W drugą stronę też to działa, patrz obiektywnie...Gibbon pisze:Widzę, że nic się nie zmienia. Gdziekolwiek pojawia się wzmianka o Widzewie tam od razu szczekanie ze strony łksu. Zajmijcie się swoim bagnem bo chyba dużo do roboty macie.

Specyficzne Fotki Kibicowskie ...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Specyficzne Fotki Kibicowskie ...
-
-
Z auta nie widziałem co jest na plakacie teraz już wiem dlaczego hurtowo były zrywane w Bytomiu.!! !! pisze:[link]
Kaj stary stoi szyb
Kaj łojców stoi dom
Kaj richtig wonio chlyb
Tam jo swój hajmat mom
Kaj huty wonio dym
Kaj fury pchajom zaś
Kaj czorno hołda jest
Tam hajmat świynty nasz
Kaj łojców stoi dom
Kaj richtig wonio chlyb
Tam jo swój hajmat mom
Kaj huty wonio dym
Kaj fury pchajom zaś
Kaj czorno hołda jest
Tam hajmat świynty nasz
-
-
-
Mam pytanie skierowane do starszych kibiców Ruchu. Macie może skan zina (lata chyba 94-95) gdzie opisana jest "zabawa" z chłopakiem od was który zaliczył 1 wyjazd w życiu?
-
-
Wrzucam jeszcze raz, bez zbędnego komentarza.

massa pisze:ino teraz to boli Gieksiarzy bo akurat było otwarcie dworca i są o naszych wzmianki na stronach internetowych,a nie o nich.
-
[link]
[link]
[link]
-
Co w tym specyficznego? Tylko nie mów, że PB na murze...natenczaswojski2 pisze:Wrzucam jeszcze raz, bez zbędnego komentarza.
GOOD NIGHT LEFT SIDE
-
-
Ja p*******, wy ciągle swoje. Ile razy to jeszcze będzie rozkminiane?
Założyciele Wisły Kraków „jedynie” ograniczyli dostęp do klubu wyłącznie do Polaków, jakiś czas potem działacze poznańskiej Warty domagali się już wykluczenia ze struktur PZPN wszelkich klubów, sędziów i zawodników, którzy nie byli chrześcijanami (1938 r.). Przeciwko takim rozwiązaniom protestowały Cracovia i Łódzki KS, na trybunach których pojawiała się w niemałej liczbie ludność żydowska.
-
znowu przezywasz tą "tragedię"? temat wałkowany mnóstwo razy i krótko podsumowując ludzie o poglądach NS byli są i będą w całej PLsz0ooF pisze:[link]
-
to wrzuć przy okazji zdjęcia z tej samej dzielnicy gdzie jest popisane "j**** cyganów", "j**** czarnych", nie bój się oni tego nie zamażą bo się czytać i pisać nie nauczyli :). A na GKSe "banda cyganów" to już w latach '80 mówili, ciekawe dlaczego ... ?natenczaswojski2 pisze:Wrzucam jeszcze raz, bez zbędnego komentarza.
-
Ja pieprzę, strasznie się spinacie o tą fotkę. Dajcie spokój, jest tam jakaś specyfika? Jest.
Znalezione na google maps. A ten magik i reszta kumaczy co to widziała tylu cyganów w barwach w Katowicach, niech porobi zdjęcia i wrzuci tutaj.
Bez odbioru.
Znalezione na google maps. A ten magik i reszta kumaczy co to widziała tylu cyganów w barwach w Katowicach, niech porobi zdjęcia i wrzuci tutaj.
Bez odbioru.
massa pisze:ino teraz to boli Gieksiarzy bo akurat było otwarcie dworca i są o naszych wzmianki na stronach internetowych,a nie o nich.
-
Tez mnie, to ciekawi, ale w latach 80-tych malo, kto mial aparat fotograficzny.Rycho pisze:A na GKSe "banda cyganów" to już w latach '80 mówili, ciekawe dlaczego ... ?
Teraz, to jest kosmos w porownaniu do tamtych odleglych czasow ;).
-
Co to za "bandyterka" ? [link]
-
Cracovia jesli się nie mylę .
-
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
-
To sa te zdziry z FEMENu.Ostatnio chyba w Paryzu mialy buta na twarzy.RudolfHezz pisze:
[link]
-
daniswa pisze:http://zapodaj.net/81c86171ca94a.png.html
Ja p*******.. czytam to i ta polemika że jakiś Legionista...
Jakiś czas temu właśnie TA koszulka była sprzedawana jako ANTY LEGIA na allegro , co poniekąd widać... rozdarty herb Legii..a wy tu już grubsze rozkminy.
-
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
-
-
Specyfika to jest na pewno. Bo kibice (ludzie postronni, patrioci) w Polsce p******* takich szmaciarzy. Poza tym jest to chore.puremuscle pisze:znowu przezywasz tą "tragedię"? temat wałkowany mnóstwo razy i krótko podsumowując ludzie o poglądach NS byli są i będą w całej PLsz0ooF pisze:[link]
.
-
Kolejne "przedstawienie" GKS Katowice: https://www.youtube.com/watch?feature=p ... saLAVpHBbs
-
to już chyba mądrzejsze nie będzie...
W życiu piękne są tylko szpile
-
tzw. PODAJ DALEJEdward1488 pisze:[link]
-
zajebiste `plujące` race macie...z drugiej strony lepsze takie niż wybuchające...RudolfHezz pisze:Kolejne "przedstawienie" GKS Katowice: https://www.youtube.com/watch?feature=p ... saLAVpHBbs
co mają na celu taki filmiki ?

-
Ostatnio jest moda na robienie "opraw" z użyciem pirotechniki podczas ... postojów wracając z wyjazdów :) Poem wrzucanie to na neta hehehe
Zamiast piro odpalać na meczu to nie które ekipy wolą zrobić oprawy z dala od stadionu :) Przoduje w tym ŁKS, który chyba ma najwięcej "opraw" około meczowych :)
Zamiast piro odpalać na meczu to nie które ekipy wolą zrobić oprawy z dala od stadionu :) Przoduje w tym ŁKS, który chyba ma najwięcej "opraw" około meczowych :)
-
RudolfHezz pisze:Ostatnio jest moda na robienie "opraw" z użyciem pirotechniki podczas ... postojów wracając z wyjazdów :) Poem wrzucanie to na neta hehehe
hehe jakaś nowa moda z `zachodu` chyba, w sumie i jedni i drudzy mają`przyjaźnie` poza granicami kraju, ale po co od razu czerpać takie chujowe wzorce...pajacowanie

-
Smiejecie sie z Gieksy ze maja powiązania z cyganami a ci na zdjeciu ponizej to raczej nie wygladaja na hiszpanów
[link]
[link]
-
-
Żeby Polak miał poglądy NS to chyba trzeba mieć odchody w głowie zamiast mózgu :)kibolek1983 pisze:Specyfika to jest na pewno. Bo kibice (ludzie postronni, patrioci) w Polsce p******* takich szmaciarzy. Poza tym jest to chore.puremuscle pisze:znowu przezywasz tą "tragedię"? temat wałkowany mnóstwo razy i krótko podsumowując ludzie o poglądach NS byli są i będą w całej PLsz0ooF pisze:[link]
Kocham Polskę
-
Ten jeden wygląda na Ronaldo :)Łagodny pisze:Smiejecie sie z Gieksy ze maja powiązania z cyganami a ci na zdjeciu ponizej to raczej nie wygladaja na hiszpanów
[link]
Dla twojej wiadomości jak dotychczas stopa cygana nie przekroczyła progu stadionu Polonii.Mam tu na myśli sektory gospodarzy :)
Kibice.net -siedlisko wszelakiego zła.
-
No i nie wiadomo czy wogóle w najbliższej przyszłości ktokolwiek przekroczy próg stadionu Polonii.??? pisze:Ten jeden wygląda na Ronaldo :)Łagodny pisze:Smiejecie sie z Gieksy ze maja powiązania z cyganami a ci na zdjeciu ponizej to raczej nie wygladaja na hiszpanów
[link]
Dla twojej wiadomości jak dotychczas stopa cygana nie przekroczyła progu stadionu Polonii.Mam tu na myśli sektory gospodarzy :)
-
Rozumiem ,że miała to być uszczypliwość ,ale Cię zmartwię.Gdzie jak gdzie ,ale w Bytomiu co by się nie działo to zawsze się ktoś taki znajdzie.natenczaswojski2 pisze:No i nie wiadomo czy wogóle w najbliższej przyszłości ktokolwiek przekroczy próg stadionu Polonii.??? pisze:Ten jeden wygląda na Ronaldo :)Łagodny pisze:Smiejecie sie z Gieksy ze maja powiązania z cyganami a ci na zdjeciu ponizej to raczej nie wygladaja na hiszpanów
[link]
[link]
Jeszcze sporo więcej takich historii bywało.
Kibice.net -siedlisko wszelakiego zła.
-
"Tę ideologię". Także może lepiej ty po książkę sięgnij.
"Postępowcy zidiociali niech mnie nazwą homofobem,
bo ja homoseksualizm, tak jak grypę i socjalizm, wciąż uważam za chorobę!"
bo ja homoseksualizm, tak jak grypę i socjalizm, wciąż uważam za chorobę!"
-
Dobra skończ już pierdolić.gumka pisze:Chyba bardziej tobie by się to przydało. Wyznawać ta ideologie po tym co nam zrobili. j**** ich tak samo jak tych z pod znaku sierpa i młotakocur1488 pisze:Usiądź do książek, to twoje odchody się może zmienią w mózg.zygzak pisze:Żeby Polak miał poglądy NS to chyba trzeba mieć odchody w głowie zamiast mózgu :)
-
gumka pisze:Chyba bardziej tobie by się to przydało. Wyznawać ta ideologie po tym co nam zrobili. j**** ich tak samo jak tych z pod znaku sierpa i młotakocur1488 pisze:Usiądź do książek, to twoje odchody się może zmienią w mózg.zygzak pisze:Żeby Polak miał poglądy NS to chyba trzeba mieć odchody w głowie zamiast mózgu :)
zawsze myślałem, że NS to co innego niż nazizm... moje życie zmieniło sens
NARODOWE SIŁY ZBROJNE NSZ
NAPIERDALAM PROJEKTY GRAFICZNE - PW
NAPIERDALAM PROJEKTY GRAFICZNE - PW