Jak wygląda sytuacja w ?

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

ODPOWIEDZ
RKS RAKOW

Re: Jak wygląda sytuacja w ?

Post autor: RKS RAKOW » 21.04.2009, 16:30

Jak wyglada sytuacja w Lesznie...?

iparts.pl
yeyo

Post autor: yeyo » 21.04.2009, 19:01

stadionowy_artysta pisze:Pytanie do kogoś z Wrocławia...

Jakie podejście jest do Gawin/Ślęza Wrocław ?
i co to jest w ogóle za klub ? ma jakieś grupy ? itp. proszę o jakieś info

pozdrawiam...
to jest kontynuacja klubu Gawn Królewska Wola
http://www.niewygodnaprawda.info.pl/

nowa płyta, kupujcie -rozpowszechniajcie
http://www.niewygodnaprawda.info.pl/produkty/plyta-tadka-ostatni-rozkaz/

MW LKS

Post autor: MW LKS » 21.04.2009, 21:29

RKS RAKOW pisze:Jak wyglada sytuacja w Lesznie...?
To że najwięcej do powiedzenia ma Unia Leszno pisać nie muszę ale sami w mieście nie są…poza Unią jest FC Lecha Poznań. Fanów posiada także piłkarska Polonia Leszno i koszykarska Tęcza Leszno. Pozdro
[link]

skylon

Post autor: skylon » 21.04.2009, 22:40

a jak wygladaja relacje miedzy tymi kibicami

MW LKS

Post autor: MW LKS » 21.04.2009, 23:48

Między FC Lecha a Unią nie ma oficjalnej kosy. A stosunki między Leszczyńskimi drużynami są neutralne.
[link]

maczi

Post autor: maczi » 09.05.2009, 21:26

jak wygląda sytuacja w Ustce?

Roney

Post autor: Roney » 10.05.2009, 15:44

Witam .
Mam pytanie , jak wygląda sytuacja na Śląsku Wrocław ( Koszykarskim) , czy udzielają się tam kibice piłkarscy , czy istnieją tam jakieś oficjalne ekipy Ultras/Hool's ?Z góry dzięki za odpowiedź . Pozdro .
"Gdy ktoś cię sprowokuje - zignoruj go,
gdy ktoś cię zaatakuje - połam mu rękę,
gdy ktoś Ci połamie rękę - połam mu nogę,
gdy ktoś połamie ci nogę - zabij go!"
Masutatsu Oyama

haRnas

Post autor: haRnas » 15.05.2009, 22:24

jak to jes w Wałbrzychu i okolicach? tzn Szczawno-Zdroju i Boguszów Gorce?

W Wałbrzychu dużo bazgrołów KSG itp myslołech że KS Górnik Wałbrzych ale pacza dali i widza Górnik Zabrze :)

skuli tego pytom jak to jes tukej i jaki podział, jak w ogóle jes

faxe

Post autor: faxe » 15.05.2009, 23:27

haRnas pisze:jak to jes w Wałbrzychu i okolicach? tzn Szczawno-Zdroju i Boguszów Gorce?

W Wałbrzychu dużo bazgrołów KSG itp myslołech że KS Górnik Wałbrzych ale pacza dali i widza Górnik Zabrze :)

może by tak po Polsku?? bo jak czytam takie coś to krew zalewa

Altruista

Post autor: Altruista » 16.05.2009, 11:19

faxe pisze:
haRnas pisze:jak to jes w Wałbrzychu i okolicach? tzn Szczawno-Zdroju i Boguszów Gorce?

może by tak po Polsku?? bo jak czytam takie coś to krew zalewa
sorry za off topic ale nie wiesz że "to co pacze i to i zobaczeee" :D

fanatic

Post autor: fanatic » 16.05.2009, 14:45

Moze mi ospiac ktos historie kibicowska Giszowca Katowickiego :?: (historie nie wyssana z palca) Np. wiem ze mowia ze tysiaclecie Gorne to Ruch a dolne Gieksa to sie nie pokrywa z prawda co nie zmienia faktu ze Ruch nie ma rownych na tym osiedlu jesli chodzi o ekipe sportowcow.
BYLISMY TU 44 LATA WCZESNIEJ KATOWICE NA ZAWSZE Z RUCHEM

Andrzej Farmazon

Post autor: Andrzej Farmazon » 16.05.2009, 19:48

fanatic pisze:Moze mi ospiac ktos historie kibicowska Giszowca Katowickiego :?: (historie nie wyssana z palca) Np. wiem ze mowia ze tysiaclecie Gorne to Ruch a dolne Gieksa to sie nie pokrywa z prawda co nie zmienia faktu ze Ruch nie ma rownych na tym osiedlu jesli chodzi o ekipe sportowcow.
Mówią też "Niebieskie Katowice" :lol:

nicpon 88

Post autor: nicpon 88 » 16.05.2009, 22:10

Mógłby ktoś przedstawić sytuację w Bukownie i Bolesławiu? bo to niby małopolska a blisko już śląska i zagłębia.

EST.1920

Post autor: EST.1920 » 16.05.2009, 22:39

:roll:
Andrzej Farmazon pisze:
fanatic pisze:Moze mi ospiac ktos historie kibicowska Giszowca Katowickiego :?: (historie nie wyssana z palca) Np. wiem ze mowia ze tysiaclecie Gorne to Ruch a dolne Gieksa to sie nie pokrywa z prawda co nie zmienia faktu ze Ruch nie ma rownych na tym osiedlu jesli chodzi o ekipe sportowcow.
bardzo dobze ze mowia wkoncu nasz najliczniejszy FC :D

Andrzej Twoja ksywa jest współmierna z tym co wypisujesz na tym forum zal mi Ciebie bo przez takich jak Ty kibice.net ma taka a nie inna opinie :cry:

nie zbaczajac z tematu z tego co sie orientuje nasze tereny na Giszu to osiedle Adama ulica Gościnna oraz Miła reszta pro Gks jak np osiedle Wojciecha choć i z naszej i ich strony znajda sie pojedncze sztuki jezdzace np z Wojciecha na Ruch coz takie uroki aglomeracji ;)

op3

Post autor: op3 » 17.05.2009, 13:54

nicpon 88 pisze:Mógłby ktoś przedstawić sytuację w Bukownie i Bolesławiu? bo to niby małopolska a blisko już śląska i zagłębia.
Sporo napisów ale ilu jezdzacych kibicow to trudno powiedziec.

Bukowno - na pewno grupka jezdzaca na GKS,kiedys bylo kilku Zagłebiakow,nie wiem jak teraz i chyba kilka sztuk za Wisla.

Bolesław - kiedys kilku GieKSiarzy,dzis wiem o jednym aktywnym - pewnie trafi sie ktos za Wisła.

Ogólnie mialo ciekawe tereny kibicowskie.
GKS KATOWICE

nicpon 88

Post autor: nicpon 88 » 17.05.2009, 19:42

op# dzięki za odpowiedź bo widziałem pare malunków na forum Wisły z Bolesławia a ostatnio jak grała Unia Oświęcim w Bukownie to ktoś z miejscowych szukał zaczepki do nich

Lukasz-Getto

Post autor: Lukasz-Getto » 17.05.2009, 20:27

aj ja mam pytanko jak to jest w takich miast Miechow-Małopolska oraz Skalbmierz,Krzyż-Świetokrzyskie????
Cale Nasze Zycie To GKS KATOWICE

Pener

Post autor: Pener » 17.05.2009, 20:46

Lukasz-Getto pisze:aj ja mam pytanko jak to jest w takich miast Miechow-Małopolska ?
Cracovia i Wisła.

tikwath

Post autor: tikwath » 17.05.2009, 21:16

Lukasz-Getto pisze:aj ja mam pytanko jak to jest w takich miast Miechow-Małopolska oraz Skalbmierz,Krzyż-Świetokrzyskie????

Wisła

fanatic

Post autor: fanatic » 18.05.2009, 12:51

EST.1920 pisze::roll:
Andrzej Farmazon pisze:
bardzo dobze ze mowia wkoncu nasz najliczniejszy FC :D

Andrzej Twoja ksywa jest współmierna z tym co wypisujesz na tym forum zal mi Ciebie bo przez takich jak Ty kibice.net ma taka a nie inna opinie :cry:

nie zbaczajac z tematu z tego co sie orientuje nasze tereny na Giszu to osiedle Adama ulica Gościnna oraz Miła reszta pro Gks jak np osiedle Wojciecha choć i z naszej i ich strony znajda sie pojedncze sztuki jezdzace np z Wojciecha na Ruch coz takie uroki aglomeracji ;)
Najliczniejsze to raz a dwa to tak jak wyzej wymienione Tysiaclecie jego powierzchnia to okolo 2 km kwadratowe i dwa bloki Ruchu tyle ze w tych dwoch blokach mieszkaja takie osoby na ktore nie ma bata w promieniu 4 km

No jesli chodzi o czasy terazniejsze to sie orientuje ale kiedys NGH to byla "samodzielna" ekipa kiedys to bylo calkiem inaczej z tego co wiem a teraz to flage widzialem na meczu ostatni raz dawno temu chyba na derbach 08
BYLISMY TU 44 LATA WCZESNIEJ KATOWICE NA ZAWSZE Z RUCHEM

Żaba-Katowice

Post autor: Żaba-Katowice » 18.05.2009, 17:48

ja bym proponował wogole nie podejmowac tematu niebieskich katowic bo jak wiadomo katowice sa niebieskie jak i warszawa krakow i ksiezyc.takze jakie kolwiek negowanie tego faktu mija sie z celem bo zaden kolo zzamiedzy nie sciaga niebieskich okularow i tak to sie przedstawia jak sie przedstawia.Pozdro dla obiektywnych.
Rodowity katowiczanin tylko GKS KATOWICE,klub mojego miasta.

Świąteczny Karp

Post autor: Świąteczny Karp » 18.05.2009, 20:12

Ja bym proponowal w ogole nie czytac wypowiedzi uzytkownika Żaba-Katowice gdyz za pieprzenie glupot zostal on zbanowany nawet na forum wlasnego klubu.
"Postępowcy zidiociali niech mnie nazwą homofobem,
bo ja homoseksualizm, tak jak grypę i socjalizm, wciąż uważam za chorobę!"

Myslowicka GieKSa

Post autor: Myslowicka GieKSa » 18.05.2009, 22:27

co jakiś czas ktoś pod pretekstem jakiegoś zapytania, w ktorym sam już coś opisuje nakręca temat na linii GKS - Ruch. Proponowałbym odrazu takie posty kasować bo tradycyjnie robi się syf - prawda jest taka, że w katowicachb jest Ruch i pewnie minie sporo czasu zanim go tam zabraknie, jest to uwarunkowane przede wszystkim historią obydwu klubów (rok powstania jenych jak i drugich wszystko wyjaśnia i sukcesy). Te fakty napewno nie rzynoszą ujmy GieKSie bo prawde mówiąc gdyby paredziesiąt lat wstecz Ruch nie popelnił błędu to GieKSa była by klubem z garstką kibiców ... Aktualnie napewno jesteśmy czołówką na Śląsku obok niegdyś bijącego nas na łeb i szyje Ruchu - czasy się zmieniają i wszystko wokół też. Fakt faktem, że często wiele spraw jest koloryzowanych przez Ruch nie może negować, że prawdopodobnie Katowice to ich największy FC ale napewno nie najsilniejszy.

pgn

Post autor: pgn » 19.05.2009, 08:07

patrząc zza Brynicy. niebieskie Katowice to niezła napinka. tak naprawdę niebieskie są Szopy, Nikisz i pół Tauzena. coś się kręci na Janowie i Giszu (ale w porównaniu do lat 90 to Ruch dużo tu stracił) i na Ligocie i Ochojcu. nie lubię żadnego z tych klubów, ale widać duże postępy GKS, daje efekt praca z młodymi. ale lepiej pisać o niebieskich Katowicach bo to wygląda lepiej na necie niż chwalenie się Mikołowem i Rudą Śląską
political correct polskich stadionów- wszyscy kochamy Legię

supertorca

Post autor: supertorca » 19.05.2009, 09:18

pgn pisze:patrząc zza Brynicy. niebieskie Katowice to niezła napinka. tak naprawdę niebieskie są Szopy, Nikisz i pół Tauzena. coś się kręci na Janowie i Giszu (ale w porównaniu do lat 90 to Ruch dużo tu stracił) i na Ligocie i Ochojcu. nie lubię żadnego z tych klubów, ale widać duże postępy GKS, daje efekt praca z młodymi. ale lepiej pisać o niebieskich Katowicach bo to wygląda lepiej na necie niż chwalenie się Mikołowem i Rudą Śląską
Ochojec jest 100% GieKSa. Chyba pomyliły ci się Piotrowice. Stara gwardia U. W. mł. W. F. kiedyś trzęśli Katowicami razem Ligotą. Teraz całkowicie sobie odpuścili więc dzielnice teraz są zdominowane przez Giekse. Jak się nic nie zmieni w najbliższych latach to po Ruchu na południu Katowic nie pozostanie nawet śladu.
Gůrny Ślůnzek, rostomjyuy Hajmatland!

bs

Post autor: bs » 19.05.2009, 14:47

Na pocieszenie kibiców GKSu dodał bym ,że na kibice.net macie najlepszą i chyba najliczniejszą ekipę.

Andrzej Farmazon

Post autor: Andrzej Farmazon » 19.05.2009, 15:10

bs pisze:Na pocieszenie kibiców GKSu dodał bym ,że na kibice.net macie najlepszą i chyba najliczniejszą ekipę.
O boże,liczyłeś??Potrafisz??I komputer obsługujesz??
Ludzie !! To jakiś wałek,on nie może być z Ruchu !!
Użytkownik "bs" powinien zostać zbanowany za podszywanie się pod kibica innej drużyny !!

bs

Post autor: bs » 19.05.2009, 15:30

A i jeszcze posiada taką gwiazdę jak TY.

rafi_nh

Post autor: rafi_nh » 19.05.2009, 21:52

tikwath pisze:
Lukasz-Getto pisze:aj ja mam pytanko jak to jest w takich miast Miechow-Małopolska oraz Skalbmierz,Krzyż-[link]????

Wisła
W Skalbmierzu prawdziwych kibiców nie ma! a to że znajdziesz tam wlepki Wisły i kilka napisów na murach to nic dziwnego, ale tak działa tytuł mistrza Polski. Pozatym dużo ludzi tam jeździ z Krakowa do rodziny, a i odległość też nie wielka bo z Huty necałe 50km. Pamiętam jeszcze czasy kiedy to Widzew odnosił sukcesy wtedy w Skalbmierzu była moda na RTS. Podsumowując Skalbmierz to mała wysepka na której ciężko zlokalizować futbolowych fanów (chyba, że mamy na myśli tych w kapciach).
masz tu rower, masz tu buty i spierdalaj z Nowej Huty

Derrios

Post autor: Derrios » 20.05.2009, 02:17

Jesteśmy,byliśmy i pewnie długo będziemy w K-ce, w jakich liczbach to inna sprawa, więc nie widzę tu powodu do napinki na lini Ruch-GKS, każdy zainteresowany powinnien wiedzieć jak wygląda sytuacja w Katowicach (które według mnie(i to tylko moje prywatne zdanie) nie są najlepszy FC Ruchu, gdyż uważam iż posiadamy lepsze)) Dlatego według mnie roztrzęsanie procentowo, czy dzielnicowo kto gdzie rządzi jest bezsensu,po pierwsze że to forum a po drugie że nikt nie będzie w pełni obiektywny.

I jeszcze mam pytanie jak wygląda sytuacja w Kacwinie i okolicach (Małopolska całkiem niedaleko) czy to pustynia czy komuś tam kibicują nie licząc Małysza

pgn

Post autor: pgn » 20.05.2009, 09:37

Derrios pisze:Jesteśmy,byliśmy i pewnie długo będziemy w K-ce, w jakich liczbach to inna sprawa, więc nie widzę tu powodu do napinki na lini Ruch-GKS, każdy zainteresowany powinnien wiedzieć jak wygląda sytuacja w Katowicach (które według mnie(i to tylko moje prywatne zdanie) nie są najlepszy FC Ruchu, gdyż uważam iż posiadamy lepsze)) Dlatego według mnie roztrzęsanie procentowo, czy dzielnicowo kto gdzie rządzi jest bezsensu,po pierwsze że to forum a po drugie że nikt nie będzie w pełni obiektywny.
o to właśnie chodzi, że Ruch strasznie eksponuje katowicki FC. ale jak pokazałem znajomym Szopienice to byli w szoku :shock:
political correct polskich stadionów- wszyscy kochamy Legię

Andrzej Farmazon

Post autor: Andrzej Farmazon » 20.05.2009, 09:39

pgn pisze:
Derrios pisze:Jesteśmy,byliśmy i pewnie długo będziemy w K-ce, w jakich liczbach to inna sprawa, więc nie widzę tu powodu do napinki na lini Ruch-GKS, każdy zainteresowany powinnien wiedzieć jak wygląda sytuacja w Katowicach (które według mnie(i to tylko moje prywatne zdanie) nie są najlepszy FC Ruchu, gdyż uważam iż posiadamy lepsze)) Dlatego według mnie roztrzęsanie procentowo, czy dzielnicowo kto gdzie rządzi jest bezsensu,po pierwsze że to forum a po drugie że nikt nie będzie w pełni obiektywny.
o to właśnie chodzi, że Ruch strasznie eksponuje katowicki FC. ale jak pokazałem znajomym Szopienice to byli w szoku :shock:
W jakim sensie w szoku,bo zaciekawiło mnie to co napisałeś??

Patriota_ZS

Post autor: Patriota_ZS » 24.05.2009, 00:34

Andrzej Farmazon pisze:
pgn pisze:
W jakim sensie w szoku,bo zaciekawiło mnie to co napisałeś??
Koledze chodzi chyba oto ,że będąc w Szopach czujesz się jakbyś wrócił sie troche wczasie chodzi mi oczywiscie o budynki jakie tam się znajdują
Obrazek

Lukasz-Getto

Post autor: Lukasz-Getto » 24.05.2009, 21:53

I jeszcze mam pytanie jak wygląda sytuacja w Kacwinie i okolicach (Małopolska całkiem niedaleko) czy to pustynia czy komuś tam kibicują nie licząc Małysza
i na tym poscie mozna zakonczyc temat o KCE,bardzo obietywnie napisane!!!
Cale Nasze Zycie To GKS KATOWICE

kkr

Post autor: kkr » 25.05.2009, 09:26

nicpon 88 pisze:Mógłby ktoś przedstawić sytuację w Bukownie i Bolesławiu? bo to niby małopolska a blisko już śląska i zagłębia.
Wszystko nie tak.
Bukowno i Boleslaw to Zaglebie, czyli czesc Malopolski!

drum_n_bass1

Post autor: drum_n_bass1 » 25.05.2009, 10:26

Jesli chodzi o Kraków to moze sie ktoś wypowie na temat takich dzielni: Zakrzówek, Ruczaj, Ludwinów, Podgórze, Dębniki. Pozdro

cknpl

Post autor: cknpl » 25.05.2009, 10:37

Wszędzie znajdziesz kibiców i Wisły i Cracovii.
Zakrzówek, Ludwinów i Dębniki ze wskazaniem na Wisłę.
Na Podgórzu znajdzie się wielu kibiców Cracovii tak jak i na Ruczaju ( III strona )

Pango

Post autor: Pango » 26.05.2009, 08:18

cknpl pisze:Wszędzie znajdziesz kibiców i Wisły i Cracovii.
Zakrzówek, Ludwinów i Dębniki ze wskazaniem na Wisłę.
Na Podgórzu znajdzie się wielu kibiców Cracovii tak jak i na Ruczaju ( III strona )
Jednakże na Ruczaju Cracovia poza wspomnianą III str nie jest ekipą dominującą
"My w Polsce nie znamy pojęcia pokoju za wszelką cenę. Jest jedna tylko rzecz w życiu ludzi, narodów i państw, która jest bezcenna. Tą rzeczą jest honor."

carlito

Post autor: carlito » 26.05.2009, 12:00

Ruczaj 1 i 2 to Wisla a 3 to juz przewaga Cracovii co do reszty (Zakrzowek Debniki Ludwinow) to tereny Wislackie. Podgorze jest podzielone duzo by polemizowac bastiony to Biezanow(Wisla) Kozlowek(Cracovia) jesli zas ci chodzi o Podgorze ktore czesto jest nazywane okolicami ulicy Getta i Kalwaryjskiej to sa to tereny Wislackie choc znajda sie tez kibice KSC.

khaled

Post autor: khaled » 27.05.2009, 10:49

Witam. Nie wiem czy w dobrym miejscu pisze ale szukam informacji na temat kibiców West Ham'u . Chodzi mi o jakieś materiały typu fora(nie koniecznie Polskie) , artykuły , wycinki z gazet-zinów.

ODPOWIEDZ