tutaj kolejni idioci, zdjecie bodajze z 2002 roku.Na Legii czesto byly wieszane swastyki, najgorsze jest to ze wywieszali te szmaty za przyzwoleniem osob decyzyjnych.Jebane smiecie bez godnosci,i szacunku dla przodkow.
Nie wiem, nie liczylem.Wystarczy ze wywiesili je kilka razy za przyzwoleniem straszyzny i sa juz dla mnie smieciami, niczym wiecej.Jak kibice ktorzy utozsamiaja sie tak bardzo z Warszawa, co wiecej - z powstancami warszawskimi, wieszaja takie szmaty na swoim sektorze ?
To jedna wielka parodia.Co sobie pomysla kibice z innych krajow gdy zobacza te zdjecia ?
,,O , kibice Legii, hitler im rozjebal stolice podczas wojny, mordujac cwierc miliona warszawiakow, a oni gloryfikuja nazizm wywieszajac swastyki''. Nie ma usprawiedliwienia dla takich sytuacji.
Duszek pisze:nazizm to nie tylko Hitler i rozjebanie Warszawy.
No tak. Jeszcze dochodzi holocaust Słowian, gwałty, masowe mordy wsi, miasteczek, i kradzież dziedzictwa narodowego, liczona w miliardach złotych. No i te bzdury o aryjskich bogach itd.
tutaj kolejni idioci, zdjecie bodajze z 2002 roku.Na Legii czesto byly wieszane swastyki, najgorsze jest to ze wywieszali te szmaty za przyzwoleniem osob decyzyjnych.Jebane smiecie bez godnosci,i szacunku dla przodkow.
Zresztą po ryjach widać że myślenie sprawia im niemiłosierny bół.Patrioci z bożej łaski.
Zresztą po ryjach widać że myślenie sprawia im niemiłosierny bół.Patrioci z bożej łaski.
Powaliło was! wstawiacie fotke z odkrytymi twarzami, równie dobrze mogliście iść z tym na policje gamonie. Nie jestem nazistą, faszystą ale tak jak powiedział kolega wyżej " Narodowy Socjalizm to nie Hitler". Nie musicie popierać tak jak i ja nie popieram do końca ale nie bawcie się w antifę!
ArmiaKrajowa pisze:Nie wiem, nie liczylem.Wystarczy ze wywiesili je kilka razy za przyzwoleniem straszyzny i sa juz dla mnie smieciami, niczym wiecej.
Akurat w Poznaniu swasta wisiała tylko chwilę, bo decyzyjni natychmiast ją zerwali. Więc jak nie wiesz, to nie pisz farmazonów.
Wisiala tylko chwile powiadasz ? Coz za refleks musial miec ten fotograf.Decyzyjni jak widac byli zajeci czyms bardzo waznym ze przez tyle czasu nie zauwazyli swastyki kolo fany T97.
ArmiaKrajowa pisze:Nie wiem, nie liczylem.Wystarczy ze wywiesili je kilka razy za przyzwoleniem straszyzny i sa juz dla mnie smieciami, niczym wiecej.Jak kibice ktorzy utozsamiaja sie tak bardzo z Warszawa, co wiecej - z powstancami warszawskimi, wieszaja takie szmaty na swoim sektorze ?
To jedna wielka parodia.Co sobie pomysla kibice z innych krajow gdy zobacza te zdjecia ?
,,O , kibice Legii, hitler im rozjebal stolice podczas wojny, mordujac cwierc miliona warszawiakow, a oni gloryfikuja nazizm wywieszajac swastyki''. Nie ma usprawiedliwienia dla takich sytuacji.
ArmiaKrajowa pisze:Nie wiem, nie liczylem.Wystarczy ze wywiesili je kilka razy za przyzwoleniem straszyzny i sa juz dla mnie smieciami, niczym wiecej.Jak kibice ktorzy utozsamiaja sie tak bardzo z Warszawa, co wiecej - z powstancami warszawskimi, wieszaja takie szmaty na swoim sektorze ?
jak nie wiesz to nie pisz ze czesto
ty nie masz sie do czego przypierdolic ? Jak nie masz nic ciekawego do napisania to zamknij pysk i sie nie udzielaj bo rozwalasz temat kolezko.
Tak swoja droga to czytaj ze zrozumieniem , nie ma znaczena czy swasta zostala wywieszona jeden raz, 5 razy czy 30.Wystarczy ze raz wisiala nie przeszkadzajac nikomu i to swiadczy o nich najlepiej.
Ultra-Projects pisze:Dlaczego ktoś skasował fotke z Legii na której jest bieber, plus kilka komentarzy dotyczących jej ?
Bo ten biebier nie poszedł do szkoły, nie chce wychodzić z domu, cośtam cośtam i matka napisała do adminów stronki ITI Patataj prośbę o usunięcie zdjęcia.