Oj WISŁOKA WY TO MACIE ROZKMINKI naprawde , potraficie człowieka rozbawic Macie troszku za słaby wywiad srodowiskowy , musicie do tych swoich kreslanek naniesc wiele poprawek , moze jakas pomoc sie przyda chlopak do Herkulesa chodzi napewno i nalezy do grupy Mokotowskiej , szkoda ze nie podpisaliscie jeszcze jakimi autami jezdzimy KU..naprawde SZACUNEK DLA WAS , ZE TAK O NAS myslicie ! mMmM :*
Nadejdzie Wiosna i Lepsze Czasy Wróci IGLOOPOL kochany do ESKTRAKLASY !
I.D.04 KIEDYS WSZYSCY POWRÓCA I WYJDZIEMY RAZEM NA ULICE !!
Mnie na tej fotce smieszy ubiór tych panów, moze jeszcze na czole niech sobie napiszą "JESTEM CHULIGANEM" albo najlepiej niech odrazu sie na komende zgloszą...
A. pisze:Mnie na tej fotce smieszy ubiór tych panów, moze jeszcze na czole niech sobie napiszą "JESTEM CHULIGANEM" albo najlepiej niech odrazu sie na komende zgloszą...
Mozesz powiedziec co dziwnego w tych chlopakow ubiorze ? bo wg mnie sa normalnie ubrani i na dyskoteke nie jada tylko na mecz .
Mozesz powiedziec co dziwnego w tych chlopakow ubiorze ? bo wg mnie sa normalnie ubrani i na dyskoteke nie jada tylko na mecz .
buractwo zapewne jak to na tym forum bywa
Nie no nic , są ubrani w sam raz, szczegolnie na awanture po której psy nie beda mieli wiekszych problemów z wyłapaniem takiego typka gdyz widac na kilometr ze nie przyjechał oglądać meczu.A poza tym wyznacznikiem chuligana nie jest ubiór, a ludzie biją sie w czerwonych polowkach z białymi guzikami a konsekwencje są zupełnie inne.Takie jest moje stanowisko, sory za rozmycie.
Oj WISŁOKA WY TO MACIE ROZKMINKI naprawde , potraficie człowieka rozbawic Macie troszku za słaby wywiad srodowiskowy , musicie do tych swoich kreslanek naniesc wiele poprawek , moze jakas pomoc sie przyda chlopak do Herkulesa chodzi napewno i nalezy do grupy Mokotowskiej , szkoda ze nie podpisaliscie jeszcze jakimi autami jezdzimy KU..naprawde SZACUNEK DLA WAS , ZE TAK O NAS myslicie ! mMmM :*
wow... pewnie fajnie wstawiać foto ośmieszające własną ekipe. Chciałeś się pochwalić ??? Gdyby stała tu zgraja dzieci, dziadków , azjatów i pedałów to tak chętnie byś tej fotki nie wstawił ...
wow... pewnie fajnie wstawiać foto ośmieszające własną ekipe. Chciałeś się pochwalić ??? Gdyby stała tu zgraja dzieci, dziadków , azjatów i pedałów to tak chętnie byś tej fotki nie wstawił ...
sory za rozmycie tematu ale kiedy byl ten wyjazd? w tej rundzie co sie niedawno skonczyla?? przeciez ich podobno ponad 100 osob bylo a gdzie reszta
ten dziadek chodzil od pieluchy na mecze Walcowni,az pewnego razu wpadla widoczna na zdjeciach Victoria Jaworzno,dziadek zawsze siedzial na tym miejscu,i nie chcial odejsc,dostal podobno pare butów(w glowe tez) wyladowal w szpiatlu na 2 tygodnie po czym zmarl[*]
Trzeba to wyjaśnić bo potem będą krzywe akcje.
Zdjęcie zrobione było w klatce dla gości w CZ-DZ ( nie na wydzielonym sektorze tylko w klatce), dlatego nie wiem co ten dziadek tam robił , co nie zmienia faktu ,że ze strony ówczesnej koalicji ( Unia,Górnik , Victoria, Fablok) nic mu się nie stało.Po wejsciu na stadion chodziliśmy po trybunach w poszukiwaniu kibiców Walcowni , nie mając w planach w ogóle wchodzić do klatki . Po zadymia z policją zostaliśmy tam wepchnięci a na dziadka nikt nie zwracał uwagi bo mieliśmy inne sprawy na głowie, po chwili dwóch psiaków przyszło i wyprowadzili dziadka( który nota bene nie chciał wyjść bo to "jego miejsce" było)I teraz najważniejsze. Kiedy nas zawineli na komende w czasie przesłuchania policjant powiedział do mnie ( cytat niedokładny, bo było to prawie 4 lata temu , ale sens zachowany) : " i coście debile narobili, nie dość ,że szkody na stadionie to jeszcze jakiś facet dostał przez Was zawału " Nie wiem co się działo z nim potem , ale napewno Jogobela nie masz prawa przypisywać nam jego śmierci . A pisanie o tym ,że zostal skopany to już naprawde przesada . Nie wiem jak Wy , ale my swój honor mamy.
ps. Kolejna próba oczernienia nas przez Walcownie. Wiem ,że porażki bolą , ale troche powagi.
wejdzcie na ich forum i na temat neptun hooligans to jest dopiero napinka
RODOWITA PYRA pisze:Do bandy imbecyli !!!
(...)
No, chyba że siedzisz z kosa przed monitorem, machasz nią jak piszesz i masz kominiare w barwach klubowych nalożoną w tym czsie na pusty leb!!!
Żalosne dzieci neostrady i tyle !!!
Jogobela pisze:
ten dziadek chodzil od pieluchy na mecze Walcowni,az pewnego razu wpadla widoczna na zdjeciach Victoria Jaworzno,dziadek zawsze siedzial na tym miejscu,i nie chcial odejsc,dostal podobno pare butów(w glowe tez) wyladowal w szpiatlu na 2 tygodnie po czym zmarl[*]
Trzeba to wyjaśnić bo potem będą krzywe akcje.
Zdjęcie zrobione było w klatce dla gości w CZ-DZ ( nie na wydzielonym sektorze tylko w klatce), dlatego nie wiem co ten dziadek tam robił , co nie zmienia faktu ,że ze strony ówczesnej koalicji ( Unia,Górnik , Victoria, Fablok) nic mu się nie stało.Po wejsciu na stadion chodziliśmy po trybunach w poszukiwaniu kibiców Walcowni , nie mając w planach w ogóle wchodzić do klatki . Po zadymia z policją zostaliśmy tam wepchnięci a na dziadka nikt nie zwracał uwagi bo mieliśmy inne sprawy na głowie, po chwili dwóch psiaków przyszło i wyprowadzili dziadka( który nota bene nie chciał wyjść bo to "jego miejsce" było)I teraz najważniejsze. Kiedy nas zawineli na komende w czasie przesłuchania policjant powiedział do mnie ( cytat niedokładny, bo było to prawie 4 lata temu , ale sens zachowany) : " i coście debile narobili, nie dość ,że szkody na stadionie to jeszcze jakiś facet dostał przez Was zawału " Nie wiem co się działo z nim potem , ale napewno Jogobela nie masz prawa przypisywać nam jego śmierci . A pisanie o tym ,że zostal skopany to już naprawde przesada . Nie wiem jak Wy , ale my swój honor mamy.
ps. Kolejna próba oczernienia nas przez Walcownie. Wiem ,że porażki bolą , ale troche powagi.
gawrongrk pisze:[link]
ciekawe fotki i cała strona ciekawa
Wielkie derby
Neptun-MKS Staporkow 3:2
Na derby pomiędzy koneckimi drużynami czekaliśmy od dłuższego czasu . W 2 dni zrobiliśmy mini sektorówkę z napisem "Jedno miasto,jeden klub" z herbami Neptuna i Końskich" . Zakupiliśmy także 22 race,które na meczu dały zajebisty efekt . Przed spotkaniem meldujemy się na "S" w około 30 głów idziemy przez miasto na mecz,przy tym głośno śpiewając.Na stadionie jesteśmy ok . 40 minut przed meczem i oczekujemy na gości,którzy zjawiają się w około 10 osób . Wraz z pierwszym gwizdkiem sędziego prezentujemy sektorówkę i rozpoczynamy doping,który tego dnia stał na bardzo wysokim poziomie . U nas w młynie około 40 osób.Nareszcie można powiedzieć,że każdy dawał z siebie wszystko . Goście czasami próbowali śpiewać,lecz ciężko im się było przebić . Drugą połowę rozpoczynamy od odpalenia 22 rac co jak wspomniałem wcześniej dało zajebisty efekt . Później trochę ubliżania na gości i świetna zabawa na naszym młynie.Radość była tym większa,iż nasi piłkarze zwyciężyli 3:2,a my z dumą mogliśmy zaśpiewać:"Derby są nasze,te derby do nas należą..." .
O kur**!! Za poczatku się śmiałem ale po przeczytaniu "o mnie" normalnie płaczę...
Mam nadzieję ze chłopaki z Pogoni zrobią z nim pożądek...
Czego się spodziewałeś od pedała??
"Mój wymarzony partner powinien być taki jak ja:)
Musi mieć przede wszystkim, zadbane paznokietki.
Powinien mieć dobre serduszko i kochać rósZofFy Kolorek:*:*:*
Musi wyrywać brwi ! Niektórzy chłopcy, wyglądają jak małpy ! Litości chłopaki :(:(:(
Obcisłe spodnie, i krótka koszulka - obowiązkowo moi drodzy :*
Delikatne dłonie.. tak ! Bez tego - ani rusz:/
Irokez !!!! Ktoś kto nie ma irokeza, jest skreślony na samym początku !
Ty Ziomuś a co on jest jakiś inny nie może na mecze jeździc?
Koles ma pasje i sie w niej spelnia.. nie to co liber nagral kawalek o Lechua jak widzialem z nim wywiad to mowi, ze na mecze chodzi bardzo rzadko, na wyjazdy wcale, szalika nie bierze bo moze za niego dostac od wroga i, ze sie ogolnie boji.. ej no sorry..
Ty Ziomuś a co on jest jakiś inny nie może na mecze jeździc?
Koles ma pasje i sie w niej spelnia.. nie to co liber nagral kawalek o Lechua jak widzialem z nim wywiad to mowi, ze na mecze chodzi bardzo rzadko, na wyjazdy wcale, szalika nie bierze bo moze za niego dostac od wroga i, ze sie ogolnie boji.. ej no sorry..
Ty Ziomuś, chodzi mi o to, że koleś wynalazł taki szczegół jak nóż na tyle a nie zwróc ił uwagi, że na 1szym planie jest czolowa postac polskiego HH. Troche luzu panowie