Stal Gorzyce działaja tylo nie maja ciekawej ligi w dobrych liczbach jedza na ciekawsze wyjazdy i wspieraja też UNS w dobrych liczbachZepsuty_Telewizor. pisze:a jak tam z Tłokami Gorzyce?

Wymarłe Ekipy ...
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Wymarłe Ekipy ...
-
A ktos wie, czy RKS Radomsko prowadzi nadal jakas kibicowska dzialanosc ? Wiem tylko tyle, ze w Radomsku (z ktorego w sumie pochodze) istnieje teraz tylko Uczniowski Klub Sportowy "Mechanik" i podobno na niektorych meczach mozna zauwazyc kilka starych dobrych twarzy z trybun RKS.
-
RKS prowadzony przez kibiców z Radomska (po upadku pierwszej drużyny) połączył się przed sezonem z UKS Mechanikiem. W przerwie między rundami do nazwy drużyny miał wejść człon RKS i chyba miały zmienić się barwy klubu na te RKSu, ale do tego nie doszło.
Z tego co wiem, od tego czasu wiele osób z Radomska które chodziło na RKS olewają Mechanika, choć będąc tam od czas do czasu przejazdem widywałem na meczach Mechanika osoby w koszulce czy szaliku RKS.
Z tego co wiem, od tego czasu wiele osób z Radomska które chodziło na RKS olewają Mechanika, choć będąc tam od czas do czasu przejazdem widywałem na meczach Mechanika osoby w koszulce czy szaliku RKS.
[link]
Szycie flag na płot, sektorówek, machajek ...
Hafty, naszywki, poduszki, rękawiczki, bluzy, spodnie dresowe, czapki polarowe i rybaczki ...
Szycie flag na płot, sektorówek, machajek ...
Hafty, naszywki, poduszki, rękawiczki, bluzy, spodnie dresowe, czapki polarowe i rybaczki ...
-
Co jest z Concordią Piotrków? Na meczach ich nie widać, a tu niby zapowiedź jest. Mógłby ktoś przybliżyć info? http://www.youtube.com/watch?v=U4i5Rz_JKwc
-
Concordia istnieje i istnieć będzie. Ostatnio ustawia się na ekipę Montexu Lublin, kroi flagę Piotrcovii, dobrze prezentuję się na Derbach Piotrkowa... Tak więc pisanie o Concordii w tym temacie jest jak najbardziej nieuzasadnione. Pozdrawiam
-
Janina Libiąż - dzieje się coś ?
-
Górnik Libiąż, to w kwestii formalnej.Celownik pisze:Janina Libiąż - dzieje się coś ?
Jeżeli się nie mylę zaliczają w swojej IV lidze najciekawsze wyjazdy i wspomagaja swoją zgodę z Andrychowa.
Precz z antypolonizmem w polskim środowisku kibicowskim!!
-
Może nie jest to ich najlepszy okres ale działają.Troublemaker pisze:Górnik Libiąż, to w kwestii formalnej.Celownik pisze:Janina Libiąż - dzieje się coś ?
Jeżeli się nie mylę zaliczają w swojej IV lidze najciekawsze wyjazdy i wspomagaja swoją zgodę z Andrychowa.
Nie wiem czy ktoś wspominał kiedyś o kibicach GKS Górnika Siersza. Młynek powstał za czasów występów w III lidze katowickiej.
Po połączeniu z Hutnikiem Trzebinia klub ten funkcjonuje jako MKS Trzebinia, którego kibiców też zaliczyłbym do ekip wymarłych...
GKS Katowice from TrzebiniA
-
ale na, jakby nie patrzeć, prestiżowym meczu z Resovią (w kontekście FC Widzewa i ŁKS w Piotrkowie) nie wystawiają w ogóle młyna.BadBoysCompany pisze:Concordia istnieje i istnieć będzie. Ostatnio ustawia się na ekipę Montexu Lublin, kroi flagę Piotrcovii, dobrze prezentuję się na Derbach Piotrkowa... Tak więc pisanie o Concordii w tym temacie jest jak najbardziej nieuzasadnione. Pozdrawiam
-
Przed meczem na stadionie była niewielka grupa, ale po wjeździe z bramą kilkuset osobowej ekipy Resovii i ŁKSu grupa ulotniła się. Zostały tylko pojedyncze osoby. I nie widzę w tym nic dziwnego, bo spotkanie 30 czy 40 osobowej grupy z taką ekipą z góry skazane było na porażkę..
-
Po pierwsze naucz się pisać po polsku, a po drugie napisałem chyba wyraźnie, że grupa szybko się ulotniła, zostały pojedyncze osoby. Nie widzisz chyba nic dziwnego w tym, że Ci co zostali nie krzyczeli "tylko Widzew", czy "j**** ŁKS", nie stali razem w grupie i się nie napinali. A razem z Wami, wśród Rodowitych Łodzian z Piotrkowa byli kibice Concordii, którzy jeszcze dwa lata temu zaliczali wyjazdy w barwach Concordii Piotrków, udzielali się na niej i działali na rożnych płaszczyznach życia kibicowskiego, z tymi sportowymi włącznie.
Wracając do tematu, dziś po raz kolejny Concordia daje o sobie znać, tym razem atakując KS Piaseczno na ich wyjeździe do Kleszczowa.
Wracając do tematu, dziś po raz kolejny Concordia daje o sobie znać, tym razem atakując KS Piaseczno na ich wyjeździe do Kleszczowa.
-
Tarnovia - co z nimi , bo ostatnio formuja kilkudzisiecio osobowy mlyn ale czy to tylko chwilowo czy juz wielki come back :) pozdro
SĄDECKA DUMA
-
GKS Grunwald Ruda Śląska! czy dzieje się coś tam?
-
ktokolwiek widział,ktokolwiek wie..Timador pisze:Tarnovia - co z nimi , bo ostatnio formuja kilkudzisiecio osobowy mlyn ale czy to tylko chwilowo czy juz wielki come back :) pozdro
-
Przejebani jesteście. Ktoś napisał że na meczu było kilkudziesięciu kibiców, później zrobiliście z tego kilkudziesięciu kibiców Tarnovii, a teraz kilkudziesięcioosobowy młyn Tarnovii. Strach pomyśleć co jutro :)
Odpowiem Ci: na meczu kilkanaście osób z Tarnovii.
Odpowiem Ci: na meczu kilkanaście osób z Tarnovii.

-
A to czasem nie ty napiasles ze bylo ich kilkudziesieciu (podales dokladna liczbe)?
Ktos to potem prostowal...
-
pytanie do kogos z Czarnych Jaslo..jak bylem kilka dobrych lat temu w Jasle byly wasze derby z jakims zespolem z Jasla ktory mial stadion kolo stacji cpn.jaki to byl klub i czy ma on kibicow w waszym miescie?
Całe Moje Zycie To GKS KATOWICE
-
Czy coś się obecnie dzieje na Izolatorze Boguchwała?
byłem pare lat temu w tej mieścinie na meczu, i było pare osób około 15 w szalikach Izolatora oraz Resovii, pokrzyczeli na początku i pod koniec meczu. Ogólnie piknik, jak jest teraz?
byłem pare lat temu w tej mieścinie na meczu, i było pare osób około 15 w szalikach Izolatora oraz Resovii, pokrzyczeli na początku i pod koniec meczu. Ogólnie piknik, jak jest teraz?
-
Boguchwała nadal jest FC Resovii, ale nie wiem w jakich liczbach jeżdżą teraz na ResovięAverno pisze:Czy coś się obecnie dzieje na Izolatorze Boguchwała?
-
Może ktoś opisac małe ekipki z Rudy Śląskiej?Kto jeszcze działa,a kto odpuścił?
I drugie pytanie: Co się stało z kibicami Warty Zawiercie? Czy zasilili któryś z FC,czy wymarli,czy są na wykończeniu?
I drugie pytanie: Co się stało z kibicami Warty Zawiercie? Czy zasilili któryś z FC,czy wymarli,czy są na wykończeniu?
-
Nie jestem z Jasła, ale ci odpowiem, najwyzej ktos mnie poprawi. Ten klub to byla Rafineria Jasło, obecnie go juz nie ma, polaczyli sie z Czarnymi. Pare ladnych lat temu oba zespoly z Jasla graly w 4 lidze, ale Rafineria chyba nigdy nie miala kibicow. Na jej meczach mozna bylo zobaczyc kogos z Czarnych, ale w swoich barwach i raczej w poszukiwaniu przyjezdnych. Przynajmniej jak ja bylem to byli. ;)genom pisze:pytanie do kogos z Czarnych Jaslo..jak bylem kilka dobrych lat temu w Jasle byly wasze derby z jakims zespolem z Jasla ktory mial stadion kolo stacji cpn.jaki to byl klub i czy ma on kibicow w waszym miescie?
-
Nie, na pewno nie jamancunian pisze:A to czasem nie ty napiasles ze bylo ich kilkudziesieciu (podales dokladna liczbe)?

-
Z KSG to Slavia Ruda Śląska ( Młodzi) i Wawel Wirek też młodzi.Martini Player pisze:Może ktoś opisac małe ekipki z Rudy Śląskiej?Kto jeszcze działa,a kto odpuścił?
[link]
[link]
[link]
-
Z czystej ciekawości chciałbym zapytać jak obecnie wygląda sytuacja na meczach hrubieszowskiej Unii? Swego czasu o biało-niebieskich było częściej słychać a obecnie niemal totalna cisza.
Precz z antypolonizmem w polskim środowisku kibicowskim!!
-
Unia działa tak ja może. Ze względu na ligę w której grają (okręgówka) nie mogą "rozwinąć skrzydeł" tylko tułają się po wioskach takich jak Turobin, [link]. Będąc ostatnio tam widziałem sporo napisów na murach, świeżych vlepek, ludzi w koszulkach. Poza tym Unia jeździ regularnie na kadrę (Ostatnio w Kielcach byli z flaga)
-
Spectator pisze:GKS Grunwald Ruda Śląska! czy dzieje się coś tam?
Chodzą dziadki i tym podobne osobniki. Okolice proRuch więc można zobaczyć kogoś w barwach na stadionie. Ogólnie piknik na stadionie,ale jak są przyjezdni to i niebiescy z halemby zrobią jakiś młynek :)
-
A jak tam Wisła Nowe ? jest jakaś zorganizowana grupa?
-
Nie ma.Krzesełko Stadionu pisze:A jak tam Wisła Nowe ? jest jakaś zorganizowana grupa?
[link]
-
temat ' jak wygląda sytuacja W " zamknięty .. więc zapytam tutaj ..
jak wygląda sytuacja w Dźwirzynie
jaka ekipa dominuje .. jeżeli jest tam wgl jakichś kibicowski ruch ..
-
w sezonie jest ruch a poza nim Dźwirzyno to wioska. Z racji bliskości Kołobrzegu pewnie jakieś jednostki jeżdżą na KotwęWESOŁYKOSTEK pisze:temat ' jak wygląda sytuacja W " zamknięty .. więc zapytam tutaj ..
-
Czy Słomniczanka Słomniki co działa? Wiem ze mieli mlyn a jak jest teraz?
-
Przeszłość. Mieli nawet układ ze Skawinką Skawina gdzie działalność również jest zawieszona
Wisła Kraków
-
Info na temat tych dwóch wyżej wymienionych ekip
[link]
[link]
[link]
[link]
-
Kobierzyn pisze:Przeszłość. Mieli nawet układ ze Skawinką Skawina gdzie działalność również jest zawieszona
Dzieki za info. Pozdrawiam.simplusnakarte pisze:Info na temat tych dwóch wyżej wymienionych ekip
[link]
[link]
-
A Dalin Myślenice?
-
[link]PDGcartel pisze:Podbijam, zajrzałem nawet na ich forum ale od roku już nikt tam nic nie napisał.elo1312 pisze:Czy Wisła Szczucin nadal działa ???
Była kiedyś na necie fotka bodajże z przed 2 lub 3 sezonów jak utworzyli młyn ponad 50 osobowy z jedną flagą u siebie ale nie mogę jej znaleźć.
Dawniej dobra ekipa formowała sie bardziej na derbach z Dąbrową Tarnowską, pokazali się także na paru wyjazdach z tego co pamiętam to (chyba) np. w Gnojniku.
W dawniejszych czasach najmocniejszy FC Unii Tarnów oprócz Dębna, Sufczyna i Wojnicza. Później układ
-
-
To ja jeszcze podpytam o Marymont.Sven pisze:A Świt Warszawa
wymarli?
-
Marymontowi zlikwidowali sekcję seniorów, ale i tak chwilę wcześniej kibice całkowicie odpuścili kręcenie czegokolwiek. Za mało ludzi, coraz mniej chęci.
Co do Świtu, to bardzo dawno nic się o nich nie słyszało, więc też pewnie dali sobie spokój. Szkoda.
Co do Świtu, to bardzo dawno nic się o nich nie słyszało, więc też pewnie dali sobie spokój. Szkoda.

-
jaka sytuacja w Szombierkach Bytom?