FILM BUNT STADIONÓW - przedpremiera
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: FILM BUNT STADIONÓW - przedpremiera
Od wczoraj również u nas można nabyć w przedsprzedaży Film Mariusza Pilisa „Bunt Stadionów”. Film do nabycia w dobrej cenie 28,90zł. Najtaniej w sieci.
Film „Bunt Stadionów”
[link]
Zapraszamy.
Film „Bunt Stadionów”
[link]
Zapraszamy.

www.extremeadrenaline.pl
-
No nie wiem czy najtaniej, bo wysyłka 10 zł. To samo mogę wystawić film za 20 zł i dać wysyłkę 20, trochę średnia promocja z Waszej strony.
-
Film zapowiada się bardzo fajnie i te 30 zł + 10 wysyłka to nie jest drogo i warto dać POLSKA KIBOLSKA
-
Panowie nie bądźcie jak GP , 20 zł nie wystarczy za film (15 za film plus 5 za wysyłkę)? im więcej będziecie chcieli tym więcej pójdzie w obieg, nie dawajcie wrażenia że się chcecie dorobić na filmie, tak to odczuwam i wielu moich znajomych
-
Cena przesyłki do końca kwietnia wynosi 6,90zł:)Achmed pisze:No nie wiem czy najtaniej, bo wysyłka 10 zł. To samo mogę wystawić film za 20 zł i dać wysyłkę 20, trochę średnia promocja z Waszej strony.
Co do ceny sprzedaży filmu to nie jest to takie proste jak piszesz.wulkan pisze:Panowie nie bądźcie jak GP , 20 zł nie wystarczy za film (15 za film plus 5 za wysyłkę)? im więcej będziecie chcieli tym więcej pójdzie w obieg, nie dawajcie wrażenia że się chcecie dorobić na filmie, tak to odczuwam i wielu moich znajomych
Przy Twoich założeniach i propozycjach cenowych do każdego sprzedanego filmu musielibyśmy dokładać niestety nie małą kwotę. To nie my jesteśmy producentem filmu i nie ustalamy cen do dystrybucji dla sklepów. Narzucamy jakoś swoją marzę, która uwierz mi na słowo jest niewielka.
Zarobku przy tym projekcie z naszej strony będzie nie wiele. Przy tej inicjatywie od samego początku nie był to nasz główny cel. Założeniem było jak największe rozpropagowanie filmu.
Zapraszamy
[link]

www.extremeadrenaline.pl
-
Film już od kilku dni w przedsprzedaży również w Sklepie TMK:
[link]
Cena 38 zł zawiera koszty wysyłki. Do płyty dorzucamy vlepy.
Filmy zamówione do 22 kwietnia włącznie zostaną wysłane do Was 23 kwietnia.
Co do dyskusji o cenach filmu, to cena detaliczna została określona przez wydawcę. Ktoś proponuje aby sprzedawać film po 20 zł - niestety, ale koszt zakupu filmu hurtowo jest wyższy od tej sumy ;-)
Zapewniamy, że zysk z filmu jest symboliczny, bo tu liczy się idea filmu, a nie zysk.
[link]
Cena 38 zł zawiera koszty wysyłki. Do płyty dorzucamy vlepy.
Filmy zamówione do 22 kwietnia włącznie zostaną wysłane do Was 23 kwietnia.
Co do dyskusji o cenach filmu, to cena detaliczna została określona przez wydawcę. Ktoś proponuje aby sprzedawać film po 20 zł - niestety, ale koszt zakupu filmu hurtowo jest wyższy od tej sumy ;-)
Zapewniamy, że zysk z filmu jest symboliczny, bo tu liczy się idea filmu, a nie zysk.
-
tak, tylko chodzi mi że w takiej cenie to nie zarobicie bo się pojawi na necie ten film, mniej osób zapłaci, kto będzie chciał to obejrzy z czasem (tym którym nie zależy żeby mieć w oryginalnej vidoetece)
-
Założeniem było jak największe rozpropagowanie filmu
tą ceną doprowadzicie do rozpowszechnienia (nic nie zarabiając) , robię w tym więc wiem o czym mówię, możesz tylko pogratulować wydawcy
tą ceną doprowadzicie do rozpowszechnienia (nic nie zarabiając) , robię w tym więc wiem o czym mówię, możesz tylko pogratulować wydawcy
-
Optymalnie byłoby 25 z dostawą.
Wyjazdy sprawiają, że jestem lepszym człowiekiem.
-
Życie to nie bajka, nie pogłaszcze Cię po jajkach.
Każdy by chciał, żeby było jak najtaniej ale widocznie się nie da. Za darmo żadnego filmu się nie wyprodukuje.
Każdy by chciał, żeby było jak najtaniej ale widocznie się nie da. Za darmo żadnego filmu się nie wyprodukuje.
"Faszyzm nie przejdzie", krzyknął antyfaszysta po czym bohatersko schował się za policją.

-
mniej kasy więcej klientów...zamówiłem przez TMK film i od godziny czekam na maila zwrotnego i c**** , cisza, jak tak to wygląda to zamówię przez adrenalineSiaraMan pisze:Życie to nie bajka, nie pogłaszcze Cię po jajkach.
-
polecam zamówienie przez extremeadrenaline, TMK w c**** gra