Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

DZnr1

Re: Zgody/Kosy/Układy rts-u - reaktywacja.

Post autor: DZnr1 » 26.03.2025, 14:15

Stepne. pisze:
25.03.2025, 22:49
I to załatwia tę całą narrację rodem z "gw". Dzięki ci, o jaśnie oświeconA pani. Kaganiec oświaty na kibolskim forum zawsze w cenie. Zwłaszcza taki dyskretny.
Tak było dyskretne to ... tupnięcie w trawę czyli zamarkowane kopnięcie w murawę (nikt wtedy nawet w łeb nie dostał), aby ... nastraszyć resztę niesubordynowanych przed fetą, że idiotki tam nadal widzą usiłowanie zabójstwa jak gady od szechtera? ;)

oldTimesGoodTimes pisze:
26.03.2025, 11:33
Amaris pisze:
26.03.2025, 10:47
To zapytaj się lepiej poinformowanych kolegóW, kiedy 'nafukane' dhw-2000 biegało po pewnym waszym specjalu i 'napierdalało' zwykłych kibiców widzewU za nic. Tam ucierpiało znacznie więcej osób i znacznie mocniej, niż jeden typ, który po tym "strasznym 'wpierdoLu'" (wg. legend na "k.net" oczywiście), po prostu wstał i wrócił na trybuny, a później nie miał pretensji o to ...
1. U Was nie miał pretensji, a u nas uciepialo więcej osób, które pewnie transparenty później wywiesiły na Zegarze, wskazując sprawców?
2. Byłeś w specjalu i po tym wydarzeniu się przerzuciłeś? Czy jesteś psem i widziałeś wysiadających pobitych kibiców?
Ad. 1:
Nie, ws. szefoWej banDy dEhAwU2000 czyli gEBE7Sowej też chyba nie było, prawda? :)

Ad. 2:
Są także inne możliwości poza tymi z twojej autopsji. :D

iparts.pl
cpcompany

Re: Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.

Post autor: cpcompany » 26.03.2025, 14:44

Cwelisko ma znowu przerwę w zajęciach i dostęp do świetlicy z internet na oddziale w Choroszczy. Byłeś już chujozo u matki na cmentarzu, wymienić znicze, bydlaku zajebany?

amaris

Post autor: amaris » 26.03.2025, 15:27

OldTimeGoodTime pisze:
amaris pisze:
To zapytaj się lepiej poinformowanych kolegów, kiedy nafukane DHW biegało po pewnym waszym specjalu i napierdalało zwykłych kibiców za nic. Tam ucierpiało znacznie więcej osób i znacznie mocniej, niż jeden typ, który po tym strasznym wpierdolu, wg. legend na k.net oczywiście, po prostu wstał i wrócił na trybuny, a później nie miał pretensji o to...
U Was nie miał pretensji a u nas uciepialo więcej osób ktore pewnie transparenty pozniej wywiesily na Zegarzr wskazujac sprawców?
Byłeś w specjalu i po tym wydarzeniu się przerzuciłeś? Czy jesteś psem i widziałeś wysiadających pobitych kibiców?
Okazuje się, że jesteś zwykłym petem, który nie ma pojęcia, co się dzieje na jego podwórku, ale za to lubi pouczać innych. Ta sprawa tak wielu wkurwiła, że wieści dotarły też do kibiców innych klubów.
Podpowiem pecie, specjal jechał do wschodniej Polski, więc zapytaj kolegów, o ile ich w ogóle masz, ocb...
Z petami nie rozmawiam, więc EOT.

yalla

Post autor: yalla » 26.03.2025, 15:54

OldTimeGoodTime pisze:
26.03.2025, 09:38
Stpne pisze:
26.03.2025, 08:43
OldTimeGoodTime pisze:
26.03.2025, 08:24
Dla Ciebie to było normalne ? Murawa tylko dla TB a spontanicznie reagującego kibica zatrzymała nie ochrona a sportowcy z TB z kanciastym na czele który się prężył na zdjęciach.
Nigdzie niczego podobnego nie pisałem. Zwyczajnie zareagowałem na oczywistą manipulację insynuującą, że to była historia na większą skalę. No więc nie była. Tylko tyle.
OldTimeGoodTime pisze:
26.03.2025, 08:24
Wiadomo że Legia zawsze Oh i Ah ale ku*** bez przesady. To co odjebaliscie wtedy to kurestwo po całości.
Nie chce mi się wchodzić w wymianę zdań w takim stylu. Wrzucę więc małą podpowiedź: jesteś w stanie znaleźć na tym forum podobne teksty z naszej strony w kontekście tego, co się działo przez dłuższy czas na Widzewie w nieco większej i bardziej ekstremalnej skali pisane w ten sposób?

Jedyni, którzy tu piszą, że "Legia och i ach", to ci użytkownicy tego forum z RTS, którzy więcej uwagi poświęcają nam, niż własnemu klubowi.
Jesteś w stanie mi pokazać gdzie ja Wam tyle uwagi poświęcam?

U Was w Legii się nie działo nigdy między starymi i młodymi ? Potrzebujesz podpowiedzi? Czy sobie poradzisz ?

Mówimy o najebaniu zwykłych kibiców (pewnie najebanych) którzy świętowali coś spontanicznie przez ludzi z ekipy. Nie o rywalizacji młodej ekipy że starą.
31 000 osób obecnych wówczas na trybunach nie miało problemu aby zrozumieć porządek i kolejność ceremonii. Był czas i na bieganie po murawie i na to by się na niej nie pojawiać - aby piłkarze i sztab mogli odbyć swoje, oficjalne świętowanie. Nie zrozumiał tego jeden człowiek, który postanowił pierdolić wszystko i wszystkich, i został za to ukarany. I to cała historia. W każdej większej lub mniejszej ekipie dzieją się co weekend liściowania czy obicia osób które nie podporządkowują się jakimś regułom narzuconym przez góre. Ale Ty musisz wywlekać sprawę legijną i to sprzed jakichś chyba 10 lat...

OldTimeGoodTime

Post autor: OldTimeGoodTime » 26.03.2025, 16:41

amaris pisze:
26.03.2025, 15:27
OldTimeGoodTime pisze:
amaris pisze:
To zapytaj się lepiej poinformowanych kolegów, kiedy nafukane DHW biegało po pewnym waszym specjalu i napierdalało zwykłych kibiców za nic. Tam ucierpiało znacznie więcej osób i znacznie mocniej, niż jeden typ, który po tym strasznym wpierdolu, wg. legend na k.net oczywiście, po prostu wstał i wrócił na trybuny, a później nie miał pretensji o to...
U Was nie miał pretensji a u nas uciepialo więcej osób ktore pewnie transparenty pozniej wywiesily na Zegarzr wskazujac sprawców?
Byłeś w specjalu i po tym wydarzeniu się przerzuciłeś? Czy jesteś psem i widziałeś wysiadających pobitych kibiców?
Okazuje się, że jesteś zwykłym petem, który nie ma pojęcia, co się dzieje na jego podwórku, ale za to lubi pouczać innych. Ta sprawa tak wielu wkurwiła, że wieści dotarły też do kibiców innych klubów.
Podpowiem pecie, specjal jechał do wschodniej Polski, więc zapytaj kolegów, o ile ich w ogóle masz, ocb...

Musiałem ja i moje znajomi mieć duże szczęście w tym pogromie zafundowanym przez DHW :) Może tylko nieparzyste wybierali przedziały a ja miałem parzysty. Ostatni specjal na wschód to chyba Jaga na którą nie weszliśmy. Nie przypominam sobie takich dantejskich scen. Aczkolwiek pamięć u mnie nie najlepsze więc chętnie przypomnij. Pecie.

Porusz sprawę która tak wielu wkurwiła:)

amaris

Post autor: amaris » 27.03.2025, 10:55

OldTimeGoodTime pisze:
26.03.2025, 16:41
amaris pisze:
OldTimeGoodTime pisze:

Musiałem ja i moje znajomi mieć duże szczęście w tym pogromie zafundowanym przez DHW :) Może tylko nieparzyste wybierali przedziały a ja miałem parzysty. Ostatni specjal na wschód to chyba Jaga na którą nie weszliśmy. Nie przypominam sobie takich dantejskich scen. Aczkolwiek pamięć u mnie nie najlepsze więc chętnie przypomnij. Pecie.

Miał być EOT, ale ciężko się nie poznęcać nad taką ofiarą losu :)

Czyli miałeś szczęście, że nafukani nie wybrali cię na manekina do treningu, może im już wystarczyło albo po prostu cię tam nie było :)
Reasumując, jesteś wyjazdowiczem, a jednocześnie dziewicem orleańskim, który płacze nad losem biednego legionisty, który tak mocno dostał, że po chwili wstał i samodzielnie wrócił na trybuny. Mało to logiczne, bo jeżeli jeździsz/jeździłeś, to widziałeś na pewno, w jaki sposób się dyscyplinuje takich, którzy nie przestrzegają zasad...

Dziwne, że żaden z bardzo licznej sekcji czerwonoarmistów na tym forum, nie skomentował moich postów o szalejącym DHW w specjalu. Przeważnie takie kontrowersyjne informacje o Widzewku powodują wysyp postów owej frakcji, a tu nic. Każdy to zrozumie, jeżeli ma, choć nieco oleju we łbie :)

Może w końcu będzie EOT :)

OldTimeGoodTime

Post autor: OldTimeGoodTime » 27.03.2025, 11:38

amaris pisze:
27.03.2025, 10:55
OldTimeGoodTime pisze:
26.03.2025, 16:41
amaris pisze:

Miał być EOT, ale ciężko się nie poznęcać nad taką ofiarą losu :)

Czyli miałeś szczęście, że nafukani nie wybrali cię na manekina do treningu, może im już wystarczyło albo po prostu cię tam nie było :)
Reasumując, jesteś wyjazdowiczem, a jednocześnie dziewicem orleańskim, który płacze nad losem biednego legionisty, który tak mocno dostał, że po chwili wstał i samodzielnie wrócił na trybuny. Mało to logiczne, bo jeżeli jeździsz/jeździłeś, to widziałeś na pewno, w jaki sposób się dyscyplinuje takich, którzy nie przestrzegają zasad...

Dziwne, że żaden z bardzo licznej sekcji czerwonoarmistów na tym forum, nie skomentował moich postów o szalejącym DHW w specjalu. Przeważnie takie kontrowersyjne informacje o Widzewku powodują wysyp postów owej frakcji, a tu nic. Każdy to zrozumie, jeżeli ma, choć nieco oleju we łbie :)

Może w końcu będzie EOT :)
Napisz w końcu który wyjazd.

Widocznie ta sekcja TB mocno nie biła skoro wstał i wrócił:)

Old [Z]

Post autor: Old [Z] » 27.03.2025, 11:46

po prostu wstał i wrócił na trybuny, a później nie miał pretensji o to...
To jest najlepsze a jeszcze potem podziękował im za kopanie w głowę bo od tego mu sie poukładało i zmadrzal taki był zachwycony taka rodzinna atmosfera na tej lazienkowskiej

Rozsądnychultaj88

Post autor: Rozsądnychultaj88 » 27.03.2025, 11:57

No ty na pewno zrozumiałeś nauczkę i byś teraz nie wbiegł na murawę jak by zostało powiedziane, że nie ma wbiegania :)

Taksepatrze

Post autor: Taksepatrze » 01.04.2025, 14:12

Jakie są relacje na linii Ruch/Widzew - Stal Rzeszów ? Czy obecnie nie ma żadnych? Bo, że wczesniej byly neutralno-pozytywne jak jeszcze nie było tam Wisły, która była w obozie TKWM i kumała się również z Resovią, to wiem. Od tego czasu minelo jednak sporo juz lat. Niemniej jednak bardzo bym sie rozminął z prawdą ryzykując stwierdzenie, że gdyby nie Wisła, to Stal byłaby w rodzinie WRWE ? To jest w ogole bardzo ciekawa sytuacja. Stal z Elaną, Kaliszem a nawet z Polonią Przemysl maja zdaje sie pozytywne relacje. Prosze mnie poprawic jesli sie myle co do ktorejs relacji. W zwiazku z powyzszym ciekaw rowniez bardzo jestem czy sytuacja się unormuje i wpuszczą Wiślaków na mecz w maju, dzieki czemu wspólna delikatna niechęć, bo tak to chyba można nazwać, przerodzi się w coś w rodzaju neutralnych stosunków ;) Podstawy ku temu obie ekipy mają, posiadając wspólnych znajomych. Jeszcze jedno na koniec pytanie jesli można - czy był jakiś mecz gdzie Stal i Wisla byli razem na jednym sektorze u któregoś ze zgodowiczów/układowiczów?

cpcompany

Post autor: cpcompany » 01.04.2025, 14:29

Stal zrobi to co Ruch im karze. Więc Wisła wejdzie bankowo

sokół

Post autor: sokół » 01.04.2025, 14:33

Relacje Widzew - Stal są nadal neutralno-pozywane. Wielu z Widzewiaków żałuję, że nasza polityka względem Stali była jaka była, bo te relacje mógłby być lepsze. Stal to charakterna ekipa, która mimo ciśnienia całej Polski na nas, nigdy się nie wyparła sympatii do Widzewa. Jeśli chodzi o
Wisłę, to czuć w powietrzu niechęć nadal, mimo iż spotykają się na jednej trybunie, jak parę dni temu w Przemyślu

Taksepatrze

Post autor: Taksepatrze » 01.04.2025, 14:54

Jaka liczba Stali w Przemyślu ostatnio ? Wisly gdzieś czytałem, że 8 dych... Była jakaś napieta atmosfera czy sielanka i normalne unikanie się?

Old [Z]

Post autor: Old [Z] » 01.04.2025, 15:27

Wisła ma bekę z bambrow z Rzeszowa i ich traktory i nie będzie się dogadywać z burakami a w Chorzowie tez już w nich jest wbite niech siedzą w Polsce D

Taksepatrze

Post autor: Taksepatrze » 01.04.2025, 15:52

Wolałbym prowadzić dyskusje na poziomie i bez napinki, jeśli można.

Old [Z]

Post autor: Old [Z] » 01.04.2025, 16:01

Pytasz to ci pisze jak jest za ta akcje ostatnia i bojkot to każdy w Krk by ich pochlastał sprzetem jak będzie okazja maja powiedziane ze nie moga nawet patrzyć w stronę Wisły tak jak przedwczoraj a nie ze ktos bedzie dogadywal sie z buractwem w gumiakach….Oni teraz przepraszaja ich szef celebryta pedofil Damian pucuje się w chorzowie nawet oddał babę żeby chłopy się pobawili i wybaczyli ale Wisla niechce z tymi burakami nic wspólnego tylko Widzew ich lubi ale powiedział ze nie będą za nimi stali jak Wisła z nimi ruszy

Napinał się tu c*** z Rzeszowa ostatnio to niech odpisze byłaś k**** w przemyslu i miałaś głowę nisko cały mecz czy gdzie bylas????

WodaGazowanaZpluszem

Post autor: WodaGazowanaZpluszem » 02.04.2025, 02:37

Old [Z] pisze:
01.04.2025, 16:01
Pytasz to ci pisze jak jest za ta akcje ostatnia i bojkot to każdy w Krk by ich pochlastał sprzetem jak będzie okazja maja powiedziane ze nie moga nawet patrzyć w stronę Wisły tak jak przedwczoraj a nie ze ktos bedzie dogadywal sie z buractwem w gumiakach….Oni teraz przepraszaja ich szef celebryta pedofil Damian pucuje się w chorzowie nawet oddał babę żeby chłopy się pobawili i wybaczyli ale Wisla niechce z tymi burakami nic wspólnego tylko Widzew ich lubi ale powiedział ze nie będą za nimi stali jak Wisła z nimi ruszy

Napinał się tu c*** z Rzeszowa ostatnio to niech odpisze byłaś k**** w przemyslu i miałaś głowę nisko cały mecz czy gdzie bylas????
Robi się ciekawie hh Czyli sugerujesz ,że na derbach Przemyśla, Stal Rzeszów bała się Wisły ??

halodrol

Post autor: halodrol » 02.04.2025, 08:10

A widzisz komu odpisujesz? :D

Trochę wam to nakreślę jak zwykle. Ze Stalą Rzeszów raczej przyjaźni być nie mogło z różnych dawnych powodów a najwyżej neutral, ale na naszym jedynym do tej pory wyjeździe na Hetmańską parkowaliśmy samochody normalnie wszędzie np pod lidlem obok stadionu i wszyscy kibice WIsły i Stali szli obok siebie w barwach. Sielankowo - piknikowo.
Potem dołączyli do bojkotu, potem sami się zamotali co robić, potem mieli do nas przyjechać na ligę ale nie przyjechali i automatycznie dołączyli do grona wrogów. Ostatnia kolejka ligowa będzie testem prawdy.
U nas w zależności od ciśnienia poszczególnych zawodników jest albo opcja j**** albo machnąć na to ręką. Z tego powodu niektórzy mają również w średnim poważaniu Polonię P.
Ja bym jebał.
U nas w naszej sprawie najbardziej obstaje za nami Ruch i oni już powiedzieli parę "ciepłych słów" Rzeszowianom a z drugiej strony jest Widzew, który mógłby powiedzieć ostatnie słowo i zakończyć ten cyrk, ale coś nie mogą...
Zobaczymy 25 maja.

cpcompany

Post autor: cpcompany » 02.04.2025, 08:48

O tym co zrobi jakaś stal z piździszewa będzie decydował ruch z widzewem, to jest jasne.

Zgierz

Post autor: Zgierz » 02.04.2025, 09:55

Ostatni mecz Widzewa i Stali Rzeszów zakończył się głośnym skandowaniem Zegara: "Stał Rzeszów rządzi w Rzeszowie".

Na tym zakończmy rozkminki w temacie Widzew - Stal.
NA ZGIERSKIEJ ZIEMI WYCHOWANI - Z WIDZEWEM NA ZAWSZE ZWIĄZANI

Old [Z]

Post autor: Old [Z] » 02.04.2025, 11:25

Ten mecz był w 2023 co ty p********* w ogóle dawno wasi decyzyjni powiedzieli ze wbite kutasy w tych podludzi z rzeszowa i nie będą ich klepać po plecach bo jest zgoda z Wisła a nie nimi skończ pierdolic cioto bo z h*** spadles chyba i h*** wiesz

Ie_suiveur

Post autor: Ie_suiveur » 02.04.2025, 11:31

fredperrycp pisze:
02.04.2025, 08:48
O tym co zrobi jakaś stal z piździszewa będzie decydował ruch z widzewem, to jest jasne.
A jednak gdzie coś takiego wyczytałaś na fejsbuku? 😀
fredperrycp pisze:
02.04.2025, 11:25
Ten mecz był w 2023 co ty p********* w ogóle dawno wasi decyzyjni powiedzieli ze wbite kutasy w tych podludzi z rzeszowa i nie będą ich klepać po plecach bo jest zgoda z Wisła a nie nimi skończ pierdolic cioto bo z h*** spadles chyba i h*** wiesz
A ten dalej z tym fejsbukiem 🙃

obserwator17

Post autor: obserwator17 » 02.04.2025, 11:35

Na Wiśle jest wbity c*** w stal rzeszów i nikt tam tego nie traktuje jako żaden neutral.
Prosiła żebym pokazał jej Kraków,
Puścił chłopaków z baraków i zabrał na Legia-Raków

cpcompany

Post autor: cpcompany » 02.04.2025, 12:01

Patrz idioto kogo cytujesz albo wróć się do szkoły specjalnej

Taksepatrze

Post autor: Taksepatrze » 02.04.2025, 12:06

Zatem wszystko zmierza do podobnego klimatu jakim byly relacje Wisły z Motorem za czasów TKWM. Widzew powinien się też (im szybciej tym lepiej) określić, żeby nie było tak jak we Wrocławiu swego czasu, gdzie czesc ludzi była pro Motor a część pro Wisla. W maju pewnie się ostatecznie wyjaśni. Dzięki w każdym razie za rozjaśnienie staremu sytuacji.

Popeyee

Post autor: Popeyee » 02.04.2025, 12:43

Nie każdy lubi Wisłę na Widzewie czy na Ruchu i niektóre osoby tego nie ukrywają. Wisła zaczyna gwiazdorzy bardzo i stawiać warunki kto ma skim latać i kogo lubić, a to zaczyna być śmieszne. Niech podadzą jaka liczba pokazali się na Wisła 2-Unia Tarnów wtedy pośmiejemy się czy mogą być jako zgoda,czy układ traktowani poważnie.Czy mają prawo decydowania o czymś nie sprzątając swojego podwórka.
Good Night Left Side

Old [Z]

Post autor: Old [Z] » 02.04.2025, 12:49

Ale co ty się wpierdalasz dzbanie w tematy co cię nie dotyczą pokazałeś ze h*** wiesz i w nogach śpisz hujozo internetowa

cpcompany

Post autor: cpcompany » 02.04.2025, 13:12

Na Gieksie i Górniku też nie każdy lubi się nawzajem ale ci co mają jakieś ale to mają wielki CH....j do gadania i to samo jest na bezdomnych w Chorzowie

DiegoT

Post autor: DiegoT » 02.04.2025, 13:42

Popeyee pisze:
02.04.2025, 12:43
Wisła zaczyna gwiazdorzy bardzo i stawiać warunki kto ma skim latać i kogo lubić, a to zaczyna być śmieszne.
Wyciągasz wnioski na podstawie pierdzielenia anonimów, co podszywają się pod każdą ekipę na tym forum? Patrząc z boku to przecież działa to wręcz przeciwnie bo to Wisła się dostosowuje do reszty. Patrz dogadanie się po wielu latach z Unią Oświęcim, dogadanie się z Kaliszem (który jak sami wrzucają relacje co mecz są w Krakowie, do tego nawiązali relacje ze Slovanem), dogadanie się z Pogonią Szczecin.

Z Polonią Przemyśl, także w przeciwieństwie do innych tutaj wypowiedzi, są normalne relacje co potwierdził chociażby ostatni mecz Polonii. Stal czy Stalówka stały obok i żadnych spin nie było (chociaż obie ekipy dołączyły do tego bojkotu i nie wpuszczają oraz nie jeżdżą do Krakowa). A tu chore rozkminki na kilka stron...

obserwator17

Post autor: obserwator17 » 02.04.2025, 14:58

Popeyee pisze:
02.04.2025, 12:43
Nie każdy lubi Wisłę na Widzewie czy na Ruchu i niektóre osoby tego nie ukrywają. Wisła zaczyna gwiazdorzy bardzo i stawiać warunki kto ma skim latać i kogo lubić, a to zaczyna być śmieszne. Niech podadzą jaka liczba pokazali się na Wisła 2-Unia Tarnów wtedy pośmiejemy się czy mogą być jako zgoda,czy układ traktowani poważnie.Czy mają prawo decydowania o czymś nie sprzątając swojego podwórka.
A kto ma stawiać warunki, może wsiury ze stali Rzeszów? Wisła jako ekipa która potrafi zebrać ponad 20k na wyjazd chyba może mieć coś do powiedzenia w temacie układów nieprawdaż? Co do Unii to się nie wypowiadam tam rolę grają prywatne kontakty poszczególnych osob. Zresztą dzień wcześniej ludzie z UT byli obecni na meczu Wisły z kotwicą i ich flaga wisiała na gnieździe.
Prosiła żebym pokazał jej Kraków,
Puścił chłopaków z baraków i zabrał na Legia-Raków

Suczysko

Post autor: Suczysko » 02.04.2025, 15:21

Wisła to by od Stali na ubitej dostała smary. Byłoby ich 20k 19.990 by spierdoliła a te 10 osób by z torebek gaz wyciągneło. Taką ma siłę rzeka.

Old [Z]

Post autor: Old [Z] » 02.04.2025, 15:30

Suczysko pisze:
02.04.2025, 15:21
Wisła to by od Stali na ubitej dostała smary. Byłoby ich 20k 19.990 by spierdoliła a te 10 osób by z torebek gaz wyciągneło. Taką ma siłę rzeka.
Dokładnie tak jak w Radłowie takie smary ze aż chłop został w trawie weź ty już spierdalaj cioto

cpcompany

Post autor: cpcompany » 02.04.2025, 15:50

Te wasze sportowe waleczki w lesie i 5 treningów dziennie a przychodzi co do czego to trzeba zbiórki organizować dla bachorów których tatusiowie zostali na polu walki bez głowy

dee facto

Post autor: dee facto » 02.04.2025, 16:04

a ty co lewakiem jesteś?

tak tylko pytam

Post autor: tak tylko pytam » 02.04.2025, 16:13

Taksepatrze pisze:
01.04.2025, 14:12
Stal z Elaną, Kaliszem a nawet z Polonią Przemysl maja zdaje sie pozytywne relacje
Jeszcze jedno na koniec pytanie jesli można - czy był jakiś mecz gdzie Stal i Wisla byli razem na jednym sektorze u któregoś ze zgodowiczów/układowiczów?
Stal Rzeszów ma od lat układ z Polonią Przemyśl, w ramach obozu La Familia.Co ciekawe, od pewnego już czasu, w zasadzie jako jedyni traktują Polonie poważnie, dobrze ją wspierając.

Co do drugiego pytania, było tak nie raz.
Taksepatrze pisze:
01.04.2025, 14:54
Jaka liczba Stali w Przemyślu ostatnio ?
81 osób.
halodrol pisze:
02.04.2025, 08:10
U nas w zależności od ciśnienia poszczególnych zawodników jest albo opcja j**** albo machnąć na to ręką. Z tego powodu niektórzy mają również w średnim poważaniu Polonię P.
W zasadzie, to na c*** Wiśle ta Polonia i na c*** Polonii ta Wisła.

ling

Post autor: ling » 06.04.2025, 19:45

Jak wygląda sytuacja między Polonią Bytom, a Cracovią i Wisłą ?

BuhasKola

Post autor: BuhasKola » 06.04.2025, 22:27

ling pisze:
06.04.2025, 19:45
Jak wygląda sytuacja między Polonią Bytom, a Cracovią i Wisłą ?
Z Wisłą kosa, z Cracovią dobre relacje

Dobry chłopaczyna

Post autor: Dobry chłopaczyna » 11.04.2025, 06:12

Bez napinki, jak Tyszanie odbierali ciche kontakty Craxy z Gieksą?

Andrzej Kolikowski

Post autor: Andrzej Kolikowski » 11.04.2025, 06:31

Śpią w nogach i nic nie mogą.

Dżolo Rypandolo

Post autor: Dżolo Rypandolo » 13.04.2025, 21:52

Czemu padła zgoda Sandecji z Koroną ?

ODPOWIEDZ