(11-22 Listopada) Komentarze
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: (11-22 Listopada) Komentarze
Zajebista oprawa Korony :O
-
Derby 2 milionowego miasta w 40 milionowym państwie-3500 ludzi,doping brak,wynajęty bębniarz...a my swoje:ITI SPIERDALAJ!
HUTNIK&MAZOVIA
-
Jakieś zdjęcie. ?Reżyser Kina Akcji pisze:Zajebista oprawa Korony :O
-
pijwiecej pisze:Jakieś zdjęcie w [link]. ?Reżyser Kina Akcji pisze:Zajebista oprawa Korony :O
Kod: Zaznacz cały
[url]http://www.zaglebie-lubin.pl/www/upload_foto/111/DSC_8909.jpg[/url]
[url]http://www.zaglebie-lubin.pl/www/upload_foto/111/DSC_8916.jpg[/url]
[url]http://www.zaglebie-lubin.pl/www/upload_foto/111/DSC_8914.jpg[/url]
-
-
[link]
?Co tam robią dzieci w barwach Resovi?
-
Mega zajebista oprawa! Gratulacje za pomysł i wykonanie!!
-
Drużyna piłkarska młodzików. Jeśli dobrze poinformował mnie mój młodszy kolega rozgrywali w Kielcach jakiś mecz.CiemnaStronaMiasta pisze:[link]
-
Jak dla mnie najlepsza oprawa rundy jesiennej . Szacunek Scyzory !
Stary14 pisze:Nie wiem na kogo ty trafiasz ale cipka mojej dziewczyny w ogołe śledziem nie śmierdzi i zapach ma normalny.
-
Nie wiem czy najlepsza (kwestia gustu) ale na pewno ścisła czołowka, ogłądałem mecz w TV i naprawde robiły wrażenie zbliżenia tej oprawy. Pełen profesjonalizm, zarówno pod względem wykonania jak i pomysłu.Młodziak pisze:Jak dla mnie najlepsza oprawa rundy jesiennej . Szacunek Scyzory !
O TO W TYM CHODZI! Brawo!
-
Tez przyznam ze Korona r******** system ta oprawa, pomyslem jak i wykonaniem.
-
-
ku***, że co? iti wynajęło bębniarza?HC pisze:wynajęty bębniarz...
Pizgacz-Rozpierdalacz
-
Nie wiem czy on wynajęty czy nie, ale w sumie chyba tak. Na górze krytej był już wcześniej pare razy. Nawet jak był doping to czasem się wpie***lał ze swoim i psuł rytm. A dzisiaj pikniki pare razy zarzuciły trwające 20 sekund okrzyki i zamiast klaskania walił w bęben, a ten bęben naprawdę ogromny i mocny dźwięk daje. C**j z nim.
Piękna oprawa Korony, jedna z najlepszych w historii. Hasło megakonkretne i przykłady na sektorówce świetne. Brawo!
Piękna oprawa Korony, jedna z najlepszych w historii. Hasło megakonkretne i przykłady na sektorówce świetne. Brawo!
-
Oprawa Korony faktycznie bardzo starannie wykonana i wogole znakomita chociaż akurat pochwala oprawy przez "Gazete Lokalną" mi nie pasuje.Naszym wrogiem na ktorym powinna sie skocnentrować uwaga ultrasow jest własnie ta "Gazeta Lokalna" (wiadomo która) , która pisze coś innego niż o fantastycznych oprawach
Źródłem nieszczęść ruchu kibicowskiego w Polsce jest oczywiście "Gazeta Wyborcza" stwarzająca presje na wsyztskie państwowe organa w Polsce a nie one same
Źródłem nieszczęść ruchu kibicowskiego w Polsce jest oczywiście "Gazeta Wyborcza" stwarzająca presje na wsyztskie państwowe organa w Polsce a nie one same
-
Korona przebija Widzew sprzed paru dni... mocne
-
GW nie jest gazetą lokalną, my w Kielcach mamy EchoDnia ;) i naprawde było kilka artykułów pozytywnych o działaniach kibiców. Napewno nie sieją kibolskiej propagandy.tarnow pisze:Oprawa Korony faktycznie bardzo starannie wykonana i wogole znakomita chociaż akurat pochwala oprawy przez "Gazete Lokalną" mi nie pasuje.Naszym wrogiem na ktorym powinna sie skocnentrować uwaga ultrasow jest własnie ta "Gazeta Lokalna" (wiadomo która) , która pisze coś innego niż o fantastycznych oprawach
Taki off-topic.
-
Nie no oczywiscie ja "Echo Dnia" nie oskarżam o niegodziwości.Nie znam realiów Kielc.W waszej oprawie zauważyłem element wspólny dla całej społeczności kibicowskiej w Polsce i napisałem co wg mnie jest problemem
Śledze sprawe od kilku lat : widziałem wiceministra Rapackiego zdolnego do negocjacji ze stroną stadionową , widziałem posłów PiS z szalikami Legii czy Lechii w Sejmie występujących w obronie kibiców , widziałem nawet dobra wole PZPNu.Nigdy nie widziałem dobrego artykułu w "GW" i myśle,że nie przeceniam roli tej gazety w tym sporze
Śledze sprawe od kilku lat : widziałem wiceministra Rapackiego zdolnego do negocjacji ze stroną stadionową , widziałem posłów PiS z szalikami Legii czy Lechii w Sejmie występujących w obronie kibiców , widziałem nawet dobra wole PZPNu.Nigdy nie widziałem dobrego artykułu w "GW" i myśle,że nie przeceniam roli tej gazety w tym sporze
-
To ja jeszcze słowo o oprawie Korony.
Typografia!
Panowie, żadna Wy dla mnie zgoda, ani klub który choć cieniem sympatii darzę, ale to coście w kwestii czcionek odjebali, to po prostu klasa!
Przyznam że tak dopracowanej typografii nie widziałem jeszcze na krajowych oprawach. To z szablonu szło, czy sztuka po sztuce ręcznie?
I łyżka dziegciu, a jakże...
Ale to już nie do Koroniarzy, tylko ogólnie do środowiska...
Jeśli komuś się wydaje, że hasło jest lepsze, bo rymowane, to... niech mu się przestaje wydawać.
Starczy może tych rymów częstochowskich?
Sens można oddać i rytm zachować bez nawiązań na poziomie "c***-twój".
Reasumując.
Oprawa - bardzo dobra
Typografia - 9.5/10
Rym na transparencie - patrz wyżej
Typografia!
Panowie, żadna Wy dla mnie zgoda, ani klub który choć cieniem sympatii darzę, ale to coście w kwestii czcionek odjebali, to po prostu klasa!
Przyznam że tak dopracowanej typografii nie widziałem jeszcze na krajowych oprawach. To z szablonu szło, czy sztuka po sztuce ręcznie?
I łyżka dziegciu, a jakże...
Ale to już nie do Koroniarzy, tylko ogólnie do środowiska...
Jeśli komuś się wydaje, że hasło jest lepsze, bo rymowane, to... niech mu się przestaje wydawać.
Starczy może tych rymów częstochowskich?
Sens można oddać i rytm zachować bez nawiązań na poziomie "c***-twój".
Reasumując.
Oprawa - bardzo dobra
Typografia - 9.5/10
Rym na transparencie - patrz wyżej
yo los domingos voy a ver al CAMPEÓN
-
Ten rym na transparencie Korony jest cytatem z piosenki Fabuły - Kochają, nienawidzą
-
jak dla mnie najlepsza oprawa Korony w historii.
-
Tutaj znalazłem jeszcze filmik
http://www.youtube.com/watch?v=JcwQANJimgg
http://www.youtube.com/watch?v=JcwQANJimgg

-
Szacunek za tak znakomitą oprawe!
Biało- niebieska Gdynia!
cała prawda o historii Arki Gdynia
:
[link]
cała prawda o historii Arki Gdynia

[link]
-
Gratulacje dla Korony za swietna oprawe naprawde rewelka.
-
Trzeba to przyznać: oprawa Korony miazga, bardzo dokładnie wykonana, "francja elegancja" ;)
[link]
Jestem zwykłym kibolem
Jestem zwykłym kibolem

-
w historii czego?Korony mam rozumiec?dilerek pisze:jak dla mnie najlepsza oprawa Korony w historii.
-
"(...) najlepsza oprawa Korony w historii. "
Napisał poprawnie i wszystko można wywnioskować z tego zdania, ale zawsze ktoś się przyczepi. Urok tego forum.
Oprawa świetna.
Napisał poprawnie i wszystko można wywnioskować z tego zdania, ale zawsze ktoś się przyczepi. Urok tego forum.
Oprawa świetna.
-
oprawa Korony łudząco podobna do "Przyłapanych na dopingu" Legii co w moich oczach ją dyskwalifikuje pomimo b. dobrego wykonania
Widzew Łódź
-
Ludzie kiedy wy zaczniecie sie przypierdalac do tatalnych pierdoł? Chłopaki zrobili naprawde fajna oprawe widac ze kosztowala mase pracy na dodatek jest"na czasie" i jakoby reprezntuje po części sytuacje całego Ruchu Ultras w Polsce a nie tylko Korony a Wy sie musicie spinać o szczegóły,Jeśli ktos juz tak bardzo sie spina o "kserowanie"chciałbym zauważyć,że Poniekad nasza scena jest"kserem" tego co dzialo sie kiedys na zachodzie,czy Angole i reszta dopierdalaja się o to? Pierwotny ruch kibicowski w Polsce zaczynał sie od kilku klubów teraz jest w ok 200 jak nie więcej klubach to co w związku z tym ta ogromna "reszta" to kseroboje? Niemoge z wami,niedługo sie ktoś przypierdoli ze 10 ultrasów z Klubu X ma bluzy Mentalita w tym samym kolorze co 20 ultrasów z klubu Y i oskarzy ich o ksero,
Modle sie aby wróciły piękne lata 90-te-początek 21 wieku gdzie nie było takich durnowatych rozkmin ale cóż inne pokolenie
Modle sie aby wróciły piękne lata 90-te-początek 21 wieku gdzie nie było takich durnowatych rozkmin ale cóż inne pokolenie
-
wtedy nie było internetu i zwykłe szczurki miały gówno do powiedzenia. Teraz niestety internet daje pewną anonimowość i niektórzy się rozbujali za bardzo.Modle sie aby wróciły piękne lata 90-te-początek 21 wieku gdzie nie było takich durnowatych rozkmin ale cóż inne pokolenie

-
człowieku, w ruchu ultras chodzi tez o oryginalność, niepowtarzalność, pomysłowość, a w tej oprawie hasło jest zapożyczone od Fabuły, zamysł i kompozycja całości (mówię tutaj o pokazaniu kilku scenek) jest taka sam jak u Legii, nawet kształt sektorówki jest taki sam. To nie jest zwykłe czepiactwo i jak dla mnie rzutuje to na całokształt odbioru oprawy. Bo jeżeli w tej oprawie widziałbym Koronę to uznałbym ją za zajebistą, niestety pierwsze co mi się skojarzyło po zobaczeniu tych zdjęć to Legia. Jeżeli tego nie rozumiesz to trudno. Jeżeli teraz będziemy doceniali oprawę za to że "kosztowała masę prace" i "jest na czasie" to każda jedna oprawa o szeroko rozumianej tematyce: liberta per'gli ultras będzie zajebista i w ogóle oh ah i wow. Czepianiem o szczegół byłoby to gdybym powiedział że np. jedna litera jest krzywa, czy to że sreberka są chujowo rozdane.hdg pisze:Ludzie kiedy wy zaczniecie sie przypierdalac do tatalnych pierdoł? Chłopaki zrobili naprawde fajna oprawe widac ze kosztowala mase pracy na dodatek jest"na czasie" i jakoby reprezntuje po części sytuacje całego Ruchu Ultras w Polsce a nie tylko Korony a Wy sie musicie spinać o szczegóły,Jeśli ktos juz tak bardzo sie spina o "kserowanie"chciałbym zauważyć,że Poniekad nasza scena jest"kserem" tego co dzialo sie kiedys na zachodzie,czy Angole i reszta dopierdalaja się o to? Pierwotny ruch kibicowski w Polsce zaczynał sie od kilku klubów teraz jest w ok 200 jak nie więcej klubach to co w związku z tym ta ogromna "reszta" to kseroboje? Niemoge z wami,niedługo sie ktoś przypierdoli ze 10 ultrasów z Klubu X ma bluzy Mentalita w tym samym kolorze co 20 ultrasów z klubu Y i oskarzy ich o ksero,
Hasło, tematyka, kompozycja całości to sprawy pierwszorzędne, a nie szczegóły.
Poza tym nigdzie nie napisałem że jest skserowana tylko podobna !
Widzew Łódź
-
Masz troche racji ale ... tylko troche, bo równie dobrze można powiedzieć że przy tylu oprawach które się ukazały w Polsce przez ostatnie lata, na upartego zawsze znajdzie się jakiś haczyk , a to, że takie ułozenie barw już było, a to, że to słowo już padło itd ... I nawet jesli hasło jest zapożyczone z jakiegoś kawałka to co? zostało użyte w świetnym kontekscie i o to moim zdaniem chodzi. Według takiego myślenia to większość flag to kopie bo jakiś klub ma flage "Pipidowo z KS Batonem" a potem ktoś to skserował... Nie mówiąc o "ultras costam", kopie jak nic...obiektywny1989 pisze:człowieku, w ruchu ultras chodzi tez o oryginalność, niepowtarzalność, pomysłowość, a w tej oprawie hasło jest zapożyczone od Fabuły, zamysł i kompozycja całości (mówię tutaj o pokazaniu kilku scenek) jest taka sam jak u Legii, nawet kształt sektorówki jest taki sam. To nie jest zwykłe czepiactwo i jak dla mnie rzutuje to na całokształt odbioru oprawy. Bo jeżeli w tej oprawie widziałbym Koronę to uznałbym ją za zajebistą, niestety pierwsze co mi się skojarzyło po zobaczeniu tych zdjęć to Legia. Jeżeli tego nie rozumiesz to trudno. Jeżeli teraz będziemy doceniali oprawę za to że "kosztowała masę prace" i "jest na czasie" to każda jedna oprawa o szeroko rozumianej tematyce: liberta per'gli ultras będzie zajebista i w ogóle oh ah i wow. Czepianiem o szczegół byłoby to gdybym powiedział że np. jedna litera jest krzywa, czy to że sreberka są chujowo rozdane.
-
Najlepsze w tym wszystkim jest to, że koledzy z Widzew niedawno wypłakiwali na tym forum swoje żale, o to, że ktos się czepiał oprawy Widzewa :)obiektywny1989 pisze:człowieku, w ruchu ultras chodzi tez o oryginalność, niepowtarzalność, pomysłowość, a w tej oprawie hasło jest zapożyczone od Fabuły, zamysł i kompozycja całości (mówię tutaj o pokazaniu kilku scenek) jest taka sam jak u Legii, nawet kształt sektorówki jest taki sam. To nie jest zwykłe czepiactwo i jak dla mnie rzutuje to na całokształt odbioru oprawy. Bo jeżeli w tej oprawie widziałbym Koronę to uznałbym ją za zajebistą, niestety pierwsze co mi się skojarzyło po zobaczeniu tych zdjęć to Legia. Jeżeli tego nie rozumiesz to trudno. Jeżeli teraz będziemy doceniali oprawę za to że "kosztowała masę prace" i "jest na czasie" to każda jedna oprawa o szeroko rozumianej tematyce: liberta per'gli ultras będzie zajebista i w ogóle oh ah i wow. Czepianiem o szczegół byłoby to gdybym powiedział że np. jedna litera jest krzywa, czy to że sreberka są chujowo rozdane.hdg pisze:Ludzie kiedy wy zaczniecie sie przypierdalac do tatalnych pierdoł? Chłopaki zrobili naprawde fajna oprawe widac ze kosztowala mase pracy na dodatek jest"na czasie" i jakoby reprezntuje po części sytuacje całego Ruchu Ultras w Polsce a nie tylko Korony a Wy sie musicie spinać o szczegóły,Jeśli ktos juz tak bardzo sie spina o "kserowanie"chciałbym zauważyć,że Poniekad nasza scena jest"kserem" tego co dzialo sie kiedys na zachodzie,czy Angole i reszta dopierdalaja się o to? Pierwotny ruch kibicowski w Polsce zaczynał sie od kilku klubów teraz jest w ok 200 jak nie więcej klubach to co w związku z tym ta ogromna "reszta" to kseroboje? Niemoge z wami,niedługo sie ktoś przypierdoli ze 10 ultrasów z Klubu X ma bluzy Mentalita w tym samym kolorze co 20 ultrasów z klubu Y i oskarzy ich o ksero,
FOTOFANTICS.EU NA FACEBOOK'U ! !
POLUB NAS: https://www.facebook.com/FotoFanatics.eu

POLUB NAS: https://www.facebook.com/FotoFanatics.eu

-
jeżeli ktoś się czepia z rozmysłem i tworzy jakąś konstruktywną krytykę to JA nie mam nic przeciwko, w ogóle dziwne jest to że jeżeli ktoś przedstawi inną opinie od tej która jest najpowszechniejsza na forum, to od razu wyzywany jest od szczurów z internetu, napinaczy i Bóg wie kogo.
Wszyscy tu gadają o wolności słowa, szkoda że nie rozumieją co kryje się pod tym pojęciem.
Wszyscy tu gadają o wolności słowa, szkoda że nie rozumieją co kryje się pod tym pojęciem.
Widzew Łódź
-
jak dla mnie ta oprawa to jedna z najlepszych opraw w historii Polskiej sceny ultras
-
Dobrze, że to tylko twoje zdanieklocek5001 pisze:jak dla mnie ta oprawa to jedna z najlepszych opraw w historii Polskiej sceny ultras
-
Z oprawy Korony jedynie przesłanie na duży +.
Nic poza tym, już nie przesadzajcie z najlepszą w historii ..
Nic poza tym, już nie przesadzajcie z najlepszą w historii ..
-
nie tylko i przestań już się do tego dopierdalać. Masz inne zdanie i już to napisałeś. Nie musisz co chwilę go pisać.headhunterz pisze:Dobrze, że to tylko twoje zdanieklocek5001 pisze:jak dla mnie ta oprawa to jedna z najlepszych opraw w historii Polskiej sceny ultras

-
To jest sektorówka o dziwo dobrze wykonana. Gdyby to była kartoniada mogłoby to zrobić na mnie wrażenie. Ja zawsze doceniam kartoniady i szarfy...choćby nie zawsze były dobrze dopracowane, bo wiadomo że sektorówka to jest jedna całość i trudno żeby wyszła chujowo, a kartoniada składa się czasem z kilku tysięcy małych elementów.
A przy sektorówkach żadnej filozofii nie ma, wystarczy mieć u siebie dobrych malarzy.
Główne hasło na transparencie zaczerpnięte z różnych wcześniejszych cytatów.
Ważne że jest dobre przesłanie, tym bardziej w tak trudnych czasach jakie nastały..
jeden ma swój pogląd, drugi inny.. i niech tak zostanie.
A przy sektorówkach żadnej filozofii nie ma, wystarczy mieć u siebie dobrych malarzy.
Główne hasło na transparencie zaczerpnięte z różnych wcześniejszych cytatów.
Ważne że jest dobre przesłanie, tym bardziej w tak trudnych czasach jakie nastały..
jeden ma swój pogląd, drugi inny.. i niech tak zostanie.
-
Człowieku jak dla Ciebie jest to jedna z najlepszych opraw Polskiej sceny ultras w historii to znaczy , że musisz zmienić dostawce ....klocek5001 pisze:jak dla mnie ta oprawa to jedna z najlepszych opraw w historii Polskiej sceny ultras