Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
Laguna

Re: Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.

Post autor: Laguna » 17.08.2025, 17:24

Przecież ciebie pajacu nawet w tej Macedonii nie było a tu szczekasz na ten temat.
A ogólnie to ja odnosilem się do twoich kłamstw że Ruch i Wisła spierdalali przed wami pod Tarnowem a w rzeczywistości wyszli się z wami bić mimo waszej liczebnej przewagi.
Szybciutko idioto zmieniłeś temat na Macedonię bo jesteś zwykłym manipulantem i kłamcą mającym dodatkowo chorobę psychiczną.
Na zylecie ci powinni transparent wywiesić dozo PDP(pozdrowienia do psychiatryka).

iparts.pl
OldTimeGoodTime

Post autor: OldTimeGoodTime » 17.08.2025, 17:27

Ciebie też nie było.

DZnr1

Re: Zgodo-układy i KOSY rts-u - reaktywacja.

Post autor: DZnr1 » 17.08.2025, 19:44

newTimesBadTimes pisze:
17.08.2025, 17:27
la7uña pisze:
17.08.2025, 17:24
DZnr1 pisze:
16.08.2025, 13:00

[...]

Byłaś w ogóle na tamtym wyjeździe, gdy po poWszechnej, staroŻakonnej mobilizacji dESTROYEDSów itp. pojawiła się was taM wyselekcjonowana, ponad stuosobowa banda (z ... małymi posiłkami od tzw "młodej eleni" i wiślaków, bo ... hitleRowcy z niebieskich pSYCHOfAJ1996 wspierają raczej naDal inną reprezeNtację - 'vide' wczorajszy "mecz przyjazni" ... na k6), gdzie musiałyście się wycofać przed m.in. częścią "paprykarzy", "kotwy" ..., rzeszowian itd., pomimo tego, że to wy chyba miałyście przewagę -/i z .... górki, czy znasz przebieg elementu waszej kompromitacji tylko z przekazów ustnych metodą ... usta - penis (tym razem - nie młoda załęcka), la7uniu? ;)
Przecież ciebie wśród tych pięciu z (L) nawet w Skopje nie było, a ja tu szczekam na ten temat.
A ogólnie, to odnosiłam się do swoich kłamstw, że Ruch i Wisła nie spierdalały przed wami pod Tarnowem, a w rzeczywistości dopiero, gdy mieli już odcietą drogę ucieczki, wyszli się z wami bić, mimo waszej liczebnej przewagi (+/- 135 x ~150?).
Szybciutko jak idiotka zmieniłam temat na Macedonię, bo jestem zwykłą manipulatorką i kłamczuchą, mającą dodatkowo chorobę psychiczną.
Na "Żylecie" mi powinni transparent nowy wywiesić od DoZo: "PnP (czyt. pozdroWienia na poroDówkę)".
Ciebie też nie było.
Znasz ją, czy macie moralniaka, że nie ... uciekłyście w las z większością bandy 'psycho-shaRRaks'? Jeśli to pierwsze, to rozumiem, że zgodnie z waszymi wewnetrzymi, widzewskimi ustaleniami, połamiesz tę żydowską prujdupę, która ośmiesza tu siebie i resztę widzewiaków. ;)

Laguna

Post autor: Laguna » 17.08.2025, 21:25

Jesteś największą prujdupą na tym forum i masz czelność wyzywać innych od prujdup.
Masz rozdwojenie jaźni debilu i tego nie zauważasz.Ile ci już moderatorzy tu kont wyjebali?Jak myślisz na czyją prośbę?Podpowiem, na prośbę chłopaków z Legii którym tu lipę przynosiłeś i dalej przynosisz choć teraz częstotliwość z jaką tu napierdalasz swoje chore wypociny znacznie spadła.Kiedyś siedziałeś tu od rana do późnych godzin nocnych.
Jesteś zakałą tego forum,zwykłą prowokatorką i manipulatorką która w każdym poście spierdala się do RTS.
Jadą ci tu ludzie praktycznie ze wszystkich ekip od Lecha,Łks po Górnik,Arkę,Lechię,Jagę.Nawet twoi kumple po szalu stąd się wstydzą i do ciebie nie przyznają.

Ja tu piszę we własnym imieniu a nie w imieniu kibiców Widzewa.Od pisania w imieniu Widzewa to są tu inne osoby.

DZnr1

Re: Zgodo-układy i KOSY rts-u - reaktywacja.

Post autor: DZnr1 » 18.08.2025, 02:08

la7uña pisze:
17.08.2025, 21:25
DZnr1 pisze:
17.08.2025, 19:44
newTimesBadTimes pisze:
17.08.2025, 17:27

[...]

Ciebie też nie było.
Znasz ją, czy macie moralniaka, że nie ... uciekałyście w las z większością bandy 'psycho-shaRRaks'? Jeśli to pierwsze, to rozumiem, że zgodnie z waszymi ... wewnetrzymi, widzewskimi ustaleniami, połamiesz tę "żyDoWską" 'prujdupę', która ośmiesza tu siebie i ... resztę widzewiaków. ;)
Jestem największą, żydowską 'spierdo7iną' na tym forum, a ty masz czelność wyzywać celnie takie od 'prujdup'.
Mam rozdwojenie jaźni jak debilka i tego nie zauważałam. Ile ci już moderatorzy po naszych donosach tu kont 'wyjebali'? Jak myślisz, na czyją osobistą prośbę? Podpowiem, na prośbę chłopków z PGR-ów, którym tu lipę przynosisz i dalej przestać przynosić nie zamierzasz, choć teraz częstotliwość, z jaką tu w nas 'napierdalasz' swoje ciche wymiociny, znacznie spadła po przeoraniu jakichś widzewskich frajerów przez rozgarniętych z "mSz". Kiedyś siedziałam tu od rana do późnych godzin porannych, żeby pozostać anonimową pipką.
Jestem zakałą tego forum, zwykłą prowokatorką i manipulatorką, która w każdym "poście" 'spierdala' się jako RTS.
Jadą mi tu ludzie praktycznie ze wszystkich ekip, od Lecha i ŁKS po Górnik, Arkę, Lechię, babę jagę itp. itd. Nawet moje kumpele po szalu stąd się mnie wstydzą, ale nie przyznają, jak dobrze się bunkuję w chlewie.

PS Ja tu piszę we własnym imieniu, formalnie - bezklubowej pizdy, a nie w imieniu wszystkich kibiców widzewU. Od pisania w imieniu widzewiaków to są tu inne osoby postronne.
Skoro mamy już jasność, że próbując mnie obrazić to, jakbyś sama srała sobie do ryja, napisz pod swoim "wabikiem", z ... jakimi fanklubami eRTeeS-u obecnie widzewiaki mają układo-zgody, bo skonfliktowane jesteście rzekomo z "Połową Polski", ryzykantko. :)

RaryTaS

Post autor: RaryTaS » 18.08.2025, 10:22

Panowie!Mowa tu o wszystkich.Przestańcie się wdawać z tym patafianem dozo w dyskusję,nie ma najmniejszego sensu gadka z nim.Niech sobie pisze te swoje dyrdymały a wy po prostu nie reagujcie i nie karmcie troLa.
Ja już od pewnego czasu przestałem reagować na wpisy tego przyjeba i wy także idźcie po rozum do głowy.
Jego nawet nie ma sensu obrażać bo jest chory.Należy po chrześcijańsku współczuć jego rodzinie.

Ukochane Miasto

Post autor: Ukochane Miasto » 18.08.2025, 11:48

dozlol przyznaj się ...stacjonujesz w Tworkach czy Choroszczy ?
zamiast pisać te pseudo kumate wypociny napisz jak wygląda twój dzień , jakie tabletki bierzesz ?
jakieś śmieszne może historie nam opisz np jak uciekasz przed sanitariuszami czy podglądasz pielęgniarki ?

pozdrawiam Cię serdecznie i życzę dużo zdrowia .

ODPOWIEDZ