NIgdzie nienapisałęm ze akcia na + dla nas . plus dla was ze chccieliscie umilic nam podróz...TYlko do niczego niedochodzi niestety a mało brakło...co do 2 ataku to minus do modych z tej dzilenicy ze niezaaregowali w odpowiedni sposob...choc niedziwie sie bo normanych tam było kilka osob .bez odbioruBeniamin pisze:tak tak , ja jestem daun jak piszesz a akcja jak zwykla dla was jak zwykle na +, szkoda że było inaczej. ciach bajera.
Komentarze 14-17.10.2011r.
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Komentarze 14-17.10.2011r.
-
I po co się trolom tłumaczysz jak by był Górnik z Wami to by kręcili aferę że ich dużo przyjechało a Was mało nie byli to kręcą że was nie wspomogli taki urok kibice.netZupełnie Zielony. pisze:Wisłoka dostała bardzo mało biletów (tylko 750) a zapotrzebowanie dla nas samych było większe. Jako że Górnik miał swój wyjazd do Warszawy to postanowili skupić się na nim. Parę lat temu gdy mieliśmy wyjazd do Białej Podlaskiej także wsparliśmy KSG na WDŚ tylko w symbolicznej liczbie i nikt z tego płaczu nie robił.
Tak więc myślę że ta sprawa została już wyjaśniona!
Dokładniejsze info w oficjalnej relacji !
Jak dla mnie derby wypadły elegancko.
http://www.youtube.com/user/czarni
-
No i co z tego ze spiker cos tam gadal? Naklanial tez do kulturalnego dopingu ale na prosbach sie konczylo. Zajmijcie sie swoimi klubami bo nie przypominam sobie sytuacji zeby na Ruchu zostal zawiniety kibic a reszta nic nie zrobila. Przyklad - Staruch.FanatycznyKibol pisze:Naprawdę postawa reszty młyna była bierna?flc82 pisze:Po takim tekscie cały młyn powinien sie załadować na schody, co by zrobili pacyfikacje 500 dajmy na to osobom? Powinno nie być odpuszczania takich spraw, a tu widze połowa ligi już nie stoi na schodach... Co nastepne? Zakaz stania na trybunach, zakaz wieszania flag? Niedlugo juz sie pewnie o tym przekonamy...dominho pisze:W Chorzowie komplet -sprzedane wszystkie bilety (oczywiście ze względu na przepisy nie sa to liczby powalające) Legii na moje oko jakieś 800 choć nie liczyłem:) obok w 'drugiej "klatce ZS jakieś 180 -prowadzą doping na"dwie strony" ogólnie ich zabawa miazga.Legia prezentuje sie rewelacyjnie ,z obu ston dużo wciepów.Młyn Ruchu równiez bardzo okazały(ilościowo chyba najlepszy w tym sezonie).Bardzo odczuwalne represje Tuska.Spiker nawet pierdoli że dany gościu w danym kolorze kurtki zotanie ukarany zakazem jeśli nie opuści schodów -i tak przez cały mecz.
Legia tradycyjnie zamazuje nasze [link]fy w drodze na stadion, za co tradycyjnie minus.
-
minus za zamazywanie graf ?? od kiedy ? chyba że na kibice.net wprowadzono znowelizowaną punktację kumatości
-
Legia przyjechała do Nas w 850 osób. skoro uważa się za najlepszą ekipę wyjazdową tak spuszczając się nad swoją wyprawą do PSV to ten wynik z co jak co odwiecznym wrogiem chluby im nie przynosi. Tymbardziej ze tak jak mówie, 20 km od nas leży Sosnowiec, zgoda Legii gdzie na pewno było dużo więcej chętnych.
Co do akcji w Katowicach, nie wiem po co ta spina, głównej ekipy, która jak ktoś tutaj napisał szła w 300 nie trafiliście, co wiecie i my i wy więc odpowiedzcie sobie kogo na prawdę trafiliscie.
Co do akcji w Katowicach, nie wiem po co ta spina, głównej ekipy, która jak ktoś tutaj napisał szła w 300 nie trafiliście, co wiecie i my i wy więc odpowiedzcie sobie kogo na prawdę trafiliscie.
-
No tak, przeciez szczytem fanatyzmu jest pobazgrac garaze lezace na trasie kibicow gosci z dworca na stadion. Poziom trudnosci - zaawansoany, 100 pkt w lidze chuliganow sie nalezy.fonobar pisze:minus za zamazywanie graf ?? od kiedy ? chyba że na kibice.net wprowadzono znowelizowaną punktację kumatości
-
clearbluesky pisze:No tak, przeciez szczytem fanatyzmu jest pobazgrac garaze lezace na trasie kibicow gosci z dworca na stadion. Poziom trudnosci - zaawansoany, 100 pkt w lidze chuliganow sie nalezy.fonobar pisze:minus za zamazywanie graf ?? od kiedy ? chyba że na kibice.net wprowadzono znowelizowaną punktację kumatości
Wiecznie cos wam nie pasuje jak nie wrzuty to malowanie murow moze zmienmy dyscypline na spokojniejsza gdzie nic sie nie dzieje i kibice sa mniej agresywni?
-
W Waszych komentarzach widać kilka nieporozumień. Po pierwsze nie uważamy się za najlepszą ekipę wyjazdową, tylko za jedną z tych solidnych. Podobne rankingi nas nie interesują. Po drugie, może z Waszej perspektywy ta "odwieczna wrogość" tak wygląda. Albo jest tak, jak na Waszych vlepkach:
http://www.12zawodnik.pl/galeria/ruch-c ... :1#zdjecie
... i wtedy naszym "odwiecznym wrogiem" są wszystkie "miasta i wioski" w całej Polsce, albo mamy te kilka FC na krzyż i wtedy cała ta filozofia "100% Antylegia" jest o kant potłuc. Czasy się zmieniają i ewentualne ciśnienie nie przekłada się na kolejną wizytę na stadionie, na który jest się prowadzonym w wiadomym towarzystwie. A i tak ludzi, łącznie z Zagłębiem oraz tymi którzy zostali za bramą było mniej-więcej tyle, ile dostaliśmy biletów. Nie wiem o co ta cała mikroafera. Podsumowując, jesteście po prostu naszą kosą, jak duża część ekip z tradycjami, w tym cały Górny Śląsk. Nic mniej, ani więcej.
Jeżeli chodzi o zabawę z grafami - nie podoba mi się ona niezależnie od tego, kto to robi. Nie pamiętam jednak szczególnych głosów oburzenia, gdy Widzew zamazywał lub przerabiał nasze :)
http://www.12zawodnik.pl/galeria/ruch-c ... :1#zdjecie
... i wtedy naszym "odwiecznym wrogiem" są wszystkie "miasta i wioski" w całej Polsce, albo mamy te kilka FC na krzyż i wtedy cała ta filozofia "100% Antylegia" jest o kant potłuc. Czasy się zmieniają i ewentualne ciśnienie nie przekłada się na kolejną wizytę na stadionie, na który jest się prowadzonym w wiadomym towarzystwie. A i tak ludzi, łącznie z Zagłębiem oraz tymi którzy zostali za bramą było mniej-więcej tyle, ile dostaliśmy biletów. Nie wiem o co ta cała mikroafera. Podsumowując, jesteście po prostu naszą kosą, jak duża część ekip z tradycjami, w tym cały Górny Śląsk. Nic mniej, ani więcej.
Jeżeli chodzi o zabawę z grafami - nie podoba mi się ona niezależnie od tego, kto to robi. Nie pamiętam jednak szczególnych głosów oburzenia, gdy Widzew zamazywał lub przerabiał nasze :)
A co tam w komentarzach na Onecie?
-
czepianie się ekip o liczby wyjazdowe (nas, Legii)
ok 1000 szala to mało, 300 mało
dyskusje o schodach, zamalowanych grafach (mamo !!! mamo !!! a oni zamazali ... kto ? KIBOLE !!!)
świat się kończy
dyskusje o schodach, zamalowanych grafach (mamo !!! mamo !!! a oni zamazali ... kto ? KIBOLE !!!)
świat się kończy
ZAWISZA 4EVER
-
liczby jak liczby. raz wieksze raz mniejsze choc te ktorych sie czepiacie teraz sa przyzwoite. a jak chcecie je zwiekszyc to sami ruszczie d*** i zacznijcie jezdzic za swoimi druzynami bo samym netem to wy nic nie zdzialacie.Adam 1946 pisze:czepianie się ekip o liczby wyjazdowe (nas, Legii)
świat się kończy
-
Fajnie że w Dębicy odbyły się normalne derby bo to co się ostatnio dzieje wokół meczy w Krakowie, Warszawie czy teraz w Łodzi trudno to nimi nazwać.
-
Rozkoszny pisze:Jak na taką liczbę doping Lechii mocno przeciętny, coś tam spinali, lecz szybko temperowano ich zapędy i ripostowano. Miałem wrażenie, że połowa sektora gości, to typy co tylko stały i robiły groźne miny zamiast wspierać dopingiem.
na was starczyło. czasami miałem wrażenie , że to wy jesteście na wyjezdzie bo wasz doping tak wyglądał,ze czasami było was słychać.
-
Taka akustyka kolego, kiedy wy się tego nauczycie w końcu, że jak dwie ekipy dopingują na takim stadionie to tylko siebie słychać? Chyba, że się włącza cały stadion.
Jutro możemy się spodziewać w trybie natychmiastowym posiedzenia komisji ligi i ukarania Widzewa zakazem wyjazdowym za bluzgi na ŁKS. Obym się mylił, ale z tymi pojebami wszystkiego można się spodziewać.
Jutro możemy się spodziewać w trybie natychmiastowym posiedzenia komisji ligi i ukarania Widzewa zakazem wyjazdowym za bluzgi na ŁKS. Obym się mylił, ale z tymi pojebami wszystkiego można się spodziewać.
-
Żeby nie było że tylko jedna strona ma głos ....
A tak wyglądał pochód kiboli ŁKS

+ ostatnie derby na ulicy .. ŁKS wybiega na powitanie ..Widzewa ..
http://www.youtube.com/watch?v=EklUWQQInBM
A tak wyglądał pochód kiboli ŁKS

+ ostatnie derby na ulicy .. ŁKS wybiega na powitanie ..Widzewa ..
http://www.youtube.com/watch?v=EklUWQQInBM
-
Smieszne te wypowiedzi Warszawiaków nawet bardzo :)
A to ja tez wtrace swoje co do ich "wyjazdowych" liczb, kalkulacja jest bardzo ale to bardzo prosta, skoro na Łazienkowskiej potrafi byc frekwencja bliska 26 moze i wiecej tys. a na wyjazd przyjezdza 800 osob co daje nam ze wiernych kibicow eLki bylo 3%
A biorac pod uwage naprzyklad Chorzowian, bo o nich tez jest tutaj mowa, i ich przecietna liczba na cichej to 6 moze 7 tys to ich w takim Krakowie było ponad 18 %
Skoro nie potrafi tego sie wytłumaczyc racjonalnie niestety trzeba liczbowo a 3% a 18% kazdy chyba gołym okiem ( nawet nasi młodociani uzytkownicy) dobrze widza.
Wiec, moje osobiste zdanie jest takie, iż na tyle osob na stadionie Legi jak i naprzyklad Lecha liczby wyjazdowe powinny byc prawei zawsze maksymalne w naszej EKSTRAklasie :)
A taki malutki przyklad na koniec :) pewna druzyna zaplecza Bundesligi która na swoim stadionie miesci zawsze okolo 23 tyś kibicow wykorzystuje zawsze pewne 2 - 3,5 tys biletow na mecze wyjazdowe.
Ps. to tylko przyklad ! pamietajcie, PRZYKŁAD :)
A to ja tez wtrace swoje co do ich "wyjazdowych" liczb, kalkulacja jest bardzo ale to bardzo prosta, skoro na Łazienkowskiej potrafi byc frekwencja bliska 26 moze i wiecej tys. a na wyjazd przyjezdza 800 osob co daje nam ze wiernych kibicow eLki bylo 3%
A biorac pod uwage naprzyklad Chorzowian, bo o nich tez jest tutaj mowa, i ich przecietna liczba na cichej to 6 moze 7 tys to ich w takim Krakowie było ponad 18 %
Skoro nie potrafi tego sie wytłumaczyc racjonalnie niestety trzeba liczbowo a 3% a 18% kazdy chyba gołym okiem ( nawet nasi młodociani uzytkownicy) dobrze widza.
Wiec, moje osobiste zdanie jest takie, iż na tyle osob na stadionie Legi jak i naprzyklad Lecha liczby wyjazdowe powinny byc prawei zawsze maksymalne w naszej EKSTRAklasie :)
A taki malutki przyklad na koniec :) pewna druzyna zaplecza Bundesligi która na swoim stadionie miesci zawsze okolo 23 tyś kibicow wykorzystuje zawsze pewne 2 - 3,5 tys biletow na mecze wyjazdowe.
-
No tak, w c*** Legionistów się tu wypowiedziało... Bardziej bym tu upatrywał rangę przeciwnika niż słabość Legii. Wyjazd na Ruch raczej nie wzbudza aż tak ogromnych emocji w Warszawie jak w drugą stronę. Za duże mniemanie o sobie niektórzy mają, mam na myśli tutaj jednostki z tego forum.
Co do Zawiszy w Szczecinie, to mimo nie zbyt dużej liczby to momentami przebijali się z dopingiem, a w szczególności na początku 2 połowy kiedy to byli bardzo dobrze słyszalni.
Co do Zawiszy w Szczecinie, to mimo nie zbyt dużej liczby to momentami przebijali się z dopingiem, a w szczególności na początku 2 połowy kiedy to byli bardzo dobrze słyszalni.
-
Ruch Radzionków był w Grudziądzu?
-
Chyba spiker bo Lubiński młynek raczej nie.KaKa pisze:Rozkoszny pisze:Jak na taką liczbę doping Lechii mocno przeciętny, coś tam spinali, lecz szybko temperowano ich zapędy i ripostowano. Miałem wrażenie, że połowa sektora gości, to typy co tylko stały i robiły groźne miny zamiast wspierać dopingiem.
na was starczyło. czasami miałem wrażenie , że to wy jesteście na wyjezdzie bo wasz doping tak wyglądał,ze czasami było was słychać.
-
ROW obecny w Bytowie?
-
Pogoń miała być bardzo zajęta w ten weekend, co nie przeszkadzało w napinaniu się w kierunku Zawiszy. a teraz nagle cisza jak makiem zasiał...
-
-
Dużo tutaj głupich wpisów ale twój to jest jest mega kretyński.Rozkoszny pisze:Jak na taką liczbę doping Lechii mocno przeciętny, coś tam spinali, lecz szybko temperowano ich zapędy i ripostowano. Miałem wrażenie, że połowa sektora gości, to typy co tylko stały i robiły groźne miny zamiast wspierać dopingiem.
-
trzeba się nam do idiotów niestety przyzwyczaić heherossi pisze:Memoriales pisze:Smieszne te wypowiedzi Warszawiaków nawet bardzo :)
Post roku :) bez kitu co za idiota :D
jebał pies teściowe!
-
Legion Piła -Chojniczanka Chojnice 20-20 wygrana tych 1 .
-
Pokaż w któym miejscu ktoś z Pogoni napina się co do liczby Zety ??K_ pisze:Pogoń miała być bardzo zajęta w ten weekend, co nie przeszkadzało w napinaniu się w kierunku Zawiszy. a teraz nagle cisza jak makiem zasiał...
Kolejny łeb który widzi coś czego nie ma.
-
Za stroną chrobry.glogow.pl ROW zalicza zero w Bytowie.KSGW1946 pisze:ROW obecny w Bytowie?
-
Race na Widzewie co za kapitalny widok.. takie czasy nastały, że każdy przebłysk piro to aż sie łeska w oku kręci..
-
Śląska na zakazie w Bełchatowie 71 osób na sektorach gospodarzy.
-
C+ broni i chwali kibiców Widzewa :)
-
Komentatorzy na pewnym portalu internetowym z derbami Łodzi pochwalili kibiców Widzewa za race
-
W Bytowie 0, w tym czasie 51 osób na derbach w DębicyKSGW1946 pisze:ROW obecny w Bytowie?
ROW RYBNIK
-
Witam
Do wszystkich festów co p******* nt wyjazdu Zawiszy do Szczecina – przymurujcie już bo żal czytac.
Nikt z Pogoni się nie napina, ich sprawa w ilu przyjechali i jak się zaprezentowali. My skupimy się na naszej liczbie u nich.
Wyniki Zawiszy i ewentualne kolejne sezony w tej zajebanej lidze wszystko zweryfikują
Nie zapominajmy ze to co dla Nas lub Arki jest podloga ,dla Zawiszy jest sufitem – chodzi mi tu przedewszystkim o lige w której gramy ;)
Chciałbym również nawiazac do (niestety usuniętego) posta typa z Jagiellonii.
Wydaje mi sie ze nie powinieneś zabierać glosu w sprawie naszych wyjazdow , pewnie
Jesteś za młody żeby pamiętać – popytaj starszych kolegow o sezon 2003/2004
Napisales ze byliśmy wyszydzani przez cala Polske za swoje liczby wyjazdowe
No fakt tak chujowo jezdzilismy ze wygraliśmy rankingi wyjazdowe w dwóch poprzednich sezonach w 1 lidze a obecny nie jest nawet na półmetku;)
Zajmijcie się ku*** swoimi ekipami.
Pozdro dla normalnych
Do wszystkich festów co p******* nt wyjazdu Zawiszy do Szczecina – przymurujcie już bo żal czytac.
Nikt z Pogoni się nie napina, ich sprawa w ilu przyjechali i jak się zaprezentowali. My skupimy się na naszej liczbie u nich.
Wyniki Zawiszy i ewentualne kolejne sezony w tej zajebanej lidze wszystko zweryfikują
Nie zapominajmy ze to co dla Nas lub Arki jest podloga ,dla Zawiszy jest sufitem – chodzi mi tu przedewszystkim o lige w której gramy ;)
Chciałbym również nawiazac do (niestety usuniętego) posta typa z Jagiellonii.
Wydaje mi sie ze nie powinieneś zabierać glosu w sprawie naszych wyjazdow , pewnie
Jesteś za młody żeby pamiętać – popytaj starszych kolegow o sezon 2003/2004
Napisales ze byliśmy wyszydzani przez cala Polske za swoje liczby wyjazdowe
No fakt tak chujowo jezdzilismy ze wygraliśmy rankingi wyjazdowe w dwóch poprzednich sezonach w 1 lidze a obecny nie jest nawet na półmetku;)
Zajmijcie się ku*** swoimi ekipami.
Pozdro dla normalnych
ku*** kurwie łba nie urwie
-
Mówisz o rankingu w którym uwzględniono waszą liczbę z finału PP z Bydgoszczy?PostScriptum pisze:No fakt tak chujowo jezdzilismy ze wygraliśmy rankingi wyjazdowe w dwóch poprzednich sezonach w 1 lidze
-
Wielki Szacun dla Widzewa za race , takie pytanie z innej beczki , nie było problemów po meczu dla chlopaków z racami ?
Za klub oddane życie, to nasza wspólna racja
Za klub oddamy wszystko, bo to nasza wspólna pasja
Ten doping te oprawy, w d**** mamy ustawy
żyjemy tak, bo kibicowanie nam weszło w nawyk
Szczakowianka Jaworzno
Za klub oddamy wszystko, bo to nasza wspólna pasja
Ten doping te oprawy, w d**** mamy ustawy
żyjemy tak, bo kibicowanie nam weszło w nawyk
Szczakowianka Jaworzno
-
viewtopic.php?f=1&t=33&p=702115#p702115
Niestety, ale jestem zmuszony potwierdzić słowa przedmówcy - z mojej strony 100% obiektywizmu - czerwoni w Pabianicach łażą w barwach, biali w Pabianicach łażą bez barw. O czym to świadczy? Miasto ma 70k ludności.....
Pytanie za 10 punktów: KOGO ŁATWIEJ ZGARNĄĆ, skoro częste wycieczki do Pabianic urządza sobie Ruda&Rokicie (mocne, prężne, nastawione hooligańsko 2 osiedla w południowo-zachodniej części Łodzi) + ŁKSiacka część Bugaja (jedno z kilku osiedli w Pabianicach, jedyne na którym można przy dobrych wiatrach spotkać ŁKS)?
Pozdro,
obiektywny Mądrala
Niestety, ale jestem zmuszony potwierdzić słowa przedmówcy - z mojej strony 100% obiektywizmu - czerwoni w Pabianicach łażą w barwach, biali w Pabianicach łażą bez barw. O czym to świadczy? Miasto ma 70k ludności.....
Pytanie za 10 punktów: KOGO ŁATWIEJ ZGARNĄĆ, skoro częste wycieczki do Pabianic urządza sobie Ruda&Rokicie (mocne, prężne, nastawione hooligańsko 2 osiedla w południowo-zachodniej części Łodzi) + ŁKSiacka część Bugaja (jedno z kilku osiedli w Pabianicach, jedyne na którym można przy dobrych wiatrach spotkać ŁKS)?
Pozdro,
obiektywny Mądrala
-
c*** nie derby bez kibicow gosci...
My bawimy sie u siebie oni u siebie tyle co derbach mozna napisac.
Jedyny plus wygrana.
Derby Sa Nasze!
My bawimy sie u siebie oni u siebie tyle co derbach mozna napisac.
Jedyny plus wygrana.
Derby Sa Nasze!
-
Ważniak pisze:+dla Gieksy za akcje( rzeczywiście budowanie wizerunku H wam [link]owo wychodzi perfekcyjnie ) ... w autobusie miejskim jeździ cała banda PF !
Gieksa spinka net ... chyba zapomnieli o wydarzeniu jak wracali z Dolcanu Ząbki i ich mega propozycji starcia przy ... SPODKU KATOWICE !
chłopcze, Ty może lepiej zapytaj bardziej kumatych kolegów, jak to naprawdę było, bo farmazony wypisujesz.
-
-
I czemu tak ku*** nie może być na stadionie? Echh, jakich my się czasów doczekaliśmy.
Race w obojętnie jakiej liczbie, obojętnie w jakiej lidze, zawsze są na plus!
[link]
Jestem zwykłym kibolem
Jestem zwykłym kibolem