Akcja jak kazda ma zwolennikow jak i przeciwnikow (mowie o Wisla-Lech).
jak dla mnie sama sektorowka jak i przyspiewki, smiechowe(bez zbednego napinania) i co do tych drugich bardzo na czasie
Zwolenianka Zwoleń - Broń Radom 08-03-2009 PP
Nas w Zwoleniu stawia się 24 os. autami, mecz z powodu złych warunków atmosferycznych nie odbył się. Stoimy kilka minut na stadionie i zaczyna się zjeżdżać miejscowa policja więc robimy sobie pamiątkową fotkę zawijamy się do Lipska, cześć drogi jedziemy z wahadłem. Trasa w obydwie strony spokojna, brak kibiców Zwolenianki. Broń nie dojeżdża - Problemy z transportem.
Mecz rozgrywany na boisku ze sztuczną nawierzchnią przy ulicy Łabiszyńskiej.Na miejsce docieramy w 22 osoby,na płocie lądują dwie flagi..niestety żegnamy się z PP
Z przedmieść sto(L)icy..Legii fanatycy PIASECZNO 100% LEGIA
W 1/16 Pucharu Polski nasza druzyna trafiła na Piast Człuchów. Na ten mecz wybieramy się autami w 34 osoby w tym 7 Gryf Wejherowo.Droga do samego Człuchowa mija spokojnie. W Chojnicach mamy kontakt wzrokowy z autem Chojniczanki, które później kręci się jeszcze pod stadionem Piasta obserwując naszą ekipę. Na stadionie raczej piknikowa atmosfera dopingu praktycznie nie prowadzimy poza pojedynczymi okrzykami. Piast pod koniec meczu rusza z dopingiem pozdrawiając miedzy innymi gdyńska Arkę. W drodze powrotniej wszyscy liczyliśmy na atrakcję, całą droge jedziemy bez eskorty. Kilka kilometrów za Chojnicami widzimy ekipę Chojniczanki (ok. 25 ) wysypująca się z lasu. Stajemy ok. 100 m od nich, wszyscy wysiadamy z aut i z okrzykiem zmierzamy w stronę Chojniczanki. Ku naszemu zaskoczeniu Chojnicznke nagle opuszczają chęci do walki i [link]. Cała ich ekipa ucieka do lasu, gdzie łąduja się do samochodów i odjeżdżają. My jedziemy za nimi jednak pojawia się psiarnia, która zatrzymuje 4 nasze auta. Trzymaja nas prawie godzinę, spisuja po czym odjeżdżamy w stronę Kościerzyny. Podsumowaując wyjazd bardzo udany, na pewno porażka Chojniczanki, która dzisiaj robiąc na nas zasadzke ostatecznie nie miała chęci na jakiekolwiek starcie. Na koniec wielki dzięki dla ziomali za wsparcie na tym ważnym meczu.
Bo ja wiem 20-25 mają jedna flagę FORZA STAL. Na meczu pełna szydera z kopaczy oraz liczne brawa dla przyjezdnych.
LoveLechPoznań pisze:Hahahaha legia? ludzie bzdury klepiecie, nigdy na żywo niebyło się na meczu Lecha a już?? Potwierdza to Orange Fair Play i tyle wam powiem!
Derby Rzeszowa dla Stali (kibicowsko) liczba Resovii dosć mizerna (widac ze zgody slabo wspomogly) podaja ze bylo ich 780 nie bardzo wiem gdzie sie 150 osob pochowalo bo 780 to na pewno nie bylo Co do dopingu Resovia zrywami dopinguje Stal przez caly mecz mimo słabego wyniku cos tam ultrasuja Resovia nic Jezeli chodzi o trans Resovii "szaliki palicie transy wieszacie kiedy sie z nami obsrance spotkacie? " no na słowacji z tego co wiem dostali propozycje niestety chcili sie spotkac ale tylko ze wsparciem Łks ten mecz pokazal ze bez zgod naprawde Resovia nie jest nie wiadomo jakas siłą.
kosmalskiP pisze:Derby Rzeszowa dla Stali (kibicowsko) liczba Resovii dosć mizerna (widac ze zgody slabo wspomogly) podaja ze bylo ich 780 nie bardzo wiem gdzie sie 150 osob pochowalo bo 780 to na pewno nie bylo Co do dopingu Resovia zrywami dopinguje Stal przez caly mecz mimo słabego wyniku cos tam ultrasuja Resovia nic Jezeli chodzi o trans Resovii "szaliki palicie transy wieszacie kiedy sie z nami obsrance spotkacie? " no na słowacji z tego co wiem dostali propozycje niestety chcili sie spotkac ale tylko ze wsparciem Łks ten mecz pokazal ze bez zgod naprawde Resovia nie jest nie wiadomo jakas siłą.
heh znowu ty
dostaliśmy 500 biletów,w dzień meczu domówiliśmy kolejne 250,reszta siedziała z boku więc nasza liczba to 780 w tym 25 Stalówka.Skrzypisz o nasza liczbę,przypomnij sobie wasza u nas podczas środy również w PP.
Co do Słowacji heh kto do kogo podszedł z propozycją kiedy i którędy wracaliście i przypomnij sobie ostatnio Tesco! tam wy pokazaliście jaka siła jesteście spytaj również kolegów którędy jechali na turniej do Radomia
ruch1920 pisze:Po meczu Wielki Lech odmawia walki.
Ten wielki Lech jak narazie w polsce niema konkurentów. No i co z tego że odmawia, ma być na każde wasze zawołanie? Już raz mieliscie okazje się znimi zmierzyć i dostaliście po piźdżie wiec przestań już śmierdzieć.
ps. Tak masz racje, jesteście niezwyciężeni- zawsze i wszędzie
Za stary już jestem na internetowych bajarzy tworzących alternatywną rzeczywistość!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!
Zupelnie zielony na c*** sie spinasz buraku.LPH podchodzi pod nasza klatke i sie napina do nas dostaja odrazu telefonicznie propozycje walki liczbowo i odmawiaja.
ZupełnieZielony po odpowiedzi rtshks powinienieś przeprosić za swe szczeniackie zachowanie
Zaskoczyła mnie pozytywnie liczba Ruchu. Polonia też nie dała ciała, chociaż liczba widzów na meczu w Krakowie nie powala.