A było w ogóle jakieś oświadczenie na ten temat ?

Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat
-
Sir z całym szacunkiem ale ty najwięcej się tutaj wypowiadasz. Wiesz dlaczego jest taka gówno burza bo widzę że tego nie rozumiesz. Wadowice jako pewnie jeden z lepszych Fc Wisły robią replikę swojej flagi co dla mnie jest jakąś patologią. Świadczy to o tym że góra nie pozwala im tej flagi nawet dotykać. Zrobili pewnie replikę bez konsultacji z górą (samowolka) wiedząc ze oryginalnej flagi nie mogą ruszyć z magazynu. Wiec jak jakakolwiek ekipa tym bardziej Beskid miał by ja skroić ? Wykraść z magazynu czy przegonić cały młyn Wisły bo flagi Fc wiszą na górze sektora ? Repliki to jakaś nowa zjebana moda w kibicowskiej Polsce i moim zdaniem powinno się z tym walczyć i to wyśmiewać. Mam nadzieje że inne ekipy odpuszczą robienie replik swoich flag to bo patologiczne zjawisko. A Urodzeni Wiślacy widzę że lubią ryzykować nie będąc w pakcie jeżdżąc np na skoki w 4 osoby tez z flaga Wisły w barwach narodowych i się chwalą na FP. Wiedz to była tylko kwestia czasu jak ich ktoś wykroi. Sir dla ciebie jest jakaś różnica w skrojeniu repliki czy oryginału ? Przecież to i to idzie na konto FC a nawet całej Wisły. Zrozumiał bym jeszcze jak by to była flaga tak jak było pisane jakiegoś jana ale Urodzeni Wiślacy za nią stali i się z nią utożsamiali co można zobaczyć ja ich Facebooku i zdjęciu które wcześniej wkleiłem. W sumie sami zainteresowani nie wypowiedzieli się w temacie wiedz to też o czymś świadczy.
-
przecież to ciebie cisnął od błaznów gość z JG po twoich greckich wyskokach, żebyś zamknął p**** aż w traumie zniknąłeś na kilka miesięcy;)potwierdza się tutaj choroba o której pisałem, ale mesz jeszcze szanse więc wklejaj cytaty z tym co tu zarzucasz.na spokojnie, nie musisz znów robić pod siebie ;)Kumatyinaczej pisze: ↑05.02.2020, 01:18Ta ciota nawet z wiślakami nie chciała się spotkać, więc jakbyśmy mieli to zrobić? Bez jaj. To jest ciota, którą wiślacy nieraz cisneli. Większość z nich opuściła forum, to wróciła ta gwiazda pod którymś z kolei nick-iem i udaje wariata. Jak chcesz to spróbuj, zobaczysz że zajebie kleksa i dostaniesz wymijającą odpowiedź.
-
swojego czasu nad restauracją Wisły wisiał baner na wzór flagi WS i myślałem że to coś w tym stylu, ale jeśli jest tak jak piszesz nie mam czego negować, tak czy inaczej nikt z Wisły nie zabrał głosu w tej sprawie a zrobił się burdel.z fartemobserwatorr88 pisze: ↑05.02.2020, 01:29Sir z całym szacunkiem ale ty najwięcej się tutaj wypowiadasz. Wiesz dlaczego jest taka gówno burza bo widzę że tego nie rozumiesz. Wadowice jako pewnie jeden z lepszych Fc Wisły robią replikę swojej flagi co dla mnie jest jakąś patologią. Świadczy to o tym że góra nie pozwala im tej flagi nawet dotykać. Zrobili pewnie replikę bez konsultacji z górą (samowolka) wiedząc ze oryginalnej flagi nie mogą ruszyć z magazynu. Wiec jak jakakolwiek ekipa tym bardziej Beskid miał by ja skroić ? Wykraść z magazynu czy przegonić cały młyn Wisły bo flagi Fc wiszą na górze sektora ? Repliki to jakaś nowa zjebana moda w kibicowskiej Polsce i moim zdaniem powinno się z tym walczyć i to wyśmiewać. Mam nadzieje że inne ekipy odpuszczą robienie replik swoich flag to bo patologiczne zjawisko. A Urodzeni Wiślacy widzę że lubią ryzykować nie będąc w pakcie jeżdżąc np na skoki w 4 osoby tez z flaga Wisły w barwach narodowych i się chwalą na FP. Wiedz to była tylko kwestia czasu jak ich ktoś wykroi. Sir dla ciebie jest jakaś różnica w skrojeniu repliki czy oryginału ? Przecież to i to idzie na konto FC a nawet całej Wisły. Zrozumiał bym jeszcze jak by to była flaga tak jak było pisane jakiegoś jana ale Urodzeni Wiślacy za nią stali i się z nią utożsamiali co można zobaczyć ja ich Facebooku i zdjęciu które wcześniej wkleiłem. W sumie sami zainteresowani nie wypowiedzieli się w temacie wiedz to też o czymś świadczy.
wcale tak dużo tutaj nie piszę, połowa postów to zabawa z tą sierotą;)
-
Nikt tu się nie wypowiedział z obu FC a gównoburza na kilka stron. To że ta flaga nigdy się na R22 nie pojawiła to dobrze dla Wisły ale strata jest stratą, niezależnie czy to replika i w jakich okolicznościach zmieniła właściciela.
-
To jak to jest, że nie anonimowe typy pozują do zdjęcia z jakiś gównem nie flagą, która nigdy nie wisiała na meczach? Co to za cyrk?
-
Czego "cyrkowcu"nie rozumiesz w wypowiedzi ts06.Flaga stracona.Na R22 nie wisiała,bo nie mogła.Koniec kropka.
-
No nie wisiała, flaga ktora wisi na meczu to orginał ktory jak dobrze rozumiem jest w kantorku a FC zrobilo sobie replikę którą mają u siebie. Gównoburza się zaczeła bo jakieś łby na fejsbukach i innych zaczeli tlumaczyć że ta strata to żadna strata bo to replika. Ludzie z Kałuzy to już w ogole rozdmuchali to jakby zrobili to Oni i z flagą WS no ale tam od zawsze nienawieść do wroga była silniejsza niż miłość do własnego klubu.
-
Beskid Andrychów nawet nie wiedział, że zapisze się w historii kibicowskiej Polski jak ekipa, która wyznaczy nowy kierunek chuliganki. Także teraz Panowie, Panie i reszta genderów z fejsbuka pozwolę sobie zamieścić krótki spis rzeczy nie wartych krojenia z powodu braku wartości : flagi,repliki flag, które nie wisiały na meczu, nawet jeśli pozuje z nimi ekipa, nie warto kroić ludzi w barwach, którzy nigdy nie byli na meczu , co za tym idzie owa rzecz również, krojenie paczek z gadżetami które miały być wprowadzone do sprzedaży, ale zaginęły po drodze do stoiska z gadżetami, szkoda przypału na krojenie ultrasów z opraw, przed meczem i ekspozycją na meczu się nie liczy. Czekam również na Wasze propozycje, być może o czymś zapomniałem.
ku*** cyrk :) :)
ku*** cyrk :) :)
-
Niech wszystkie ekipy w Polsce zrobią sobie po 2 lub 3 repliki z każdej flagi wtedy nigdy nikt już nic nie straci!
-
Ale o co ta cała gównoburza ? Przecież Wiślacy niczego nie wypierają i nie tłumaczą. Rozmowy wychowawcze pewnie będą o ile już nie były i w sobotę pewnie zobaczymy jej efekty.
-
Kumata przestrzelona dziwko żydowska może się zapytasz tatusia(komendanta psiarni w krk) milicyjnej żydowskiej k**** Radsona co prowadziła w rozjebanej synagodze doping przez wiele lat co u rozjebanych koleżanek metala z jude gangu typu kulka Mastalerz kopuła i norka? Dziewczyn kanara? Pizdo jakbyście tyle działały co się napinacie to przejelibyscie dawno nie tylko krk czy Małopolskę tylko pół Europy a tak oprawcy fiutów spitalaja przed Piastem do radiowozu czy tracicie fanty na rzecz Rakowa.Kumatyinaczej pisze: ↑05.02.2020, 01:18Ta ciota nawet z wiślakami nie chciała się spotkać, więc jakbyśmy mieli to zrobić? Bez jaj. To jest ciota, którą wiślacy nieraz cisneli. Większość z nich opuściła forum, to wróciła ta gwiazda pod którymś z kolei nick-iem i udaje wariata. Jak chcesz to spróbuj, zobaczysz że zajebie kleksa i dostaniesz wymijającą odpowiedź.
"Rzeczywistość z d*** opisywana przez pizgaczy" - Matka Kurka
"Blogi internetowe zagrażają demokracji" - Barack Hussein Obama

"Blogi internetowe zagrażają demokracji" - Barack Hussein Obama

-
Wislak pisze o traceniu czegos po tym co sie zdarzylo niedawno. Co za ku*** leb j*****pizgacz_rurkowcow pisze: ↑06.02.2020, 21:05Kumata przestrzelona dziwko żydowska może się zapytasz tatusia(komendanta psiarni w krk) milicyjnej żydowskiej k**** Radsona co prowadziła w rozjebanej synagodze doping przez wiele lat co u rozjebanych koleżanek metala z jude gangu typu kulka Mastalerz kopuła i norka? Dziewczyn kanara? Pizdo jakbyście tyle działały co się napinacie to przejelibyscie dawno nie tylko krk czy Małopolskę tylko pół Europy a tak oprawcy fiutów spitalaja przed Piastem do radiowozu czy tracicie fanty na rzecz Rakowa.Kumatyinaczej pisze: ↑05.02.2020, 01:18Ta ciota nawet z wiślakami nie chciała się spotkać, więc jakbyśmy mieli to zrobić? Bez jaj. To jest ciota, którą wiślacy nieraz cisneli. Większość z nich opuściła forum, to wróciła ta gwiazda pod którymś z kolei nick-iem i udaje wariata. Jak chcesz to spróbuj, zobaczysz że zajebie kleksa i dostaniesz wymijającą odpowiedź.
-
Rzekoma "flaga" FC Wadowic jest repliką, która jest spooooro mniejsza, a przedewszystkim różni się mocnym szczegółem takim jak herb. Ci którzy nie chcą widzieć tych "szczegółów", dla nich dalej zostanie to flagą ;)
Flaga pewnie w sobotę na meczu zostanie wywieszona, chyba że po zajściach coś się zmieni ;)
Pozdrawiam :)
Flaga pewnie w sobotę na meczu zostanie wywieszona, chyba że po zajściach coś się zmieni ;)
-
To zróbcie sobie 10 replik, stracicie i powiecie że to 'rzekome flagi'el_romano pisze: ↑06.02.2020, 22:36Rzekoma "flaga" FC Wadowic jest repliką, która jest spooooro mniejsza, a przedewszystkim różni się mocnym szczegółem takim jak herb. Ci którzy nie chcą widzieć tych "szczegółów", dla nich dalej zostanie to flagą ;)
-
To Wisła ma 2 herby?el_romano pisze: ↑06.02.2020, 22:36Rzekoma "flaga" FC Wadowic jest repliką, która jest spooooro mniejsza, a przedewszystkim różni się mocnym szczegółem takim jak herb. Ci którzy nie chcą widzieć tych "szczegółów", dla nich dalej zostanie to flagą ;)
-
I co była wywieszona?el_romano pisze: ↑06.02.2020, 22:36Rzekoma "flaga" FC Wadowic jest repliką, która jest spooooro mniejsza, a przedewszystkim różni się mocnym szczegółem takim jak herb. Ci którzy nie chcą widzieć tych "szczegółów", dla nich dalej zostanie to flagą ;)
psiarnia lize korale, a w ruch ida wandale... WG
-
Nie;), co ciekawe od wielu meczów nie ma ani dużej ani małej flagi WSH:>
-
Burdel u modelek z gtsu jest taki, że nikt nie ogarnia niczego.Każdy ma zgodę skim chce, bo jeszcze można osoby spotkać w barwach Lechii czy Ślaska a Unia to dalej taki fan club ukryty.;-)
Hej hej... 

-
Valo, a jak u Was w końcu jest z tym Ajaxem ? Cały Kraków obecnie, to wielki bałagan.
-
W dalszym ciągu narodowa cracovia ma zgodę z lewackim Ajaxem, niezmiennie.mateusznow pisze: ↑09.02.2020, 17:15Valo, a jak u Was w końcu jest z tym Ajaxem ? Cały Kraków obecnie, to wielki bałagan.
-
Nie o to mi chodzi, tylko też był niby koniec, ale jednak nie do końca.
-
Jako chyba jeden z pierwszych napisałem ze wsh się rozjebie i że misia się rozjebie Jakieś pajace nie pamiętam nicków napisały że szkaluje chłopa i zaczęli płakac o banach wiec dostałem prawie 10 banów za prawdę co później pokryło się się z tym, co jest teraz Wiecc stul pizde pajacu, bo c**** wiesz ty i tobie podobne d**** które pruja się tu.;-)jarekmarek pisze: ↑09.02.2020, 16:21Oj valo valo Ciebie to już nikt tutaj poważnie nie traktuje a dalej próbujesz udawać kumatego z ksc.
Hej hej... 

-
To jakie relacje są teraz miedzy Wisła i Unia?
-
takie jak zawsze były, czy oficjalne czy nie;)
-
Co jeden to lepszy kwiatek....
Nie, nie były i teraz też dopiero jest dogadywane.
Cwelisko zrezygnowało z Unii ze względu na znikomą wartość bojową parę lat temu, bo że taka właśnie ta wartość była to chyba nikt nie zaprzeczy...
Lata lecą, ludzie się zmieniają. Nie jest tak, że Unia z radością czeka na nasze zaproszenie, ale w jednym miejscu już zdążyli się pojawić, gdzie mogło być wesoło ale to już nie temat na to skurwiałe forum.
Cwelisko zrezygnowało z Unii ze względu na znikomą wartość bojową parę lat temu, bo że taka właśnie ta wartość była to chyba nikt nie zaprzeczy...
Lata lecą, ludzie się zmieniają. Nie jest tak, że Unia z radością czeka na nasze zaproszenie, ale w jednym miejscu już zdążyli się pojawić, gdzie mogło być wesoło ale to już nie temat na to skurwiałe forum.
-
C z Unii ciągnie do nas, inni wolą Sanok i Brzesko.
U nas juz nie raz byli w barwach my u nich tez na derbach, tylko inna byla reakcja :)
U nas juz nie raz byli w barwach my u nich tez na derbach, tylko inna byla reakcja :)
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
-
A na co mają czekać, skoro obecnie wy i oni macie taką samą wartość bojową, czyli jak to ładnie okresliłeś...znikomąhalodrol pisze: ↑10.02.2020, 20:00Co jeden to lepszy kwiatek....
-
Chyba raczej wartosc rynku zbytu...
Fortis fortuna adviuat
-
E no bez przesady :) tu jest Kraków, tu mieszka milion ludzi. Nie ma jeszcze potrzeby posiłkować się ukraińcami.Oleole11 pisze: ↑10.02.2020, 20:24A na co mają czekać, skoro obecnie wy i oni macie taką samą wartość bojową, czyli jak to ładnie okresliłeś...znikomąhalodrol pisze: ↑10.02.2020, 20:00Co jeden to lepszy kwiatek....
Albo Ormianami jak u sąsiadki.
Siedzi z 50 osób z bandy, w tym dosłownie wszyscy do tej pory decyzyjni, to jest największa liczba w PL, no może z Ruchu siedzi jeszcze więcej, ale Ruch chuligańsko jest jak 2x Wisła to procentowo i tak wychodzi mniej. Mimo tego składem "wyjazdowym" byliśmy gotowi stawić czoła zawsze groźnej na fotkach ekipie z głębokiego południa podczas wyjazdu do Stargardu na PP jak również bardzo niedawno składem sportowym skorzystać z zaproszenia na przedwiosenne topienie marzanny - w obu przypadkach przeszkodzili co co zawsze.
Co do Unii to szczerze nie wiem jak się teraz prezentują, mam nadzieję, że lepiej niż ten cały Slovan... Ja ich pamiętam dość mizernie jak na takie duże miasto i takie było ich postrzeganie gdzieś w latach 2014-2016. W końcu to jebło z bardzo różnych przyczyn, głównie braku gwarancji sensownego wsparcia chuligańskiego, ale nie tylko... Aktualnie gdyby nawet byli w stanie się szybko zebrać w 3 auta to już jest 12-15 dodatkowych par rąk "do roboty". W naszej sytuacji kadrowej to dużo.
Teraz z Unią się rozmawia, ale nie z pozycji wielkiego, który łaskawie pozwala mniejszemu dołączyć. W ogóle na Wiśle się ostatnio dużo rozmawia i zastanawia...
Inna sprawa, że taki nasz FC Bochnia, chuligańsko najlepszy na Wiśle zjada takie ekipy jak Brzesko czy tarnovia, z którą nie może sobie poradzić Unia, więc...
-
Wsh zza krat trzęsie miastem :D
Nie wiem co się może takiego w Krakowie dziać jak obecnie biegają jedynie małoletnie szczurki wspomagane mefedronem. Większość konkretnych chłopaków odbiła od tematu wiele miesięcy temu.
Nie wiem co się może takiego w Krakowie dziać jak obecnie biegają jedynie małoletnie szczurki wspomagane mefedronem. Większość konkretnych chłopaków odbiła od tematu wiele miesięcy temu.
-
Tak naprawde to dalej Misiek rzadzi w wsh ale boja sie do tego przyznac
Mors certa, hora incerta
-
Na Unii od 2016 roku nic się zmieniło.Nadal czołówkę stanowią te osoby co wtedy.Decyzyjnymi na Unii są m.in. przerzuty z Tarnovii, pracownicy firm ochroniarskich.Średnia wieku w ich młynie to dalej 15-16 lat.Jedyna zmiana to tak, że w 2017 roku przyprowadzili sobie cyganów do młyna.halodrol pisze: ↑11.02.2020, 01:28
Co do Unii to szczerze nie wiem jak się teraz prezentują, mam nadzieję, że lepiej niż ten cały Slovan... Ja ich pamiętam dość mizernie jak na takie duże miasto i takie było ich postrzeganie gdzieś w latach 2014-2016. W końcu to jebło z bardzo różnych przyczyn, głównie braku gwarancji sensownego wsparcia chuligańskiego, ale nie tylko...
Masz kilka pierwszych z brzegu fotek to sobie ocenisz tą „jakość”:
https://zapodaj.net/images/f6437577a60b1.jpg
https://zapodaj.net/images/8538afddd3a52.jpg
[link]
[link]
[link]
Tutaj „ekipa” jaką wsparli Okocimskiego na wyjeździe w Gorlicach:
https://www.kibice.net/upload/galeria/g ... 2-1200.jpg
-
No to też pokazuje obecną pozycję i siłę Wisły skoro wąchają się z jakąś Unią Tarnów. Skoro ich Wsh odpalili kilka lat temu to nie bez powodów no ale teraz znowu wracają do łask.
-
Co mi powiesz? ;-)Tytusromekiatomek pisze: ↑11.02.2020, 13:39Mysle ze bezapelacyjnie konkurs na najfajniejsza analize sytuacji w miescie wygrala bezklubowa p**** powyżej. Masz moze do tego jakis wykres albo prowadzisz statystyki? To niech ktos jeszcze powie valowi i temu drugiemu jak sytuacja wyglada obecnie na Cracovii bo najwyrazniej nie sa na biezaco i potem mozecie dalej napierdalac sie internetowa maczeta i toczyc tu dyskusje o wyzszosci Beskidu nad Wisłą
Hej hej... 

-
To prawda, tak mniej więcej wygląda sytuacja w mieście :)Jorguś Kiler pisze: ↑11.02.2020, 15:21Wsh zza krat trzęsie miastem :D
To prawda nr 2, tak mniej więcej to wygląda w tej chwili na Wiśle. Przykro się na to patrzy jak osiedla takie jak Olsza 2 które w 2015/16 roku były numerem 1 pod każdym względem w mieście, teraz nie robi praktycznie nic.slowak pisze: ↑11.02.2020, 07:55odpowiedź na powyższe pytanie to: polityka szarakanów przez X ostatnich lat
zniechęcanie małolatów z zajawką, gnojenie swoich, kręcenie afer, liczyło się tylko wąskie grono grubasów, których gdy teraz zabrakło jesteście w d**** bo ta ich polityka doprowadziła do zostawienia po sobie spalonej ziemi, żadnych alternatyw w postaci jakiegoś drugiego garnituru
i wy którzy się ostaliście, jacyś ultrasi, fc itp. (młodej frajerni nie licze bo widząc co wrzucają do sieci łatwo wywnioskować że będzie to jeszcze większa patola od WSH) zamiast zacząć wszystko od nowa na zdrowych zasadach i wcielić w życie a nie tylko śpiewać cała Wisła zawsze razem, tak żeby zajawiać młodych, po prostu zamiast robić na odwrót do tego co robili szarakany to czekacie na nich z otwartymi rękami aż wyjdą i znowu będą wami rządzić w sposób jaki ich pogrążył. ich to c*** ale was ktorzy zostali z tą spaloną ziemią, rozjebanymi osiedlami na ktorych mlodzi mają w d**** takie kibicowanie nie majace nic wspolnego z jego esencją
Temat rzeka.
-
O proszę, chuda ladacznica się uaktywnila po tygodniu. No to słucham, co tam się dzieje oprócz urodzin u Sławka. :)Tytusromekiatomek pisze: ↑11.02.2020, 13:39Mysle ze bezapelacyjnie konkurs na najfajniejsza analize sytuacji w miescie wygrala bezklubowa p**** powyżej. Masz moze do tego jakis wykres albo prowadzisz statystyki? To niech ktos jeszcze powie valowi i temu drugiemu jak sytuacja wyglada obecnie na Cracovii bo najwyrazniej nie sa na biezaco i potem mozecie dalej napierdalac sie internetowa maczeta i toczyc tu dyskusje o wyzszosci Beskidu nad Wisłą
-
Mam wrażenie, że jedna i ta sama osoba pod różnymi nickami pierdoli co chwilę o Olszy II.
Olsza II bezapelacyjnym numerem 1 w mieście? no chyba w 1998.
W 2015/16 Olsza była na wymarciu z wiadomego powodu, ale po zamknięciu wiadomego powodu odradza się i na dzisiaj jest normalnym Wiślackim osiedlem. Z resztą chyba nawet pod koniec tamtego roku potrafili prędko zareagować na przestrzelanie grafów co jeden pasiasty skończył ze złamaną nogą.
Kondycja sportowa krakowskich osiedli zależy od tego ilu akurat przechujów się objawi w danym roczniku, teraz na topie jest Płaszów, Grzegórzki,Prądnik Biały nawet "debiutujące" w klimatach hool's Dębniki a dla odmiany legendarna Olsza II ma moment przestoju, normalna sytuacja w tym mieście. Za dwa lata po np. Grzegórzkach może pozostać wspomnienie a rozpierdol zacznie Olsza II.
Także... jeden koleżko o siedmiu nickach przestań już pierdolić o tej Olszy II
Olsza II bezapelacyjnym numerem 1 w mieście? no chyba w 1998.
W 2015/16 Olsza była na wymarciu z wiadomego powodu, ale po zamknięciu wiadomego powodu odradza się i na dzisiaj jest normalnym Wiślackim osiedlem. Z resztą chyba nawet pod koniec tamtego roku potrafili prędko zareagować na przestrzelanie grafów co jeden pasiasty skończył ze złamaną nogą.
Kondycja sportowa krakowskich osiedli zależy od tego ilu akurat przechujów się objawi w danym roczniku, teraz na topie jest Płaszów, Grzegórzki,Prądnik Biały nawet "debiutujące" w klimatach hool's Dębniki a dla odmiany legendarna Olsza II ma moment przestoju, normalna sytuacja w tym mieście. Za dwa lata po np. Grzegórzkach może pozostać wspomnienie a rozpierdol zacznie Olsza II.
Także... jeden koleżko o siedmiu nickach przestań już pierdolić o tej Olszy II
-
U was by się odmieniło gdyby wiara która odbiła się zebrała i przejęła władzę na trybunach. Kiedy jest lepsza okazja ku temu jak nie teraz kiedy większości byłych przydupasów miśka nie ma? Tym paru co się jeszcze ostało spuścić w******* i po krzyku. Młodych wziąć pod skrzydła i działać.
-
Nie dadza rady, teraz Skopek przejmuje wladze na Wisle
Mors certa, hora incerta