Kazda szanujaca sie ekipa pojedzie wszedzie nawet jak na trasie bedzie sztorm(h) pisze:w mielcu zakaz wpuszczania gosci;) wiec jak Karpaty miały tam pojechac?

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
Kazda szanujaca sie ekipa pojedzie wszedzie nawet jak na trasie bedzie sztorm(h) pisze:w mielcu zakaz wpuszczania gosci;) wiec jak Karpaty miały tam pojechac?
po co się spinać raz się wycofali jedni a następnego dnia ich przeciwnicy takie życie ... a Siarka przynajmniej ma odwagę cywilną się do tego przyznać....feniks_SN pisze:Twój komentarz powinien brzmieć " jesteśmy osrani i na tym powinny skończyć się komentarze na temat tego wydarzenia!" a niby Stalówka to Wasza największa kosa ...Yellow Horde pisze:Zab większość twoich postów dotyczy Stalówki, więc nie udawaj postronnego obserwatora!
Od siebie Ci powiem, że jeżeli by to była ekipa nie tylko od śpiewania, pewna ekipa by się nie ustawiła, znając [link] kilku lat wstecz!
Nie podejmujemy walki i na tym powinny skończyć się komentarze na temat tego wydarzenia!
Nic takiego nie mialo miejsca.tygrys pisze:Doszły mnie słuchy że Resovia odmawia grilla Siarkowcom ?
Niedzielny mecz krośnieńskich Karpat w Świdniku został przełożony na 14 kwietnia, "biało - niebiescy" w związku z tym zostają w Krośnie i w sobotę (20.03) o godzinie 10:00 rozegrają sparing z Kotwicą Korczyna.
kolega zrobił.... selekcje na swój sposób a ja podam jednak właściwy zestaw par na najbliższą kolejkę :velinpower pisze:III liga:
Spartakus Szarowola - Stal Sanok - 28 marca, 15:00
Siarka Tarnobrzeg - Górnik II Łęczna - 27 marca, 15:00
Karpaty Krosno - Stal Poniatowa - 27 marca, 15:00
Wisłoka Dębica - Izolator Boguchwała - 27 marca, 15:00
Podlasie Biała Podlaska - Unia Nowa Sarzyna - 27 marca, 15:00
Stal Kraśnik - Stal Mielec - 28 marca, 15:00
Ciekawie powinno być w Zwoleniu jeśli wpuszczają gości, Tomaszowianie raczej też napewno się stawią w Radzyniu. Ciekaw jestem wyjazdów Stali Mielec do Kraśnika i Stalowców z Sanoka na rejony Hetmana. Raczej nie przewiduje Unistów w Białej. W pozostałych meczach trzeba będzie emocjonować popisami jedynie piłkarzy:)NaRodowiec pisze:kolega zrobił.... selekcje na swój sposób a ja podam jednak właściwy zestaw par na najbliższą kolejkę :velinpower pisze:III liga:
Spartakus Szarowola - Stal Sanok - 28 marca, 15:00
Siarka Tarnobrzeg - Górnik II Łęczna - 27 marca, 15:00
Karpaty Krosno - Stal Poniatowa - 27 marca, 15:00
Wisłoka Dębica - Izolator Boguchwała - 27 marca, 15:00
Podlasie Biała Podlaska - Unia Nowa Sarzyna - 27 marca, 15:00
Stal Kraśnik - Stal Mielec - 28 marca, 15:00
Spartakus Szarowola - Stal Sanok 28 marca, 15:00
Orlęta Radzyń Podlaski - Tomasovia Tomaszów Lubelski 28 marca, 14:00
Siarka Tarnobrzeg - Górnik II Łęczna 27 marca, 15:00
Karpaty Krosno - Stal Poniatowa 27 marca, 15:00
Wisła Puławy - Avia Świdnik 27 marca, 14:00
w Zwoleniu
Wisłoka Dębica - Izolator Boguchwała 27 marca, 15:00
Podlasie Biała Podlaska - Unia Nowa Sarzyna 27 marca, 15:00
Stal Kraśnik - Stal Mielec 28 marca, 15:00
0King_Artur_1908y pisze:Jaka liczba Siarkowców w Tomaszowie Lub. ?
Kolego derby w Krośnie mieli w tamtej rundzie (gdzie ustalili chyba jak narazie swój rekord wyjazdowy ponad 400 osób).(h) pisze:a ja mam takie pytanko czy Stal Sanok byla gdzies na wyjezdzie poza derbowym meczem z Karpatami Krosno??
mocarny knur pisze:Jakies info ze Stal-Karpaty ktoś ma :)?
Stanoł ci dzyndzel juz?kawa pisze:mocarny knur pisze:Jakies info ze Stal-Karpaty ktoś ma :)?
Stal-Karpaty 2-0
http://www.ko1foto.fora.pl/sezon-2009-2 ... o,145.htmlmocarny knur pisze:Jakies info ze Stal-Karpaty ktoś ma :)?
Z Karpatami 32 osoby z Naftay Jedlicze.kawa pisze:Jakie zgody Karpat w Sanoku?
Użytkownicy przeglądający to forum: Aesthetic_Perfection, Cbq1985, kibiccc1, Krzesełko Stadionu, Lachos, Miszmasz, PBJK, roman71, tswd303 i 132 gości