Przecież ciebie pajacu nawet w tej Macedonii nie było a tu szczekasz na ten temat.
A ogólnie to ja odnosilem się do twoich kłamstw że Ruch i Wisła spierdalali przed wami pod Tarnowem a w rzeczywistości wyszli się z wami bić mimo waszej liczebnej przewagi.
Szybciutko idioto zmieniłeś temat na Macedonię bo jesteś zwykłym manipulantem i kłamcą mającym dodatkowo chorobę psychiczną.
Na zylecie ci powinni transparent wywiesić dozo PDP(pozdrowienia do psychiatryka).

Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
Ciebie też nie było.
-
Re: Zgodo-układy i KOSY rts-u - reaktywacja.
Znasz ją, czy macie moralniaka, że nie ... uciekłyście w las z większością bandy 'psycho-shaRRaks'? Jeśli to pierwsze, to rozumiem, że zgodnie z waszymi wewnetrzymi, widzewskimi ustaleniami, połamiesz tę żydowską prujdupę, która ośmiesza tu siebie i resztę widzewiaków. ;)newTimesBadTimes pisze: ↑17.08.2025, 17:27Ciebie też nie było.la7uña pisze: ↑17.08.2025, 17:24Przecież ciebie wśród tych pięciu z (L) nawet w Skopje nie było, a ja tu szczekam na ten temat.DZnr1 pisze: ↑16.08.2025, 13:00
[...]
Byłaś w ogóle na tamtym wyjeździe, gdy po poWszechnej, staroŻakonnej mobilizacji dESTROYEDSów itp. pojawiła się was taM wyselekcjonowana, ponad stuosobowa banda (z ... małymi posiłkami od tzw "młodej eleni" i wiślaków, bo ... hitleRowcy z niebieskich pSYCHOfAJ1996 wspierają raczej naDal inną reprezeNtację - 'vide' wczorajszy "mecz przyjazni" ... na k6), gdzie musiałyście się wycofać przed m.in. częścią "paprykarzy", "kotwy" ..., rzeszowian itd., pomimo tego, że to wy chyba miałyście przewagę -/i z .... górki, czy znasz przebieg elementu waszej kompromitacji tylko z przekazów ustnych metodą ... usta - penis (tym razem - nie młoda załęcka), la7uniu? ;)
A ogólnie, to odnosiłam się do swoich kłamstw, że Ruch i Wisła nie spierdalały przed wami pod Tarnowem, a w rzeczywistości dopiero, gdy mieli już odcietą drogę ucieczki, wyszli się z wami bić, mimo waszej liczebnej przewagi (+/- 135 x ~150?).
Szybciutko jak idiotka zmieniłam temat na Macedonię, bo jestem zwykłą manipulatorką i kłamczuchą, mającą dodatkowo chorobę psychiczną.
Na "Żylecie" mi powinni transparent nowy wywiesić od DoZo: "PnP (czyt. pozdroWienia na poroDówkę)".
-
Jesteś największą prujdupą na tym forum i masz czelność wyzywać innych od prujdup.
Masz rozdwojenie jaźni debilu i tego nie zauważasz.Ile ci już moderatorzy tu kont wyjebali?Jak myślisz na czyją prośbę?Podpowiem, na prośbę chłopaków z Legii którym tu lipę przynosiłeś i dalej przynosisz choć teraz częstotliwość z jaką tu napierdalasz swoje chore wypociny znacznie spadła.Kiedyś siedziałeś tu od rana do późnych godzin nocnych.
Jesteś zakałą tego forum,zwykłą prowokatorką i manipulatorką która w każdym poście spierdala się do RTS.
Jadą ci tu ludzie praktycznie ze wszystkich ekip od Lecha,Łks po Górnik,Arkę,Lechię,Jagę.Nawet twoi kumple po szalu stąd się wstydzą i do ciebie nie przyznają.
Ja tu piszę we własnym imieniu a nie w imieniu kibiców Widzewa.Od pisania w imieniu Widzewa to są tu inne osoby.
Masz rozdwojenie jaźni debilu i tego nie zauważasz.Ile ci już moderatorzy tu kont wyjebali?Jak myślisz na czyją prośbę?Podpowiem, na prośbę chłopaków z Legii którym tu lipę przynosiłeś i dalej przynosisz choć teraz częstotliwość z jaką tu napierdalasz swoje chore wypociny znacznie spadła.Kiedyś siedziałeś tu od rana do późnych godzin nocnych.
Jesteś zakałą tego forum,zwykłą prowokatorką i manipulatorką która w każdym poście spierdala się do RTS.
Jadą ci tu ludzie praktycznie ze wszystkich ekip od Lecha,Łks po Górnik,Arkę,Lechię,Jagę.Nawet twoi kumple po szalu stąd się wstydzą i do ciebie nie przyznają.
Ja tu piszę we własnym imieniu a nie w imieniu kibiców Widzewa.Od pisania w imieniu Widzewa to są tu inne osoby.
-
Re: Zgodo-układy i KOSY rts-u - reaktywacja.
Skoro mamy już jasność, że próbując mnie obrazić to, jakbyś sama srała sobie do ryja, napisz pod swoim "wabikiem", z ... jakimi fanklubami eRTeeS-u obecnie widzewiaki mają układo-zgody, bo skonfliktowane jesteście rzekomo z "Połową Polski", ryzykantko. :)la7uña pisze: ↑17.08.2025, 21:25Jestem największą, żydowską 'spierdo7iną' na tym forum, a ty masz czelność wyzywać celnie takie od 'prujdup'.DZnr1 pisze: ↑17.08.2025, 19:44Znasz ją, czy macie moralniaka, że nie ... uciekałyście w las z większością bandy 'psycho-shaRRaks'? Jeśli to pierwsze, to rozumiem, że zgodnie z waszymi ... wewnetrzymi, widzewskimi ustaleniami, połamiesz tę "żyDoWską" 'prujdupę', która ośmiesza tu siebie i ... resztę widzewiaków. ;)
Mam rozdwojenie jaźni jak debilka i tego nie zauważałam. Ile ci już moderatorzy po naszych donosach tu kont 'wyjebali'? Jak myślisz, na czyją osobistą prośbę? Podpowiem, na prośbę chłopków z PGR-ów, którym tu lipę przynosisz i dalej przestać przynosić nie zamierzasz, choć teraz częstotliwość, z jaką tu w nas 'napierdalasz' swoje ciche wymiociny, znacznie spadła po przeoraniu jakichś widzewskich frajerów przez rozgarniętych z "mSz". Kiedyś siedziałam tu od rana do późnych godzin porannych, żeby pozostać anonimową pipką.
Jestem zakałą tego forum, zwykłą prowokatorką i manipulatorką, która w każdym "poście" 'spierdala' się jako RTS.
Jadą mi tu ludzie praktycznie ze wszystkich ekip, od Lecha i ŁKS po Górnik, Arkę, Lechię, babę jagę itp. itd. Nawet moje kumpele po szalu stąd się mnie wstydzą, ale nie przyznają, jak dobrze się bunkuję w chlewie.
PS Ja tu piszę we własnym imieniu, formalnie - bezklubowej pizdy, a nie w imieniu wszystkich kibiców widzewU. Od pisania w imieniu widzewiaków to są tu inne osoby postronne.
-
Panowie!Mowa tu o wszystkich.Przestańcie się wdawać z tym patafianem dozo w dyskusję,nie ma najmniejszego sensu gadka z nim.Niech sobie pisze te swoje dyrdymały a wy po prostu nie reagujcie i nie karmcie troLa.
Ja już od pewnego czasu przestałem reagować na wpisy tego przyjeba i wy także idźcie po rozum do głowy.
Jego nawet nie ma sensu obrażać bo jest chory.Należy po chrześcijańsku współczuć jego rodzinie.
Ja już od pewnego czasu przestałem reagować na wpisy tego przyjeba i wy także idźcie po rozum do głowy.
Jego nawet nie ma sensu obrażać bo jest chory.Należy po chrześcijańsku współczuć jego rodzinie.
-
dozlol przyznaj się ...stacjonujesz w Tworkach czy Choroszczy ?
zamiast pisać te pseudo kumate wypociny napisz jak wygląda twój dzień , jakie tabletki bierzesz ?
jakieś śmieszne może historie nam opisz np jak uciekasz przed sanitariuszami czy podglądasz pielęgniarki ?
pozdrawiam Cię serdecznie i życzę dużo zdrowia .
zamiast pisać te pseudo kumate wypociny napisz jak wygląda twój dzień , jakie tabletki bierzesz ?
jakieś śmieszne może historie nam opisz np jak uciekasz przed sanitariuszami czy podglądasz pielęgniarki ?
pozdrawiam Cię serdecznie i życzę dużo zdrowia .