39 + 1 Śląsk Wrocław.kolor73 pisze:Ile Miedzianki na Rakowie???

Komentarze 23-25.04, 26-28.04
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Komentarze 23-25.04, 26-28.04
-
jak każdy, 300.bobic pisze:Ile Wisła dostała biletów od Piasta??
Cracovia także uśmierciła naszych chłopaków i śpiewamy jak ich nienawidzimy co mecz?Kielczanin85 pisze:Można jaśniej?. Bo coś mi się wydaję, że na prawdę nie wiesz o co chodzi. Nie jesteśmy (Korona) chojrakami - znamy swoję miejscew szeregu. Jednak z klubem Krakowskim na literę W zawsze będziemy w stosunkach pisząc eufemistycznie napiętych. Można o nas wszystko napisać, ale nie latamy i nie lataliśmy z kosami. I nie jesteśmy mordercami. Walczymy zawsze honorowo. Nawet na Kszo z którym jest mocna kosa nie ma takiego ciśnienia jak na klub na literę W.-J- pisze:[link]eloSrr pisze:wtsk podczas meczu ŁKS-Sandecja zarzucone zapewne przez Scyzoryków, którzy wspierali Sandecję w liczbie 45.
Co nie zmienia faktu, że słoma z butów powoli zaczyna wychodzić.
Bez napinki, pisze po porostu jak jest.
...
tak nas nie lubią, że nie przyjadą ;)-J- pisze:Kielczaninie, ja wiem doskonale do czego pijesz i też napiszę bez napinki.Kielczanin85 pisze: Można jaśniej?
Masz taki ładny i ambitny podpis, więc powinieneś szybko załapać o co chodzi.
Chojrakami to byliście za czasu zgody z Cracovią. Za tego również czasu stosunki napięte już były ale z jednej strony, tak naprawdę do tej pory zdecydowana większość osób na Wiśle ma was głęboko w poważaniu (żeby nie napisać w d****).
Od sąsiadki zza błoń tak naprawdę nauczyliście się tylko bluzgać na nas i pisać jakieś brednie typu:
-klub na literę W.
-klub z Krakowa na literę W.
Jak stylem urażonego dziecka.
Pokażcie w piątek jak bardzo nas nie lubicie.
-
Tym razem wyjazd na Wisłę jest o tyle ciekawy, że mecz będzie rozegrany na stadionie Hutnika, gdzie wiele osób nie miało okazji być. Dostaniemy tylko 300 biletów, z czego 50 przekażemy Cracovii.
jak to jest że zaliczając fatalny wyjazd (co jakoś można przepuścić pomiędzy palcami mając na uwadze gościne przyjaciół w mieście) nie wykorzystać całej tej puli?I tak w komplecie, wspomagani przez Cracovię (w liczbie 36) stawiliśmy się na zbiórce przy Kałuży. 45 minutowy przejazd autobusami na obiekt Hutnika
cytat 1 z forum WL 2 z oficjalnej relacji kibole.lecha
...wrócą ze szpitala to się określą.
-
Re: Komentarze 23-25.04
Piszesz tak jakby wszystkie inne wasze wyjazdy były zajebiste, a tylko ten był wpadką. Sam dobrze wiesz że większość waszych wyjazdów jest kiepska liczbowo na tle innych ekip z ekstraklasy i nie tylko. Ale fakt faktem nazwanie tego trzecią ligą kibicowską jest przesadą. W każdym razie jakby porównać liczby wyjazdowe do potencjału to mizeria.Tiesto12 pisze: A poza tym to wyluzujcie już z tym wyżywaniem sie na Cracovii, mieliśmy wyjazd kiepski liczbowo to robicie z nas jakąś 3 lige piłkarską pod względem kibicowskim.
-
dobra to ktoś z Cracovii napisze czemu tak słabo wsparli Ksp?
-
http://skwk.pl/news/show/4817_korona_ni ... do_krakowa-J- pisze:Kielczaninie, ja wiem doskonale do czego pijesz i też napiszę bez napinki.Kielczanin85 pisze: Można jaśniej?
Masz taki ładny i ambitny podpis, więc powinieneś szybko załapać o co chodzi.
Chojrakami to byliście za czasu zgody z Cracovią. Za tego również czasu stosunki napięte już były ale z jednej strony, tak naprawdę do tej pory zdecydowana większość osób na Wiśle ma was głęboko w poważaniu (żeby nie napisać w d****).
Od sąsiadki zza błoń tak naprawdę nauczyliście się tylko bluzgać na nas i pisać jakieś brednie typu:
-klub na literę W.
-klub z Krakowa na literę W.
Jak stylem urażonego dziecka.
Pokażcie w piątek jak bardzo nas nie lubicie.
-
Rzekłbym nawet, że już zdziałała. Najpierw rzuca w Wisłę petardami z gwoździami, a przed rewanżem płacze, że do nożowników nie jeździ. No Panowie nie dziwcie się, że tym postępowaniem wywołujecie uśmiech na wielu twarzach. I możecie mówić, że macie w d**** co kto myśli (i macie rację), ale każdy i tak to sobie zinterpretuje po swojemu.
-
Panowie wszystko cacy, ale jeszcze pare tygodni temu, czy miechów byliście na suchych stawach na meczu Cracovia - Korona, też nożownicy, i nie pierniczcie takich głupot bo zalatuje tu straszną hipokryzją z Waszej strony. Cracovia cacy ale Wisła już nie? Jak byliście w Krakowie na Cracovii, to jedzcie na Wisłe też, albo bądźcie konsekwentni jak robi to Legia która nie jezdzi ani tu ani tu. Nie dziwcie się teraz ze niektóre osoby interpretują to w taki sposob.
-
A to chyba że tak, to przepraszam
No cyrk na kółkach :)
No cyrk na kółkach :)
-
[link]
???
fotoshop ??
???
fotoshop ??
-
Legia nie jeździ do Krakowa z ogólnych względów, odcina się od tego ma wyjebane i można to jakoś zrozumieć, Korona jednak nie jeździ tylko na Wisłe ze swoich pobudek jednak bardzo systematycznie podkreśla swoją zaciętośc w jej jebaniu określając jako największa kosa -chujem śmierdzi ta wasza granda
Obudź Się, Czarny Alibabo
-
Piszesz tak jakby wszystkie inne wasze wyjazdy były zajebiste, a tylko ten był wpadką. Sam dobrze wiesz że większość waszych wyjazdów jest kiepska liczbowo na tle innych ekip z ekstraklasy i nie tylko. Ale fakt faktem nazwanie tego trzecią ligą kibicowską jest przesadą. W każdym razie jakby porównać liczby wyjazdowe do potencjału to mizeria.[/quote]
Jaką przesadą? Cracovia ma jedna z najgorszych frekfencji u siebie jak i na wyjezdzie doping do d*** a ze sprawami h to wiadomo jak z nimi jest :) wiele ekip 3 ligi przykładowo: Zagłebie S , Stomil , Resovia , Zawisza w ekstraklasie miało by odnich 2 albo i 3 razy wieksza widownie u siebie jak i poza domem o innych aspektach kibicowskich niewspominajać. Dlamnie jak i zapewne wielu forumowiczów ta cała Cracovia to kupa i niechodzi mi o siano :P Ps Niejestem w Wisły
Jaką przesadą? Cracovia ma jedna z najgorszych frekfencji u siebie jak i na wyjezdzie doping do d*** a ze sprawami h to wiadomo jak z nimi jest :) wiele ekip 3 ligi przykładowo: Zagłebie S , Stomil , Resovia , Zawisza w ekstraklasie miało by odnich 2 albo i 3 razy wieksza widownie u siebie jak i poza domem o innych aspektach kibicowskich niewspominajać. Dlamnie jak i zapewne wielu forumowiczów ta cała Cracovia to kupa i niechodzi mi o siano :P Ps Niejestem w Wisły
vIvErE MiLiTaRe eSt
-
Czy Korona podała gdzieś oficjalnie że nie jedzie na mecz z Wisłą bo Wisła to nożownicy ?
O ile się nie mylę, to Ruch Chorzów nie jeździ do Zabrza z pewnego powodu, a nie że sprzęt.
O ile się nie mylę, to Ruch Chorzów nie jeździ do Zabrza z pewnego powodu, a nie że sprzęt.
-
No jak?adzio40 pisze:a ze sprawami h to wiadomo jak z nimi jest :)

-
Odpowiedz sobie sam tym jak działacie.No jak?
-
No odpowiedz, nie bądź taki tajemniczy.Tajemniczy pisze:Odpowiedz sobie sam tym jak działacie.No jak?

-
Jaką przesadą? Cracovia ma jedna z najgorszych frekfencji u siebie jak i na wyjezdzie doping do d*** a ze sprawami h to wiadomo jak z nimi jest :) wiele ekip 3 ligi przykładowo: Zagłebie S , Stomil , Resovia , Zawisza w ekstraklasie miało by odnich 2 albo i 3 razy wieksza widownie u siebie jak i poza domem o innych aspektach kibicowskich niewspominajać. Dlamnie jak i zapewne wielu forumowiczów ta cała Cracovia to kupa i niechodzi mi o siano :P Ps Niejestem w Wisły[/quote]adzio40 pisze:Piszesz tak jakby wszystkie inne wasze wyjazdy były zajebiste, a tylko ten był wpadką. Sam dobrze wiesz że większość waszych wyjazdów jest kiepska liczbowo na tle innych ekip z ekstraklasy i nie tylko. Ale fakt faktem nazwanie tego trzecią ligą kibicowską jest przesadą. W każdym razie jakby porównać liczby wyjazdowe do potencjału to mizeria.
Primo- naucz się pisać analfabeto
Secundo- 3 razy większa widownia na ww klubach ? hahaha nie ośmieszaj się
Tertio- Dla mnie jak i zapewne wielu forumowiczów ten cały "adzio40" to kupa.......napinacza internetowego
p.s. Co do spraw spod znaku H , o których pisał inny mądry- to zapewniam Cię, że w tym miejscu się o tym nie dowiesz
Bez odbioru gimnazjaliści

-
To jest fake.A osoba, która go wrzuciła powinna być zbanowana..bobic pisze:[link]
???
fotoshop ??
Hutnik Kraków - Ostatni Bastion Honoru W Krakowie
[link]
[link]
-
nic takiego nie ma miejscabobic pisze:[link]
???
fotoshop ??
-
Mozna wiedziec co na tej fotce jest? bo ja widze tylko stadion Hutnika i nic wiecej
GKS KATOWICE !!
-
Napis Wisła na krzesełkach..
-
Czy na meczu, na transparentach też był błąd czy nie?Polonia Warszawa - GKS Bełchatów
Mecz rozpoczeliśmy bez dopingu! Na płocie zawisł napis "tak wygląda wasze zaangarzowanie". Do 20 minuty była cisza i tylko GKS ze 2, 3 razy krzyknął. Po 20 minutach zawisł napis "tak wygląda nasze zaangarzowanie" i z tym własnie akcentem ruszył doping. Do około 30 minut było tak jak nigdy, wszyscy darli japy i echo niosło sie niesamowicie oraz wracało. Do przerwy i do 80 - 85 minuty nic się nie działo. W ostatnich 10 minutach spotkania pojedyńcze wymiany uprzejmości ale prowokowała Gieksa. Ogólnie GKS-u ok. 20 osób i niesłyszalni wogule!
ZKS NAFTA 1946 JEDLICZE
-
W porównaniu do reszty ekip, praktycznie nie działacie poza własnym podwórkiem, więc jak tu was ocenić wyżej niż słabo?JSC pisze:No odpowiedz, nie bądź taki tajemniczy.Tajemniczy pisze:Odpowiedz sobie sam tym jak działacie.No jak?
-
Wisła raczej też nic nie działa,poza własnym podwórkiem.
-
Tyle, że Wisła ma sporo lepsze wyjazdy i frekwencje u siebie. Wiśle, nawet nie da się zarzucić, że są kibicowsko trzecią ligą.rosco pisze:Wisła raczej też nic nie działa,poza własnym podwórkiem.
-
nie jest to żaden fake. tak dziś rano wyglądał stadion.HutnikKrk pisze:To jest fake.A osoba, która go wrzuciła powinna być zbanowana..bobic pisze:[link]
???
fotoshop ??
-
2,3 razy krzyknął w przeciągu tych 20 minut co u nas była cisza czytaj dokładnie!Sevi pisze:Pierwsze nurtujace mnie pytanie zadal juz michal1989. Drugie pytanie to mozesz mi wytlumaczyc o co chodzi:Ligallo pisze:Polonia Warszawa - GKS Bełchatów
Mecz rozpoczeliśmy bez dopingu! Na płocie zawisł napis "tak wygląda wasze zaangarzowanie". Do 20 minuty była cisza i tylko GKS ze 2, 3 razy krzyknął. Po 20 minutach zawisł napis "tak wygląda nasze zaangarzowanie" i z tym własnie akcentem ruszył doping. Do około 30 minut było tak jak nigdy, wszyscy darli japy i echo niosło sie niesamowicie oraz wracało. Do przerwy i do 80 - 85 minuty nic się nie działo. W ostatnich 10 minutach spotkania pojedyńcze wymiany uprzejmości ale prowokowała Gieksa. Ogólnie GKS-u ok. 20 osób i niesłyszalni wogule!tylko GKS ze 2, 3 razy krzyknąłW ostatnich 10 minutach spotkania pojedyńcze wymiany uprzejmości ale prowokowała Gieksa.Skoro nie byli slyszalni wogole to czemu ich slyszeliscie gdy "krzykneli" i gdy rozpoczeli wymiane uprzejmosci? Pozatym w dwie dyszki jak uslyszeliscie ich a kazdy "darl jape" i "echo nioslo sie" to ilu was bylo okolo w mlynie? Nie chce sie spinac ale chyba znow jest nieodpowiednia osoba na forum po Jankesie :)Ogólnie GKS-u ok. 20 osób i niesłyszalni wogule
I podbije swojego poprzedniego posta jaka tresc mialy 2 transy ŁKSu z meczu z Sandecja.
Prowokacja GKS-u gdy krzyczeliśmy na 2 strony "czrne, czarne koszule"(oczywiscie 2 strona praiwe nic) wtedy oni krzyknęli cos typu"czerne k****?" nie wiem nie słyszałem dokładnie?! Nie jestem pewien bo widziałem od tyłu ale w moim przekonaniu nie było tam błędu.!

-
Ale pisałeś o H, to po co teraz zmieniasz temat?Tajemniczy pisze:Tyle, że Wisła ma sporo lepsze wyjazdy i frekwencje u siebie. Wiśle, nawet nie da się zarzucić, że są kibicowsko trzecią ligą.rosco pisze:Wisła raczej też nic nie działa,poza własnym podwórkiem.

-
Primo- naucz się pisać analfabetokukuruku pisze:Jaką przesadą? Cracovia ma jedna z najgorszych frekfencji u siebie jak i na wyjezdzie doping do d*** a ze sprawami h to wiadomo jak z nimi jest :) wiele ekip 3 ligi przykładowo: Zagłebie S , Stomil , Resovia , Zawisza w ekstraklasie miało by odnich 2 albo i 3 razy wieksza widownie u siebie jak i poza domem o innych aspektach kibicowskich niewspominajać. Dlamnie jak i zapewne wielu forumowiczów ta cała Cracovia to kupa i niechodzi mi o siano :P Ps Niejestem w Wisłyadzio40 pisze:Piszesz tak jakby wszystkie inne wasze wyjazdy były zajebiste, a tylko ten był wpadką. Sam dobrze wiesz że większość waszych wyjazdów jest kiepska liczbowo na tle innych ekip z ekstraklasy i nie tylko. Ale fakt faktem nazwanie tego trzecią ligą kibicowską jest przesadą. W każdym razie jakby porównać liczby wyjazdowe do potencjału to mizeria.
Secundo- 3 razy większa widownia na ww klubach ? hahaha nie ośmieszaj się
Tertio- Dla mnie jak i zapewne wielu forumowiczów ten cały "adzio40" to kupa.......napinacza internetowego
p.s. Co do spraw spod znaku H , o których pisał inny mądry- to zapewniam Cię, że w tym miejscu się o tym nie dowiesz
Bez odbioru gimnazjaliści[/quote]
Jeśli chodzi o Zawiszę, to na miękko byście zostali grubo przebici z frekwencją, gdyby klasa rozgrywkowa była identyczna.
-
Jak cos to "czarne fujary".Tylko 23 osoby weszly na stadion, reszta z roznych przyczyn nie moze wejsc na obiekt . PozdroLigallo pisze:Sevi pisze:Ligallo pisze:Polonia Warszawa - GKS Bełchatów
Prowokacja GKS-u gdy krzyczeliśmy na 2 strony "czrne, czarne koszule"(oczywiscie 2 strona praiwe nic) wtedy oni krzyknęli cos typu"czerne k****?" nie wiem nie słyszałem dokładnie?! Nie jestem pewien bo widziałem od tyłu ale w moim przekonaniu nie było tam błędu.!
w bagnie mieszanych ras znam wartosc Swojej Krwi!!
-
A podbijaj sobie, było napisane w tym temacie, a nie powiem Ci na której stronie żebyś nie miał za łatwo w życiu. Z napinką.Sevi pisze: I podbije swojego poprzedniego posta jaka tresc mialy 2 transy ŁKSu z meczu z Sandecja.
-
-
Temat było H Pasów, więc teraz to wy zmieniacie temat.JSC pisze:Ale pisałeś o H, to po co teraz zmieniasz temat?Tajemniczy pisze:Tyle, że Wisła ma sporo lepsze wyjazdy i frekwencje u siebie. Wiśle, nawet nie da się zarzucić, że są kibicowsko trzecią ligą.rosco pisze:Wisła raczej też nic nie działa,poza własnym podwórkiem.
-
No nie ma co ukrywać, że Cracovia w kibicowskim dołku jest :/ dużo ludzi czeka na nowy stadion itp :/ w sumie nie wiem jak to argumentować. Co do H to inna bajka ;) ale to nie jest temat do dyskusji.
-
Czy chodzi o GKS Jastrzebie?W drodze powrotnej tradycyjnie na nasze auta czyha jedna ze śląskich drużyn która ma problem z określeniem statutu swej działalności raz zawiesza raz odwiesza swą działalność, lecz bez większych konsekwencji.
-
Tajemniczy Tobie chodziło o to ze Cracovia nie działa sportowo w Kraju.Myslę że jesteś z Lechii bo widzę Pomorze w miejscowości więc bronisz Wisełki ale Wisełka też nic nie pokazuje w aspektach H to po co czepiasz się Pasów. Zgadza się że Wisła ma lepszą frekwencje u siebie i na wyjazdach,ale Tobie chodziło o akcje H. Tutaj nie liczy się frekwencja na meczach.Generalnie Kraków słabo wypada w tej dyscyplinie. Nie jestem z Cracovii ani z żadnego klubu im przyjaznego.
Podsumowując Wisła w ekstraklasie za frekwencje i oprawy ale temat który poruszyłeś , czyli H ,to ta sama liga co Cracovia...czyli Liga Krakowska.
Pozdro
Podsumowując Wisła w ekstraklasie za frekwencje i oprawy ale temat który poruszyłeś , czyli H ,to ta sama liga co Cracovia...czyli Liga Krakowska.
Pozdro
-
[link]HutnikKrk pisze:To jest fake.A osoba, która go wrzuciła powinna być zbanowana..bobic pisze:[link]
???
fotoshop ??
z innej perspektywy. Nie wiesz, to nie pisz prosta zasada kibicu Hutnika.
-
Kocham to forum :)
najeżdżacie na Cracovie a sami nie pamiętaćie jak wół cielęciem był ?
każda ekipa ma kiedyś jakiś regres . Oni mają ten etap teraz i kazdy to widzi to po co to roztrząsacie ? co kolejke na 2 strony o Cracovii jacy są be i me dajcie sobie spokój napinacze. Bez odbioru
najeżdżacie na Cracovie a sami nie pamiętaćie jak wół cielęciem był ?
każda ekipa ma kiedyś jakiś regres . Oni mają ten etap teraz i kazdy to widzi to po co to roztrząsacie ? co kolejke na 2 strony o Cracovii jacy są be i me dajcie sobie spokój napinacze. Bez odbioru
-
Lepiej skupmy sie na meczach i atrakcjach tej kolejki a nie pisanie i sprzeczanie sie.
Jak tam Wisła w Gliwichach jaka liczba??
Jak tam Wisła w Gliwichach jaka liczba??
-
Skąd osoby niezwiązane ani z Wisłą i Cracovią w żaden sposób mogę wiedzieć jakie mają ekipy H?? Tylko takie gdybanie, tak na prawde nic nie wiecie o tych ekipach. Dowiadujecie sie o nich przewaznie z gazet albo z tego [link] jak dojdzie do jakiejs akcji w której przeleje się krew w Krk.rosco pisze:Tajemniczy Tobie chodziło o to ze Cracovia nie działa sportowo w Kraju.Myslę że jesteś z Lechii bo widzę Pomorze w miejscowości więc bronisz Wisełki ale Wisełka też nic nie pokazuje w aspektach H to po co czepiasz się Pasów. Zgadza się że Wisła ma lepszą frekwencje u siebie i na wyjazdach,ale Tobie chodziło o akcje H. Tutaj nie liczy się frekwencja na meczach.Generalnie Kraków słabo wypada w tej dyscyplinie. Nie jestem z Cracovii ani z żadnego klubu im przyjaznego.
Pozdro