Komentarze 4-6.03

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

D666A

Re: Komentarze 4-6.03

Post autor: D666A » 07.03.2011, 11:41

O co chodzi z urazem gniazdowego Legii w II połowie? w Relacjach jest napisane, że coś mu się stało. Można wiedzieć o co chodzi i czy chodzi o S.

iparts.pl
prażanin

Post autor: prażanin » 07.03.2011, 11:42

Gwoli ścisłości, bo przewija się temat hasła: "iti spierdalaj".
Polonia przypomina kibicom Legii, że szybko porzucili pewne przekonania i wyrzekli się ideałów. Dlatego najpierw leci "iti spierdalaj" - Legia gwiżdże co jest kwitowane przez KSP - "coś Cie tak cicho...". Trudno sobie wyobrazić jeszcze parę lat temu na Legii sytuację, kiedy to policja z ochroną wchodzi na sektor i wyprowadza kibica odpalającego racę przy ogólnej uciesze i niemym milczeniu reszty sektora - co wczoraj miało miejsce.
Jeżeli chodzi o doping to przebijamy się co najmniej kilkukrotnie. Skąd te pewność? Stąd, że Żyleta zaczyna gwizdać i rozpoczynają się pojazdy na KSP. Jeżeli kogoś ciekawi doping to odsyłam do opisu meczu napisanego przez samych legionistów (LL), gdzie swój doping oceniają na 8 nasz na 7.
A jak wracaliśmy z derbów to można było ocenić będąc w tym czasie w Warszawie. Bynajmniej ludzie chowali barwy co zostało odnotowane przez kolegów zza miedzy z różnych dzielnic na swoich stronach - jednak [link] i cenzura czuwa.
Przepraszamy, że my nie mamy we krwi demolowania własnego miasta - niszczenia metra i pociągów.

"To jest ściema nas tu nie ma!"
Pozdrawiam

z miasta sypialni

Post autor: z miasta sypialni » 07.03.2011, 11:59

GKS_FCB pisze:chyba, ze tyscy dopadli jakies jednostki (przynajmniej mi nic o tym nie wiadomo), ale nie wiem czy jest sens chwalenia sie tym na forum

co do niby obicia gksy przez nas nic takiego w sumie chyba sie nie wydarzyło a jakis łeb cos napisał wienc prosze o nie napinanie sie bo poem takie osoby się muszą logowac na forum pozdro dla kumatych

Joka

Post autor: Joka » 07.03.2011, 12:11

.Fanatyk pisze:KS Nieciecza - Warta Poznań

W tej metropolii melduje się nas 6 osób, lecz nie zostajemy wpuszczeni z powodu tego że jakiś frajer od nas z klubu zapomniał wysłać listy. Czasem coś tam krzykniemy, za co dziękują nam piłkarze na koniec meczu.

A co do samego miasta, organizatorów, psów - to bez komentarza
Jednak dwie osoby zaobserwowane w sektorze gości. :-)
A my wciąż o tym samym, a my wciąż tacy sami! Charakternie z zasadami, z pierdolnięciem jak dynamit!

encore

Post autor: encore » 07.03.2011, 12:24

"Żyleta" zamknięta!
[link]

croppekkk

Post autor: croppekkk » 07.03.2011, 12:31

encore pisze:"Żyleta" zamknięta!
[link]
Z tego co się doczytałem z relacji Legi rzucona była jedna raca i jedna świeca dymna. Ta cała komisja jest niesamowita z tą karą, już widziałem po samym delegacie podczas meczu, że będzie z tego wielki problem.
1938

Beha

Post autor: Beha » 07.03.2011, 12:37

prażanin pisze:Gwoli ścisłości, bo przewija się temat hasła: "iti spierdalaj".
Polonia przypomina kibicom Legii, że szybko porzucili pewne przekonania i wyrzekli się ideałów. Dlatego najpierw leci "iti spierdalaj" - Legia gwiżdże co jest kwitowane przez KSP - "coś Cie tak cicho...". Trudno sobie wyobrazić jeszcze parę lat temu na Legii sytuację, kiedy to policja z ochroną wchodzi na sektor i wyprowadza kibica odpalającego racę przy ogólnej uciesze i niemym milczeniu reszty sektora - co wczoraj miało miejsce.
Jeżeli chodzi o doping to przebijamy się co najmniej kilkukrotnie. Skąd te pewność? Stąd, że Żyleta zaczyna gwizdać i rozpoczynają się pojazdy na KSP. Jeżeli kogoś ciekawi doping to odsyłam do opisu meczu napisanego przez samych legionistów (LL), gdzie swój doping oceniają na 8 nasz na 7.
A jak wracaliśmy z derbów to można było ocenić będąc w tym czasie w Warszawie. Bynajmniej ludzie chowali barwy co zostało odnotowane przez kolegów zza miedzy z różnych dzielnic na swoich stronach - jednak cenzura czuwa.
Przepraszamy, że my nie mamy we krwi demolowania własnego miasta - niszczenia metra i pociągów.

"To jest ściema nas tu nie ma!"
Pozdrawiam

Skoro zarzucasz taką poprawność polityczną Legionistom, to teraz odpowiedz konkretnie: ile razy w tym sezonie odpialiła Twoja Polonia pirotechnikę na swoim stadionie/wyjeździe ?
I czy raca, którą w/w kibic (dla mnie osobiście kocur-wiedział jak to się skończy ) cisnął w wasz sektor odfrunęła?Jak widziałem, nikt z 1400 osob nie kwapił się do tego.
Ale innym najłatwiej zarzucać innym poprawność polityczną i konformizm.
Jak przyszło jechać na pierwszy wiosenny wyjazd , do Poznania, to w niedzielę (nie tak jak większość ekip-w środku tygodnia ) pojechałao was tam 60-70.
Rzeczywiście, to ściema Legii.Coraz liczniejsci, fanatyczni, tylko jakoś mało mobilni.
A co do właścicieli klubów- choć nikt z kibiców na to nie ma wpływu- to czy przypdakiem u Was, nie licząć pajaca J.W. w zarządzie nie pojawiły się kwiatki typu Oleksy?
Łatwo jest zarzucać innym ubeków, komunistów, zapominając o własnych .
Aha, antifiarze, którzy na codzień brykają raczej z lewicowymi insygniami, akurat w dniu meczu stali się gorliwymi patriotami i przeciwnikami "komunistów z Legii" ??
Moralność Kaliego.

permanent

Post autor: permanent » 07.03.2011, 12:46

Byłem wczoraj na DERBACH i chciałem się podzielić wrażeniami z punktu widzenia obiektywnego obserwatora.

Stałem na boku tymczasowej głównej trybuny, bliżej sektora gości. Wszyscy wokół mnie włączali się do dopingu co chyba nie wszędzie w Polsce jest teraz normą. Plus za to. Doping Żylety miazga i aż ciarki przechodzą jak się czyta że to nie był ich najlepszy podczas meczu. Sporo bluzgów ze strony Legii, Polonia raczej odpowiadała. Druga oprawa pod koniec meczu zrobiła niesamowite wrażenie. Takiego kotła w życiu nie widziałem. Pytanie do L: co miało być na napisie którego nie udało wam się rozwinąć wówczas na dole Żylety? Co do rac i świec dymnych - największy respekt. against modern football

Co do Polonii, szczelnie wypełnili swój sektor bardzo ładnie się prezentując w jednakowych strojach. To jaki mieli potencjał wokalny można było usłyszeć tylko na początku meczu. Mimo że z mojego sektora na wprost miałem Żyletę a gości bardziej z boku to słychać było że KSP ma niezłe pier*olniecie. Zdecydowanie nie wykorzystali tego nawet kiedy na stadionie było cicho. Przez to sądzę że Polonia kolejny raz straciła szansę żeby się pokazać tym bardziej że w końcu przyjechali w niezłej liczbie. Plus za wrzuty na iti i za tekst chwilę po nim ;) przyznam że pojawiał się wtedy lekki uśmiech na ustach ;)

Jeszcze odnośnie nagrania słodkiej pani z głośników - nieźle to wkur*iało. Walter miał chyba zły dzień i chciał ludziom dopiec. Jakiś palant chyba włączał to nagranie za każdym razem gdy usłyszał słowo na k... żenada i kabaret

Myślę, że po wczorajszym spotkaniu powoli te mecze można nazwać derbami i nawet Legia, wykupując wszystkie bilety i robiąc niesamowitą oprawę sama to potwierdziła.
permanent mówi jak jest

paradoks

Post autor: paradoks » 07.03.2011, 12:52

Jak liczba Stilonu w Nowym Sączu? i czy zostali wpuszczeni po niby sektor gości na Sandecji zamknięty.

Dwk

Post autor: Dwk » 07.03.2011, 12:57

Jakie liczby zgód na Polonii Warszawa?
Obrazek

MoPic

Post autor: MoPic » 07.03.2011, 13:07

Beha pisze:Skoro zarzucasz taką poprawność polityczną Legionistom, to teraz odpowiedz konkretnie: ile razy w tym sezonie odpialiła Twoja Polonia pirotechnikę na swoim stadionie/wyjeździe ?
Polonia nie odpala pirotechniki bo to leszcze, wszyscy to wiedzą. Ich kur.wa nie ma !!!
Beha pisze:I czy raca, którą w/w kibic (dla mnie osobiście kocur-wiedział jak to się skończy ) cisnął w wasz sektor odfrunęła?Jak widziałem, nikt z 1400 osob nie kwapił się do tego.
To niech ten kocur w końcu da komuś w mordę i niech to nie będzie pryszczaty inteligent w okularach.
Beha pisze:Jak przyszło jechać na pierwszy wiosenny wyjazd , do Poznania, to w niedzielę (nie tak jak większość ekip-w środku tygodnia ) pojechałao was tam 60-70.
Rzeczywiście, to ściema Legii.Coraz liczniejsci, fanatyczni, tylko jakoś mało mobilni.
Takie mamy wyjazdy nie inne, nie twój problem.
Beha pisze:A co do właścicieli klubów- choć nikt z kibiców na to nie ma wpływu- to czy przypdakiem u Was, nie licząć pajaca J.W. w zarządzie nie pojawiły się kwiatki typu Oleksy?
Tylko, że nikt z nas nie opściskiwał się z Wojcichowskim i Oleksym, tak jak to robił Bosman przy akompaniamencie obalaczy komunizmu obecnych na trybunach. No ale okazało się, że zostali odcięci od przywilejów i zaczął się ten śmieszny „dżihad”, czym i dlaczego sie skończył wiedza sami zainteresowani :)
Beha pisze:Łatwo jest zarzucać innym ubeków, komunistów, zapominając o własnych .
Aha, antifiarze, którzy na codzień brykają raczej z lewicowymi insygniami, akurat w dniu meczu stali się gorliwymi patriotami i przeciwnikami "komunistów z Legii" ??
Moralność Kaliego.
Najpierw poznaj tych „lewaków” bo o ich anty komunizmie gówno wiesz.
To nie my pod sztandarami antykomunizmu, posługujemy sie stalinowskim skrótem CWKS.
Jako antykomuniści, dzielnie dopingowali bolszewicki, stworzony po wojnie klub, a teraz klepią się po tyłkach z Ubekami z ITI.
Aaaaa, i jeszcze słynna Sekcja Sympatyków – wiadomo w takim klubie jak CWKS Legia Warszawa, zorganizowana grupa kibiców to ostoja niezależności i podziemia :) ze słynnym królem kibiców Bobem, który jeździł dowoli po światowych imprezach piłkarskich, bez żadnych zobowiązań oczywiście wobec oficera prowadzącego :)

K6_ON_TOUR

Post autor: K6_ON_TOUR » 07.03.2011, 13:18

Dwk pisze:Jestem pozytywnie zaskoczony liczbą Polonistów. Niby to derby, ale pamiętam ich liczby z przed lat. Teraz dobra liczba i fajnie na sektorze wyglądali.
Oprawa Legii konkretna.
pytanie.
W jakich liczbach zgody wspierały Polonię?
proszę o normalną odpowiedź, chociaż raz bądźcie poważni

Co do GKS'u Bełchatów. Ich liczby na meczu z Jagiellonia to jakaś kpina. Na stadionie większość to wolne miejsca, doping GKS'u niesłyszalny. Żenada. Tylko Bełchatowianie się nie napinajcie bo taka jest prawda.
A więc poważna odpowiedź :)

Na Łazienkowskiej meldujemy się w 1400 osób, w tym 27 Sandecja 22 Cracovia i 7 Real Saragossa. Sandecja i Real Wywieszają także swoje flagi.

BumBum

Post autor: BumBum » 07.03.2011, 13:18

A ja powiem tak.. wizualnie Polonia jak na siebie pokazała się na derbach jak nigdy!
Legie w oczy kuje to że Polonia powoli ale jednak rośnie w siłę. Z Drugiej strony rację Legia ma o tych ich turniejach z firmą ochroniarską itp. Jednak uważam że sytuacja w Warszawie za 2-3 lata jak się nic nie zmieni morzę się wyrównać.

loloza123

Post autor: loloza123 » 07.03.2011, 13:41

Wiadomo, że nikt od Was nie pochwali nas i odwrotnie. Każdy patrzy na siebie i ile zrobił w porównaniu do potencjału. My z siebie jesteśmy dumni. Tyle.
Co do oprawy:
Co do Opraw:Bo pojawiają sie głosy ze tylko machajki
Na kilka tygodni przed meczem zostaliśmy poinformowani ze ŻADNA SEKTORÓWKA NIE WEJDZIE,nawet nasze ,,Koło'',stąd też zrezygnowaliśmy ze zrobienia Sektorówki.

fazimodo

Post autor: fazimodo » 07.03.2011, 13:41

K6_ON_TOUR pisze:
Beha pisze: Zbieraliśmy po 65 zł, 50 na bilet + 15 zł na gadżet - czapka + szalik, to tak w kwestii wyjaśnienia.
50zł bilet ? @,@

MBTCh

Post autor: MBTCh » 07.03.2011, 13:50

zawszewierny88 pisze:Ja zaryzykuje wręcz takie stwierdzenie, że były to najsolidniejsze derby w historii od strony kibicowskiej. Po obu stronach liczby bardzo dobre, doping z resztą też. Oj chyba to nie do końca jest tak z tą Polonią, że jej nie ma w Warszawie :).

To były najsolidniejsze derby w historii od strony kibicowskiej
http://www.youtube.com/watch?v=8mncCe2_ ... re=related

A to drugie najsolidniejsze derby w historii ;)
http://www.youtube.com/watch?v=ZoxCa1X2 ... re=related

Wczoraj na samym meczu nuda. W okolicach stadionu jeszcze większa nuda. Doping Legii słaby, doping Polonistów najgorszy ze wszystkich ekip które zawitały na Legię w liczbie 1400. Takie teraz czasy że raca na murawie to główne wydarzenie ligowej kolejki. Jebane Euro 2012. Spalić te stadiony, zaorać, bazary potworzyć :D ;)

scyzorRTS

Post autor: scyzorRTS » 07.03.2011, 14:02

BumBum pisze:A ja powiem tak.. wizualnie Polonia jak na siebie pokazała się na derbach jak nigdy!
Legie w oczy kuje to że Polonia powoli ale jednak rośnie w siłę. Z Drugiej strony rację Legia ma o tych ich turniejach z firmą ochroniarską itp. Jednak uważam że sytuacja w Warszawie za 2-3 lata jak się nic nie zmieni morzę się wyrównać.

stary! co ty opowiadasz??! co sie wyrowna?! nie chodzi mi tu absolutnie o zadna napinke ale Polonia NIGDY potencjalem nie zblizy sie do Legii! owszem w sile urosli,i dobrze by bylo gdyby wreszcie stali sie realna konkurencja dla Legii, ale prawda jest taka ze stolica zawsze byla Legijna i nawet 20-30 lat nic tu nie zmienii.
Jestem scyzorem tego sie nie wstydze-WIDZEW kocham,Korony nienawidze!

nowoscisklepu

Post autor: nowoscisklepu » 07.03.2011, 14:13

Nie wierze w to, ze Polonia zrowna sie kiedykolwiek z ekipa Legii, ale jedyne co moze sie stac to jakies zwiekszenie swojej liczby i jakosci w samej Warszawie, bo chyba kzdy zgodzi sie, ze obie strony nie wykorzystuja nawet 10 procent wielkosci miasta, ze wzgledu na jego specyfike ! Jednak mocno prawdpodobne jest, ze pozytywny szum medialny pozwoli Polonii na zdobywanie coraz wiekszej sympatii, co moze udac im sie wykorzystac.
Bron Boze, nie mowie, ze te sily sie wyrownaja ! Ale uwazam, ze Polonia ma szanse jakos bardziej zaistniec.
Pamietajmy jak duze liczebnie i mocne jakosciowo sa fan cluby Legii, wlasciwie dzieki temu Polonia nigdy, ale to nigdy nie pomysli o tym by zrownac sie silowo/ilosciowo z Legia.
Mowie o samej Warszawie, a miasto o tak duzej tolerancji jaka jest wpajana jego mieszkancom od najmlodszych lat, "bezpieczne", z duza iloscia migracji nie jest zajebistym polem do popisu dla Legii, czego bardzo im wspolczuje, bo osobiscie ciezko jest pozyskac "normalnych" kibicow z takiego bagna....

Ko1'45

Post autor: Ko1'45 » 07.03.2011, 14:19

Pamiętajmy że kiedyś warszawscy kibice przerzucili się na Legię,nie jest tajemnicą że to Polonia była pierwsza(i nie tylko Polonia).

SUKCESY SUKCESY!
Zdarzyło się to kiedyś to i w mniejszym stopniu może zdarzyć się dziś.
Poza tym dodam że bycie kibice Legii w wawie to żadna adrenalina :)

donguralesko

Post autor: donguralesko » 07.03.2011, 14:20

21 osób z Cracovii obecnych na derbach Warszawy

K6_ON_TOUR

Post autor: K6_ON_TOUR » 07.03.2011, 14:34

fazimodo pisze:
K6_ON_TOUR pisze:
Beha pisze: Zbieraliśmy po 65 zł, 50 na bilet + 15 zł na gadżet - czapka + szalik, to tak w kwestii wyjaśnienia.
50zł bilet ? @,@
Tak, płaciliśmy za bilety po 50 zł, dlaczego się tak dziwisz?

sml1908

Post autor: sml1908 » 07.03.2011, 14:37

Bo to jakaś kosmiczna cena ?

Jurand ze Spychowa

Post autor: Jurand ze Spychowa » 07.03.2011, 14:43

Nie rozumiem co was tak ta Polonia drapie, pokazali sie w bardzo dobrej liczbie jak na 'nieistenijącą' ekipe na derbach, fajnie sie zaprezentowała i tyle, widać boli to Legionistów poprostu, że P jest i jak widać wcale nie jest ich aż tak mało. Ale nie rozumiem tych wszystkich rozkminek kto ich kupił kto im szaliki sponsorował czy kto ich prowadzil za rączke na sektor, nie jestem żadnym adwokatem tego klubu, ba nic mnie ani z L ani z P nie łączy, ale zawsze ten WIELKI ma "duza przewage" pod wzgledem podawanych informacji nad tym MALUTKIM.

Grzesiek.

Post autor: Grzesiek. » 07.03.2011, 14:43

sml1908 pisze:Bo to jakaś kosmiczna cena ?
Na topowe mecze na Legii tak jest normalnie chyba po 30 jesli sie nie myle.
pysia pysia pysia

K6_ON_TOUR

Post autor: K6_ON_TOUR » 07.03.2011, 14:45

sml1908 pisze:Bo to jakaś kosmiczna cena ?
Nie my ją wyznaczyliśmy, my się tylko mogliśmy do niej dostosować.

siarkohoolik

Post autor: siarkohoolik » 07.03.2011, 14:50

osobiscie nie lubie Polonii ale pokazali sie zacnie jezeli chodzi o liczbe i oprawe (prosta i ladna). Oprawa Legii czytelne i estetyczna :)

kibicandrzej

Post autor: kibicandrzej » 07.03.2011, 14:54

Ko1'45 pisze:Pamiętajmy że kiedyś warszawscy kibice przerzucili się na Legię,nie jest tajemnicą że to Polonia była pierwsza(i nie tylko Polonia).

SUKCESY SUKCESY!
Zdarzyło się to kiedyś to i w mniejszym stopniu może zdarzyć się dziś.
Tylko, że wowczas na stadionie nie było "fanatyków" tylko w wiekszości "publika, ktora chodziło tam gdzie mozna było coś cieakwego obejrzeć.
Co do fanatyków i przerzucania to Polonia obecnie kilku takich przerzutów posiada i jakos jej nie przeszkadza.
BumBum pisze:A ja powiem tak.. wizualnie Polonia jak na siebie pokazała się na derbach jak nigdy!
Legie w oczy kuje to że Polonia powoli ale jednak rośnie w siłę.
Oczywiście Polonia ilościowa pokazała się świetnie jak na własne możliwosci. Poza tym słabiutko jak juz wszyscy napisali. Jednak co do rośniecia w siłe to jeśłi ktokolwiek uważa, iz liczba na derbach świadczy o sile to niech sie zastanowi. Siłe to pokaża jak będa jeżdzić na wyjazdy przez cała tę rundę. Raz już mieli okazję w Poznaniu, nie wyszło. Zobaczymy co będzie za tydzień Lubinie itd. Wówczas bedziemy mogli ocenić ten wzrost siły. No chyba, że dla tych tu obecnych wykładnikiem jest liczba kibiców na derbach. W sumie były tu takie wpisy, że "wyjazdy to nasza sprawa" - owszem sprawa wasza, ale ocena nasza :)
Aha jeszcze co do Legijnej mobilizacji - nie przesadzajcie z tym - komplet u nas na stadionie był już kilkukrotnie a doping też bywał znacznie lepszy wg mnie.

kibic5

Post autor: kibic5 » 07.03.2011, 15:05

Sadze ze gdyby wszystkie kluby z Ekstraklasy i 1 ligi zrobiły w następnej kolejce pokaz piro to musieli by pozamykać wszystkie stadiony ,sektory a wiadomo ze tego by nie zrobili W jedności siła! Tak Padła Komuna !

RTS-iak

Post autor: RTS-iak » 07.03.2011, 15:12

Mam Pytanie Do Kibiców Zagłębia Sosnowiec . Jak Przebiegało Wasze Wejście Na Sektor Gości Na Stadionie Zawiszy .
Tola ma Donalda , Donald Ma Tole

Beha

Post autor: Beha » 07.03.2011, 15:20

kibic5 pisze:Sadze ze gdyby wszystkie kluby z Ekstraklasy i 1 ligi zrobiły w następnej kolejce pokaz piro to musieli by pozamykać wszystkie stadiony ,sektory a wiadomo ze tego by nie zrobili W jedności siła! Tak Padła Komuna !
A następnie z 600 2-3 letnich zakazów stadionowych.
I masa takich Cichocmienych lansujących się w młynach :-)

A tak powążnie, straszne ciśnienie służb mundurowych jest na racowników i chuliganów, więć poza pojednyńczymi przypdakami , nic w tej materii się pewnie nie zmieni.
Rzadko będą takie pokazy jak wczoraj.
I taka małe pytanie na koniec: czemu kibice KSP gwizdali na "Sen o Warszawie " ?
Czyżby bardziej przywiązani do Grodziska Wielkopolskiego? :-)

19markos22

Post autor: 19markos22 » 07.03.2011, 15:35

Bardzo dobra liczba Polonii. Fajnie się prezentowali w barwach. Dobrze, że w końcu pod względem ilości kibiców te derby jakoś się prezentują. Przede wszystkim cieszy to, że nie robi się problemów kibicom gości owszem Polonia chciała więcej biletów ale trzeba też pamiętać jak zawsze robili problemy Legii żeby nie weszła na ich stadion.

xavier77

Post autor: xavier77 » 07.03.2011, 15:45

paradoks pisze:Jak liczba Stilonu w Nowym Sączu? i czy zostali wpuszczeni po niby sektor gości na Sandecji zamknięty.
zamkniety jest sektor w Sączu ?
I co
Mazowsze

maniek2010

Post autor: maniek2010 » 07.03.2011, 15:47

Sevi pisze:
maniek2010 pisze: Dobrze, że niektórzy znają swoją wartość i przyznają się że ekipy H nie posiadają, bez zbędnego ściemniania. W takim razie darujcie sobie jeżdżenie po Polsce i zaznaczanie swojej obecności wrzutami jak to zostało określone, bo jednak widać się napinacie, a później grzecznie i potulnie odmawiacie spotkania. Naprawdę super się poczuliście jak pomazaliście kilku murów ? Jak dla mnie wóz albo przewóz, bo w tym momencie troszkę hooliganke macie we krwi.
Ja p******* masakra ku*** co za typ. Jak ktos wrzuca nazwe swojego klubu czyli wychwala swoj klub to "ma troszeczke hooliganki we krwi"... ku*** ja nie wiem kto tu trafia, kto tu pisze ale to jest jakis kataklizm. Jezeli to nazywasz napinka to ja juz nie mam pojecia. A Ruch Zdzieszowicze to raczej zasluguje na uznanie ze pisza relacje na luzie i wrzucaja tutaj dla "milionow sluchaczy" i maja to w d****. Wiekszosc ekip ubarwia relacje a c*** znacza albo c*** pokazali w swojej kilkunastoletniej historii. Ruch to nowa ekipa pojechali na drugi koniec Polski normalnie sie wytlumaczyli i nic w tym dziwnego. Moze nastepnym razem pojada dostana w leb i zrozumieja ze w tych czasach samo bycie wariatem nie wystarczy tylko trzeba troche przykoksowac :).
Napisałeś prywatną wiadomość i tak trzeba było to zostawić, a nie jednak musiałeś zabłysnąć przed publiką, dlatego tu też otrzymujesz odpowiedź. Nie piszę tu nic, żeby się napinać. Nie mam nic przeciwko fajnym graffiti, ale co za podjara jest jakimiś durnymi malunkami na murach się podniecać, co ledwo jeszcze można odczytać, naprawdę strasznie chwalące klub. Zresztą napisał gościu że wrzuty, co raczej nie równa się z wychwalaniem swojego klubu. Mogli jeszcze obsmarować stadion Bałtyku, a później grzecznie odmówić, stwierdzając, że oni jednak jeżdżą tylko oglądać mecze i kibicować.
ps. nie uważam swojej osoby za kataklizm, Ty jednak tak siebie określasz, bo też tu jesteś i się udzielasz, no trudno Twój problem, że sam siebie nie doceniasz.
Kolejne wywody pisz na priva, szkoda tutaj zaśmiecać forum, już i tak zaśmiecone przez Warszawe, jedna strona A, druga B i tak wkoło i bez końca...

Dwk

Post autor: Dwk » 07.03.2011, 15:58

Pisanie, że Polonia dorówna Legii. Chyba kogoś fantazja za mocno poniosła.
Ale sądze, że Polonia troche "Wzmconi" swoją pozycję w Warszawie. Staje się bardziej modna w mediach za sprawą Wojciechowskiego, który próbuje zrobić dream team, taki Polski Real Madryt. To ludzi przyciąga uwagę. Sądze, że i marketing Polonii będzie starał się promować wizerunek KSP. Tak, że za jakiś czas możemy niedziwić się dobrą liczbą Polonistów na jakimś wyjeździe itd. Ale nigdy nie będzie tak jak np. W Łodzi czy Rzeszowie.
Obrazek

Samin

Post autor: Samin » 07.03.2011, 16:02

xavier77 pisze:
paradoks pisze:Jak liczba Stilonu w Nowym Sączu? i czy zostali wpuszczeni po niby sektor gości na Sandecji zamknięty.
zamkniety jest sektor w Sączu ?
na ten mecz sektor byl zamkniety z powodu prac przy oswietleniu na meczu z Ruchem bedzie otwarty
mamonki pisze: klucz otwierajacy wszystkie zamki jest zajebisty, ale zamek otwierany przez wszystkie klucze jest chujowy.. I tyle w temacie co do szmat i kozakow.

jablerr

Post autor: jablerr » 07.03.2011, 16:13

scyzorRTS pisze:stary! co ty opowiadasz??! co sie wyrowna?! nie chodzi mi tu absolutnie o zadna napinke ale Polonia NIGDY potencjalem nie zblizy sie do Legii!
nowoscisklepu pisze:Nie wierze w to, ze Polonia zrowna sie kiedykolwiek z ekipa Legii,
Dwk pisze:Pisanie, że Polonia dorówna Legii. Chyba kogoś fantazja za mocno poniosła.
Przypadek Widzewa, Cracovii, czy GKS-u Katowice, pokazuje, że niczego nie można być pewnym. Jakiś kryzys na Legii, parę ogarniętych i zdeterminowanych osób na Polonii + sukces sportowy i sytuacja w Wawie może się zmienić. Dopóki na Konwiktorskiej istnieje choćby szczątkowy ruch kibicowski, to lekceważenie tego może być grubym błędem.

Zupełnie Zielony.

Post autor: Zupełnie Zielony. » 07.03.2011, 16:32

Nie rozumiem, jak można się tak wzniecac liczbą Polonii i pisac z tego tytułu teksty typu- że zaczynają rosnąc w siłe...!??
Szkoda że Legia nie użyczyła im nieco wiecej biletów, bo wtedy okazałoby się czy zostałyby sprzedane. W co bardzo wątpie (niby kolejne 600sztuk) smieszne...
Zrozumcie że w Warszawie Polonia jest niczym innym jak wrzodem na... (wiecie czym). Takim tokiem myslenia, to na meczu rewanżowym Polonia musiałaby oddać cały stadion Legii a sami oglądac mecz w swoich domach bo nie starczyłoby dla nich miejsc nawet we własnej klatce!
Od razu zaznaczam że nie lubie Legii, ale widząc jakie mają wynalazki pod nosem szczerze im wspólczuje.
Za stary już jestem na internetowych bajarzy tworzących alternatywną rzeczywistość!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!

Low Kick

Post autor: Low Kick » 07.03.2011, 16:39

Popieram kolegę wyżej.
Jeszcze od siebie:
Dlaczego Polonia nie pokazała "rośnięcia w siłę" na meczu PP w Poznaniu?

wyjazdowicz

Post autor: wyjazdowicz » 07.03.2011, 16:50

ciekawostka [link]

tera-wal_wal-tera

Post autor: tera-wal_wal-tera » 07.03.2011, 16:54

hrabiego.Barry.Kenta pisze:Warszawa to olbrzymie jak na Polskę miasto, więc wystarczyłoby kilka mistrzostw Polski zdobytych przez Polonię w krótkim czasie, sukcesy w pucharach i sytuacja wyglądałaby znacznie ciekawiej.. może wtedy potencjał ludzki zostałby bardziej wykorzystany, bo uśpionych kibiców jest w stolicy całe multum.. na pewno potrzeba byłoby na to kilka lat, ale wszystko możliwe. swoją drogą - rewelacyjna liczba Polonii, jestem naprawdę bardzo zaskoczony.. a jeśli prawdą jest, że ktoś wytargał z Żyleta kibica przy biernej postawie innych to cóż można skomentować - chyba tylko słowem - żal..
Nie z Żylety tylko z sektora 'rodzinnego'. Niestety na nowe stadiony będzie przychodziło coraz więcej gamoni w arafatkach lub różowych koszulkach nie mających najmniejszego pojęcia o fanatyzmie i lojalności wobec 'braci po szalu'. Smutne ale prawdziwe. Znak czasu - chujowego czasu

ODPOWIEDZ