Hehe dokładnie to kobieta Ja mam koleżanke która jest wielka (tak o sobie mówi) fanką Pasów i zarazem modelką. Jej facet również kibic Cracovii. Ale do rzeczy. Wisła wynajęła tą agencję żeby dziewczyny wzięły udział w sesji w koszulkach Wisły i bez żadnych problemów chodziła w koszulce Wisły Tak że ta dziewczyna nie musi być kibicem pasów ale nie twierdze ze tak nie jest.
wiernyTS pisze:to że tańczy na ich meczach nie znaczy, że im kibicuje
Ale to jak wygląda świadczy że kibicuje Cracovii Zresztą musialaby być głupia żeby tańczyć u nas, jak jest za Wisłą
A jak było kiedyś na derbach, tańczyły u was cheerleaderki Hutnika Dlatego mówię że nigdy nic nie wiadomo Mi tam się zbytnio nie podoba, po prostu sexownie wyszła na zdjęciu. Stanik też robi swoje bo to push up
Czyżby koleżanka z Sandecji sie oburzyła??:) fakt skoro miała zdjęcia na NK ,to chyba jeden pies gdzie one potem wędrują.A tak swoja droga wszyscy chwalą dziewczynę,wiec nie ma powodów do spięć:)
kolafy pisze:Nie oburzyła się tylko też byś nie chciał żeby ktoś sobie Twoje zdjęcia kopiował i wklejał gdzie tam sobie tylko chce bez Twojej wiedzy czyż nie tak ?
Nie przesadzaj w takim razie kazdy kto daje swoja fote na NK powinien napisac do adminów żeby wprowadzili opcje zakaz kopiowania zdjęc, przeciez to oczywiste jak juz wczesniej było napisane że skoro jakas osoba daje na ogólnoPOLSKI portal swoje prywatne foty i kogos oko cieszy dana fota to wkleja ja na fora, ponieważ ta osoba w tym wypadku ta dziewczyna powinna sobie zdawac z tego sprawe że skoro komus się podoba to wkleja tą fotkę np. na to forumi tyle
hehe, widze ze w temacie wszystko jest ok, wszyscy sie śmieją, "podziwiają" dopóty, dopóki sami nie zobaczą tu swoich zdjęć Cóż, wytrawni poszukiwacze kibice.net dotrą wszędzie, także uważajcie gdzie i jakie swoje zdjęcia dodajecie, żeby potem nie było płaczu
kolafy w ten sposob chcial zwrocic tylko uwage, ze ja po prostu zna heheh. bez cisnienia, tak jak wyzej napisano jak zdjecia sa na nk, to mozliwe, ze znajda sie tak tu jak i na forum tvn style w dziale "jak jesc beze":)