Komentarze dla Podkarpacia

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
human

Post autor: human » 06.06.2007, 00:18

N_

Wysłany: Wto Cze 05, 2007 9:29 am Temat postu:

--------------------------------------------------------------------------------

Pytanie do fanów Wisłoki.
Jak wy to robicie że z miasta co ma niecałe 50 tys mieszkańców (w mieście dwa kluby) w piątek na wyjazd jedzie was 300 głów z Dębicy. Dla porównania Resovia na decydujący mecz o awans do 3 ligi na Polonie jedzie w ok.360-370 samego Rzeszowa gdzie Rzeszów ma chyba 250 tys mieszkańców

nie wiem czy naleze do tego 1% Fzz :wink: ale poprostu sie jeździ,wiadomo sa gorsze i lepsze wyjazdy ,ale wśród kibiców Wisłoki hasło jest proste......Wyjazd to rzecz Swięta -Niech kazdy o tym pamięta.W Wisłoce od paru lat potrafiono pogodzić tzw starych (STARA WIARA) z młodymi z czym wiele klubow ma problemy i wytoczyć wspólny cel.
Prężnie działa FC Chicago ,chłopaki organizuja różne imprezy i nas finansowo wspomagają,ostatnio mocno wspomógł nas fc England,także sytuacja jest taka ze kto wyrósł na Wisłoce ją wspomaga,a co do gościa z Resovii który nas(jakiś post wczeasniej) nie widział bo był w pracy(Chociaż nie widziałem Wisłoki w piątek na mieście bo pracowałem, wiec nie wypowiem się na temat ich "jakości". Nasza w Przemyślu na pewno była dobra. Bez napinki ) który był w zajebiście mocno wizualnej ekipie na Polonii to gratuluje kolegów :D(mocno wizualnych)
MÓWISZ DĘBICA - MYŚLISZ WISŁOKA

iparts.pl
Abdul

Post autor: Abdul » 06.06.2007, 01:02

Byłem pod stadionem podczas meczu Stal Rz - Wisłoka [akurat wtedy skończyłem pracę, bo sam mecz mnie średnio interesował] i ekipa Wisłoki prezentowała się dobrze. Ich śpiewy były głośniejsze niż miejscowych. Takie odniosłem wrażenie będąc pod stadionem.
http://resovia.rzeszow.pl/

Stary KaeS

Post autor: Stary KaeS » 06.06.2007, 03:18

Czy Dębica jest ewenementem na skalę Polski, regionu, województwa, to może niech rozstrzygają Koledzy spoza naszego Miasta... Ustalmy, że znamy swoją o: :!: WARTOŚĆ
Teraz wcale realne marzenia: Potwierdzeniem tego, że odstajemy (pozytywnie; spodobał się mi zajebiście banerek N_ o neostradofuckerach) in plus od pozostałych miast "dwubiegunowych" :D , co zarazem jest potwierdzeniem położenia lagi na rywalizowanie netem i udowadnianie swej przewagi ilością "atackpostów" i mrzonkami o przebiegu, mniej lub bardziej zrealizowanych pomysłów...
Na pewno nie nawołuje do "w pizdu pojednania", bo sam zdmuchnąłbym ogień pokoju... :x
Mam tylko podstawowe pytanie (nie tylko do Dębiczan): co zrobimy jako Kibice Polski, gdy ME 2012 będą się miały zacząć :?: a szeregi nasze przetrzebione będą zakazami :?: :x Najprawdopodobniej różnymi "ciekawymi wpisami" :? wystawiamy się jak ... pod "eliminującą niepożądanych na trybunach rozgrywanych meczy ME 2012" rozkminkę eliminatorkę :!:
Skoro jest to temat dotyczący Podkarpacia, to weźcie pod uwagę położenie tego województwa i bliskość granicy :twisted:
W tym momencie wystawiam się trochę, ale nie wiem co się musi stać, żeby uświadomić nawet tym gimnazjalistom (trzynastolatkom, czternasto-, piętnasto-, powiedzmy), którzy w dniu rozpoczęcia ME będą, bądź niebawem osiągną wiek 18, 19, 20 -latków :?: :x Czy będą już/aż na tyle doświadczonymi, że sami staną do KIBICOWANIA p-ko angolom, szwabom :?: :x
Takie, a nie inne rozważania mnie ogarnęły, gdy czytam (nie tylko made in DEBICA) ekshibicjonizmy :x
Tradycyjnie żywię nadzieję, że Ci którzy zrozumieją co mam na myśli, potraktują to akceptem milczenia, wobec pozostałych nie kminiących, nieugięcie będę głuchy :P Bez lekarskiej diagnozy jasno i wyraźnie symptomy choroby, która ich toczy widać... :? Mężczyźni dzielące ich różnice załatwiają zaś po męsku. Na pewno bez rozgłosu... Napinają się im jeżeli już, mięśnie, nie struny głosowe i palce na klawiaturze :x
Jestem 1-dno nickowy, nie klonuję się pod wyimaginowanymi postacianickami.
Oby w jak największej i jak najsprawniejszej liczbie, nie tylko Podkarpacie, ale Polska Brać Kibicowska uczestniczyła w Mistrzowskim Dopingu na ME 2012 -> jeżeli oczywiście podołamy organizacyjnie :oops: :shock: :x
Nie ukrywam, że ja wówczas prawie już jako czterdziestolatek :oops: spokojowo będę mógł patrzeć :wink: na porażkę derdidasów i fajfokloków.
Nie na temat wprawdzie co powyżej, ale według mnie istotne myśli ulotne w temacie podkarpackim, dotyczącym całego kraju ująłem.
Niech MOC SHERWOOD będzie z NAMI
IŚĆ SWOJĄ DROGĄ, NIE DAĆ SATYSFAKCJI WROGOM
Nie potrzebna siekiera by roz... frajera

Kryszał

Post autor: Kryszał » 06.06.2007, 08:06

human pisze:a co do gościa z Resovii który nas(jakiś post wczeasniej) nie widział bo był w pracy(Chociaż nie widziałem Wisłoki w piątek na mieście bo pracowałem, wiec nie wypowiem się na temat ich "jakości". Nasza w Przemyślu na pewno była dobra. Bez napinki ) który był w zajebiście mocno wizualnej ekipie na Polonii to gratuluje kolegów :D(mocno wizualnych)
Podejrzewam, że ty też byłeś w "mocno wizualnej ekipie" :lol: :lol: więc tez gratuluje kolegów.

N_

Post autor: N_ » 06.06.2007, 10:38

Stary KaeS pisze: spodobał się mi zajebiście banerek N_ o neostradofuckerach)
To nie mojego autorstwa baner :wink:
http://www.youtube.com/user/czarni

bem

Post autor: bem » 06.06.2007, 13:10

jak sie nie myle to w ubieglym sezonie kiedy wisloka i igloopol walczyly o 3 lige to wisloka i tak miala wieksza frekwencje u siebie i lepsze wyjazdy. igloopol w koncowce sezonu mim o szans na awnas mial nawet zera wyjazdowe.
to swiadczy ze tlumaczenie fzz ze wisloka sie lepiej prezentuje dzieki 3 lidze jest bezsensu.

bonifacy
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: bonifacy » 06.06.2007, 13:19

FZZ chodziło o frekwencję u siebie
Wisłoka zawsze miała i prawdopodobnie będzie mieć lepsze wyjazdy (i z Igloopolu nikt o zdrowych zmysłach nie powie inaczej)
poprostu ich jest więcej w Dębicy , mają lepsza współpracę z zarządem itp.

i_

Post autor: i_ » 07.06.2007, 14:43

Wisłoka stary Polski klub...! Czekamy na was w Ekstraklasie! Pozdro z Zabrza.
Druga taka ekipa z Podkarpacia to Czarni Jasło :D

Why

Post autor: Why » 07.06.2007, 19:18

Dr Kamszot pisze:Poza tym nie wydaje mi się, że lepiej jeździliście po spadku z 2 ligi.
Co ty typie pieszesz :shock: ten sezon po spadku do III ligi (gdzie miła byc odrazu powrót do II-ej) był naszym jednym z najlepszych sezonów w historii (super liczby i tylko jeden wyjazd opuuszczony- na Kabel Kraków) :!:
:arrow: Weź pacjencie już nic nie pisz, bo za mało wiesz abym wchodził z tobą w jakiekolwiek dialogi.

kaelowiec

Post autor: kaelowiec » 12.06.2007, 00:16

jakies sa mecze w ten weekend w przemyslu ?

kaelowiec

Post autor: kaelowiec » 12.06.2007, 22:57

a Polonia wyjazd ma ?

Taki Jeden

Post autor: Taki Jeden » 13.06.2007, 18:35

#zzz

Polonia najbliższy mecz gra u siebie dokładnie tj dzisiaj z Błękitnymi Ropczyce, bez udziału publiczności.

ObserwatorHG

Post autor: ObserwatorHG » 13.06.2007, 20:06

z tego co wiem to Polonia ma zakazy na mecze za awanture na Resovi tylko nie wiem czy tylko u siebie czy wyjazdy tez pozdrawiam
Ave Lonia

zzzz

Post autor: zzzz » 14.06.2007, 09:54

Taki Jeden pisze:#zzz

Polonia najbliższy mecz gra u siebie dokładnie tj dzisiaj z Błękitnymi Ropczyce, bez udziału publiczności.
Tak tylko, że on pytał o weekend.
DUMA POMORZA

jaroslawianin
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: jaroslawianin » 20.06.2007, 21:28

Niewiedzialem gdzie to napisac wiec pisze tu Stal RZ-Stal S kibicow JKS-U ok 30 obecnych na Hetmanskiej przed meczem atak Stali RZ ok 40 w czarnych koszulkach na 8 chuliganow Swirlandii na krzyzowce obok stadionu + za akcje ale bez napinki wielki minus za brak zdecydowania w tak duzej przewadze i chyba sami to przyznacie bo pare nokautow by polecialo jakbyscie bardziej zdecydowanie podbiegli nam pod rece. Po chwili wjezdzaja psy i po zabawie. Troche przypalowa akcja z waszej strny ale moglo byc calkiem ciekawie. pozdro 8)

dulek

Post autor: dulek » 21.06.2007, 09:58

Piooooootrek pisze:Panie z JKSu ja wiem ze wielkim wydarzeniem dla Was byl ten wyjazd ale musze troszke sprostowac... Przed meczem w sile 33 osob mlodej zalogi udalismy sie na mecz z jednego osiedla... ( czesc ubrana w czarne czesc w biale a nie ktorzy bez koszulek bo bylo bardzo goraco :) ) i w okolicach stadionu zauwazamy grupke JKSu w obstawie psow ktorzy machaja nam rekami... Mijamy 2 stojace obok kabaryny i w sile ok 15 osob ruszamy przez ulice atakujac wtedy Jaroslawianie wolaja reszte chlopakow od siebie jednak nikt nie dobiegal... Miedzy nami staje kilku psow troche bieganiny do niczego nie dochodzi i zjezdzaja sie psy probujac nas wylapac... ( panowie z Jaroslawia nie oszukujmy sie nie zrobiliscie chocby 1 kroku w nasza strone zza plecow psow - ale faktem jest ze nam zabraklo zdecydowania... 2 kabaryny staly po drugiej strony ulicy... 20 m za Waszymi plecami rowniez radiowoz... )
uwierz mi ze jakby ten mecz był wielkim wydarzeniem to by było nas duzo wiecej.
moze nastepnym razem bedzie lepsza okazja do konfrontacji
Ś W I R L A N D I A

dulek

Post autor: dulek » 21.06.2007, 10:09

spoko jestescie najlepsi :D
do nastepnego razu oby bez policji
tylko JKS JAROSŁAW :twisted:
Ś W I R L A N D I A

Benek_SS

Post autor: Benek_SS » 21.06.2007, 10:16

Seszel pisze:
Mr Q pisze:
Marcel. pisze: No swiry to z Was nie zle ale w opisach :D
Mnie również śmieszą takie opisy. Dobrze że taki JKS jest w tej lidze w której jest, bo przynajmniej zaoszczędzą nam więcej "takich" nokautów :lol:
JKS jest już jedną nogą w 4 lige lidze, więc Siarka,Igloopol, Karpaty,Polonia...itp uważajcie na WIELKI :lol: :lol: JKS bo będą same nokauty ! !
A tak na marginesie to dużo niebrakowało (jebane psy się w mieszały) a JKS by dostał wpie..... od kibiców z jednego osiedla Rzeszowskiego NM, dodam że JKS był w składzie sportowym :P
Zaciągnij hamulce chłopaku do niczego nie doszło a te psy to Wam dupe uratowały!Koniec tematu

pospolitus

Post autor: pospolitus » 21.06.2007, 10:21

Koniec polemiki. Bedzie jeszcze czas na konfontacje. :wink:

jaroslawianin
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: jaroslawianin » 21.06.2007, 11:45

Jak dla mnie osobiscie jestescie smieszna ekipa!!! Jak na czolowke podkarpacia! Po nas w tak wiekszej przewadze powinniscie przebiegnac. I nienaciagajcie sie tak bo piszemy prawde 4 chlopakow wybieglo przed psy ale nikt z was nieodwazyl sie konkretnie zaatakowac bo odwagi wam zabraklo i niebede sie tu z wami naciagal! A co do waszej grupy to cala ruszyla i co do reszty chlopakow od nas oczywiscie byli wolani ale psiarnia ich spisywala tak jak i nas tych z przodu. Koniec tematu!!!! Dobrze ze wchodzimy do 4 ligi bedziemy napewno mieli okazje sie spotkac!!!!

jaroslawianin
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: jaroslawianin » 21.06.2007, 11:53

JKS jest już jedną nogą w 4 lige lidze, więc Siarka,Igloopol, Karpaty,Polonia...itp uważajcie na WIELKI Laughing Laughing JKS bo będą same nokauty ! !
A tak na marginesie to dużo niebrakowało (jebane psy się w mieszały) a JKS by dostał wpie..... od kibiców z jednego osiedla Rzeszowskiego NM, dodam że JKS był w składzie sportowym Razz taak taak panie Szeszel napewno bysmy dostali w******* to wasze opisy smiesza 30 na 8 haha smieszni jestescie nastepnym razem zbierzcie okragla 100 to wtedy cos zdzialacie

gainer

Post autor: gainer » 21.06.2007, 11:56

Piooooootrek pisze:Panie z JKSu ja wiem ze wielkim wydarzeniem dla Was byl ten wyjazd ale musze troszke sprostowac... Przed meczem w sile 33 osob mlodej zalogi udalismy sie na mecz z jednego osiedla... ( czesc ubrana w czarne czesc w biale a nie ktorzy bez koszulek bo bylo bardzo goraco :) ) i w okolicach stadionu zauwazamy grupke JKSu w obstawie psow ktorzy machaja nam rekami... Mijamy 2 stojace obok kabaryny i w sile ok 15 osob ruszamy przez ulice atakujac wtedy Jaroslawianie wolaja reszte chlopakow od siebie jednak nikt nie dobiegal... Miedzy nami staje kilku psow troche bieganiny do niczego nie dochodzi i zjezdzaja sie psy probujac nas wylapac... ( panowie z Jaroslawia nie oszukujmy sie nie zrobiliscie chocby 1 kroku w nasza strone zza plecow psow - ale faktem jest ze nam zabraklo zdecydowania... 2 kabaryny staly po drugiej strony ulicy... 20 m za Waszymi plecami rowniez radiowoz... )

ale to chyba JKS byl na waszym terenie, wiec w takiej liczbie jak oni byli, a w jakiej wy, to JKS powinien tylko czkac na was, pozatym wy powinniescie przyatakowac ich a nie na odwrot :roll:

pospolitus

Post autor: pospolitus » 21.06.2007, 12:11

gainer wiecej internetu, przeczytaj sobie co jest napisane w necie i komentuj to :lol: po co ta ciagla napinka? my ruszylismy, JKS machal rekami, kroku nie zrobili do Nas.

Bez odbioru

jaroslawianin
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: jaroslawianin » 21.06.2007, 12:49

c*** wam w dupe jestescie smieszna ekipa a nie czolowka podkarpacia. Panie Szeszel to dlaczego tego niezrobili? czyzby przestraszyli sie naszego wygladu i to dlatego brakowalo im zdecydowania,pewnie mysleli ze bedziemy uciekac a co do pieskow to na poczatku bylo ich 3.

jaroslawianin
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: jaroslawianin » 21.06.2007, 12:52

I do pana Pospolitus przed pieskami bylo 4 gosci tylko jakos niemieliscie ochoty atakowac tylko sie cofaliscie pierdoleni klamcy. naprawde smieszna ekipa

33R

Post autor: 33R » 21.06.2007, 13:35

jaroslawianin pisze:. Panie Szeszel to dlaczego tego niezrobili? czyzby przestraszyli sie naszego wygladu i to dlatego brakowalo im zdecydowania,.
Banda KOKS :?:

Dla mnie nieporozumienie wpisy tego pana :roll:

pumba

Post autor: pumba » 21.06.2007, 13:41

skonczcie sie osmieszac jksie byliscie jestescie i bedziecie smieszni !!

pumba

Post autor: pumba » 21.06.2007, 13:43

i nie napinajcie sie tak bo mi monitor p-i-e-r-d-o-l-n-i-e i skonczcie temat !!!

pumba

Post autor: pumba » 21.06.2007, 13:44

tzn ja koncze

KONIEC -- FIN -- THE END -------------------------

dulek

Post autor: dulek » 21.06.2007, 14:02

do niczego nie doszło wiec proponuje zakonczyc temat.
Ś W I R L A N D I A

Bona

Post autor: Bona » 21.06.2007, 14:54

ku*** musze sie wpisac bo juz mi gul podskoczyl po tym jak sie wpisuje JKS.

Zauwaz ze za nami stały 2 kabaryny z prewencją i ze stadionu zaczely tez wybiegac psy. Przed Wami stało ok. 3-4 policemenow. Przebiegamy przez przejscie w ok. - + 15 osob dobiegamy na odleglosc 2-3 metrow a wy CO?? stoicie w miejscu , i w tym momencie psy wjezdzaja nam na tyly i trzeba bylo sie zawijac. I wtedy dopiero chcieliscie cos zwojowac. Niemielismy ochoty atakowac?? pierdolnij sie w łep i pomysl jeszcze raz. Dodam jeszcze,że psy wylapuja paru chlopakow od nas. pozdro :wink: [/code]

jaroslawianin
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: jaroslawianin » 21.06.2007, 17:05

Szkoda sie wypowiadac na wasz temat. Bedzie okazja sie jeszcze spotkac i to nie jedna!!!! W koncu wchodzimy do 4 8)

kaelowiec

Post autor: kaelowiec » 21.06.2007, 18:08

a kto rzadzi w rzeszowie , jak mniej wiecej liczne sa wasze ekipy i gdzie jest kogo wiecej ?

DPK
ban

Post autor: DPK » 21.06.2007, 18:40

jaroslawianin pisze:Szkoda sie wypowiadac na wasz temat. Bedzie okazja sie jeszcze spotkac i to nie jedna!!!! W koncu wchodzimy do 4 8)
z kim się spotkać :?:

ODPOWIEDZ