Komentarze 12-13.03
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Komentarze 12-13.03
Temat powraca....sami sobie winni ci ktorzy bawia sie piro.Jak swego czasu czeska czy slowacka milicja uzyla granatow hukowych to na forach przeczytac mozna bylo ze to przegiecie itp.Nie minelo dlugo sami bawicie sie takimi i podrzucacie innym pod nogi i to jest OK.Pierdolnij jeden z drugim mamusi jak sie prezy na klopie to moze wyprozni sie na dwa miesiace w przod.Towarzystwo cieszy sie z 3 pkt i to jest normalne a najwieej [link] pilkarzyki hehe...po c*** rzucac bylo? Nie mieszajcie kibicow z pilkarzami bo to patologia....grajki podlapaly temat i rozkminily jak by tu zrobic 3 pkt sposobem i sie im udalo.Jak macie problem to sami sobie z nimi porozmawiajcie hehe....kocham chuliganow co to odwage maja najebac grajkowi heh
-
A czego innego można się po nich spodziewać?26g pisze:O ku*** doping Cracovii, a raczej jego treść jest poprostu ŻALOSNA. Mecz trwa 15min z czego 10min to wrzuty na Wisłe...
Zamiast dopingować swój klub, szczycić się herbem swojego klubu na piersi to lepiej cisnąć wrzuty na klub za miedzy, nosić przekreślony znak klubu za miedzy, robić flagi antyWisła itp. ot cała Cracovia. I gdzie tu przywiązanie do klubu i jego barw. Powinniście założyć stowarzyszenie antywiślackie.
-
A ja szanuje chuliganów którzy potrafią trzymać terror u siebie. Bo tym gwiazdką się w głowach od pieniędzy pierdoli, lepiej się znają na modzie i alkoholu niż na piłce.
Dla Nas Sprawa Jest Jasna - Śląsk Jest Polski i Basta
-
klub z Iławy,w porozumieniu z kibicami swojego klubu przygotował i wysłał pismo do związku policji oraz klubów-w którym informuje o niewpuszczaniu kibiców Stomilu na to spotkanie.Wnioski niech sobie wyciągnie każdy indywidualnie,mimo tego sportowy Stomil obecny w okolicy
-
kszoki trzymajcie się.Ado. pisze:Co to za transparent wisi na meczu Cracovia - Lech?
-
Frajerskie zachowanie grajków Jezioraka .
PIŁKARZYKI PAJACYKI !
PIŁKARZYKI PAJACYKI !
c*** z podpisem
-
A jak za bluzgi będą przerywać mecze, to co? Nie bluzgać, bo sami będziecie sobie winni?
-
A skąd wiesz, że tak nie będzie? Wystarczy, że delegat uzna, że coś jest antysemickie, albo wspierające terroryzm ;) i jest po chuju. To jest kurewski absurd, nie wierzę, że niektórzy tego nie widzą. Jeszcze parę lat temu pirotechnika była czymś normalnym, nawet jak przerywali mecz z powodu zadymienia, to chociażby komentatorzy w TV się zachwycali oprawą i mecz toczył się dalej. Ale walkower za piro to wg mnie już przegięcie.Napinacz pisze:A kto powiedział, że za bluzgi będą przerywać mecz? Przerywają jak jest zagrożenie życia hehe. (wjazd na murawę, petardy)Ultras Widzew pisze:A jak za bluzgi będą przerywać mecze, to co? Nie bluzgać, bo sami będziecie sobie winni?
Jak byliśmy w Bydgoszczy w sierpniu, to walka na sektorach gospodarzy trwała całą pierwszą połowę i sędzia meczu nie przerywał.
-
Przykre jak sie w repertuarze ma tylko wrzuty wiadomej tresci heheUltras Widzew pisze:A jak za bluzgi będą przerywać mecze, to co? Nie bluzgać, bo sami będziecie sobie winni?
Pilkarze to inna bajka...jak sie komus nie podoba gra zachowanie poswiecenie grajkow (grajka) to niech sie zali temu co go zatrudnia.....jest na to setki cywilizowanych sposobow.Jak sobie to wyobrazasz.....?.....strzelisz liscia jakiemus pilkarzykowi i bedziesz liczyl ze lepiej zagra albo mu swiatopoglad wyprostujesz? Jedyne co sie zmieni to to te nie dosc ze we ch.ju ow pilkarzyk bedzie mial zasady i jakis tam honor to jeszcz klub do tego dorzuci.I co wtedy? Pojdziesz drugi raz i znow go poglaszczesz? Pojdzie ci podjebac a Ty wychaczysz jakies zawiasy i wtedy bedziesz bohater (najebal grajkowi) i pomozesz ekipie hehe.I zas placz bo ekipa lipna bo w c*** zakazow i zawiasow hehe.ragan_nj pisze:A ja szanuje chuliganów którzy potrafią trzymać terror u siebie. Bo tym gwiazdką się w głowach od pieniędzy pierdoli, lepiej się znają na modzie i alkoholu niż na piłce.
Jak sie cos napisze o pilkarzach to krzyk ze to forum kibicow nie grajkow tak wiec zajmijcie sie kibicami i "kozackimi" akcjami sylwestrowymi hehe
-
Obiektyw, Ty jesteś kibicem? Tak z ciekawości pytam.
-
Dzis pierwszy raz ogladalem mecz pasow na swoim nowym stadionie i jak dla mnie szystko na duzy +.Atmosfera bardzo dobra... doping taki sobie...wynik idealny do tego by cos u nich wreszcie ruszylo....goscie obecni....i ten stadion ktory dla mnie jest jednym z lepszych w kraju pod wzgeldem trybun i pojemnosci.Dzis dla pasow ciekawie zapowiadajacy sie wieczo heh...najpierw zwyciestwo nad Lechem a teraz zdobywaja tytul mistrza Polski w Hokeju...cos mi sie wydaje ze dla wielu weekend sie przedluzy.
-
Ultras Widzew....posluchasz popatrzysz zrozumiesz wiecej...odpal na chwile polkule to dojdziesz sam do tego kim jestem heh.
-
Mam swoje typy... ale jeśli jesteś kibicem, to przynajmniej zupełnie innym niż ja.
http://www.youtube.com/watch?v=nsWHtSqd ... r_embedded
Wczorajszy mecz Charleroi-Standard Liege w Belgii, kilkakrotnie przerywany, mimo to dokończony. Można?
http://www.youtube.com/watch?v=nsWHtSqd ... r_embedded
Wczorajszy mecz Charleroi-Standard Liege w Belgii, kilkakrotnie przerywany, mimo to dokończony. Można?
-
Przestańcie pierdolić, że klub w porozumieniu z nami wysłał do psów coś o niewpuszczaniu Stomilu ( jeśli faktycznie coś takiego napisali, to my o tym w ogóle nie wiemy )! Przecież dla nas by było lepiej, jakby Stomil był na sektorze, bo i mecz byłby lepszy! Nie wiem, jak Wam, ale nam nie zależy, żeby przyjezdnych było mniej, a mało tego- za każdym razem staramy się wymóc na klubie przyznanie dodatkowej liczby biletów dla gości ( przepisowo klub mógłby dać 200-250 biletów i nic więcej )!!! Niech Petra napisze, ile początkowo dostała biletów, a ile finalnie... a więc na początku dostali 300 ( co i tak bylo nadprogramowe ), a dzięki nam dostali kolejne 100, a do tego nastawiliśmy klub, że może przyjechać 600 i żeby tyle wpuścili, bo w końcu sektor powinien pomieścić tyle osób. Tak więc nie piszcie takich bzdur, że kogokolwiek nie chcieliśmy wpuścić!!! Każdy, kto był w Iławie, wie, że z liczbą nie ma większych problemów. Propo grajków i ich zachowania- chujowo się zachowali i będą na pewno mieli ciśnięte za to. Sam osobiście o przerwanym, przed czasem, meczu dowiedziałem się już sporo po nim ( z resztą jak większość osób w młynie ). Byłem pewny, że to już koniec meczu ( został przerwany w 87min przy wyniku 2:1 dla nas ). Wynik najprawdopodobniej i tak by się nie zmienił... a tak w ogóle, o co wielki płacz?! O wynik meczu?! Jeśli ode mnie by to zależało, to Petra mogłaby nawet wygrać, bo dla mnie liczył się nie wynik meczu, a zabawa na trybunach!!! Jeśli ktoś myśli inaczej, to swoje żale o przegranym meczu ( który w pełnym czasie gry, pewnie i tak, tak samo by się zakończył ) niech wylewa na jakimś innym forum- piłkarskim;) Tyle ze strony Jezioraka w tym temacie
-
Za 90minut.pl:
Wisła - Widzew 15 900 widzów (lider, od lat walka o majstra).
Cracovia - Lech 11 936 widzów (ostatnia drużyna w tabeli, ciągła walka o utrzymanie).
Ciekawe zjawisko. Wygląda na to, że słowa kiedyś zasłyszane, jakoby na Wisłę przychodziło się oglądać dobrą piłkę, a na Cracovię z przywiązania, miałyby potwierdzenie. Zgoła inaczej by to mogło wyglądać przy zamianie sytuacji obu klubów.
Cracovia - Lech 11 936 widzów (ostatnia drużyna w tabeli, ciągła walka o utrzymanie).
Ciekawe zjawisko. Wygląda na to, że słowa kiedyś zasłyszane, jakoby na Wisłę przychodziło się oglądać dobrą piłkę, a na Cracovię z przywiązania, miałyby potwierdzenie. Zgoła inaczej by to mogło wyglądać przy zamianie sytuacji obu klubów.
-
Panowie, ku***, załóżcie przy rejestracjach obowiązek pisania poprawną polszczyzną, bo tego co się tu dzieje ostatnimi czasy, czytać się już bez nerwów nie da... Rozumiem że nie każdy tu musi być rozgarnięty, ale ludzie! Piszecie o patriotyźmie, przywiązaniu do barw narodowych a języka swego nie znacie? No żenada...
A już klasykiem tego forum sataje się powoli słowo "piłkarzą"
Rozumiem literówkę ale ku*** taki babol!?
BTW. Obserwuje sobie już od dłuższego czasu ekipe Chrobrego i jestem pod wrażeniem. Ta ekipa zasługuje na znacznie wyższą ligę niż ta w której występują jej grajkowie. Zawsze dość liczny młyn, ciekawe, dobre i pomysłowe prezentacje. Naprawdę uważam że prezentują dość wysoki poziom. Nawet na prezentację własnego zespołu potrafią się świetnie zorganizować czego brakuje wielu ekipom np. w ekstraklasie.
A już klasykiem tego forum sataje się powoli słowo "piłkarzą"
Rozumiem literówkę ale ku*** taki babol!?
BTW. Obserwuje sobie już od dłuższego czasu ekipe Chrobrego i jestem pod wrażeniem. Ta ekipa zasługuje na znacznie wyższą ligę niż ta w której występują jej grajkowie. Zawsze dość liczny młyn, ciekawe, dobre i pomysłowe prezentacje. Naprawdę uważam że prezentują dość wysoki poziom. Nawet na prezentację własnego zespołu potrafią się świetnie zorganizować czego brakuje wielu ekipom np. w ekstraklasie.
-
- ostatnie ostrzeżenie
jak juz tak piszesz to zrob to obiektywnie, raz ze to Wasz mecz zgodowy i z mistrzem Polski (na frekwencje zlozyla sie Wasza frekwencja + zapewne tez Lecha), wedle Twojej teorii bardziej miarodajne i obiektywne byloby zestawienie meczy Wisła - Lech, Cracovia - Lech i wtedy takie porownania moglbys dawac. Wez pod uwage, ze na Wisle sektor gosci zamkniety, a jak wiadomo jak sa goscie to i wieksza mobilizacja u gospodarzyA1986 pisze:Za 90minut.pl:
-
I po tych dwoch frekwencjach doszedles do takich wnioskow. Nostradamus przy to pikus!A1986 pisze:Za 90minut.pl:
-
ragan_nj pisze:A ja szanuje chuliganów którzy potrafią trzymać terror u siebie. Bo tym gwiazdką się w głowach od pieniędzy pierdoli, lepiej się znają na modzie i alkoholu niż na piłce.
Chyba rygor.
-
Wystarczy popatrzyc na frekwencje meczu Cracovia - Wisła, Wisła - Cracovia
Cracovia na derby nie potrafiła zapełnic całego stadionu !
No ale zawsze sobie to wytłumaczą tym, że byli sami najwierniejsi a na Wisłe chodzą kibice sukcesu :)
Cracovia na derby nie potrafiła zapełnic całego stadionu !
No ale zawsze sobie to wytłumaczą tym, że byli sami najwierniejsi a na Wisłe chodzą kibice sukcesu :)
-
Pisząc ciekawe zjawisko miałem bardziej na myśli, że Cracovia strasznie dołuje piłkarsko (bodajże 8 porażek z rzędu mieli) a frekwencja jest godna. Nie chodzi stricte o ten akurat mecz, bo już na Legii dycha chyba pękła. Inna sprawa to na ile jest to wpływ nowego stadionu.Olsztynianin pisze:jak juz tak piszesz to zrob to obiektywnie, raz ze to Wasz mecz zgodowy i z mistrzem Polski (na frekwencje zlozyla sie Wasza frekwencja + zapewne tez Lecha), wedle Twojej teorii bardziej miarodajne i obiektywne byloby zestawienie meczy Wisła - Lech, Cracovia - Lech i wtedy takie porownania moglbys dawac. Wez pod uwage, ze na Wisle sektor gosci zamkniety, a jak wiadomo jak sa goscie to i wieksza mobilizacja u gospodarzyA1986 pisze:Za 90minut.pl:
-
Dla mnie co poniektórym tutaj się grubo poj** we łbach.Zachciewa wam się stadionów, na których nie poleci ani jeden bluzg na przeciwnika itd To jest indywidualna sprawa każdej ekipy co śpiewa i mówię to choć do Cracovii mi baaardzo daleko.
Hutnik Nowa Huta
-
Mam takie samo zdanie jak Ty . Niektórzy rywale , w tym głównie derbowi zasługują na pociski nie tylko w trakcie meczów pomiędzy np : Wisłą i Cracovią . Zasłużyli na wyzwiska - to wyzwiska otrzymają .Nowohucianie1950 pisze:Dla mnie co poniektórym tutaj się grubo poj** we łbach.Zachciewa wam się stadionów, na których nie poleci ani jeden bluzg na przeciwnika itd To jest indywidualna sprawa każdej ekipy co śpiewa i mówię to choć do Cracovii mi baaardzo daleko.
c*** z podpisem
-
Ano właśnie, siedzą tacy przed telewizorem i tylko liczą k****, niczym GW ostatnio na Legii.
-
Tak apropos GW:
"Tłum kiboli bez biletów wdarł się w niedzielę wieczorem na lodowisko przy ul. Siedleckiego. Ochrona używała gazu, ale ludzie sforsowali bramy i wdarli się do hali.
Mecz chce obejrzeć kilka tysięcy widzów, a lodowisko może pomieścić tylko 2,5 tys. Przed chwilą pod lodowiskiem zebrał się tłum, który wracał z meczu piłki nożnej Cracovia - Lech Poznań. Potyczka hokejowa Comarch Cracovii z GKS-em Tychy ma się rozpocząć o godz. 20.15. Mecz może zdecydować o mistrzostwie Polski."
[link]
"Tłum kiboli bez biletów wdarł się w niedzielę wieczorem na lodowisko przy ul. Siedleckiego. Ochrona używała gazu, ale ludzie sforsowali bramy i wdarli się do hali.
Mecz chce obejrzeć kilka tysięcy widzów, a lodowisko może pomieścić tylko 2,5 tys. Przed chwilą pod lodowiskiem zebrał się tłum, który wracał z meczu piłki nożnej Cracovia - Lech Poznań. Potyczka hokejowa Comarch Cracovii z GKS-em Tychy ma się rozpocząć o godz. 20.15. Mecz może zdecydować o mistrzostwie Polski."
[link]
-
-
stąd i dlatego co w sektorach Arki flagi Szwecji.Barnet pisze:skąd i czemu flaga Norwegii na sektorze Gryfa ?
[email protected]
FB - STORMstreetwear
FB - STORMstreetwear
-
Dobrą piłkę to masz na zachodzie, Wisła gra bez napastnika i jest liderem ligi. Róznicy w grze wielkiej nie ma, po prostu Wisła posiada więcej indywidualności.A1986 pisze:Za 90minut.pl:
Po drugie od 11 936 odejmij liczbę Lecha ( bo jest ona włączona)
i dziwynym trafem teraz się mądrzysz gdy Cracovia gra z aktualnymi mistrzem kraju, uczestnikiem LE i swoją zgodą.
do fullu na Wiśle brakuje tysiąc głów, a ten tysiąc to właśnie dolne miejsca w narożnikach (tam nikt nie kupuje biletów). Poza tym na Reymonta nie są wpuszczani gości a nie oszukujmy się , wtedy mecz staje się kilkakrotnie atrakcyjniejszy.
-
150 osób , 150 osób, ŚLĄSK WROCŁAW !!! ;)A1986 pisze:Za 90minut.pl:
-
zabraklo w tej kolejce ciekawych opraw ale ja najbardziej poruszony jestem zachowaniem skorokopow z Ilawy.srom jak skurwysyn i tylko mam nadzieje, ze jeszcze kibice Jezioraka maja gleboko 3 punkty zdobyte w taki sposob i przekaza w dobitny sposob swoim psedopilkarzom, ze 3 punkty wiecej w kontekscie utraty twarzy i takiej zwyklej solidarnosci z kibicami ,ktorzy im kibicuja,dla nich jezdza po Polsce i dla nich (w tym nie ma co ukrywac ciezkich dla nas czasach)bardzo czesto ryzykuja wiele by tylko moc okazac wlasnie ta zatracana obecnie na gwalt solidarnosc i honor.
moze jestem z innej gliny,moze to tesknota za tym co bylo ale chyba malo co mnie ostatnio wkurwilo jak wlasnie to zachowanie
moze jestem z innej gliny,moze to tesknota za tym co bylo ale chyba malo co mnie ostatnio wkurwilo jak wlasnie to zachowanie
-
26g nie mam pojecia jaki Ty mecz oglądałeś , ale na pewno nie Cracovii z Lechem... bronekWKS nastepny znawca trybun przy ulicy Kałuży1...
-
-
Co się stało, piłkarze podpadli kibicom? Coś sprecyzujesz?pattaya man pisze:zabraklo w tej kolejce ciekawych opraw ale ja najbardziej poruszony jestem zachowaniem skorokopow z Ilawy.srom jak skurwysyn i tylko mam nadzieje, ze jeszcze kibice Jezioraka maja gleboko 3 punkty zdobyte w taki sposob i przekaza w dobitny sposob swoim psedopilkarzom, ze 3 punkty wiecej w kontekscie utraty twarzy i takiej zwyklej solidarnosci z kibicami ,ktorzy im kibicuja,dla nich jezdza po Polsce i dla nich (w tym nie ma co ukrywac ciezkich dla nas czasach)bardzo czesto ryzykuja wiele by tylko moc okazac wlasnie ta zatracana obecnie na gwalt solidarnosc i honor.
-
nieznajomy05 pisze:Jaka liczba Lecha w Krakowie?
850
-
Farstone pisze:Co się stało, piłkarze podpadli kibicom? Coś sprecyzujesz?
http://www.youtube.com/watch?v=gMVIPZZF ... r_embedded
-
Jakiego majstra? to po niemiecku, a tu jest POLSKA! Piszemy/mówimy o "mistrza"!A1986 pisze:Za 90minut.pl:
Tylko pod Krzyżem, tylko pod tym Znakiem Polska jest Polską, a Polak Polakiem!
BÓG - HONOR - OJCZYZNA
Wielka Polska Katolicka
Krucjata Różańcowa za Ojczyznę! Codziennie odmawiajcie Różaniec o Polskę wierną Bogu, Krzyżowi i Ewangelii, o wypełnienie Jasnogórskich Ślubów Narodu!
BÓG - HONOR - OJCZYZNA
Wielka Polska Katolicka
Krucjata Różańcowa za Ojczyznę! Codziennie odmawiajcie Różaniec o Polskę wierną Bogu, Krzyżowi i Ewangelii, o wypełnienie Jasnogórskich Ślubów Narodu!
-
JSC pisze:Ależ p*********. Na wyjazdy jeździ sama kumata banda? Byłeś kiedyś na jakimś wyjeździe powyżej tysiąca?Nelson pisze:Czyli wniosek jest taki że na Cracovie pomału zaczyna chodzić coraz więcej pikoli i dlatego taką frekwencje mają. Bo jeżeli chodzi o wyjazdy na które pikole się nie wybierają to ta różnica jest parokrotnie większa na korzyść Wisły.
Większość rzeczy które tu piszecie to widzę na własnych przemyśleniach a nie doświadczeniach.
Majchrowski wybudował nowoczesny stadion, Filipiak dał bilety od 5zł i pikole są.
Teraz Ty wykorzystaj swoje doświadczenie i zachęć ich do wyjazdów....
-
Jestem z Pyrlandii :)bunio5 pisze:Jakiego majstra? to po niemiecku, a tu jest POLSKA! Piszemy/mówimy o "mistrza"!A1986 pisze:Za 90minut.pl:
Wracając do mojej wypowiedzi, to nie zamierzam się o te kwestie kopać z Wiślakami. Dla mnie jest to fenomen, że tyle ludzi chodzi na Pasy w momencie gdy grają wyjątkową padakę. Bez przekrzykiwania się o 1000 w tą czy tamtą (że to Lech, że to mistrz itd.). Popatrzcie na frekwencje z innych stadionów. Ciekaw jestem kondycji Wisły w tak chudych latach bo ostatnio nie jest Wam dane tego doświadczyć.
-
Fenomenem w takim razie można nazwać 150 osoby wyjazd do Wrocławia.
Nie bierzesz pod uwagę czynników w rodzaju nowego stadionu itp
Ale mniejsza z tym, temat jest tak szeroki i wielowątkowy że mozna co tydzień o tym pisać w komantarzach po pare stron.
Nie bierzesz pod uwagę czynników w rodzaju nowego stadionu itp
Ale mniejsza z tym, temat jest tak szeroki i wielowątkowy że mozna co tydzień o tym pisać w komantarzach po pare stron.
za kim jestes?
-
i na tym zakonczmy temat o Cracovii. Nikogo z nas nie interesuje zdanie wasze a szczegolnie ludzi z kibice.net. Robimy swoje, jest jak jest, nikt z nas sie nie podnieca liczbami. komentujecie Kraków jakbyscie nie mieli wlasnych podworek... moze wiejskie pola niektorym juz nie wystarczaja. bez odbioruusrany_po_kolana pisze:co wy sie tak podniecacie ostatnia frekwencja na Cracovii ;/ czemu nie wklejcie frekwencji z ostniego roku, nowy stadion to i frekwencja wyzsza ....Na ZL tez chodzilo po 3-4 tys na stary stadion, na nowym srednio 7-8 tys( mimo ze tez graja padake, i miasto w c*** razy mniejsze), to samo w Kielcach i tak samo wszedzie bedzie gdzie otworza nowe stadiony. Wiec nie wiem czemu co nie ktorzy podniecaja sie tym wynikiem na Cracovii bo na mnie wrazenia nie robi tak samo jak i ch liczby wyjazdowe.