Czy Dębica jest ewenementem na skalę Polski, regionu, województwa, to może niech rozstrzygają Koledzy spoza naszego Miasta... Ustalmy, że znamy swoją o:

WARTOŚĆ
Teraz wcale realne marzenia: Potwierdzeniem tego, że odstajemy (pozytywnie; spodobał się mi zajebiście banerek N_ o neostradofuckerach)
in plus od pozostałych miast "dwubiegunowych"

, co zarazem jest potwierdzeniem położenia lagi na rywalizowanie netem i udowadnianie swej przewagi ilością "atackpostów" i mrzonkami o przebiegu, mniej lub bardziej zrealizowanych pomysłów...
Na pewno nie nawołuje do "w pizdu pojednania", bo sam zdmuchnąłbym ogień pokoju...
Mam tylko podstawowe pytanie (nie tylko do Dębiczan): co zrobimy jako Kibice Polski, gdy ME 2012 będą się miały zacząć

a szeregi nasze przetrzebione będą zakazami

Najprawdopodobniej różnymi "ciekawymi wpisami"

wystawiamy się jak ... pod "eliminującą niepożądanych na trybunach rozgrywanych meczy ME 2012" rozkminkę eliminatorkę
Skoro jest to temat dotyczący Podkarpacia, to weźcie pod uwagę położenie tego województwa i bliskość granicy
W tym momencie wystawiam się trochę, ale nie wiem co się musi stać, żeby uświadomić nawet tym gimnazjalistom (trzynastolatkom, czternasto-, piętnasto-, powiedzmy), którzy w dniu rozpoczęcia ME będą, bądź niebawem osiągną wiek 18, 19, 20 -latków

Czy będą już/aż na tyle doświadczonymi, że sami staną do KIBICOWANIA p-ko angolom, szwabom
Takie, a nie inne rozważania mnie ogarnęły, gdy czytam (nie tylko made in DEBICA) ekshibicjonizmy
Tradycyjnie żywię nadzieję, że Ci którzy zrozumieją co mam na myśli, potraktują to akceptem milczenia, wobec pozostałych nie kminiących, nieugięcie będę głuchy

Bez lekarskiej diagnozy jasno i wyraźnie symptomy choroby, która ich toczy widać...

Mężczyźni dzielące ich różnice załatwiają zaś po męsku. Na pewno bez rozgłosu... Napinają się im jeżeli już, mięśnie, nie struny głosowe i palce na klawiaturze
Jestem 1-dno nickowy, nie klonuję się pod wyimaginowanymi postacianickami.
Oby w jak największej i jak najsprawniejszej liczbie, nie tylko Podkarpacie, ale Polska Brać Kibicowska uczestniczyła w Mistrzowskim Dopingu na ME 2012 -> jeżeli oczywiście podołamy organizacyjnie

Nie ukrywam, że ja wówczas prawie już jako czterdziestolatek

spokojowo będę mógł patrzeć

na porażkę derdidasów i fajfokloków.
Nie na temat wprawdzie co powyżej, ale według mnie istotne myśli ulotne w temacie podkarpackim, dotyczącym całego kraju ująłem.