gdzie moze zamowic stroboskopy i ognie bengalskie,nie liczac race.com.pl bo tam od miesiaca nie umiem sie doprosic o przesyłke telofonu nikt nie odbiera itd
jesli ma ktoś aktualne dane czy jakiekolwiek info kontaktowe z Koloo ze Szczecina (producent flag) proszę o podanie mi namiarów. Jesli Koloo jesteś na tym forum to także skontaktuj się ze mną przez PW
nie wiecie gdzie zrobie bluze od jednej szt ?? tylko tak zeby kontakt byl dobry ;p bo zalezy mi na czasie interesuje mnie w szczegolnosci haft od jednej szt no i zeby bluza byla dobrej jakosci
Pozdrawiam i z gory dziekuje za odp.
Ponawiam moje pytanie:kto robi dobre koszulki-repliki(pasiaki)? michał z łodzi? kibicowskie.pl a moze szulc? swego czasu sporo ekip je robilo wiec na pewno znacie odp
Wrocławianin pisze:Ponawiam moje pytanie:kto robi dobre koszulki-repliki(pasiaki)? michał z łodzi? kibicowskie.pl a moze szulc? swego czasu sporo ekip je robilo wiec na pewno znacie odp
kibicowskie.pl robi repliki z tym że minimalne zamówienie to 100 szt.
znam ten ból, potrzebuje 30 szt, jak narazie nie znalazłem żadnej sensownej oferty
only_twsm[E] pisze:nie wiecie gdzie zrobie bluze od jednej szt ?? tylko tak zeby kontakt byl dobry ;p bo zalezy mi na czasie interesuje mnie w szczegolnosci haft od jednej szt no i zeby bluza byla dobrej jakosci
Pozdrawiam i z gory dziekuje za odp.
ponawiam moje pytanie...
naprawde potrzebny mi taki namiar na z studiowidok.pl niechce mniec juz nic wspulnego
Pozdrawiam...
opinia mojego ziomka: Nie polecam michała z Łodzi , gdyż na szale czekałem dwa miesiącie, poza tym zjebał mi herby i wozi sie na farmazonie gdzie on to nie nie jest. narx
tak wygladaja: [link]
a powinny wygladac tak: [link] [link]
w obu przypadkach wzor herbu ten sam!
Ostatnio zmieniony 12.02.2008, 17:48 przez Adam_AG, łącznie zmieniany 2 razy.
cracovia_k pisze:ktoś tu kiedyś pisał że robi projekty szalików za darmo jeśli te będą robione na szaliki.com - dalej ta oferta jest aktualna ?
Tak, aktualna, Ja;) Ci zrobie projekt;) bylebyś zrObił szal u Tomka:-) a swoją drogą: przyszły trzy wzory moich szali od Tomka z Łodzi:-) wzór IDEALNY z zamawianym!!! czas realizacji EXPRESOWY!!! cena - najniższa!!! POLECAM KAŻDEMU!!! JEŻELI CHODZI O SZALE (bo tylko to robie) TO NUMER JEDEN W POLSCE!!! [link] I NIE MA MOCNYCH
Witam.
ja osobiscie proponuje produkcje gadzetów u Michała Czapli z Łodzi, chłopak poraz kolejny udowodnił mi że umnie podejśc do tego profesjonlnie czego efektem są te owe kurteczki wiatrówki.bardzo ładne i staranne wykonanie.napis i herb haftowany.
Adam_AG pisze:Nie polecam michała z Łodzi , gdyż na szale czekałem dwa miesiącie, poza tym zjebał mi herby i wozi sie na farmazonie gdzie on to nie nie jest. narx
Czy aby na pewno ? Odezwij się na priv. Sorki za offtopic.