Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Zgody / Kosy/ Układy ...
a kto się przejmuje jakimiś bluzgami, czy bekową antyoprawą?jak jest ciśnienie między ekipami to jest i bluzgów do tego nie trzeba.
-
obiektywnyFAN pisze:czyli kosa Legia-Lechia to pokazówka?
]
https://www.youtube.com/watch?v=9Qa9X7tpzyQ
ARKA GDYNIA ᛉ WHITE BROTHERS
-
Kosa.zandka1948 pisze:Jak na linii:
Lech-Zawisza
Lechia-Zawisza
może ktoś krótko opisać?
-
bez napinki, ale to każdy FC ma swoje kosy i zgody? FC Kujawy i Inowrocław się wyzywają z Zetką a FC Piła ma neutral a FC Gniezno zgodę? rozumiem pojedyncze przypadki jak WFCG - Elana, ale od jakiegoś czasu słyszę że jedynymi przeciwnikami Zawiszy ze strony Lecha są te wymienione fc z Inowrocławia i Kujaw.Z Kujawiaczka pisze:I jakie wnioski niby wyciągnąłeś z faktu pobluzgania na Zawiszę przez FC Kujawy (LP) , które to rozpoczęło bluzgi na dworcu w Bydgoszczy ...? że niby Lech ma kosę z Zawiszą przez to ... daj spokój - w Inowrocławiu , w przeciwieństwie do innych regionów gdzie "nakładają" się interesy LP i ZB , jest duże ciśnienie między ekipami , choć ostatnio "trochę pary uszło" ...Lysy88 pisze:Wpisz w yt "Lech na dworcu w Bydgoszczy".zandka1948 pisze:Jak na linii:
Lech-Zawisza
Lechia-Zawisza
może ktoś krótko opisać?
-
Słyszałem (bo nie czytałem) że po tych śpiewach na dworcu w Bydgoszczy, na forum 'Wiary Lecha' wiodąca postać z 'Kotła' określiła śpiewających jako stado baranów czy jakoś tak podobnie.
-
Jakby kogoś interesowało to to jest ta wypowiedź.AL BUNDY pisze:Słyszałem (bo nie czytałem) że po tych śpiewach na dworcu w Bydgoszczy, na forum 'Wiary Lecha' wiodąca postać z 'Kotła' określiła śpiewających jako stado baranów czy jakoś tak podobnie.
"Kogoś poniosło i to jak widzę raczej sporo osób. Na filmikach widać raczej achtungoszczury(to taki nowy gatunek, niżej w łańcuchu pokarmowym od zwykłego gryzonia). Potem będzie zdziwienie, że na trasie przybyło kolejne 100 km, na których można dostać w mordę."
I tak jak już parę osób napisało, obecnie jest neutral.
-
zamknijcie ten lub drugi temat, po c*** dwa takie same? ktoś to forum w ogole moderuje?
-
Wygląda na to, że nikt. Temat zamykam, chociaż tak to wygląda, gdy ktoś po założeniu kontynuacji odkopuje wcześniejszy wątek o tym samym.
A co tam w komentarzach na Onecie?