Wymarłe Ekipy ...
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Wymarłe Ekipy ...
Po tych wpisach i ŚNIEŻNY WARAN i kibic0 widać że cierniem w oku staneli im kibice Zagłębia Nie poszło po ich myśli i jak to można było przewidzieć,ze wcześniej lub później zwrócą sie w stronę Ślaska jako dawnej najdłuższej zgody i zrobili to w najbardziej odpowiednim momencie by zaistnieć podczas meczu Śląska z drugim dawnym zgodowiczem Zagłębia Lechią Gdańsk Myślę ze oni po tym spotkaniu wzmocnią sie kibicowsko Czas zresztą pokaże Życzę im powodzenia
-
Również ich widziałem w rynku. Przyzwoicie się prezentowali.dilerek pisze:Chlopakow z Dyskobolii widzialem w Pradze przed Czechy-Polska. Byli w bodajze 22 osoby + laska na tym meczu.
jednego fury:)
-
Czyli co, na Zagłębiu teraz jest klimat jak na krakowskiej Garbarni? ( Mały młynek z dziadkami, którzy lubią sobie coś chlapnąć i podrzeć się "sędzia kalosz"? Nie tak żebym coś do nich miał, po prostu niech sobie działają)
profan pisze:Fejsbuk hardkor wisła nóżBlizniak3 pisze:Nie zmieniło wiarę, tylko Wisła urosła tam w siłę i wyplewiła chwasty
-
A ja mam pytanie o Wisłę Szczucin, kiedys byli fc Unii Tarnów , później niby na tyle się "ogarnęli" że zostali jej układowiczem.A jak jest teraz, działa jeszcze coś ta Wisła czy słuch już o niej zaginął
-
Czy KS Myszków działa jeszcze na własny rachunek czy już tylko Ruch?
I podobne pytanie co do Nysy Zgorzelec?
[link]
-
Działa, głównie młodzież na meczach u siebie(gramy w IV lidze śląskiej, jest szansa na awans), byliśmy także na pobliskim wyjeżdzie w sporej grupie jak na nasze obecne realia[link] pozdRo.ziomek pisze:Czy KS Myszków działa jeszcze na własny rachunek czy już tylko Ruch?
-
Nysa Zgorzelec jakoś tam działa, młynki po 20 osób, najlepszy wyjazd w tej rundzie to bodajże 11 osób w Zawidowie. Ogólnie w Zgolcu wolą Śląsk niż swój lokalny klub ale Nysa na pewno nie jest wymarłą ekipą.
-
Chciałbym się dowiedzieć, czy działała kiedyś jakaś ekipa na Gwardii W. ???
-
obecnie na Gwardii nie dzieje się nic, można ich śmiało zaliczyć do wymarłych ekip

-
a na takich ekipach jak Rega Trzebiatów czy Gwardia Koszalin cos sie dzieje ?
-
Ja p******* z tą Gwardią to pojechałeś chłopcze...
To zdobywca pucharu i superpucharu z tym zespołem.
-
no ale o co chodzi ?? jak oglądałem fotki z tego sezonu to nic ultraski,zero młyna.
-
Gwardia w tej rundzie prowadziła młyn nie na każdym meczu - ale w meczu z Gryfem Kamień Pomorski zebrali 100 osobowy młyn. Z wyjazdami było gorzej ale nazwanie Gwardii wymarłą ekipą to pojechanie po bandzie
-
Był kiedyś klub który nazywał się Błękitni Kielce, czy posiadał on jakąś zorganizowaną grupę kibiców? Czy ktoś coś wie na ten temat?
-
O ile mi wiadomo był to klub policyjny i wielu kibiców nie miał. Na pewno mniej niż Korona. Zorganizowanej grupy tez raczej nie mieli.
-
Przeglądając to forum natrafiłem na zdjęcie stadionu GKS Czarni Bytom-skrobnie ktoś coś o tym klubie?
-
Ja tak kolego mysle to gdzie Wy bylyscie jak upadał Wasz klubik gdyby nie sukcesu koszykarzy to mysle zeby was juz niebylo chwała chlopakom za to ze próbuja cos robic a tak gwoli scislosci to pamietam wyjazd do Lubina waszej zgody gdy straciliscie szalik i zaraz na psiarnie polecieliscie bo wam zajebalismy barwy fakt byly to dla Ciebie odlegle czasy ale gdyby nie wasza koszykowka to mysle zetez byscie byli w tym samym miejscu gdzie Zagłebie albo nawet by Was niebyłokibic0 pisze:Pamiętam dokładnie. No jesteście lepsi i tyle. Nie rozmywaj tematu. Jak się nie zgadzasz z moim punktem [link] to możesz mi na pw coś napisać.
-
Mnie poniosło czy wy niemozecie przebolec ze za jakis czas pewnie niebedziecie jedyna siła w miescie mysle ze czas pokaze . To ze Zagłabie kiedys wiecej znaczyło niz wasz Górnik tez mnie poniosło wiem ze to historia jak pewnie powiesz ale pewnych spraw nie idzie przekłamacJacaKSG pisze:19 Tylko Ty 64 pisze:Ja tak kolego mysle to gdzie Wy bylyscie jak upadał Wasz klubik gdyby nie sukcesu koszykarzy to mysle zeby was juz niebylo chwała chlopakom za to ze próbuja cos robic a tak gwoli scislosci to pamietam wyjazd do Lubina waszej zgody gdy straciliscie szalik i zaraz na psiarnie polecieliscie bo wam zajebalismy barwy fakt byly to dla Ciebie odlegle czasy ale gdyby nie wasza koszykowka to mysle zetez byscie byli w tym samym miejscu gdzie Zagłebie albo nawet by Was niebyłokibic0 pisze:Pamiętam dokładnie. No jesteście lepsi i tyle. Nie rozmywaj tematu. Jak się nie zgadzasz z moim punktem widzenia to możesz mi na pw coś napisać.
Poniosło cie dziewczynko
-
sysysy pisze:Przeglądając to forum natrafiłem na zdjęcie stadionu GKS Czarni Bytom-skrobnie ktoś coś o tym klubie?
kiedys dobra sekcja rugby na ktorej meczyki czasem chodzili kibice bytomskiej Polonii, zdaje sie ze paru tez tam gralo w jajo, pzdr
TYBET JEST SERBSKI
-
Poniosło cie dziewczynko[/quote]
Mnie poniosło czy wy niemozecie przebolec ze za jakis czas pewnie niebedziecie jedyna siła w miescie mysle ze czas pokaze . To ze Zagłabie kiedys wiecej znaczyło niz wasz Górnik tez mnie poniosło wiem ze to historia jak pewnie powiesz ale pewnych spraw nie idzie przekłamac[/quote]
Nie jesteśmy jedyną siła w W-ch bo kibicowską, przed zagłębie jest jeszcze Gwarek Wałbrzych i policyjny klub Juventur :]
A zagłębie było i może silniejsze ale wtedy to jeszcze twój klub nie istniał a ciebie nie było w planach :) (1964)
To tak jak Wisła miała by powiedzieć ze kibice Garbarni Kraków stanowią dla nich zagrożenie :D:D
Mnie poniosło czy wy niemozecie przebolec ze za jakis czas pewnie niebedziecie jedyna siła w miescie mysle ze czas pokaze . To ze Zagłabie kiedys wiecej znaczyło niz wasz Górnik tez mnie poniosło wiem ze to historia jak pewnie powiesz ale pewnych spraw nie idzie przekłamac[/quote]
Nie jesteśmy jedyną siła w W-ch bo kibicowską, przed zagłębie jest jeszcze Gwarek Wałbrzych i policyjny klub Juventur :]
A zagłębie było i może silniejsze ale wtedy to jeszcze twój klub nie istniał a ciebie nie było w planach :) (1964)
To tak jak Wisła miała by powiedzieć ze kibice Garbarni Kraków stanowią dla nich zagrożenie :D:D
[link]
-
Mnie poniosło czy wy niemozecie przebolec ze za jakis czas pewnie niebedziecie jedyna siła w miescie mysle ze czas pokaze . To ze Zagłabie kiedys wiecej znaczyło niz wasz Górnik tez mnie poniosło wiem ze to historia jak pewnie powiesz ale pewnych spraw nie idzie przekłamac[/quote]JacaKSG pisze:Poniosło cie dziewczynko
To tak jak Wisła miała by powiedzieć ze kibice Garbarni Kraków stanowią dla nich zagrożenie :D:D[/quote]
No chyba nie bardzo. Gdby nagle zrobiło się 100 aktywnych kibiców Garbarnii,to Wisła i tak miażdzyłaby ich swoją liczbą. A jeśli się zrobi 100 aktywnych Zagłębia Wałbrzych,to będzie ich więcej niż Was,albo mniej więcej po równo.
Zobaczymy w najbliższym czasie,czy był to ich jednorazowy wyskok,czy powrót na kibicowską mapę.
-
Po równo... "mniej więcej: to się nie wypowiadaj w sprawach i o rzeczach o których nie masz nawet pojęcia..
[link]
-
To ilu was niby jest w Wałbrzychu?Tysiące? Komu chcesz kit wciskać?JacaKSG pisze:Po równo... "mniej więcej: to się nie wypowiadaj w sprawach i o rzeczach o których nie masz nawet pojęcia..
-
nadal Czarni Bytom grają w jajo pod nazwą Czarni w Bytomiu i z tego co wiem tylko PLR 7
-
Martini Player pisze:To ilu was niby jest w Wałbrzychu?Tysiące? Komu chcesz kit wciskać?JacaKSG pisze:Po równo... "mniej więcej: to się nie wypowiadaj w sprawach i o rzeczach o których nie masz nawet pojęcia..
W ostatnich 2 sezonach tysiące na meczach...
Młyn średnia ok 400 osób, z Karkonoszami 1000 Wyjazd (400), z Chrobrym 1200 osób
Więc o czym ty mówisz??
Lepiej zamilcz i się zajmij swoim podwórkiem
[link]
-
od kiedy 15+100 = 1300 ?Martini Player pisze:A jeśli się zrobi 100 aktywnych Zagłębia Wałbrzych,to będzie ich więcej niż Was,albo mniej więcej po równo.
-
Mysle ze te liczby to sa Wasze czy razem z Waszymi zgodami a to różnica???JacaKSG pisze:Martini Player pisze:To ilu was niby jest w Wałbrzychu?Tysiące? Komu chcesz kit wciskać?JacaKSG pisze:Po równo... "mniej więcej: to się nie wypowiadaj w sprawach i o rzeczach o których nie masz nawet pojęcia..
W ostatnich 2 sezonach tysiące na meczach...
Młyn średnia ok 400 osób, z Karkonoszami 1000 Wyjazd (400), z Chrobrym 1200 osób
Więc o czym ty mówisz??
Lepiej zamilcz i się zajmij swoim podwórkiem
-
Lepiej zamilcz i się zajmij swoim podwórkiem[/quote]
Mysle ze te liczby to sa Wasze czy razem z Waszymi zgodami a to różnica???[/quote]
ile może być zgód w 1200 osobowym młynie...??
Ogarnij się.
Mysle ze te liczby to sa Wasze czy razem z Waszymi zgodami a to różnica???[/quote]
Ogarnij się.
[link]
-
Mysle ze te liczby to sa Wasze czy razem z Waszymi zgodami a to różnica???[/quote]JacaKSG pisze:Lepiej zamilcz i się zajmij swoim podwórkiem
Ogarnij się.[/quote]
A ile razy mieliście ten 1200 osobowy młyn? I ile osób z tegop młyna jest aktywnych,skoro to Wasze wyjazdy:
Żary - 105
Strzelce Krajeńskie - 5
Słubice - 50
Kostrzyn - 5
Iłowa - 75
Kąty Wrocławskie - 5 (zakaz)
Ząbkowice – 200
Kończąc niepotrzebną polemikę z wami napiszę tylko,że mam do was ogromny szacunek za działanie na niskim szczeblu rozgrywkowym,w klubie od lat pogrążonym w biedzie. Koniec tematu z mojej strony,bo strasznie rozmywamy.
-
To ilu was niby jest w Wałbrzychu?Tysiące? Komu chcesz kit wciskać?[/quote]
Ładny z ciebie pojebus. Powinni cię wyjebać z forum za te farmazony. Widzę, że chcesz na siłę w necie swoje chore sny udowadniać. Równie dobrze chłopaki z Wałbrzycha mogliby ci wmawiać, że Rozwój czy inna osiedlowa drużyna was niedługo rozjebie po kątach. Śmieszny jesteś.
Ładny z ciebie pojebus. Powinni cię wyjebać z forum za te farmazony. Widzę, że chcesz na siłę w necie swoje chore sny udowadniać. Równie dobrze chłopaki z Wałbrzycha mogliby ci wmawiać, że Rozwój czy inna osiedlowa drużyna was niedługo rozjebie po kątach. Śmieszny jesteś.
MMA, Boks i takie pierdoły
-
nisc pisze:sysysy pisze:Przeglądając to forum natrafiłem na zdjęcie stadionu GKS Czarni Bytom-skrobnie ktoś coś o tym klubie?
kiedys dobra sekcja rugby na ktorej meczyki czasem chodzili kibice bytomskiej Polonii, zdaje sie ze paru tez tam gralo w jajo, pzdr
Dzięki,pzdr również
-
Jeśli chodzi o Błękitnych Kielce bo ktos pytal. Był to policyjny klub i nie cieszył się zbytnim ,,powodzeniem'' u kibiców. Na mecze Błękitnych nie chodziło zbyt wielu kibiców, dominowało tam głównie starsze pokolenie kibiców - dużo dziadków itp. Ciekawostką jest, że powstały kiedyś szale Błękitnych, ale jak wieść niesie zrobił je jakiś prezes Błękitnych dla juniorów - grających w tym klubie.
Błękitni zakończyli swój żywot jakoś w 2000 (2001 ?) roku, łącząc się z Koroną (w sezonie w którym Korona wystepowala bodajze oficjalnie pod nazwa KKP Korona). Byly rozne kosmetyczne zmiany nazw, zwiazane z klopotami finansowymi w klubach, stad to wynikalo.
Błękitni zakończyli swój żywot jakoś w 2000 (2001 ?) roku, łącząc się z Koroną (w sezonie w którym Korona wystepowala bodajze oficjalnie pod nazwa KKP Korona). Byly rozne kosmetyczne zmiany nazw, zwiazane z klopotami finansowymi w klubach, stad to wynikalo.
-
http://www.youtube.com/watch?v=xRdieRXhbX4
Ten filmik od 3 lat jest umieszczony na youtube
Nie byłoby w tym nic nadzwyczajnego gdyż filmik jak filmik promuje jakiś klub, kibiców itp
Akurat czytający mój post nie mają równej wiedzy na temat materiałów jakimi "promują się" Thoreziacy. Otóż proszę zatrzymać się na momencie 2:20. Jest to fotka zespołu Zagłębia z jakiegoś meczu rozegranego na hali. Nikt normalny kto ma honor, godność, zasady nie promowałby siebie i swojego wizerunku w najnowocześniejszych węzłach komunikacyjnych poprzez zamieszczanie w nim funkcjonariuszy .....wałbrzyskiej Policji.
1 z lewej w dolnym rzędzie to Piotr K. znany jako Makaron - sekcja kryminalna KMP Wałbrzych , Odpowiada w Wałbrzychu za zabezpieczenia imprez masowych oraz za zwalczanie przestępczości zorganizowanej.
W rzędzie górnym 2 od lewej to Bronisław J. pseudonim "Bronek" - kolega Makarona z tajniackiego fiata bravo eskortującego fanów Górnika podczas meczów wyjazdowych.
Ekipę "uzupełnia" 3 od prawej w górnym rzędzie funkcjonariusz z drogówki - ostatnio koleżce mandat wlepił za jakieś pierdoły.
Dodatkowo wklejam fotkę ze strony KMP Wałbrzych ( z kto wie czy nawet nie tego samego turnieju) [link] fotka nr 7 pokazuje z bliska osoby które biorą pieniądze za "szkodzenie" kibicom Górnika oraz ekipom które nas odwiedzają.
Na Thoreziaków patrzymy z przymrożeniem oka, nie są że tak powiem z "naszych klimatów kibicowskich". Wszystko trzeba robić ale z głową. Nie sztuką jest narozrabiać - sztuką jest narozrabiać i nie ponieść za to konsekwencji.
Nie byłoby w tym nic nadzwyczajnego gdyż filmik jak filmik promuje jakiś klub, kibiców itp
Akurat czytający mój post nie mają równej wiedzy na temat materiałów jakimi "promują się" Thoreziacy. Otóż proszę zatrzymać się na momencie 2:20. Jest to fotka zespołu Zagłębia z jakiegoś meczu rozegranego na hali. Nikt normalny kto ma honor, godność, zasady nie promowałby siebie i swojego wizerunku w najnowocześniejszych węzłach komunikacyjnych poprzez zamieszczanie w nim funkcjonariuszy .....wałbrzyskiej Policji.
1 z lewej w dolnym rzędzie to Piotr K. znany jako Makaron - sekcja kryminalna KMP Wałbrzych , Odpowiada w Wałbrzychu za zabezpieczenia imprez masowych oraz za zwalczanie przestępczości zorganizowanej.
W rzędzie górnym 2 od lewej to Bronisław J. pseudonim "Bronek" - kolega Makarona z tajniackiego fiata bravo eskortującego fanów Górnika podczas meczów wyjazdowych.
Ekipę "uzupełnia" 3 od prawej w górnym rzędzie funkcjonariusz z drogówki - ostatnio koleżce mandat wlepił za jakieś pierdoły.
Dodatkowo wklejam fotkę ze strony KMP Wałbrzych ( z kto wie czy nawet nie tego samego turnieju) [link] fotka nr 7 pokazuje z bliska osoby które biorą pieniądze za "szkodzenie" kibicom Górnika oraz ekipom które nas odwiedzają.
Na Thoreziaków patrzymy z przymrożeniem oka, nie są że tak powiem z "naszych klimatów kibicowskich". Wszystko trzeba robić ale z głową. Nie sztuką jest narozrabiać - sztuką jest narozrabiać i nie ponieść za to konsekwencji.
Biało-niebieskie w herbie się mieni.....
-
Z tego co widze to dosc bardzo jestes zorientowany w nazwiskach i ksywkach tych policjantów dziwne to bardzo !!kibic0 pisze:http://www.youtube.com/watch?v=xRdieRXhbX4
-
Z tego co widze to dosc bardzo jestes zorientowany w nazwiskach i ksywkach tych policjantów dziwne to bardzo !![/quote]
Bo są oni znani bardzo dobrze wałbrzyskim kibicom, gdyby sztuka czytania ze zrozumieniem nie była dla ciebie obca, to byś wiedział że jeżdżą oni na wszytkie wyjazdowe mecze Górnika w eskorcie...
Bo są oni znani bardzo dobrze wałbrzyskim kibicom, gdyby sztuka czytania ze zrozumieniem nie była dla ciebie obca, to byś wiedział że jeżdżą oni na wszytkie wyjazdowe mecze Górnika w eskorcie...
[link]
-
Tak 19 Tylko TY 64 Gornik niedlugo zniknie z Walbrzycha , a teraz skonczcie ten temat ...
Ja mam pytanie odnosnie takich ekip jak :
Walcownia Czechowice - Dziedzice , o tym ze dzialaja wiem tylko dawno nie bylo slychac co u nich
Promien Żary
Wisla Strumień
Walcownia Czechowice - Dziedzice , o tym ze dzialaja wiem tylko dawno nie bylo slychac co u nich
Promien Żary
Wisla Strumień
www.Szczakowianka.Jaworzno.pl <----serwis kibicow
-
Stanowisko Gwardii Koszalin i jak sie nic nie zmieni nadal bedzie tak na Gwardii:(
Wczoraj nasze zero w Wolinie.Wydarzenia z przerwy zimowej-a dokładniej zainteresowanie nami ze strony policji i wymiaru sprawiedliwości,spowodowały,że pod znakiem zapytania stoi nasza forma wyjazdowa podczas rundy wiosennej.Część z nas była „nawiedzana” w swoich domach przez wszelkiej maści dzielnicowych itp. psów.Sporo osób ma zakazy i „zawiasy”. Poza tym w dniu wczorajszym osoby z zakazami dostały wezwanie na komendę w czasie rozgrywania meczu-do tej pory nie obowiązywało to na wyjazdach,tylko podczas meczów w Koszalinie. Nie zawieszamy działalności,aczkolwiek-że tak stwierdzę-schodzimy na dalszy plan… Jest to oficjalne stanowisko kibiców Gwardii Koszalin.
Wczoraj nasze zero w Wolinie.Wydarzenia z przerwy zimowej-a dokładniej zainteresowanie nami ze strony policji i wymiaru sprawiedliwości,spowodowały,że pod znakiem zapytania stoi nasza forma wyjazdowa podczas rundy wiosennej.Część z nas była „nawiedzana” w swoich domach przez wszelkiej maści dzielnicowych itp. psów.Sporo osób ma zakazy i „zawiasy”. Poza tym w dniu wczorajszym osoby z zakazami dostały wezwanie na komendę w czasie rozgrywania meczu-do tej pory nie obowiązywało to na wyjazdach,tylko podczas meczów w Koszalinie. Nie zawieszamy działalności,aczkolwiek-że tak stwierdzę-schodzimy na dalszy plan… Jest to oficjalne stanowisko kibiców Gwardii Koszalin.
-
Ja mam pytanie o Tarnow czy Tarnovia wznawia dzialalnosc?? Widac ze chlopaki wydaja nowe gadzety, szale itp jest ktos w stanie cos wiecej powiedziec??
-
Są w trakcie zakładania Stowarzyszenia, które ma wspierać wydostanie się klubu z nizin. Jak zauważyłeś wydają gadżety oraz są praktycznie na każdym meczu w Krakowie. Ale do odrodzenia daleka droga.
-
19SWA23 pisze:Tak 19 Tylko TY 64 Gornik niedlugo zniknie z Walbrzycha , a teraz skonczcie ten temat ...
Promien Żary
Wisla Strumień
Promień od 3 sezonów zalicza wszystkie wyjazdy zarówno w pucharach jak i w lidze, do tego widoczni na kadrze. U siebie młyn na ciekawszych meczach 100 - 150 os. Dym na meczach z Chrobrym i Dozametem. Przegrany ,,sparing" z Oławą. Ciągłe nękanie kibiców Czarnych Żagań. Ostatnio mają problemy z zarządem i zakazami. Ogólnie forma zwyżkowa biorąc pod uwagę słabą postawę kopaczy. Druga siła w lubuskim jeśli chodzi o ekipy piłkarskie.