Odstaw to co bierzeszRewolucja2012 pisze:Jak dla mnie moje zdanie mogą nawet stare babcie po 80ce sie wymalować na biało czerwono tylko niech bedzie porządny doping przez 90 minut bez przerwy i kondonek był taka okazja na wyzwiska w jego kierunku taka okazja oj szkoda
Otwarcie Narodowego!!
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Otwarcie Narodowego!!
-
Piknik pełną gębą ... Ilość januszy przeraża. Niech się ku*** skończy cały ten cyrk z ojro.
[link]
[link]
[link]
[link]
-
Posłuchaj, że tak powiem używając Twoich określeń... "buraku" . Nie pisz o kimś, że jest burakiem bo obrażasz sam przynajmniej połowę kibiców, którzy chodzą na mecze Twojego klubu...pozatym geografie z Nowego Sącza do Bratysławy jest 400km. Paredziesiąt km to pewnie dojeżdżasz na mecze "U siebie" :)Kalashnikov. pisze:Niestety dobrze widzisz, nie rozumiem tych ku*** burakow z Sacza.kolejarz1918 pisze:dobrze widzę flaga Sandecja ?
W Bratyslawie ich nie bylo a maja paredziesiat km, w Kownie tez ich nie bylo a ciekawy wyjazd sie zapowiadal od dawna.
Pajace wybrali sie na ten mecz tylko po kiego c****, jeszcze z flaga..
Fakt , zabrakło dzisiaj na stadionie uznanych firm takich jak np: Fred Perry, Lacoste i Lonsdale oraz nalepszej ekipy ubranej w Burberry. Trybuny wyglądały smutno a do tego prowadzący doping miał zwykłe Levisy ...jest to siara o czy można przeczytać w innym temacie (Patrz: Moda Casual).
Pytanie dlaczego zabrakło uznanych firm?...wiadome strajkujemy a kto nie strajkuje ten ...strajkujemy na reprezentacji, strajkujemy w lidze, powód zawsze się znajdzie...Jedno jest pewne - stadion to miejsce tylko dla kumatych. Jest jeden problem, jak stadion był na 11 tys. to byli sami kumaci, teraz jest na 55 tys. i brakuje by zapełnić tymi kumatymi :]
W Polsce jest moda na reprezentacje i noszenie barw narodowych i w jakiś sposób też trzeba to wykożystać. W latach 90tych jadąc na wyjazd widziało się te same mordy a nawet mordy swoich wrogów. Dzisiaj na klubie X. pikniki gwizdają na swoich kumatych więc o czym tu dyskutować.
Do tematu pewnie część osób powróci przy okazji frekwencji na ligowych stadionach, tam jednak większość pokazuje, że potrafi ogarnąć temat albo próbuje udowodnić, że u nich w młynie siedzi kilka tysięcy kumatych karków...
Tak czy siak albo jesteśmy marginalizowani albo sami siebie sprowadzamy do marginesu i popadamy w skrajność.
Pozdro K.M.W.T.W. JP. ACAB
-
3 mecze grupowe i koniec tego cyrku januszy!!
-
@okropniak dla mnie to jest mega buractwo - co oni sie z choinki urwali ? nie wiedza ze jest bojkot kadry ? Mieszkaja na marsie ?
Komu pojechali kibicowac ? Gdyby to jeszcze byla POLSKA kadra to bym mogl to zrozumiec.
Komu pojechali kibicowac ? Gdyby to jeszcze byla POLSKA kadra to bym mogl to zrozumiec.
████▀░░░░░░░░░░░░░░░░░▀████
███│░░░░░░░░░░░░░░░░░░░│███
██▌│░░░░░░░░░░░░░░░░░░░│▐██
██░└┐░░░░░░░░░░░░░░░░░┌┘░██
██░░└┐░░░░░░░░░░░░░░░┌┘░░██
██░░┌┘▄▄▄▄▄░░░░░▄▄▄▄▄└┐░░██
██▌░│██████▌░░░▐██████│░▐██
███░│▐███▀▀░░▄░░▀▀███▌│░███
██▀─┘░░░░░░░▐█▌░░░░░░░└─▀██
██▄░░░▄▄▄▓░░▀█▀░░▓▄▄▄░░░▄██
████▄─┘██▌░░░░░░░▐██└─▄████
█████░░▐█─┬┬┬┬┬┬┬─█▌░░█████
████▌░░░▀┬┼┼┼┼┼┼┼┬▀░░░▐████
█████▄░░░└┴┴┴┴┴┴┴┘░░░▄█████
███████▄░░░░░░░░░░░▄███████
NIE JESTESMY ANIOLAMI
j**** ZYDOW SIEKIERAMI
███│░░░░░░░░░░░░░░░░░░░│███
██▌│░░░░░░░░░░░░░░░░░░░│▐██
██░└┐░░░░░░░░░░░░░░░░░┌┘░██
██░░└┐░░░░░░░░░░░░░░░┌┘░░██
██░░┌┘▄▄▄▄▄░░░░░▄▄▄▄▄└┐░░██
██▌░│██████▌░░░▐██████│░▐██
███░│▐███▀▀░░▄░░▀▀███▌│░███
██▀─┘░░░░░░░▐█▌░░░░░░░└─▀██
██▄░░░▄▄▄▓░░▀█▀░░▓▄▄▄░░░▄██
████▄─┘██▌░░░░░░░▐██└─▄████
█████░░▐█─┬┬┬┬┬┬┬─█▌░░█████
████▌░░░▀┬┼┼┼┼┼┼┼┬▀░░░▐████
█████▄░░░└┴┴┴┴┴┴┴┘░░░▄█████
███████▄░░░░░░░░░░░▄███████
NIE JESTESMY ANIOLAMI
j**** ZYDOW SIEKIERAMI
-
Wuwuzeli nie można ? Jak tak to ja to p******* :(NoCalcioModerno pisze:[link]
Znowu zakaz wnoszenia flag, o megafonach nie wspominając.
-
Ogladam wlasnie program Nowy Dzien na Polsacie i jest przegląd prasy i wiecie co pisza? Zamiast kolorowego Jarmarku Europa mamy nowoczesny stadion ale atmosfera na nim jest jarmarkowa: czyli rodziny 3 pokoleniowe, robienie zdjeć z murawa w tle, narzekanie na sędziego i dlugie kolejki po zapiekanki.....
Kibic w krawacie jest mnie awanturujacy sie!
Trzeba wpuszczac tylko w krawatach !
Trzeba wpuszczac tylko w krawatach !
-
Szkoda, że jeszcze tak niedawno gotowaliśmy rywali w "[link]" w Chorzowie, a doping na meczach reprezentacji Polski nie przygasał ani na moment. Teraz doświadczyliśmy zaledwie kilku zrywów na nutę "Polska! Polska!" oraz ze trzy zapytania "Kto wygra mecz?". A nie był to przypadek, bo przecież w Gdańsku na meczu z Niemcami było przed pół roku niemal dokładnie tak samo.
wp.pl
wp.pl
-
Przed chwilą w Polsat News dwóch redaktorków przyznało że atmosfera i doping na narodowym słabe w porównaniu z tym co było na śląskim albo na starym stadionie Legii. Gadali że było za cicho i za duże przestoje w dopingu. Szkoda tylko że jako przyczynę takiego stanu rzeczy uznali ... onieśmielenie kibiców nowym stadionem :D
-
w tvp info był pies przed chwila i mówił ze kibice byli super i wielkie dzięki im za to bo było kulturalne i bez awantur, takich kibiców nam trzeba dumnie podkreślił.
-
A mnie marzy się, aby zebrać się 2 czerwca, tuż przed Euro na meczu Polska - Andora na Legii.
Rywal niezbyt atrakcyjny więc i nie powinno być zbyt wiele pikników. Pokazać klasę, doping przez 90 minut - w naszym stylu + transparenty że na Euro tego zabraknie.
Rywal niezbyt atrakcyjny więc i nie powinno być zbyt wiele pikników. Pokazać klasę, doping przez 90 minut - w naszym stylu + transparenty że na Euro tego zabraknie.
-
Popieram, teraz wszyscy myślą że się Nas wyzbyli że osiągnęli swój cel.AroStomil pisze:A mnie marzy się, aby zebrać się 2 czerwca, tuż przed Euro na meczu Polska - Andora na Legii.
a na takim meczu można by im pokazać że nie wyzbyli się Nas tylko My mamy ich w d****, odpowiednie transparenty że na Euro tak nie będzie i myślę że na drugi dzień będzie o tym głośno.
Pozdrawiam FISK
-
Kto myśli? co wy pierdollicie?! stadion zapełniony, kasa jest a doping? "aa jakos kibicom nie wyszło" zbierajcie sie na Andore zróbcie doping i pomysla ze jest juz okej , a nie przepraszam przeciez oni wiedza kiedy sa pikole a kiedy super kibole ale pierdolicie az sie tego czytac nei daFisk pisze:Popieram, teraz wszyscy myślą że się Nas wyzbyli że osiągnęli swój cel.AroStomil pisze:A mnie marzy się, aby zebrać się 2 czerwca, tuż przed Euro na meczu Polska - Andora na Legii.
a na takim meczu można by im pokazać że nie wyzbyli się Nas tylko My mamy ich w d****, odpowiednie transparenty że na Euro tak nie będzie i myślę że na drugi dzień będzie o tym głośno.
-
Mnie najbardziej wkurwia fakt, że wczoraj propagandowe media zrobiły z tego meczu wielkie święto narodowe - wszędzie flagi, szaliki, dziennikarze w barwach. Wszyscy krzyczą "Polska, Polska" i manifestują wielki sukces peło. Lud jest zadowolony, co dało się słyszeć po gwizdach podczas "donald matole..."
Mogę się niestety założyć, że o prawdziwie patriotycznym dniu i święcie, które mamy dzisiaj, w mediach nawet nie wspomną. Nie mówiąc o tych, którzy wczoraj wymachiwali polskimi flagami, a dziś nie zdają sobie sprawy z tego jaki mam dzień... Dobrze, że przynajmniej my pamiętamy!
Mogę się niestety założyć, że o prawdziwie patriotycznym dniu i święcie, które mamy dzisiaj, w mediach nawet nie wspomną. Nie mówiąc o tych, którzy wczoraj wymachiwali polskimi flagami, a dziś nie zdają sobie sprawy z tego jaki mam dzień... Dobrze, że przynajmniej my pamiętamy!
-
też jestem za, napewno nawet najbardziej nieogarnieci ludzie pokroju szpaka zauwazą tą roznice w dopingu a w zasadzie przepaść, jak do tego pojawią sie odpowiednie transparenty to ludzie mający klapki na oczach zaczną rozumieć o co chodzi, taki 1 mecz z pełnym pierdolnieciem naprawde jest potrzebny..AroStomil pisze:A mnie marzy się, aby zebrać się 2 czerwca, tuż przed Euro na meczu Polska - Andora na Legii.
W SKŁADZIE Z NIEMCAMI I FRANCUZAMI KIBICUJCIE SOBIE SAMI !!!
-
Jak dla mnie bardzo dobry pomysł!AroStomil pisze:A mnie marzy się, aby zebrać się 2 czerwca, tuż przed Euro na meczu Polska - Andora na Legii.
Na każdym kroku w tv podniecają się fantastyczną atmosferą, zapewne jeszcze dzisiaj Tusk Mucha i reszta naszych miłościwie panujących będzie to powtarzać, żenada.
-
Jeśli chodzi o obecność Sandecji to bez komentarza, strzał w stopę z ich strony.
Tuskowemu reżimowi udało się wiele osiągnąć, skoro lecą gwizdy przy j**** j**** PZPN albo przy wrzutach na Donka. Nieobecność prawidziwych kibiców na meczu jest niezauważalna, powody nieznane szerszej opinii publicznej. Zamiast tego są ohy i ahy nad pijanymi, wymalowanymi pajacami, którzy machają szalikami nad głową. Wg. mnie trzeba to zmienić i przypomnieć stare dobre czasy. Najlepiej byłoby się zebrać w ostatnim meczu przed EURO, zrobić naprawdę konkretną atmosferę, pokazać jak to ma wyglądać, a na EURO zniknąć i niech od nowa zatęsknią za prawdziwym klimatem.
Tuskowemu reżimowi udało się wiele osiągnąć, skoro lecą gwizdy przy j**** j**** PZPN albo przy wrzutach na Donka. Nieobecność prawidziwych kibiców na meczu jest niezauważalna, powody nieznane szerszej opinii publicznej. Zamiast tego są ohy i ahy nad pijanymi, wymalowanymi pajacami, którzy machają szalikami nad głową. Wg. mnie trzeba to zmienić i przypomnieć stare dobre czasy. Najlepiej byłoby się zebrać w ostatnim meczu przed EURO, zrobić naprawdę konkretną atmosferę, pokazać jak to ma wyglądać, a na EURO zniknąć i niech od nowa zatęsknią za prawdziwym klimatem.
-
taki mecz z transem "euro2012-NASZe ulice, wasze stadiony" i wszyscy zerani! Dżyzga może nakreci o tym program!
-
AroStomil pisze:A mnie marzy się, aby zebrać się 2 czerwca, tuż przed Euro na meczu Polska - Andora na Legii.
I na taki mecz z przyjemnością pojadę ! Panowie mobilizacja ! Wczoraj na początku myślałem że mi fonia w telewizorni pieprznęła ale za chwilę jak się zaczął "doping" to z fotela spadłem.
-
-
Pojebać te mecze u siebie tej pseudo kadry Niemców i Francuzów. Jak na razie tylko wyjazdy. Na meczu z Andorą ucieszą mnie puste trybuny, z resztą nie obchodzi mnie ten mecz w ogóle, jak i ta cała euro-szopka. Wczorajszego meczu w ramach całkowitego bojkotu nawet nie oglądałem w całości hehe, ale przez te kilka minut "doping był porywający".
Po euro całe to przedstawienie się skończy. Jeszcze jak "Polacy" przegrają wszystkie mecze to po turnieju zacznie się znowu festiwal pustych trybun i w reżimowych mediach, oraz z w PZPN zacznie się gorączkowe wymyślanie wymówek, jaki to słaby rywal, zła pogoda, zły termin itd. Także na razie spokojnie niech się janusze wymalują, chwilę napierdalają w te trąbki, a później to pęknie jak bańka gdy się euro skończy. Tak samo było w Austrii przed euro, jak i w Niemczech przed MŚ, a teraz w tych krajach kibice odżyli.
Po euro całe to przedstawienie się skończy. Jeszcze jak "Polacy" przegrają wszystkie mecze to po turnieju zacznie się znowu festiwal pustych trybun i w reżimowych mediach, oraz z w PZPN zacznie się gorączkowe wymyślanie wymówek, jaki to słaby rywal, zła pogoda, zły termin itd. Także na razie spokojnie niech się janusze wymalują, chwilę napierdalają w te trąbki, a później to pęknie jak bańka gdy się euro skończy. Tak samo było w Austrii przed euro, jak i w Niemczech przed MŚ, a teraz w tych krajach kibice odżyli.
-
kibolek1983 pisze:[link]
ku*** szok...
kaczki po pekińsku wprost z Nadarzyna...
jakiś typ w tvn24 zażenowany tym, że padło nieco gwizdów na Ronaldo....
dramat

-
Z tego co tutaj wyczytałem to można wywnioskować że My jesteśmy kibicami na mecze chujowe a jak nie daj borze kadra gra dobrze to My ją wtedy pierdolimy. Tak ? Co My ku*** jesteśmy masochiści jacyś. Oddaliśmy kadrę bez walki a wczorajszy dzień był kwintesencją naszej porażki.Tyle.
-
w necie wielka nagonka POLSKICH kibicow Realu Madryt ze gwizdano na ronaldo. nie wierze co sie stalo z tym krajem, na stadionie kolorowe kapelusze i sektory rodzinne, w necie 11 latkowie ktorzy żadaja przeprosin dla ronaldo. i to nie wazne ze gwizdaly janusze - tu akurat nie ma to znaczenia, kazdy kibic swojej druzyny musi gwizdac i wyzywac na rywali - to jeden z urokow bycia na stadionie - dzis oto nastepuje przelom - nie mozna gwizdac! bo to gwiazda!
czas chyba zawiesic szal na kołku.
-
I co, myślisz że to coś da? Tak po prostu oddać to bez walki? Nigdy w życiu facet, wybij to sobie z głowy! Bo właśnie o takie zachowanie chodzi tym, którzy nas represjonują.JEZUS CHRYSTUS pisze:w necie wielka nagonka POLSKICH kibicow Realu Madryt ze gwizdano na ronaldo. nie wierze co sie stalo z tym krajem, na stadionie kolorowe kapelusze i sektory rodzinne, w necie 11 latkowie ktorzy żadaja przeprosin dla ronaldo. i to nie wazne ze gwizdaly janusze - tu akurat nie ma to znaczenia, kazdy kibic swojej druzyny musi gwizdac i wyzywac na rywali - to jeden z urokow bycia na stadionie - dzis oto nastepuje przelom - nie mozna gwizdac! bo to gwiazda!
-
Orientuj_się pisze:Oddalismy kadre bez walki? Jesli wy chcecie kibicowac druzynie z niemcami biegajacymi z orlem na piersi to powodzenia, ku*** ich sie powinno odjebac kazdego pokolei za taka profanacje i tyle!! A nie isc i im doping robic, chociazby na jeden mecz, zeby sie pokazac. Chyba ze robimy to caly mecz tylem do boiska...
A od kiedy to kibicujemy piłkarkom ?
Nasze klubowe gwiazdeczki to też w większości kurewki zwykłe bez zasad i honoru a mimo to drzemy na meczach ryje ile sił w płucach. Jakbyśmy tam byli to moglibyśmy głośno i wyraźnie pokazać co myślimy o tych farbowańcach , rządzie i pzpnie a tak to możemy jedynie pomarudzić na forum.
Tak to powinno wyglądać wczoraj : http://www.youtube.com/watch?v=eWBR_W1g ... re=related
-
Po Euro wszystko wróci do normy, teraz jest gorączka przed ME i pikole mają swoje święto. wytrwaliśmy długo juz to wytrwamy i te 4 miesiące, potem będą 3 mecze w dupe i piknikom odechce się kibicowania. wszystko wróci do normy.
-
Ogólnie mecz,mnie interesował tyle co NIC !!!!!!!! na murawie słabo,na trybunach beznadzieja,sam Przegląd sportowy napisał że nie było dopingu ale to po Euro wszystko wróci do normy,brak sukcesu=brak pikników !!!!!!!!!!
-
Sandecja była to moze jakas relacja z tego kumatego meczu bedzie..;)..jakies info ciekawe maja czy tyle sie działa ze opisac nie sposob..?..;)
Moje Serce Bije z Prawej Strony...
Good Night Left Side..!
Good Night Left Side..!
-
Jestem zachwycony, powiało zachodem ...

... na stadionie festyn, hymn zaspiewany niczym w wiejskiej remizie ... jak dla mnie wczorajsze wykonanie jawne zbeszczeszczenie. Otwarcie stadionu narodowego a oni puszczają z tasmy jakis remix ... żenada
Mamy przepiękny hymn ... ... czy nie mozna puscic go w takiej wersji ???
http://www.youtube.com/watch?v=3M9wrLN_dV0
A tak poza tym to tak ciezko zamiast PÓKI, zaspiewac poprawnie tzn. KIEDY ??? Ręce opadają ...
Tak dla porownania otwarcie Areny Lwów
http://www.youtube.com/watch?v=eUKUPw7xpZU
Rosja - Anglia
http://www.youtube.com/watch?v=Z0x_o0xqrrE
Szkocja - Czechy
http://www.youtube.com/watch?v=IOZasPlwQwU

... na stadionie festyn, hymn zaspiewany niczym w wiejskiej remizie ... jak dla mnie wczorajsze wykonanie jawne zbeszczeszczenie. Otwarcie stadionu narodowego a oni puszczają z tasmy jakis remix ... żenada
A tak poza tym to tak ciezko zamiast PÓKI, zaspiewac poprawnie tzn. KIEDY ??? Ręce opadają ...
Rosja - Anglia
Szkocja - Czechy
-
a czesc kibiców klaskała jak schodził Ronaldo:)
Tylko ci za bramkami gwizdali:)
Wiecie tansze bilety...Wydaje mi sie ze połowa bylą z legii bo cały doping nakrecali:)
Ale przy hymnach bardzo ładnie sie zachowywała publicznosc
Brawo Ronaldo, Ładnie pograł na luzie....
A Polscy kibice.?
Ścierwa i nawet dobrze że większość kibice barcelony, pokazali u udowodnili swoją żałosną klasę..
Szkoda słów.
2 przykładowe komentarze za strony realmadrid.pl Jak komuś się nudzi i chce poprawić sobie humor to polecam :)
Tylko ci za bramkami gwizdali:)
Wiecie tansze bilety...Wydaje mi sie ze połowa bylą z legii bo cały doping nakrecali:)
Ale przy hymnach bardzo ładnie sie zachowywała publicznosc
Brawo Ronaldo, Ładnie pograł na luzie....
A Polscy kibice.?
Ścierwa i nawet dobrze że większość kibice barcelony, pokazali u udowodnili swoją żałosną klasę..
Szkoda słów.
2 przykładowe komentarze za strony realmadrid.pl Jak komuś się nudzi i chce poprawić sobie humor to polecam :)
-
Parę minut temu przeczytałem że pikniki jednak narzekają ! Otóż Drodzy Kibice narzekają że nie było nigdzie stoisk z pamiątkami ! Normalnie skandal ! ;-)
-
Tych 2 od prawej to chinczyki jakies chyba..:)ax88 pisze:Jestem zachwycony, powiało zachodem ...
Rosja - Anglia
Szkocja - Czechy
Moje Serce Bije z Prawej Strony...
Good Night Left Side..!
Good Night Left Side..!
-
Po euro,januszy,juz niebedzie na stadionach.Trzeba czekac.Jedyna sluszna decyzja,na to wszystko.
-
Nie byłbym taki pewien czy po ojro nie bedzie Januszy ... na Wembley i wielu innych nowoczesnych stadionach jest taki sam festyn jak i u nas, tylko my sie jeszcze do tego nie przyzwyczailismy ...
... tak naprawde kibicowanie jest na wyjazdach ... polecam obejrzec dokument ( po polsku ) o Angolach z Mundialu 2006 ... obraz kompletnie inny niz ten widziany w tv
http://www.youtube.com/watch?v=qdL-rNeeBME
... tak naprawde kibicowanie jest na wyjazdach ... polecam obejrzec dokument ( po polsku ) o Angolach z Mundialu 2006 ... obraz kompletnie inny niz ten widziany w tv
http://www.youtube.com/watch?v=qdL-rNeeBME
-
dajcie spokoj wielkie oburzenie jak to chujowo na stadionie bylo, a w temacie o biletach na euro ruch jak na centralnym we Warszawie. Gdzie część próbuje jeszcze zarobić na normalnyn kibicach. Dziwie się że niektórzy maja takie parcie na to euro. To wlasnie dzieki niemu jest przejebane, sypią sie zakazy i kary, nornalni kibice sa piętnowani, kręca nam afery, próbuja zniszczyć prawdziwy ruch kibicowski i prawdziwych kibiców. Widzieliście wczoraj jak będa wyglądć trybuny podczas meczów Polaków na euro2012 pelno piknikow, januszy i społeczniaków nie potrafiący zaśpiewać nawet hymnu, dla ktorych ważniejsze od meczu jest zrobienie fotki i wpierdolenie jęj na portal społecznościowy żeby móc lansować się przed znajomymi. Z jednej strony bojkot PZPN-u z drugiej nabijanie im kieszeni. Zaśpiewanie raź j**** pzpn wielkiej krzywdy im nie zrobi, a jeszcze zagłuszanie gwizdami przez połowe jeszcze tylko ich motywuje. Także j**** to euro, óstatecznie można wybrać śie w strefy kibica bo napewno będzie ciekawiej niż na tych "festynach"
-
Drodzy panowie Kibolowie . Chcialem wam serdecznie podzekowac ze zrozumieliscie moje przesłanie i program walki z kibolowaniem na stadionach. Niezmiernie mnie cieszy ze zamaist przeklinac na euro bedziecie siedziec w domach pluć po klawiaturach i spinac sie na forach , cieszy mnie tez to ze juz zaczeliscie sobie wypominac ze ktos wywiesil flage a ktos nie .Mam nadzieje ze dotrzymacie słowa i nie przyjdziecie na euro , dobrze ze wam sie wydaje ze rządowi i pzpn-owi bedzie was kiedys brakowac (ze niby wasz doping jest cudowny itp sami wiecie ze wczorajszy tez byl nazwany swietnym wiec taki pozostanie. Mama nadzieje ze bedziecie sie kłucic i trwac w sporach całą wiecznosc .
pzdrawiam prawdziwy kibic - donald tusk
pzdrawiam prawdziwy kibic - donald tusk
-
http://www.youtube.com/watch?v=FIFy4k09 ... re=related
naprawde plakac sie chce jak sie patrzy na to co wczoraj bylo w porownaniu z tym co bylo jeszcze tak niedawno.. mam nadzieje że jeszcze dozyjemy takich meczy jak ten powyżej..
ja jestem w stanie wrocic na stadion jak tylko dyzma sie zawinie razem ze swoimi perkisami i obornikami, ceny cenami, moge dawać i po 200zł za bilet jak bede wiedzial że grają sami Polacy i oddają całe serce na boisku za tą kadre, niech nawet dostają kazdy mecz 0-5 ale żeby grali NASI
naprawde plakac sie chce jak sie patrzy na to co wczoraj bylo w porownaniu z tym co bylo jeszcze tak niedawno.. mam nadzieje że jeszcze dozyjemy takich meczy jak ten powyżej..
ja jestem w stanie wrocic na stadion jak tylko dyzma sie zawinie razem ze swoimi perkisami i obornikami, ceny cenami, moge dawać i po 200zł za bilet jak bede wiedzial że grają sami Polacy i oddają całe serce na boisku za tą kadre, niech nawet dostają kazdy mecz 0-5 ale żeby grali NASI
-
wróca wróca tylko musimy wszyscy równo z przed komputerow na 3 i DOnald matole...
słabo bylo jeszcze raz tylko na pełnej kurwie ...haha
kiedy wkoncu zrozumiecie ze te k**** tego chcialy ?
kiedy zrozumiecie ze nikt za nami nie zateskni ? (pare osob powie kiedys to byl doping no ale h** tam bylo mineło)
co do kadry trudno ze francuzi i niemcy nic nei poradzumy ze w 40 mln kraju nie ma 11 do gry w pilke !
słabo bylo jeszcze raz tylko na pełnej kurwie ...haha
kiedy wkoncu zrozumiecie ze te k**** tego chcialy ?
kiedy zrozumiecie ze nikt za nami nie zateskni ? (pare osob powie kiedys to byl doping no ale h** tam bylo mineło)
co do kadry trudno ze francuzi i niemcy nic nei poradzumy ze w 40 mln kraju nie ma 11 do gry w pilke !