Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Strata barw to strata barw i temu zaprzeczyc sie nie da. A we wczesniejszym poscie odnioslem sie do tego ze raczej nieczesto zdarza sie by jednak ekipa w odstepie nie calego miecha tracila barwy na rzecz 2 najwiekszych kos.
Bez odbioru chciwy awanturniku.
Bez odbioru chciwy awanturniku.
-
Około 200 osobowa grupa Widzewiaków wspiera wczoraj w Londynie kibiców CSKA Moskwa na meczu Ligi Mistrzów z Totenhamem.
Flaga naszej emigracji nie zawisła wczoraj w sektorze gości. Stracone przez jakiegoś piknika płótno było jednym z kilkudziesięciu drukowanych flag, które jako gadżet w wolnej sprzedaży wydali mieszkańcy wysp.
Nie zadebiutowała również na żadnym z naszych wyjazdów oraz meczów w Łodzi.
Przy okazji informujemy wszystkich kibiców Widzewa, że zamawiane na własną rękę drukowane flagi, banery i inne tego typu gadżety - nie były, nie są i nie będą tolerowane na meczach naszego klubu, a wobec osób które nie zastosują się do powyższego komunikatu zostaną wyciągnięte surowe konsekwencje, a drukowane płótna będą im zabierane.
Flaga naszej emigracji nie zawisła wczoraj w sektorze gości. Stracone przez jakiegoś piknika płótno było jednym z kilkudziesięciu drukowanych flag, które jako gadżet w wolnej sprzedaży wydali mieszkańcy wysp.
Przy okazji informujemy wszystkich kibiców Widzewa, że zamawiane na własną rękę drukowane flagi, banery i inne tego typu gadżety - nie były, nie są i nie będą tolerowane na meczach naszego klubu, a wobec osób które nie zastosują się do powyższego komunikatu zostaną wyciągnięte surowe konsekwencje, a drukowane płótna będą im zabierane.
-
Surowe konsekwencje to wyciągnij lepiej od tych co im pejsy 4 flagi pociagnely. Albo tym co im te flagi zostawili.Fanatycy Widzewa pisze:Około 200 osobowa grupa Widzewiaków wspiera wczoraj w Londynie kibiców CSKA Moskwa na meczu Ligi Mistrzów z Totenhamem.
-
W Empiku można znaleźć włoski odpowiednik TMK czyli Fan's Magazine (30zł)
W ostatnim jest dosć obszerna fotorelacja ostatnich derbów ŁKS-RTS
W ostatnim jest dosć obszerna fotorelacja ostatnich derbów ŁKS-RTS
-
Z tą flagą podobna sytuacja jak z faną ŁKS ŁÓDŹ POLSKA straconą bodaj na Euro na rzecz jakichś tam francuzów?
Z tym że to gadżet wszędzie znienawidzonego Widzewa więc podnieta dużo większa :)
Z tym że to gadżet wszędzie znienawidzonego Widzewa więc podnieta dużo większa :)
WASZA NIENAWIŚĆ UMACNIA NASZĄ WIARĘ
-
[link]Fanatycy Widzewa pisze:Około 200 osobowa grupa Widzewiaków wspiera wczoraj w Londynie kibiców CSKA Moskwa na meczu Ligi Mistrzów z Totenhamem.
Taki los, raz się dobywa, raz traci.
Nie wiem, po co wymyślać bajki , że nie wisiała, pikniki, jak w domie netu można to zweryfikować w 10 min.
W
-
Skoro nie wisiala na żadnym meczu Widzewa to chyba powinno rozwiać wszelkie wątpliwości. To że jakiś ogórek kupił jedną z wielu takich flag i powiesił na meczu układowicza to już inna sprawa
ŁKS INTERNET HOOLIGANS
rozpierdol pisze: ↑14.09.2017, 08:44Na forum też same wariaty.Wywodzący się z kibolskiego grona Radicaal,znający ludzi z całej kibolskiej Polski Nikoś,siejący TERROR w ŁDZ łodzianin98,zapraszający na zbiórki MW10,no i mający w zanadrzu pińcet kont władca tematu entliczek.
-
antyGW pisze:Skoro nie wisiala na żadnym meczu Widzewa to chyba powinno rozwiać wszelkie wątpliwości. To że jakiś ogórek kupił jedną z wielu takich flag i powiesił na meczu układowicza to już inna sprawa
Typowy Janusz/Andrzej mieszkający na wyspach, sympatyzujący z Widzewem, idzie z kupioną flagą Widzewa -ot tak przypadkiem na mecz w LM CSKA Moskwa, akurat traf chciał, że to zgoda Widzewa...
Czasami warto przyznać się do stary i tyle- ani to wielka, ani ważna/znana fana, jak np. Awanturnicy...Ale wpadła w ręce wroga.
Po kiego wymyślać jakieś dziwne historie..
-
Było takich flag drukowanych więcej jak ktoś już twierdził wcześniej czy była taka tylko jedna?
-
Było ich kilkanaście. Niektóre można było nabyć na forum Widzewa.
Podobna sytuacja mogłaby mieć miejsce w przypadku poniższej "flagi":
[link]
Ta konkretna była na meczu, ale inna mogłaby paść w ręce przeciwników, gdyż wydano ją w ilościach liczonych w setkach.
Takie rzeczy jak masowe produkcje mini flag, nie powinny mieć miejsca. Flaga to nie szalik czy czapka.
Zapewne chodzi o to, że skrojona flaga nie była tą, która widnieje na zdjęciu.Beha pisze:Nie wiem, po co wymyślać bajki , że nie wisiała, pikniki, jak w domie netu można to zweryfikować w 10 min.
W
[link]
Ta konkretna była na meczu, ale inna mogłaby paść w ręce przeciwników, gdyż wydano ją w ilościach liczonych w setkach.
Takie rzeczy jak masowe produkcje mini flag, nie powinny mieć miejsca. Flaga to nie szalik czy czapka.
NA ZGIERSKIEJ ZIEMI WYCHOWANI - Z WIDZEWEM NA ZAWSZE ZWIĄZANI
-
Ale wpadła w łapki wroga ta, która wisiała wczoraj na meczu. Konkretnie ta ze zdjęcia.
-
Czyli powinniśmy to zrozumieć tak: co prawda ta flaga wisiała wczoraj na sektorze CSKA w Londynie, ale Legia kupiła taką samą gdzieś wcześniej w internecie, a teraz kłamliwie pokazuje ją tak jak gdyby ją wczoraj zdobyła??? Jeżeli tak było to Legia jest kłamliwą suką !! :-). Jeżeli natomiast tę flagę stracili Wasi kibice na/przed/pod stadionem - kłamliwą suką, która nie potrafi przyznać się do porażki i woli wymyślać historyjki wybielające Widzew - jesteś TY!Zgierz pisze:Było ich kilkanaście. Niektóre można było nabyć na forum Widzewa.
Zapewne chodzi o to, że skrojona flaga nie była tą, która widnieje na zdjęciu.Beha pisze:Nie wiem, po co wymyślać bajki , że nie wisiała, pikniki, jak w domie netu można to zweryfikować w 10 min.
W
[link]
Łódzki Klub Sportowy
-
Gówno mnie obchodzi jak to zrozumie nieuk z Cosinusa :) Dyskusja dotyczy Widzewa i Legii, więc sklej p**** :)
NA ZGIERSKIEJ ZIEMI WYCHOWANI - Z WIDZEWEM NA ZAWSZE ZWIĄZANI
-
Biedni ci widzewiacy :(
-
W********** geju z tego tematu.doswiadczonyMMA pisze:Biedni ci widzewiacy :(
-
Podobno mecz na Wembley bo nigdzie indziej Widzew nie zmieściłby się razem ze swoim EGO.
-
Popatrz w nazwę swojego klubu w lidze koszykówki kobiet :-). Do kogo był ten nieuk z Cosinusa?. Prawda w oczy boli? Po co ta agresja? Napisz spokojnie, co chciałeś przekazać.Zgierz pisze:Gówno mnie obchodzi jak to zrozumie nieuk z Cosinusa :) Dyskusja dotyczy Widzewa i Legii, więc sklej p**** :)
Łódzki Klub Sportowy
-
Dlaczego? Nie mogę wiedzieć co dzieje się w Łodzi? To interesujące dla każdego kibica. Ja tylko współczuję, a już zostałem wyzwany od gejów i mam w**********. Nie tak dyskutuje się na forum, kibicu. Autor "opel" również spokojnie dyskutował bez napinki, a został wyzwany od "nieuków" i ma "skleić p****". Czy to poziom dyskusji przeciętnego fana Widzewa? Zawsze myślałem, że wyzywają was od "wieśniaków" ze złośliwości, a może rzeczywiście coś w tym jest? ŁKS to ogarnięci ludzie z miasta, a Widzew to patola z okolicznych wiosek? Jak to jest, autorze "Red power"?Red power pisze:W********** geju z tego tematu.doswiadczonyMMA pisze:Biedni ci widzewiacy :(
-
Bingo! Bo ci z Piotrkowa, Włocławka, Aleksa, Kanzasu to są przesiedleńcy z Limanki ,Retkinii i Kozin oraz Teofilowa i oni nie są wieśniakami oni są RODOWICI ŁODZIANIE.doswiadczonyMMA pisze:Dlaczego? Nie mogę wiedzieć co dzieje się w Łodzi? To interesujące dla każdego kibica. Ja tylko współczuję, a już zostałem wyzwany od gejów i mam w**********. Nie tak dyskutuje się na forum, kibicu. Autor "opel" również spokojnie dyskutował bez napinki, a został wyzwany od "nieuków" i ma "skleić p****". Czy to poziom dyskusji przeciętnego fana Widzewa? Zawsze myślałem, że wyzywają was od "wieśniaków" ze złośliwości, a może rzeczywiście coś w tym jest? ŁKS to ogarnięci ludzie z miasta, a Widzew to patola z okolicznych wiosek? Jak to jest, autorze "Red power"?Red power pisze:W********** geju z tego tematu.doswiadczonyMMA pisze:Biedni ci widzewiacy :(
już tu kiedyś napisałem : obecnie jest czas Łksu i trzeba to wziąć na klatę ale ku*** na tych forach co niektórzy już nam grób usypali i krzyż wbijają bo flagi tracimy i papiery na Sobolewskiego wyszły oraz że Lubawa i takie tam
No to zapierdalać z szyderą dalej. Jaaazdaa :-DDD.
jak to mówi nieśmiertelne przysłowie: ten się śmieje..... ;-)
-
A niech sobie dalej szydzą z Widzewa i ogólnie koalicji WRWE. Wszystko jest do czasu ;)
-
Ruchanym przez rUCH i Cska jesteś chyba ty nieprawdaż ??Red power pisze:W********** geju z tego tematu.doswiadczonyMMA pisze:Biedni ci widzewiacy :(
Po co sie spinasz parówo jak ktos ci pisze prawde??
:-)
-
a co Ty chłopie myślałeś, że na Ligę Mistrzów pojechało 200 chuliganów? W dużej mierze byli to ludzie mieszkający na emigracji.nikodem pisze:Nie wiedziałem że na zagraniczny układ typowo ,,H''jeżdżą pikole i tracą flagi ;)
Tak jak wcześniej pisałem - flagę można było kupić jako gadżet wydawany przez emigrantów, była to jedna z wielu takich flag, a afera jest jakby Legia wyjebała normalną flagę na płot. Tą flagę można porównać do repliki fany ŁŁP wydawanej przez wrw i też rozprowadzanej jako zwykły gadżet ( jedna stracona na Euro ). Legia chyba myślała, że odkuła się za Visitors ale jednak coś nie pykło.
-
Wątpię żeby ktokolwiek tak pomyślał , ale napewno dali wam pstryczka w nos i widać to po waszej reakcji i stercie tłumaczen ( a może po prostu u was to standard ??)FWC pisze:a co Ty chłopie myślałeś, że na Ligę Mistrzów pojechało 200 chuliganów? W dużej mierze byli to ludzie mieszkający na emigracji.nikodem pisze:Nie wiedziałem że na zagraniczny układ typowo ,,H''jeżdżą pikole i tracą flagi ;)
Tak jak wcześniej pisałem - flagę można było kupić jako gadżet wydawany przez emigrantów, była to jedna z wielu takich flag, a afera jest jakby Legia wyjebała normalną flagę na płot. Tą flagę można porównać do repliki fany ŁŁP wydawanej przez wrw i też rozprowadzanej jako zwykły gadżet ( jedna stracona na Euro ). Legia chyba myślała, że odkuła się za Visitors ale jednak coś nie pykło.
Winny się tłumaczy , a jeśli to dla was nic - to po c*** ta szopka??
Trochę pokory pozatym czerwoni w kwestii "zasług flag " i ich " ważności " , bo przypominam ze ostatnia fana ktora "skosiliscie" ŁKSowi - to była wyjebaną flaga juniorów Bodajze 12 latkow( nie, nie żartuje ) ktorej bronił trener i dwóch rodziców - mimo że nigdy nie widziała nawet stadionu - to nie przeszkodziło żebyście ja spalili na derbach, jak jakaś wielka zdobycz - i pozowali do groźnych fotek przy niej .
Pozdro
-
A ja nie wątpię, bo w innym wypadku nie wrzucali by informacji na neta wszędzie gdzie się da. A tłumaczenia pojawiają się, ponieważ cała kibicowska Polska już myślała, że Widzew stracił kolejną flagę na płot, co okazało się kompletną bzdurą.
Z tym że flaga o której mówisz była dość dużych rozmiarów i nie uwierzę, że jakby sytuacja była w drugą stronę to taką okazję byście odpuścili. Dla mnie nie ma nic dziwnego w tym, że widzą sporych rozmiarów flagę przeciwnika chce się ją wyjebać - czy to mecz juniorów, trampkarzy czy pierwszej drużyny.
PS. to flaga wyjebana 12 latkowi, czy trenerowi i rodzicom, bo chyba się zamotałeś.
Z tym że flaga o której mówisz była dość dużych rozmiarów i nie uwierzę, że jakby sytuacja była w drugą stronę to taką okazję byście odpuścili. Dla mnie nie ma nic dziwnego w tym, że widzą sporych rozmiarów flagę przeciwnika chce się ją wyjebać - czy to mecz juniorów, trampkarzy czy pierwszej drużyny.
PS. to flaga wyjebana 12 latkowi, czy trenerowi i rodzicom, bo chyba się zamotałeś.
-
strata flagi obojętnej jakiej dumy nie przynosi .Mimo jej nikłego znaczenia "kibicowskiego"to strata widzewskich barw.Nie róbmy z tej akcji obrazu upadłego Widzewa ...ale wiele spraw jest do poprawy
-
W takim razie sam się zamotałeś , bo dla mnie nie ma nic dziwnego w tym - ze widząc flagę Emigracji na meczu waszych ruskich przyjaciół powieszona normalnie na płocie ktoś postanowił ją zajebac . W tym wypadku była to Legia więc wiadomo że was to wkurwia .FWC pisze:A ja nie wątpię, bo w innym wypadku nie wrzucali by informacji na neta wszędzie gdzie się da. A tłumaczenia pojawiają się, ponieważ cała kibicowska Polska już myślała, że Widzew stracił kolejną flagę na płot, co okazało się kompletną bzdurą.
I nie rób z siebie głupszego na siłę - bo wyjumaliscie flagę juniorów doskonale wiesz w jakich okolicznościach , nie miała nic wspólnego z kibolami ŁKSu , a wręcz miała napewno mniej wspólnego niż ta flaga emigracji - a jakoś spaliliscie ja na derbach i się tasowaliscie jak byście Ulicznych jebneli . Ja rozumiem że obiektywizm nie istnieje w kibolstwie ale opamiętajcie się że swoimi argumentami chociaż troche.
-
ja osobiscie nie kojarze bysmy tamta flage Łksu wyjebana na meczu juniorow spalili na derbach co nie oznacza ze tak nie bylo.
moze ktos wrzucic foto jesli tak bylo? joł
moze ktos wrzucic foto jesli tak bylo? joł
-
W s i d z e W pisze: ale napewno dali wam pstryczka w nos i widać to po waszej reakcji i stercie tłumaczen ( a może po prostu u was to standard ??)
Winny się tłumaczy , a jeśli to dla was nic - to po c*** ta szopka??
Chluby nie przynosi ale flaga wyprodukowana w większych ilościach i nabyć ja mógł praktycznie każdy także ta cała dyskusja jest zbędna.
Już była kiedyś sytuacja jak ktoś się tasował,bo skroił jakąś malutką fanę Ruchu a okazało się,że każdy mógł ją nabyć w sklepie niebiescy.
PS. Mam jeszcze pytanie. Jesteś w końcu kibicem Cracovii czy Łksu? :D
-
Flaga została spalona na meczu ze stalową wolą z tego co pamiętam, mała pokazowka przed stalówka i sovia która miała z nimi wtedy zgodę .
-
Po co na siłę dorabiane są dziwne teorie- grał w Londynie układowicz Widzewa -CSKA Moskwa, wybrało się wspomagać go 200 widzewiaków, ktoś z emigracji z Legii trzasnął jedną z wywieszonych tam flag owego Widzewa - małą, raczej niewiele wartą w porównaniu do takich "Awanturników".
Teraz okazuje się:
-zabrana Janom i piknikom (od kiedy na mecze układowicza walą tłumy Janów i Andrzej zakochanych w Widzewie?)
-nie wisiała na stadionie (ale na zdjęciach widać, że jednak wisiała, a stały nad nią nieprzypadkowe osoby)
- owa flaga to kopia wypuszczona w iluś tam egzemplarzach - a to ktoś z Legii, co ją walił- miał przeprowadzać śledztwo w tej sprawie? Był Widzew, wisiała flaga, po zamieszaniu ją trzasnął i tyle. Na stadionie, z sektora , gdzie był Widzew.
To, ze na Widzewie jest bałagan, flagi sobie drukują i szyja w kopiach- to już Widzewa organizacyjny problem.
5 flaga w ciągu miesiąca.
Teraz okazuje się:
-zabrana Janom i piknikom (od kiedy na mecze układowicza walą tłumy Janów i Andrzej zakochanych w Widzewie?)
-nie wisiała na stadionie (ale na zdjęciach widać, że jednak wisiała, a stały nad nią nieprzypadkowe osoby)
- owa flaga to kopia wypuszczona w iluś tam egzemplarzach - a to ktoś z Legii, co ją walił- miał przeprowadzać śledztwo w tej sprawie? Był Widzew, wisiała flaga, po zamieszaniu ją trzasnął i tyle. Na stadionie, z sektora , gdzie był Widzew.
To, ze na Widzewie jest bałagan, flagi sobie drukują i szyja w kopiach- to już Widzewa organizacyjny problem.
5 flaga w ciągu miesiąca.
-
Jasne, że nie ma w tym nic dziwnego. Czy to taka flaga, czy to szalik wroga chce się go zajebać, zupełna racja. Chodzi mi jedynie o wrzucanie info do neta jakobyśmy stracili kolejną flagę. Nic dziwnego że legia wyjebała tą fanę - miała ku temu okazję, to to zrobili, proste jak budowa cepa. Ale niepotrzebne jest jaranie się tą zdobyczą, bo tak naprawdę z kibolskiego punktu widzenia była dużo mniej warta niż choćby Awanturnicy. O to mi chodzi.W s i d z e W pisze:W takim razie sam się zamotałeś , bo dla mnie nie ma nic dziwnego w tym - ze widząc flagę Emigracji na meczu waszych ruskich przyjaciół powieszona normalnie na płocie ktoś postanowił ją zajebac . W tym wypadku była to Legia więc wiadomo że was to wkurwia .FWC pisze:A ja nie wątpię, bo w innym wypadku nie wrzucali by informacji na neta wszędzie gdzie się da. A tłumaczenia pojawiają się, ponieważ cała kibicowska Polska już myślała, że Widzew stracił kolejną flagę na płot, co okazało się kompletną bzdurą.
I nie rób z siebie głupszego na siłę - bo wyjumaliscie flagę juniorów doskonale wiesz w jakich okolicznościach , nie miała nic wspólnego z kibolami ŁKSu , a wręcz miała napewno mniej wspólnego niż ta flaga emigracji - a jakoś spaliliscie ja na derbach i się tasowaliscie jak byście Ulicznych jebneli . Ja rozumiem że obiektywizm nie istnieje w kibolstwie ale opamiętajcie się że swoimi argumentami chociaż troche.
A jakie to ma znaczenie czy miała związek z kibolami ŁKSu czy nie? To teraz można kroić tylko barwy chuligańskie? Chłopie barwy to barwy i pilnować ich trzeba, czy to mała flaga podchodząca pod gadżet czy koszulka, czy spora flaga na meczu młodzików.
-
Panowie,nie mieliśmy pojęcia że kroimy flagę "sklepową z masowej produkcji"Dowiedzieliśmy się po fakcie.krystiann pisze:To nie jest oficjalna flaga. Tego nie można nazwać flaga. Bez podniety.
Nie mniej jednak uważamy to za cenną zdobycz.-)))
Pozdrawiam
Semper Fidelis
-
Kombatancie, ty możesz jedynie wykroić gumkę z pórnika koledze z gimnazjum.
-= Kobiety sa z Wenus, faceci z Marsa a kibice z Młyna. =-
-
Nie napisałem tego posta by się napinać.Przesłanie było inne.widzewiak_z_gor pisze:Kombatancie, ty możesz jedynie wykroić gumkę z pórnika koledze z gimnazjum.
Pozdro dla normalnych kibiców Widzewa.
Semper Fidelis
-
Oburzenie srodowiska widzewskiego siega granic.Niesamowite jest,jak probuja przekonac wszystkich,ze jakas flaga/flagunia,
ktora zawisla na meczu Cska,jest nie wazna.To po co ja wieszac???
5 flaga w ciagu miesiaca i tyle.
-
Wasza stracona w Marsylii ważna czy nie ważna?
-
nie ma oburzenia, jest prostowanie farmazonow. niestety w tym swiatku prawda sie sama nie broni wiec czasem trzeba cos wyjasniac i powtarzac do zrzygania.Rycerze Wiosny pisze:Oburzenie srodowiska widzewskiego siega granic.Niesamowite jest,jak probuja przekonac wszystkich,ze jakas flaga/flagunia,
idac twoim tokiem myslenia tez macie w tym roku flage w pizde, zgadza sie?
-
Przypadek Widzewa jest taki sam jak strata flagi ŁKSu Łks Polska, która też niby była do kupienia w sklepiku.
-
Ale jakich farmazonów? Poszła z płotu? Na meczu wyjazdowym? Nikt nie robi tu czołowego płótna Widzewa a komentarzy sporo bo po akcji ŁKS jest to kolejne stracone płótno. Emigracyjny były właściciel nie jest z Wysp więc tramwajem tam nie przyjechał także darujcie sobie opowieści o przypadkowych Jankach. I cieszcie się że nie poszła informacja kto ją wam wytrzepał. Byłoby jeszcze weselej.blah pisze: nie ma oburzenia, jest prostowanie farmazonow. niestety w tym swiatku prawda sie sama nie broni wiec czasem trzeba cos wyjasniac i powtarzac do zrzygania.
-