Duży rozmiar zdjęcia: [link]
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
Jak dla mnie, fajna dziarka...PaKi pisze:[link]
tak wiem wiem jestes hardkorem ale wypusc to powietrzeesenes pisze:kogo obchodzi co ty o nim myślisz ? hardkorowe miejsce tyle.
Orzeł w koornie na łydce jakoś nie bardzo mi pasuje.[link]
Zajebsty starannie wykonany i ogólnie dziarka przemyślana. SzacunekWigry88 pisze:[link]
co masz na mysli piszac w ten sposob, pytam bez napinki...havamal pisze:dziary fajne, ale wciąż mnie odpycha ta ich prowyspiarskość (fajne słowo co) przejawiająca sie union jackami czy innymi hasełkami typowo angielskimi.
btw. to przebija nawet logo bad boya na głowie![]()
Jak dla mnie to ludzka głupota nie zna granic i pewnie typ z tą dziarą zapierdala jeszcze w butach i koszulach "lacoste"Wiesiu Wojnar pisze:co masz na mysli piszac w ten sposob, pytam bez napinki...havamal pisze:dziary fajne, ale wciąż mnie odpycha ta ich prowyspiarskość (fajne słowo co) przejawiająca sie union jackami czy innymi hasełkami typowo angielskimi.
Przemko pisze:Jak dla mnie to ludzka głupota nie zna granic i pewnie typ z tą dziarą zapierdala jeszcze w butach i koszulach "lacoste"Wiesiu Wojnar pisze:co masz na mysli piszac w ten sposob, pytam bez napinki...havamal pisze:dziary fajne, ale wciąż mnie odpycha ta ich prowyspiarskość (fajne słowo co) przejawiająca sie union jackami czy innymi hasełkami typowo angielskimi.
dobre hehe,wiec skonczmy w pOlsce z angielskimi haslami na flagach, typu hooligan itp. zdejmijmy bluzy fajnych firm, polo frede i zacznijmy robic flagi Polska po polsku i ubirajmy sie w Diverse i Reporter..hehe, a swoja droga dziara lacoste tak jak i bad boy'a to przegiecie,dziary z motywem "h" bym nie przekreslal, mysle ze to w naszym srodowisku odp[owiednik krzyza celtyckiego u skins...pozdrohavamal pisze:dziary fajne, ale wciąż mnie odpycha ta ich prowyspiarskość (fajne słowo co) przejawiająca sie union jackami czy innymi hasełkami typowo angielskimi.
Przemko pisze:widzę że internetowa napinka trwa !!! I widać że nie rozumiesz kontekstu mojej wypowiedzi... chłop zrobił z siebie żywą reklamę tej firmy to jak jak napisał kolega wyżej wydziaraj sobie coca - cola na czole zobaczymy co z tego będziesz miał ?