Marsz Niepodległości 11.11.2010 - komentarze

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

alonzoWwa

Re: Marsz Niepodległości 11.11.2010 - komentarze

Post autor: alonzoWwa » 12.11.2010, 17:02

Kilku fanów KSP tutaj ponioslo z napinką, ale w sumie nie ma się co dziwić bo ten chłopak z tego co mi wiadomo walczy teraz o życie. Bardzo jestem ciekaw jak Foxx i reszta się do tego ustosunkują, zwłaszcza że od lat L walczy z nożownictwem. Na derbach zawsze słyszałem z żylety ch... wam w dupe nożownicy, w internecie można posłuchać nuty anyKSP "... nie pierdolcie o honorze, wyciągnijcie ręce i schowajcie noże..." a w autobusach można do dziś spotkać vlepki z serii ksp nożownicy. Co by nie mówić to troszkę hipokryzją wali. No cóż... trzeba poczekać na jakąś oficjalną relacje Legii na temat tego zajścia.
PS: ciekawe czy gdyby Legia zasiadła w sektorze gości na Wiśle dziś, czy dało by się słyszeć tradycyjną wrzutę o nożownikach

iparts.pl
fazimodo

Post autor: fazimodo » 12.11.2010, 17:04

Przeciez w kazdej grupie wiekszej czy mniejszej znajdzie sie jakis debil lub wiecej osłów i sa takie sytuacje. A Wy oceniacie zaraz ogolnie całosć swity

Rebus.

Post autor: Rebus. » 12.11.2010, 17:05

Póki co zwyczajnie nikt nie wie kto stoi za tymi nożami, za to pożywkę mają pazie bo można po Legii pojechać...

kol-pat

Post autor: kol-pat » 12.11.2010, 17:20

Lech Poznań na Marszu Niepodległości w 22 osoby - [link]

Relacja - http://kibole.wiaralecha.pl/czytelnia/3 ... ylimy.html
Kolejowi Patrioci

K_89

Post autor: K_89 » 12.11.2010, 17:22

(Zakładając że to robota Hutnika/Legii)

No tak za że kilku osobom coś odjebało, winna jest cała ekipa. Poczekajmy na oficjalne stanowisko (L) w tej sprawie. Bo albo odetną się od tego wydarzenia a typów spotkają konsekwencje, albo na Ł3 zostanie śpiewane coś w stylu "c*** z zasadami, Legię potniemy nożami". I dopiero później ferujmy wyroki, bo w każdej ekipie znajdą się pojeby, które mogą odjebać równie krzywą akacje.
Better Dead Than Red...

Cichy rozkminiacz

Post autor: Cichy rozkminiacz » 12.11.2010, 17:37

jak na Legii to pare debili,a jak na Polonii trafi się debil to cale towarzystwo z k6 to nozownicy...hipokryci j*****...

elo_zipero

Post autor: elo_zipero » 12.11.2010, 17:39

Korony 25 os.

PGliwice

Post autor: PGliwice » 12.11.2010, 17:40

z Piasta Gliwice obecnych 11 osób, marsz wypadł wg. mnie bardzo dobrze
widziane ekipy: Radomiak, Korona, Motor, Broń, Lech, Pogoń Lwów, Widzew, Gieksa, ŁKS, Resovia, oba Hutniki i oczywiście bardzo dobra ekipa Legii.

K_89

Post autor: K_89 » 12.11.2010, 17:46

Cichy rozkminiacz pisze:jak na Legii to pare debili,a jak na Polonii trafi się debil to cale towarzystwo z k6 to nozownicy...hipokryci j*****...
Niestety różnica polega na tym, iż na k6 nie ma żadnej chęci odcięcia się od debila który się trafi, a hitem wyjazdowy jest - o czym już wspomniałem - "c*** z zasadami, Legię potniemy nożami". Tak jak już pisałem, z wyrokami jak na razie się wstrzymajmy, bo póki co nie wszystko jest do końca jasne.
Better Dead Than Red...

Cichy rozkminiacz

Post autor: Cichy rozkminiacz » 12.11.2010, 18:00

K_89 pisze:
Cichy rozkminiacz pisze:jak na Legii to pare debili,a jak na Polonii trafi się debil to cale towarzystwo z k6 to nozownicy...hipokryci j*****...
Niestety różnica polega na tym, iż na k6 nie ma żadnej chęci odcięcia się od debila który się trafi, a hitem wyjazdowy jest - o czym już wspomniałem - "c*** z zasadami, Legię potniemy nożami". Tak jak już pisałem, z wyrokami jak na razie się wstrzymajmy, bo póki co nie wszystko jest do końca jasne.

nie wiem czy było to na Polonii kiedys spiewane,moze bylo,moze nie...nawet jak bylo to co innego spiewanie a co innego to co stalo się wczoraj... Zwlaszcza,ze z tego co wiem,jeden z chlopakow walczy o zycie...

O..

Post autor: O.. » 12.11.2010, 18:07

Cichy rozkminiacz pisze:
K_89 pisze:

nie wiem czy było to na Polonii kiedys spiewane,moze bylo,moze nie...nawet jak bylo to co innego spiewanie a co innego to co stalo się wczoraj... Zwlaszcza,ze z tego co wiem,jeden z chlopakow walczy o zycie...
A to, że twoi koledzy po szalu biegają z przedłużaczami(m. in. nożami) to wiesz?

K_89

Post autor: K_89 » 12.11.2010, 18:13

Cichy rozkminiacz pisze: nie wiem czy było to na Polonii kiedys spiewane,moze bylo,moze nie...nawet jak bylo to co innego spiewanie a co innego to co stalo się wczoraj... Zwlaszcza,ze z tego co wiem,jeden z chlopakow walczy o zycie...
Nie do końca się rozumiemy. Mi chodzi o odcinanie się od tego typu pazi, którzy jak już pisałem znajdą się w każdej ekipie. Bo jak na razie nie wiemy jakie jest stanowisko Legii w tej sprawie - zapewne Foxx go przedstawi - a już wiele osób przyczepiło plakietkę nożowników. Legia była ekipa która najgłośniej wygardłowała krakowskie metody walki, bojkotując nawet wyjazdy na te tereny, jeżeli nie są hipokrytami jak Ty ich nazwałeś, na pewno się pod tą zbrodnią (inaczej nazwać nie można) się nie podpiszą.

Inna sprawa nie wiadomo jak było z drugiej strony, gdyż każdy atak na kibica Polonii przeważnie odbierany jest jako atak legionistów, nawet plotka o zamordowaniu dobrze znanego K. z Polonii, została początkowo zapisana na konto Legii. Oczywiście nie zakładam od razu że piszą nie prawdę.

Prawda jest taka że my wszyscy - jako kibice - mieliśmy tego dnia innego wroga, przeciw któremu powinniśmy się wszyscy zjednoczyć. Miejmy nadzieje że uda się to za rok, i nie dojdzie już do tego typu sytuacji. Z mojej strony EOT, nie rozmywam już więcej tematu.
Better Dead Than Red...

Kozi_KSP

Post autor: Kozi_KSP » 12.11.2010, 18:26

alonzoWwa pisze: zwłaszcza że od lat L walczy z nożownictwem. Na derbach zawsze słyszałem z żylety ch... wam w dupe nożownicy, w internecie można posłuchać nuty anyKSP "... nie pierdolcie o honorze, wyciągnijcie ręce i schowajcie noże..." a w autobusach można do dziś spotkać vlepki z serii ksp nożownicy.

buahahhaa. Właśnie taka propaganda jest stworzona dla takic głąbów jak ty. A widziałeś może napisy markerami w windach: "przeciw kurestwu i upadkowi zasad" i obok elki? Poziom tego forum woła o pomstę do nieba, a gadanie, że Hutnik nie ma nic związanego z zainstaniłą sytuacją, to bzdura.

Kozi_KSP

Post autor: Kozi_KSP » 12.11.2010, 18:32

drugi chłopak jest już przytomny. Proszę także o niepisanie głupo ze strony kibiców KSP.

Viclav

Post autor: Viclav » 12.11.2010, 18:36

Kozi_KSP pisze:a gadanie, że Hutnik nie ma nic związanego z zainstaniłą sytuacją, to bzdura.
Byłeś przy tym? Znasz kogoś z Hutnika, że jesteś taki pewien? Bo po mojemu tylko rozsiewasz usłyszane farmazony.
Obrazek"Jesteś sterem, białym żołnierzem!" Beata KozidrakObrazek

O..

Post autor: O.. » 12.11.2010, 18:57

Żeby całkowicie nie odbiegać od tematu:
"Policjant pobił mnie w radiowozie"

- Naruszono moje poczucie, że żyję w demokratycznym państwie i mam prawo do ochrony ze strony policji - oświadczył na konferencji prasowej Robert Biedroń. Prezes "Kampanii przeciw Homofobii" twierdzi, że został dotkliwie pobity podczas czwartkowych stołecznych demonstracji z okazji Dnia Niepodległości.
Jak relacjonował Biedroń, przypadkiem znalazł się w zorganizowanym przez policję "klinczu" przy ulicy Tamka. - Gdzieś obok jakiegoś samochodu. Zaraz obok był mur. Zostaliśmy przygnieceni. Policja użyła przemocy. Biła pałkami, kopała - mówił Biedroń, który na spotkanie z dziennikarzami przyszedł w kołnierzu ortopedycznym i w towarzystwie adwokata.

Pobicie w radiowozie?

- Policja wyciągała z tłumu poszczególne osoby. Wyciągnęła niestety także mnie. Zostałem pobity, ale najgorsze stało się w radiowozie. Jeden z policjantów wszedł do samochodu i pobił mnie w nim na tyle dotkliwie, że tego samego dnia wieczorem znalazłem się w szpitalu - oświadczył Biedroń.

Jego zdaniem, środki użyte przez funkcjonariuszy podczas manifestacji były "całkowicie nieadekwatne". - Nie spodziewałem się, że władza, która ma nas chronić dopuści do takiego wydarzenia - oświadczył Biedroń, który uskarżał się także na łamanie procedur i na to, że zbyt późno otrzymał protokół z zatrzymania. - Otrzymałem go dopiero dzisiaj - powiedział.

"Jak mógłbym pobić policjanta?"

- Naruszono moje poczucie, że żyję w demokratycznym państwie i mam prawo do ochrony ze strony policji - stwierdził Biedroń. Powiedział też, że policja bezpodstawnie twierdzi, że on zaatakował funkcjonariuszy.

- Byłem ubrany tak, jak teraz. Nie miałem przy sobie żadnych przedmiotów - deklarował i pytał, jak mógłby próbować zaatakować policjantów ubranych w mundury i w hełmach na głowach.
Biedaczysko...

naPinka

Post autor: naPinka » 12.11.2010, 19:02

i to jest te pierdolenie ze L sie odcina... tylko ekipy propagandowe moga sie odcinac od sprzetu ktorego uzyly i wskazac ekipe w ktorej sprzet jest codziennoscia bo byl uzyty przypadkiem tak jak w zabrzu ktos przapadkowu uzyl sprzetu w starciu z widzewem ale to cala ekipa taka...
L jest taka sama wywozki i te sprawy tylko my jestesmy zli i ci bez honoru a ulice pokazuja prawde...

Papaj

Post autor: Papaj » 12.11.2010, 19:04

Nawet w wybiorczej pisza o wczorajszym zajsciu, a skad wiedza ? Z kibice.net [link]

Czekam na odpowiedz Legii, bo cos mi ta sprawa śmierdzi
Gej,pedofil,konfident-jeden bubel genetyczny..
Obrazek

Barnet

Post autor: Barnet » 12.11.2010, 19:05

O.. pisze:Żeby całkowicie nie odbiegać od tematu:
"Policjant pobił mnie w radiowozie"

- Naruszono moje poczucie, że żyję w demokratycznym państwie i mam prawo do ochrony ze strony policji - oświadczył na konferencji prasowej Robert Biedroń. Prezes "Kampanii przeciw Homofobii" twierdzi, że został dotkliwie pobity podczas czwartkowych stołecznych demonstracji z okazji Dnia Niepodległości.
Jak relacjonował Biedroń, przypadkiem znalazł się w zorganizowanym przez policję "klinczu" przy ulicy Tamka. - Gdzieś obok jakiegoś samochodu. Zaraz obok był mur. Zostaliśmy przygnieceni. Policja użyła przemocy. Biła pałkami, kopała - mówił Biedroń, który na spotkanie z dziennikarzami przyszedł w kołnierzu ortopedycznym i w towarzystwie adwokata.

Pobicie w radiowozie?

- Policja wyciągała z tłumu poszczególne osoby. Wyciągnęła niestety także mnie. Zostałem pobity, ale najgorsze stało się w radiowozie. Jeden z policjantów wszedł do samochodu i pobił mnie w nim na tyle dotkliwie, że tego samego dnia wieczorem znalazłem się w szpitalu - oświadczył Biedroń.

Jego zdaniem, środki użyte przez funkcjonariuszy podczas manifestacji były "całkowicie nieadekwatne". - Nie spodziewałem się, że władza, która ma nas chronić dopuści do takiego wydarzenia - oświadczył Biedroń, który uskarżał się także na łamanie procedur i na to, że zbyt późno otrzymał protokół z zatrzymania. - Otrzymałem go dopiero dzisiaj - powiedział.

"Jak mógłbym pobić policjanta?"

- Naruszono moje poczucie, że żyję w demokratycznym państwie i mam prawo do ochrony ze strony policji - stwierdził Biedroń. Powiedział też, że policja bezpodstawnie twierdzi, że on zaatakował funkcjonariuszy.

- Byłem ubrany tak, jak teraz. Nie miałem przy sobie żadnych przedmiotów - deklarował i pytał, jak mógłby próbować zaatakować policjantów ubranych w mundury i w hełmach na głowach.
Biedaczysko...
Tak jak ktos wczesniej juz napisal, cipa sprowokowala to zajscie, zeby potem plakac na cala Unie Europejska ze w Polsce policja bije pedalow za nic. Bedzie pretekst zeby sie skarzyc i znajac dzisiejsze anomalia, bedzie to proces wygrany, a o to padalcom chodzi
Obrazek

MBTCh

Post autor: MBTCh » 12.11.2010, 19:16

Film z zatrzymania pedała Biedronia

http://www.youtube.com/watch?v=s3adkeMS ... r_embedded

Warto przysłuchać się dyskusji zatrzymanego z psami :D

Maciej

Post autor: Maciej » 12.11.2010, 19:18

TODOR pisze:Każdy już Legionistów zwyzywał, jacy to oni są bez honoru, frajerzy itp. Wychodzi ich oficjalne stanowisko i okazuje się, że nie mieli nic z tą akcją wspólnego co wtedy robicie ? Mam nadzieję, że będziecie tak dosadnie przepraszać jak ich osądziliście.

Widzę, że każdy może sobie napisać o jakiejś akcji, która nawet nie miała miejsce,a już jest się osądzonym. ku*** panowie.

Nie wiem czy ta akcja miała miejsce, bo sam mogę wymyślić kilka na poczekaniu, dlatego nikogo nie osądzam. Polonię mogę osądzić, że są konfidentami, bo dowodów na to jest sporo.
Załóżmy, że taka akcja miała miejsce ze strony Legii, to naprawdę byłbym mocno zdziwiony. Z jednej strony walka z nożownikami, bojkotowanie meczów, trans na Górniku itp. a z drugiej taka akcja. Inna szosą, to to że na Polonię nie stosuje się żadnych zasad. Jest to stanowisko Legii dotyczące Polonii i na pewno nieprzypadkowe.
Takich jak ciebie gówniarzu powinno się usuwać ze społeczeństwa dla dobra ogółu. Pocięli ich nożami, a ty, że na Polonię nie stosuję się żadnych zasad i jest to stanowisko "nieprzypadkowe". Mam nadzieję, że ktoś ci zasunie kosę w d*** przy najbliższej okazji śmieciu. A poza tym widać, że z Warszawą masz tyle wspólnego, że byłeś raz z gimnazjum na wycieczce z klasą i nie wiesz co tu się dzieje. No i pokaż mi ten dowód konfidenctwa Polonii, bo ja takiego nie znam, za to w drugą stronę jak najbardziej...

jatar

Post autor: jatar » 12.11.2010, 19:18

Fotki z MARSZU NIEPODLEGŁOŚCI
[link]
FOTOFANTICS.EU NA FACEBOOK'U ! !
POLUB NAS: https://www.facebook.com/FotoFanatics.eu

Obrazek

elep

Post autor: elep » 12.11.2010, 19:52

Z forum Polonii:

Re: 11.11. Świeto Niepodleglosci.

przez Selekcjoner » Pią Lis 12, 2010 16:21
Na ta chwilę chłopaki czują się już lepiej i ich stan jest stabilny. Niestety rekonwalescencja trochę potrwa. W razie jakiś potrzeb dam znać co i jak.

Rodziny Chłopaków dziękują za okazaną już pomoc.
Dzięki też dla chłopaków z Elany za udzieloną im pomoc.

Ps.
Fidel nie został wczoraj poszkodowany jest cały i zdrów.

Myślę że temat można już zamknąć jak ktoś będzie chciał dać oficjalną relację to sobie poradzi.
To co piszę na forum jest tylko i wyłącznie moim osobistym zdaniem i nie jest oficjalnym stanowiskiem kibiców Polonii Warszawa.

Mondeo

Post autor: Mondeo » 12.11.2010, 19:56

Dziwi tylko że po tylu godzinach nie pojawiło się żadne stanowisko Legii.Szukają winnych czy ustalają wersję.Nie wnikam w to.
Za to bardzo szkoda ludzi którzy oddali w to serce.
M.in Droga Legionisty czy Lider Zjednoczony Ursynów zachęcający na marsz.
Naprawdę byłoby przykro że taką prace zniweczyło kiliku pojebów.
Kto poważny pojedzie tam za rok?

ITI WON

Post autor: ITI WON » 12.11.2010, 20:26

ku*** czy was posrało do końca?

2 typów pociętych w szpitalu, psy węszą, a przekumaci na knet szukają winnych.
odpowiednie osoby zajmą stanowisko w tej sprawie, ale nie będzie one polegało na przeżucaniu się gównem na tej czy każdej innej stronie.

a ogólnopolskiego zaganiania na HKS to nawet nie komentuję, tylko niech osoby odpowiedzialne za takie wpisy nie dziwią się kiedy po takich konfidenckich zapędach będą leciały ich kolegom łby

upyourmass

Post autor: upyourmass » 12.11.2010, 20:26

Wg Gówna Wyborczego i TVN Marsz Niepodległości zgromadził 200 osób i został rozwiązany przez policję, ZOBACZ JAK BYŁO NAPRAWDĘ!
http://www.youtube.com/watch?v=oih9rEVWyZk
Podnieśmy się by zniszczyć tych, dla których Kraj nie znaczy nic!

WarsawCasual

Post autor: WarsawCasual » 12.11.2010, 20:37

Witam. Jak zaczalem czytac wypowiedzi niektorych osob to strasznie sie wkurzylem i stwierdzilem, ze musze sie tu zarejestrowac. Bardzo mnie zdziwilo obecne stanowisko kibicow Legii, jakoby to warszawska Antifa pociela kibicow Polonii. Jest to niemozliwe z wielu powodow... Po pierwsze i najwazniejsze klimat na Polonii jest taki a nie inny. Od lat z jednej strony siedza tam punki, a z drugiej narodowcy i nie ma mozliwosci, zeby sie ni z tego ni z owego pocieli... Po drugie zapewne glowna ekipa Antify nie byla wtedy w ogole w Warszawie. Slyszalem o 2 akcjach. Warka i Sochaczew, o ktorym juz tu ktos pisal. Czyli skoncentrowali sie na trasach. Poza tym jak by nawet chcieli dojechac polonijnych narodowcow to mieli by milion lepszych ku temu okazji. W dodatku nie bylo ostatnio takich powodow, zeby te dwie grupy sie miedzy soba pociely... Jest to po prostu niemozliwe. Poza tym dawno nie slyszalem, zeby Antifa atakowala kogos z nozami, ale mniejsza o to.

Dlaczego kibice Polonii sa pewni, ze to Legia/Hutnik? Bo to juz nie pierwsza niehonorowa akcja ze strony tej ekipy. Od jakiegos czasu jest wzmozone cisnienie. Polonia ostatnio zaliczyla progres. Ma m.in. lepsza frekwencje, fajne wyjazdy, kroi duzo szali Legii, na awanturach tez wydaje sie wypadac lepiej niz kiedys (chociaz to juz inna bajka, ale ostatnie starcie na placu Bankowym na pewno nie na korzysc Legii)...

A co mnie intryguje? przede wszystkim brak oficjalnego stanowiska kibicow Legii i smieszne tlumaczenia. Wykrecanie sie innymi akcjami itp.

Mam nadzieje, ze teraz juz widzicie, ze Legia tworzy propagande oczerniajaca KSP, a prawda jest zupelnie inna.
http://www.youtube.com/watch?v=C-3HPAooLqs

Kozi_KSP

Post autor: Kozi_KSP » 12.11.2010, 20:41

Viclav pisze:
Kozi_KSP pisze:a gadanie, że Hutnik nie ma nic związanego z zainstaniłą sytuacją, to bzdura.
Byłeś przy tym? Znasz kogoś z Hutnika, że jesteś taki pewien? Bo po mojemu tylko rozsiewasz usłyszane farmazony.

powiedz najlepiej, że to były jakieś wieśniaki spod Sochaczewa i legia się odcina od takich akcji. To był hutnik, a wiem to od chłopaków i nie pieprz już farmazonów, bo ta zasłona dymna ci słabo wychodzi.
Smieszy mnie pierdolenie "poczekajmy na oficjalne stanowisko legii" ku*** to jest jakaś jedyna wiarygodna wyrocznia?! Nie dziwi was to, że nikt tego normalnie nie sprostuje, tylko jest wysyp typowych napinaczy piszących brednie, że to była antifa, że to nie legia, albo może sami się pocięli. Legia chce poczekać, posłuchać, poobserować i zreasumować informacje, a dopiero potem napisać relację wygodną dla siebie.
Przed marszem została także pogoniona grupka Widzewiaków, to ukazuje obraz w jakim zieloni podeszli do święta narodowego.

PLC

Post autor: PLC » 12.11.2010, 20:42

Wg Gówna Wyborczego i TVN Marsz Niepodległości zgromadził 200 osób i został rozwiązany przez policję, ZOBACZ JAK BYŁO NAPRAWDĘ!
http://www.youtube.com/watch?v=oih9rEVWyZk
standardowo wyborcza wali w c**** większość obywateli, a zadowolony z Orderu michnik obkapturza mnicha w publicznej toalecie... do nastepnego!

WarsawCasual

Post autor: WarsawCasual » 12.11.2010, 20:53

To ze Michnik i inne lewaki beda zanizac liczby, to bylo do przewidzenia... ale nozownicze wybryki przyslaniaja mi wszystkie inne wydarzenia. Mowi sie, ze patrioci powinni byc zjednoczeni. Jak maja wygrac z lewicowa porpaganda jak tna swoich? To dla nich woda na mlyn... Zreszta chuliganow Legii po takich akcjach ciezko zaliczac do patriotow. Apeluje do nich, zeby nie przychodzili wiecej na takie marsze skoro nie potrafia uszanowac ich znaczenia. Wielkie dzieki dla osob ktore pomogly zaatakowanym polonista. Pozdrawiam.
http://www.youtube.com/watch?v=C-3HPAooLqs

fan_tatara

Post autor: fan_tatara » 12.11.2010, 21:07

Jedni drugich warci. Szkoda tylko, że Legia (czy może lepiej paru baranów z Legii) zamiast ciąć narodowców (pozdrowienia dla chłopaków) nie pocięła brudasów z antify, bo wtedy pierwszy bym tu Legionistom pogratulował, a tak zaliczyli poważną wtopę i chyba sami zdają sobie z tego sprawę (tym bardziej w kontekście jakiś transparentów o honorze i bojkotowaniu meczów w Krakowie wydaje się to być wręcz komiczne), jak to załatwią to już ich wewnętrzna sprawa nie nam tu wnikać.

A tak na marginesie każda ekipa, w której tolerowani są cwele z antify powinna być pogardzana przez całą kibicowską brać i cieszy to, że chyba tak jest.

bialas14

Post autor: bialas14 » 12.11.2010, 21:35

Zastanawia mnie dlaczego tak jątrzycie ten temat? Rozumiem, że pocięci koledzy to gniew, emocje. Nie jestem ani z Legii, ani z Polonii a zajścia nie widziałem (zapewne jak 99% komentujących) w każdym razie Panowie nie warto od razu rzucać poważne słowa i oskarżenia, bo potem trudno to odkręcić.

Patrząc na różne akcje lewaków i ich podszywanie się pod nacjonalistów, a później katowanie (vide Tormentia) mogło być różnie. Tym bardziej, że podobno pod drugiej stronie znalazło się kilku lewackich frajerów w barwach L, i kilkunastu w barwach KSP.

Myślę, że wszystko powinno zostać elegancko wyjaśnione. Nie przez anonimowych ludzi którzy mogą okazać się zwykłymi lewackimi prowokatorami, którzy mają na celu zniszczenie tego co wychodziło prawie przez cały marsz, sprawa powinna zostać (po uprzednim zanalizowaniu przez obie ekipy) wyjaśniona tak by wszyscy zainteresowani mogli skonfrontować relacje obu stron.

Odbijając od tego tematu i napinek na linii CWKS-KSP, atmosfera mega zajebista, pokazaliśmy pederastom, anifiarzom i innym brudasom co to zjednoczenie. Kibicowsko było naprawde wiele ekip. Nie widziałem żadnych problemów Legii z Petrą czy ŁKS, chociaż to były bardzo widoczne ekipy. Ogólnie Legia zaprezentowała się zajebiście... Gdyby nie ten incydent...

Do zobaczenia za rok!
stand up and fight or dig your grave

fan_tatara

Post autor: fan_tatara » 12.11.2010, 21:39

Oglądał może ktoś wczoraj Wiadomości na jedynce? W jakim świetle był przedstawiony Marsz Niepodległości?

cezpod

Post autor: cezpod » 12.11.2010, 21:47

14

diabolo88

Post autor: diabolo88 » 12.11.2010, 21:56

Byłem na marszu i potwierdzam, że atmosfera zajebista. W przyszłym roku można się spodziewać o wiele większej frekwencji. Ta sprawa z kosami na odległość śmierdzi prowokacją i mam nadzieję że tak było, bo w innym razie powinno się takich chujów zakopać w lesie.

OliK

Post autor: OliK » 12.11.2010, 21:58

Mam nadzieję że więcej nikt, NIKT!!! już takich frajerskich akcji nie zrobi przy okazji Święta Niepodległości!! Nikt już nigdy więcej!!!
I wszyscy razem za rok w Warszawie lub innym mieście pójdziemy razem po Wielką Polskę.

Wisła mogła iść z Cracovią, ŁKS z Widzewem, Elana z Zawiszą itd itp

Mam też nadzieję że Legia ukaże swoich kolegów za akcję z Widzewem i Polonią Warszawa. Przy okazji Marszu Niepodległości nie powinno być żadnych animozji między klubami (tuż przed, w czasie jak i po marszu). Każdy kto przyczynia się do takich akcji które będą zmniejszały naszą liczbę za rok jest pedalską ciotą i parówą. (w myśl zasady: "po owocach ich poznacie").
I gówno mnie obchodzi że ktoś jest z wrogiej ekipy!! że np:zajebali flagę z samochodu itd
JESTEŚMY RAZEM W WALCE Z LEWAKAMI!!!

fan_tatara

Post autor: fan_tatara » 12.11.2010, 22:12

Jeżeli chłopaki, którzy tnęli również czują się Polakami i uważają się za kibiców-patriotów, to znaczy, że są zwykłymi parówami i niszczą to o co wielu ludzi zabiegało od miesięcy również, a może przede wszystkim z Legii.

I c*** mnie obchodzi czy Polonia jest w pakcie czy nie jest, bo nie o to tu idzie.

Legia milczy, więc nie dziwcie się, że wielu ludzi wiesza już na niej psy. Ja również mam nadzieję, że to prowakacja lewaków, ale jeżeli było tak jak chłopaki z KSP (mający kolegów z antify) piszą, to c*** wielki w d*** leci, bo dla mnie każdy narodowiec to mój brat, nie ważne czy z Lecha, Legii, KSP, Wisły, Cracovii, Ślaska czy Arki.

Dziękuję dobranoc

beees

Post autor: beees » 12.11.2010, 22:27

Jeśli okaże się że to Legia to ku*** jest to taka hańba że nie mieści się w głowie. Zamiast na święcie niepodległości pogonić bolszewię nóż w ciele nacjonalisty!
Następna kolejka ligowa miała się odbyć 3 września 1939 r. ...

HFA

Post autor: HFA » 13.11.2010, 01:26

Napisze tu zeby nie zakladac nowego tematu, tylko dla jednego posta.

Gdynski Marsz Niepodleglosci:

[link]

PS. Moderatorku, skoro kasujesz posta to napisz powod na pw.

prażanin

Post autor: prażanin » 14.11.2010, 13:35

Stowarzyszenie Wielka Polonia pisze:Niestety, doszły do nas niepokojące informacje o atakach na naszych kibiców pod centrum krwiodawstwa na Saskiej, chcących oddać krew dla poszkodowanych, jak i odwiedzających pod szpitalem (...). W związku z tymi wydarzeniami prosimy o szczególną ostrożność w tych miejscach
Skini, antifa, prowokatorzy, żydzi czy masoni? Bo przecież nie Legia, nie?

Zablokowany