Komentarze 2-5.03
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Komentarze 2-5.03
Niech następne ekipy uważają naprawdę gdzie im policja wskazuje miejsca do parkowania bo gość u którego płacili za lawety śmiał się że znów ze stadionu Cracovii.
MKS ZAGŁĘBIE LUBIN
-
TROCHĘ NIE NA TEMAT ALE WARTO DODAĆ.
UNIA OŚWIĘCIM - GKS Jastrzębie czyli KOMUNIZM W POLSCE
07.03.2012 w Oświęcimiu zaczął się jeden z czterech meczy o 3 miejsce w Polskiej lidze hokeja na lodzie. Mecz był jednym z kolejnych o których nie za wiele co pisać. Słaba frekwencja, z 80 osób w młynie, kiepski doping i porażka naszych grajków 3:4 - tak w skrócie można by było to zrelacjonować. W drugiej tercji Ultrasi wieszają transparent "KOSOWO JEST SERBSKIE". Po pięciu minutach ochrona podchodzi i prosi o ściągnięcie go grożąc zakazami stadionowymi i wpadnięciem policji. Oczywiście olewamy sprawę i trans pozostaje w miejscu, w którym został zawieszony. Przed trzecia tercją pan z kryminalnej do spraw kibiców zaczyna kręcić kamerą młyn a ochrona wpada ściągać transparent po czym go po prostu odkłada na krzesełko. Pod sektorem widać 4 kabaryny (nigdy tam nie stoją) przygotowane do wpadnięcia w młyn w razie dymu. Jako, że nasza ekipa nie jest liczna nie robimy z tego awantury bo zakazów stadionowych nam już wystarczy. Od razu ściągamy flagi i wszyscy opuszczamy młyn. Przenosimy się na drugą stronę po prostu postać nie dopingując. Krzyczymy parę haseł np "WOLNOŚĆ SŁOWA NA STADIONACH" czy "PRECZ Z KOMUNĄ". Osoba która zaintonowała przyśpiewki po meczu zostaje zawinięta przed siły wyższe. Bardzo nam przykro, że dzięki komunizmowi w Polsce tak jesteśmy traktowani. Obecnie jeden z nas jest zatrzymany i oskarżony o ... no właśnie za co? Wszyscy wierzymy, że nie zostanie za nic ukarany i wciąż będzie mógł wspierać swój ukochany klub.
UNIA OŚWIĘCIM - GKS Jastrzębie czyli KOMUNIZM W POLSCE
07.03.2012 w Oświęcimiu zaczął się jeden z czterech meczy o 3 miejsce w Polskiej lidze hokeja na lodzie. Mecz był jednym z kolejnych o których nie za wiele co pisać. Słaba frekwencja, z 80 osób w młynie, kiepski doping i porażka naszych grajków 3:4 - tak w skrócie można by było to zrelacjonować. W drugiej tercji Ultrasi wieszają transparent "KOSOWO JEST SERBSKIE". Po pięciu minutach ochrona podchodzi i prosi o ściągnięcie go grożąc zakazami stadionowymi i wpadnięciem policji. Oczywiście olewamy sprawę i trans pozostaje w miejscu, w którym został zawieszony. Przed trzecia tercją pan z kryminalnej do spraw kibiców zaczyna kręcić kamerą młyn a ochrona wpada ściągać transparent po czym go po prostu odkłada na krzesełko. Pod sektorem widać 4 kabaryny (nigdy tam nie stoją) przygotowane do wpadnięcia w młyn w razie dymu. Jako, że nasza ekipa nie jest liczna nie robimy z tego awantury bo zakazów stadionowych nam już wystarczy. Od razu ściągamy flagi i wszyscy opuszczamy młyn. Przenosimy się na drugą stronę po prostu postać nie dopingując. Krzyczymy parę haseł np "WOLNOŚĆ SŁOWA NA STADIONACH" czy "PRECZ Z KOMUNĄ". Osoba która zaintonowała przyśpiewki po meczu zostaje zawinięta przed siły wyższe. Bardzo nam przykro, że dzięki komunizmowi w Polsce tak jesteśmy traktowani. Obecnie jeden z nas jest zatrzymany i oskarżony o ... no właśnie za co? Wszyscy wierzymy, że nie zostanie za nic ukarany i wciąż będzie mógł wspierać swój ukochany klub.
-
to ładnie się w dupach pierdoli tej naszej milicji. szkoda że tvn z tego nie chce kręcić afer.
jak do tej pory nic nie słyszalem o zrywaniu transu o Kosovie, widocznie zależy od widzimisiów.
A będzie pewnie jeszcze gorzej bo oni się czują bez karni, bo uważają prawo jest po ich strnie, zresztą wiedzą że kibic to i tak tego nigdzie dalej nie zgłosi...
jak do tej pory nic nie słyszalem o zrywaniu transu o Kosovie, widocznie zależy od widzimisiów.
A będzie pewnie jeszcze gorzej bo oni się czują bez karni, bo uważają prawo jest po ich strnie, zresztą wiedzą że kibic to i tak tego nigdzie dalej nie zgłosi...
Galimatias pisze: Czy do k**** nędzy nie można wyczyścić 6 i 7 strony tego tematu? Obydwie strony Łodzi tak tu nasrały, że śmierdzi gorzej niż w Krakowie.
-
ŁKS Łódź
-
Nie związane zbytnio z tą kolejką, ale ludzie będący na sektorach gości u Craxy podczas meczy Cracovia - Jaga dostają wezwania na komendę w związku z niezastosowaniem się do komunikatów wydawanych przez służby porządkowe... Patologia w tym Krakowie się dzieje :/. Niedlugo dojdzie do tego, że kibice zaczną bojkotować wyjazdy na ten z****** stadion.
-
ja gówniarz w zasadzie jestem, ledwo 40 kilka wyjazdów i nawet 20 lat nie mam to sie nie znam ale nie można jakoś tym pedałom wytoczyć jakiejś sprawy w Strasburgu czy gdzieś gdzie walczy się o prawa człowieka? To co sie dzieje to nawet nie Białoruś ku***! podejrzewam że kasa na papugów nie będzie problemem... nienawidzę komunizmu i komunistów ale ich hasło : w jedności siła , przyswoiłem sobie doskonale!
-
c**** możemy im zrobić taka jest prawda. Podczas naszego ostaniego wyjazdu na Cracovie na stadion Hutnika juz w drodze na stadion sie popisyli. Zatrzymali nasz ostani autobus i nas zagazowali, mandaty sie posypały. Czują się bezkarni i robi co chcą dopóki "prawo" jest po ich stronie będziemy dostawac po głowie.
Kaj stary stoi szyb
Kaj łojców stoi dom
Kaj richtig wonio chlyb
Tam jo swój hajmat mom
Kaj huty wonio dym
Kaj fury pchajom zaś
Kaj czorno hołda jest
Tam hajmat świynty nasz
Kaj łojców stoi dom
Kaj richtig wonio chlyb
Tam jo swój hajmat mom
Kaj huty wonio dym
Kaj fury pchajom zaś
Kaj czorno hołda jest
Tam hajmat świynty nasz
-
Bo w normalnym cywilizowanym kraju oni nie mieliby prawa nawet zatrzymać autokaru.Niestety dopóki będą rządzić PoPiSPalikotPsL czy SLD takie rzeczy będą się działy.Najgorsze, że ludzie mają już wpojone, że "dobrze że tych łysoli przetrzepali"..
Hutnik Nowa Huta
-
A gdzie te normalne cywilizowane kraje?
Grecja - zapytaj Jadzi
Portugalia, Rosja - zapytaj Legionistów
Holandia, Belgia - zapytaj Wiślaków
Wszędzie jest to samo, taka dola kibiców :)
Grecja - zapytaj Jadzi
-
Wszędzie jest przyzwolenie społeczne żeby "j****" kibiców. Zwróćcie uwagę na obraz kibica w polskim społeczeństwie-bandyta, pijak, narkoman, a dodatkowo zagraża społeczeństwu. Jak popytasz starszych ludzi to zazwyczaj odpowiedzi są jednakowe - j**** pałą tak jak ZOMO, strzelać.
Przez to Tusk więcej ugrał na wojnie z kibicami niż stracił i przez to każde łamanie prawa wobec kibiców jest niezauważane i brak jakiegokolwiek odzewu społecznego ( w tym mediów).
Przez to Tusk więcej ugrał na wojnie z kibicami niż stracił i przez to każde łamanie prawa wobec kibiców jest niezauważane i brak jakiegokolwiek odzewu społecznego ( w tym mediów).

-
Moja lewacka kuzynka jak z nią ostatnio rozmawiałem mówi że była na domówce dla studentasów i że różni ludzie byli ale w sumie ok, a pamięta jednego kolesia szerokie spodnie krótko ścięty i sie nie odzywał i nagle wyskoczył " walić to kolokwium " chodzi o rozmowę na jakiś tam temat a moja kuzyna mi to opowiada i mówi kurde dać mu jeszcze pałkę i normalny kibol jak z telewizji! a najgorsze że takie wyobrażenie o kibicach ma z 85% jak nie więcej społeczeństwaJSC pisze:Wszędzie jest przyzwolenie społeczne żeby "j****" kibiców. Zwróćcie uwagę na obraz kibica w polskim społeczeństwie-bandyta, pijak, narkoman, a dodatkowo zagraża społeczeństwu. Jak popytasz starszych ludzi to zazwyczaj odpowiedzi są jednakowe - j**** pałą tak jak ZOMO, strzelać.
-
gratuluje Ci rodziny.
I co z tego że nas nie lubią? wali mnie to co mówią o nas media czy inne jełopy. Chłopaki z Jagi, trzymajcie się!
I co z tego że nas nie lubią? wali mnie to co mówią o nas media czy inne jełopy. Chłopaki z Jagi, trzymajcie się!
-
A czy ja mówię, że kraje zachodnioeuropejskie są cywilizowane czy Rosja lub Grecja? Jasne, że nie.Poza tym mam wyjebane na tamte kraje, chce żeby mój kraj był wporządku wobec mnie.Nie chce idąc przez osiedle być co chwile legitymowany i trzepany od czapki po skarpetki, nie chce monitoringu wcześniej bo "kto poświęca wolność na rzecz bezpieczeństwa, nie zasługuje na żadne z nich".Death & Glory pisze:A gdzie te normalne cywilizowane kraje?
Grecja - zapytaj Jadzi
Hutnik Nowa Huta
-
Ja myśle że nawet w tych krajach bardziej cywilizowanych,jak ma przyjechać jakaś Polska ekipa,to pały i tak będą wrogo nastawione,min.dlatego ze często psiarnia z Polski sie z nimi kontaktuje,tak jak w przypadku wyjazdu Legii do Lizbony,gdzie psy z Polski tam pojechaly.Poza tym wiadomo jaką Polscy kibice mają reputacje,nic dziwnego że w danym państwie gdzie mamy jechać psy się mocno mobilizują i prowokuja.

-
pamiętaj! rodziny się nie wybiera,Lord pisze:gratuluje Ci rodziny.
a co do kuzynki to w jednym z tematów opisałem "akcje" z wigilii z moim i jej udziałem.
a co do drugiej części to też nie przejmuje się opinią innych, co ich bardzo boli bo idzie to zauważyć :)
-
Belgia to jedynie traktowanie obcych kibiców, o swoich przecież dbali, u nas odwrotnie ...