Własny transparent ---> pytanie
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Własny transparent ---> pytanie
Mam pytanko jak stworzyć własny transparent ?? Jaki materiał jest do tego potrzebny, i czy używa się do tego sprayu, czy jakiś farb ??
-
-
-
jak "kocham martę" to faktycznie nie usztywni ale mi chodziło o jakąś grubszą robotę. To może niech napisze jakiej treści ten trans, bedzie łatwiej pomoc jak coś.Rodowity. Łodzianin pisze:hehe przecież jak zrobi napis sprayem w stylu kocham marte to nie usztywni materiału i dlatego lekko mijasz się z prawdą.
POLONIA WARSZAWA
-
Można by dyskutować:Magico pisze:jest temat "Flagi robione własnoręczne", a chyba transparent mozna podciągnąc pod flage
Transparent napis na tablicy a. wstędze noszony w pochodach, na wiecach itp.; podświetlony rysunek, obraz, napis, wykonany na materiale przejrzystym
Flaga (z niderl. vlag) - płat tkaniny określonego kształtu i barwy przymocowywany do drzewca może zawierać godła, symbole, wizerunki. Flaga jest znakiem rozpoznawczym, symbolem państwa (flaga państwowa) lub organizacji, czasem również miast czy jednostek podziału administracyjnego, oddziału wojsk (sztandar), organizacji: politycznych, społecznych, kościelnych, sportowych, itd.
POLONIA WARSZAWA
-
-
pytam, bo nigdy nie robiłem takiego czegoś, wolałem obserwować innych, a teraz z kumplami chcemy zrobić jakiś wytrzymały transparent i ewentualnie po zgodzie klubu wieszać go na płocie
zwyczajny materiał i farby starczą ??!! ja myślałem że to co innego trzeba, bo u nas gostki i tak robili i były to nietrwałe projekty
zwyczajny materiał i farby starczą ??!! ja myślałem że to co innego trzeba, bo u nas gostki i tak robili i były to nietrwałe projekty
-
Najpierw zrób projekt jakiś a potem postaraj się skontaktować (może nawet przez forum swojej drużyny)z kims kto oceni projekt i zadecyduje czy on zawiśnie na płocie. Jeżeli jesteś z Poznania (wydaje mi sie, że to KKS to chyba Lecha ) to szanse na jego zawieszenie masz małe. Ale jeżeli byś był zainteresowany to na PM napisze Ci z kim na forum łap kontakt w tej sprawie.kks_fan pisze:pytam, bo nigdy nie robiłem takiego czegoś, wolałem obserwować innych, a teraz z kumplami chcemy zrobić jakiś wytrzymały transparent i ewentualnie po zgodzie klubu wieszać go na płocie
POZDR
-
to na Ełksie prowadzą jakis doping19[P]82 pisze:Ja nie zakladałem tego tematu bo w moim klubie jest z tym problem tylko tak ogolnie. Bo uwierz mi ze nawet na EŁKSIE nie jest tak dobrze zeby nie mogło byc lepiej. PozdrawiamRodowity. Łodzianin pisze:hehe dobry z niego fanatyk jak nie wie jak poprawić doping na stadionie.