Niecodzienne sytuacje kibicowskie
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Niecodzienne sytuacje kibicowskie
Sytuacja sprzed paru dni na jednym z nowohuckich - wiślackich osiedli.
Pewnie najebany typek, szukał awantury, podbij na posterunek miejskich i zaczął krzyczeć "mam sie zajebać!? mam się zajebać!?", po czym wziął i zajebał barana w ściane. miejskie wezwały karetke, z karetki wysiada ratownik i widząc smyczkę tego wiślackiego osiedla u "poszkodowanego" zaczyna go dusić i krzyczeć "TY WIŚLACKA KU*WO!!"
Pewnie najebany typek, szukał awantury, podbij na posterunek miejskich i zaczął krzyczeć "mam sie zajebać!? mam się zajebać!?", po czym wziął i zajebał barana w ściane. miejskie wezwały karetke, z karetki wysiada ratownik i widząc smyczkę tego wiślackiego osiedla u "poszkodowanego" zaczyna go dusić i krzyczeć "TY WIŚLACKA KU*WO!!"
-
Komentarz z CB radia tzw. zwykłego Kowalskiego : http://www.youtube.com/watch?v=2dgKQzMPIYI
-
tuż przed meczem Górnik-Lechia
Przed pierwszym gwizdkiem Mateusz Bąk, jako kapitan, brał udział w losowaniu drużyny, która rozpocznie spotkanie. Żeton, którym tego dokonywano miał jednak kolory żółty i niebieski, a więc takie, jakie nosi odwieczny rywal Lechii - Arka Gdynia.
Kiedy więc arbiter spytał bramkarza "Biało-Zielonych", który z nich wybiera, ten z uśmiechem odparł. - Nie no panie sędzio, nie da rady. Ani jeden, ani drugi kolor mi nie odpowiada, oba źle mi się kojarzą. Po chwili dodał jednak: - No dobra, niech będzie niebieski...
źródło ekstraklasa.wp
Przed pierwszym gwizdkiem Mateusz Bąk, jako kapitan, brał udział w losowaniu drużyny, która rozpocznie spotkanie. Żeton, którym tego dokonywano miał jednak kolory żółty i niebieski, a więc takie, jakie nosi odwieczny rywal Lechii - Arka Gdynia.
Kiedy więc arbiter spytał bramkarza "Biało-Zielonych", który z nich wybiera, ten z uśmiechem odparł. - Nie no panie sędzio, nie da rady. Ani jeden, ani drugi kolor mi nie odpowiada, oba źle mi się kojarzą. Po chwili dodał jednak: - No dobra, niech będzie niebieski...
źródło ekstraklasa.wp
-
Bieniuk też kiedyś losował, a na monecie z jednej strony było żółto-niebiesko, a z drugiej orzełek. Powiedział, że nie ma opcji żeby wybrał żółto-niebiesko, tak więc orzełek.
było w jednym z materiałów na C+
było w jednym z materiałów na C+
-
Chyba ten temat się nadaje najlepiej.
Ponieważ ciągle zbieramy na spłatę poderbowej kary (30 000zł), dzięki uprzejmości Klubu organizujemy kolejną akcję - można wylicytować udział w Treningu Noworocznym 2014.
[link]
Ponieważ ciągle zbieramy na spłatę poderbowej kary (30 000zł), dzięki uprzejmości Klubu organizujemy kolejną akcję - można wylicytować udział w Treningu Noworocznym 2014.
[link]
-
Odnawiam. Dzieje się coś jeszcze ciekawego/śmiesznego na trybunach?
-
Balenciaga zastępuje w trendach Guessa i Armaniego, a tak to chyba nic więcej.
-
Opowiedz swoje historie … a nie, czekaj. Zapomniałem ze jesteś tylko obserwatorem - jak sam się zdeklarowałeśKalafior11 pisze: ↑08.12.2024, 15:56Odnawiam. Dzieje się coś jeszcze ciekawego/śmiesznego na trybunach?