tej chwili nie ma kiboli, którzy nieśli ten doping. Nie chcę oceniać tego, co jest teraz, ale wiadomo, że pewne rzeczy się zmieniły. Dziś na mecz przychodzą rodziny z dziećmi, jest inna atmosfera. Zresztą podobnie jest w całej Europie - komentuje reprezentant Polski.

Nordfront

Post autor: Nordfront » 02.06.2012, 23:47

fannn pisze:panowie jestem w szoku:
Mimo, że w czasie meczu z Andorą trybuny stadionu Legii były wypełnione, nie płynął z nich niemal żaden doping. Dariusz Dudka zwrócił na to uwagę.

- Ja miło wspominam mecze kadry w Chorzowie, czy kilka lat temu na Legii. Może niektórzy ludzie się teraz na mnie obrażą, ale w tej chwili nie ma kiboli, którzy nieśli ten doping. Nie chcę oceniać tego, co jest teraz, ale wiadomo, że pewne rzeczy się zmieniły. Dziś na mecz przychodzą rodziny z dziećmi, jest inna atmosfera. Zresztą podobnie jest w całej Europie - komentuje reprezentant Polski.
zapewne wiecej kadrowiczow tak mysli ale mowienie o kibicach nie jest medialne.
Choc wiekszosc jak perkisy czy inne obraniaki zapewne maja wyjebane na kibiców.
Liczy sie kasa i promocja...

lampart

Post autor: lampart » 03.06.2012, 00:10

Nie ma co załamywać rąk. Teraz już c**** zrobimy, bo na stadiony nie wejdziemy, niech ta szopka sobie trwa, pikniki mają swoje 5 minut i tylko tyle... mój scenariusz po ME wygląda tak:

-Wyników na EURO nie będzie więc Lato będzie wyjebany (nawet jakby był to i tak poleci!), cały zarząd zmieniony, płatne karty kibica zostaną zniesione, grono wymalowanych fanów się skurczy, euromania się zakończy, na mecze el.MŚ przyjdzie 1/3 tego co było w sobotę na Legii więc to MY KIBOLE przystąpimy do działania. Jestem pewny, że więcej pseudo polaków do kadry nie zostanie powołanych, teraz Biedrona (Smuda) brał Obraniaka, Pyrkisa, Benisza bo musiał poskładać najlepsza jedenastkę żeby niby na EURO nie było blamażu. FUCK EURO! My robimy swoje i czekamy na swój czas!

ginger

Post autor: ginger » 03.06.2012, 00:14

Sardinero pisze:Na poczatku tego tematu byly pewne propozycje co do tego meczu..ale temat padł widze a szkoda..bo propozycje byly ciekawe..
idiotyczne, a nie ciekawe,
nic sie nie da zrobic przy takim natężeniu pikników, nawet było kilka osób w miarę kumatych, ale ginęli w tłumie,
lepiej sobie odpuścić - nie wiem czemu się stresujecie, na siatkówkę też nie chodzimy i co? świat się wali?

P_FSW

Post autor: P_FSW » 03.06.2012, 00:56

lampart pisze:Nie ma co załamywać rąk. Teraz już c**** zrobimy, bo na stadiony nie wejdziemy, niech ta szopka sobie trwa, pikniki mają swoje 5 minut i tylko tyle... mój scenariusz po ME wygląda tak:

-Wyników na EURO nie będzie więc Lato będzie wyjebany (nawet jakby był to i tak poleci!), cały zarząd zmieniony, płatne karty kibica zostaną zniesione, grono wymalowanych fanów się skurczy, euromania się zakończy, na mecze el.MŚ przyjdzie 1/3 tego co było w sobotę na Legii więc to MY KIBOLE przystąpimy do działania. Jestem pewny, że więcej pseudo polaków do kadry nie zostanie powołanych, teraz Biedrona (Smuda) brał Obraniaka, Pyrkisa, Benisza bo musiał poskładać najlepsza jedenastkę żeby niby na EURO nie było blamażu. FUCK EURO! My robimy swoje i czekamy na swój czas!
już zostały zniesione, ważne żeby na tym całym jewro kadra pzpn-u pod wodzą volskdojcza smudy dostała 3 razy po pizdzie i do widzenia. zobaczycie jak szybko skonczy sie wtedy piknikoszał, ci co teraz dlubia slonecznik na stadionach maja jezdzic po całej Europie?;)

także 3 szybkie strzały.
Tuskostan - mityczny stan na zielonej wyspie, gdzie 28-latek, milioner z 6 wyrokami zakłada linie lotniczą oraz parabank...aby żyło się lepiej!

wezyr

Post autor: wezyr » 03.06.2012, 02:51

Pewnie czesc osob przestaje juz z tego 'protestu' cokolwiek rozumiec. Przeciwko komu? Rudemu? pzpnowi? perkisom? A przeciez czasem ciężko znaleźć Polaka w składzie druzyny klubowej w meczu ligowym. Jakoś Olisadeby i Rogery wam w kadrze nie przeszkadzali... Czy wy chodzicie na kopaczy? Bo ja myślałem, że fanatyk chodzi na klub (barwy, herb, historia, inni ludzie) i tak samo chodzi na reprezentację (godło, barwy, hymn) a na wkłady do koszulek ma wyj.b.ne, bo dziś gra ten, a jutro tamten i tego nie zmienisz. Jak juz kiedyś pisałem: bolą was leśne dziadki, ale już nie boli Was, że na co dzień ładujecie kasę w waltrów, slorzy, cpiałów i inne szemrane towarzystwo co mają po 3 nazwiska, po 4 paszporty, UBecką przeszłość, a podatki płacą w rajach podatkowych, a nie w Polsce. Gdzie tu logika i konsekwencja?
Prawdziwy fanatyk kibicuje chyba nie wkładom do koszulek (które dziś są, jutro ich nie ma), ale barwom, hymnowi, tradycji i historii polskiej piłki (np. śp. K Górski, K. Deyna etc.), godłu Polski.
Jakiś inny "kumaty" zakłada temat czy flagi są ok czy obciach? A kim Ty jesteś żeby wyrokować, że flaga to obciach? Skąd wiesz czy człowiek jadący takim oflagowanym autem nie stał w pierwszych szeregach na manifestacjach narodowych 11.11 albo czy nie jeździł kiedyś na reprę?
Nie od dziś w pewnych kręgach to forum ma opinie jak dla "kumatych gimnazjalistów", a efekt zakładania takich postów, jak ten o flagach będzie taki, że na mieście będzie więcej barw obcych, a rusy będą się czuli, przy wsparciu władz, jak u siebie (już niektórzy w innym poście chcą sie z nimi kumać we wspólnym marszu antyputinowsko-tuskowskim... Bez jaj, szanujmy sie.

Precelek1948

Post autor: Precelek1948 » 03.06.2012, 09:22

Pan Szaranowicz to najwyraźniej nie widział dobrej atmosfery. Ale cóż się dziwić, kiedy widzi tylko pikników na meczach PZPN'u.

wieśniak

Post autor: wieśniak » 03.06.2012, 09:24

Szpakowski Darek od dawnia nic nie widzi ;)
Obrazek

???

Post autor: ??? » 03.06.2012, 09:31

On raczej widzi to ,co chce widzieć :)
Kibice.net -siedlisko wszelakiego zła.

Bonjo

Post autor: Bonjo » 03.06.2012, 09:40

Wszystko będzie OK, do momentu w którym przegramy pierwszy mecz :) Wtedy będzie narzekanie, że "kibice nie wspierają naszej reprezentacji", a jak Ruscy w sile paru tysięcy permanentnie przekrzyczą cały stadion to że "nie czujemy się jak na stadionie w Polsce". Może wtedy przyjdzie chwila refleksji.

fannn

Post autor: fannn » 03.06.2012, 10:58

c**** a nie refleksji, w eliminacjach mecze z ciekawymi przeciwnikami i tak będą przy pełnych trybunach, mniej ciekawe będą na mniejszych stadionach i będzie cacy.
I tak jak ktoś wspomniał, w kadrze biegał czarny Olisadebe czy ciapaty Roger to fanatycy jeździli, prowadzili doping i płaczów nie było. Teraz jest kilku BIAŁYCH facetów z zagranicy, którzy mimo wszystko jakiś związek z Polską mają (polskie korzenie) i nagle każdy chce ich bojkotować.

debiutant

Post autor: debiutant » 03.06.2012, 11:03

Powiem szczerze zaczynam się gubić już o co chodzi z tym bojkotem,tymbardziej że jeszcze pół tora roku temu jeżdzilismy na nią.
Obrazek

Michał***24

Post autor: Michał***24 » 03.06.2012, 11:06

To chodzi o to że gdyby nie Euro oni by dla Polski nie zagrali czytaj Polański np.

Michał***24

Post autor: Michał***24 » 03.06.2012, 11:11

A już na pewno śmieszne jest to że przykładowo Vukowić np co nigdy nie zagra w kadrze mówi po polsku a oni nie umieją ha.

ODPOWIEDZ