KOMENTARZE,RELACJE,FOTO-VIDEO 23.03.2013r

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

Pan_Tadeusz

Re: KOMENTARZE,RELACJE,FOTO-VIDEO 23.03.2013r

Post autor: Pan_Tadeusz » 27.03.2013, 09:04

Marcel83 pisze:
zasada pisze:Nie wiem o co to czepianie się o nasze fan cluby. Zachwycasz się wyjazdami Lecha, czy Widzewa? A wiesz jakie tam mają znaczenie fan cluby w każdym, absolutnie każdym aspekcie kibicowania? Właśnie te ''wiochy''? Dobrze napisał kibic z Wrocławia, że każdy tak naprawde swoje miejsce w szeregu zna. I tyle.
A tak na marginesie, nie wiem czy tak fajnie jeżdzic co dwa tygodnie na masówke specjalem...
No właśnie, skąd ty możesz wiedzieć jak się lata co 2 tygodnie na masówki specjalem? Jedyne miasto na które spinacie poślady i jedziecie dobrą liczbą to Wrocław. Po pierwsze bo najbliżej, po drugie, bo jest ładny nowy stadion z dużym sektorem na którym można sobie podbić ranking wyjazdowy...
U was takiej możliwości aby ranking podbić niestety nie ma. Dojazd do Lubina Legnickiego drogą kolejową nieciekawy, sektor też marniutki i zawsze zaniżają liczbę wejściówek. Dobrze wiecie że większość ekip wypełniłaby ten sektorek razem z sąsiadującą trybuną północną czy tam południową - jak już tam to sobie nazywacie..
Mercelku wyluzuj.
Widać, że realia kibicowskie znasz jedynie z kibice.net.
Dopiero pierwszy raz byliśmy na waszej Vevlet Arenie, wiec nie pierdziel głupot jak to do Was jezdzimy na duzy śliczny nowy stadion.
Poza tym jak to jest, że my jedziemy do Was pociągiem w np 1200 osób i dajemy rade a w drugą stronę ten sam dojazd dla Was już nagle staje się nieciekawy pociągiem? No i sektor u nas marniutki? Jaja sobie robisz? Spora część ekip niestety nie zapełni nawet połowy sektoru, a tylko nieliczne ekipy wchodzą w tysiaka lub więcej, co zresztą było już nieraz umożliwiane.

Czytam to forum od lat, nie wypowiadałem się, ale jak ktoś pieprzy takie farmazony to mozna nie wytrzymac. Idź pisz w komentarzach u romeczka bajkopisarza, on podobne głupoty produkuje w ramach propagandy fanslaska.
A co do miedzianki to spokojnie, życie jeszcze nie raz nas sprawdzi i wszystko zweryfikuje...

Swoją drogą faktycznie dożyliśmy pojebanych czasów, gdzie normalna akcja na stacji jakich kiedyś wiele, powoduje wśród małolatów tyle emocji, że rozpisują się na kilka stron. Szkoda, że lata 90te już nie wrócą. Nastała era "internet hools", gdzie 5 minut po akcji ludzie wchodzą na kibice.net sprawdzic co ktoś napisał.

iparts.pl
Marcel83

Post autor: Marcel83 » 27.03.2013, 09:26

Pan_Tadeusz pisze:
Marcel83 pisze:
zasada pisze:Nie wiem o co to czepianie się o nasze fan cluby. Zachwycasz się wyjazdami Lecha, czy Widzewa? A wiesz jakie tam mają znaczenie fan cluby w każdym, absolutnie każdym aspekcie kibicowania? Właśnie te ''wiochy''? Dobrze napisał kibic z Wrocławia, że każdy tak naprawde swoje miejsce w szeregu zna. I tyle.
A tak na marginesie, nie wiem czy tak fajnie jeżdzic co dwa tygodnie na masówke specjalem...
No właśnie, skąd ty możesz wiedzieć jak się lata co 2 tygodnie na masówki specjalem? Jedyne miasto na które spinacie poślady i jedziecie dobrą liczbą to Wrocław. Po pierwsze bo najbliżej, po drugie, bo jest ładny nowy stadion z dużym sektorem na którym można sobie podbić ranking wyjazdowy...
U was takiej możliwości aby ranking podbić niestety nie ma. Dojazd do Lubina Legnickiego drogą kolejową nieciekawy, sektor też marniutki i zawsze zaniżają liczbę wejściówek. Dobrze wiecie że większość ekip wypełniłaby ten sektorek razem z sąsiadującą trybuną północną czy tam południową - jak już tam to sobie nazywacie..
Mercelku wyluzuj.
Widać, że realia kibicowskie znasz jedynie z kibice.net.
Dopiero pierwszy raz byliśmy na waszej Vevlet Arenie, wiec nie pierdziel głupot jak to do Was jezdzimy na duzy śliczny nowy stadion.
Poza tym jak to jest, że my jedziemy do Was pociągiem w np 1200 osób i dajemy rade a w drugą stronę ten sam dojazd dla Was już nagle staje się nieciekawy pociągiem? No i sektor u nas marniutki? Jaja sobie robisz? Spora część ekip niestety nie zapełni nawet połowy sektoru, a tylko nieliczne ekipy wchodzą w tysiaka lub więcej, co zresztą było już nieraz umożliwiane.

Czytam to forum od lat, nie wypowiadałem się, ale jak ktoś pieprzy takie farmazony to mozna nie wytrzymac. Idź pisz w komentarzach u romeczka bajkopisarza, on podobne głupoty produkuje w ramach propagandy fanslaska.
A co do miedzianki to spokojnie, życie jeszcze nie raz nas sprawdzi i wszystko zweryfikuje...

Swoją drogą faktycznie dożyliśmy pojebanych czasów, gdzie normalna akcja na stacji jakich kiedyś wiele, powoduje wśród małolatów tyle emocji, że rozpisują się na kilka stron. Szkoda, że lata 90te już nie wrócą. Nastała era "internet hools", gdzie 5 minut po akcji ludzie wchodzą na kibice.net sprawdzic co ktoś napisał.
Chłopie ja nie napisałem że dojazd jest niemożliwy tylko że mega utrudniony jesli chodzi o kolej. Kompleksy widzę nadal macie na temat Śląska. Kto by coś nie napisał to odrazu "że wy do Wrocławia dojechaliście". Ja tu piszę o innych ekipach z Polski człowieku i ewentualnym wypadem kolejowym! Każdy atak w waszą stronę to odrazu Śląsk. Ta nowa era "internet hools" biła się z pisuarami i umywalkami na Stadionie we Wrocławiu?

Marcel83

Post autor: Marcel83 » 27.03.2013, 09:40

sHy! pisze:
Marcel83 pisze: No właśnie, skąd ty możesz wiedzieć jak się lata co 2 tygodnie na masówki specjalem? Jedyne miasto na które spinacie poślady i jedziecie dobrą liczbą to Wrocław. Po pierwsze bo najbliżej, po drugie, bo jest ładny nowy stadion z dużym sektorem na którym można sobie podbić ranking wyjazdowy...
no fakt, sektor gości na Oporowskiej to taki sektor duży i nowoczesny. Chyba że jesteś krótkowzroczny i patrzysz na ostatni sezon i waszą europejską arenę.
dojazd zły, sektor zły, olaboga!
No tak z tego co pamiętam na Oporowską wchodziło 450 ludzi, odliczając stadionowych turystów oraz studentów mieszkających w tym pięknym mieście którzy byli na ostatnim wyjeździe ( już na nowym stadionie), liczba 450 osób jaka wtedy miała możliwość wejść wydaje się i tam maksymalna do uzbierania...

jaasiek

Post autor: jaasiek » 27.03.2013, 14:25

zasada pisze:To nie jest tak, że Zagłębie nazwało kibiców Miedzi Cyganami. Ogólnie większość lubinian tak się odnosi opisując legniczan. Nie tylko kibice. Ktoś napisał, że w Legnicy teraz mieszka jakieś 300 Cyganów, a w innych miastach więcej. Bardzo możliwe, ale po prostu w Legnicy Ci Cyganie byli zawsze bardzo widoczni. Na ulicach, na Rynku... I stąd to się wzięło.
A co do artykułu R.Z. - nie czepiajcie się, obiektywizm odnośnie rywala nie jest cechą kibica-fanatyka.

P.S. Dziwnie się czyta te forum, jak mało kto ma napisane skąd jest.
Bez spinki, witam na forum.
Niby fajnie grzecznie i kulturalnie się wypowiedziałeś ale niczym się nie różnisz naprawde od tych gimbusów co nie wiedza co piszą nawet o tych cyganach w Legnicy.Stałeś się największym hipokrytą tym samym albo po prostu bajkopisarzem.Otóż mieszkałem w Lubinie 4 lata i o tym jak rzekomo się nazywa legniczan wśród zwykłych ludzi dowiedziałem się dopiero z kibicenet. Po drugie to chyba zbyt krótko żyjesz skoro piszesz że w Legnicy cyganie byli bardzo widoczni a wnioskuje że chodzi ci że bardziej widoczni niż u Was,u nas może i byli widoczni jak to w każdym mieście przy żebraniu itp., bo w Lubinie w tym czasie nie wiem czy kojarzysz takie osiedlowe walki z "Rynkiem" gdzie trzonem byli ciapaci więc chyba byli dużo mocniej widoczniejsi. Więc następnym razem trochę się ugryź w język.

Gieksa J-no

Post autor: Gieksa J-no » 27.03.2013, 14:26

No nie wierze ku***, że wy dalej o tej Legnicy gadacie...

19(R)20

Post autor: 19(R)20 » 27.03.2013, 14:35

ale że jak Legnica jak Katowice też mają własny klub ?!

a tak na poważnie dobra prezentacja GKS w Krakowie
serwis kibiców Ruchu Chorzów [link]

Michalek

Post autor: Michalek » 27.03.2013, 14:36

[link]
Aha. W Legnicy nie ma cyganow :D proponuje wpisac w google cyganie Legnica (polecam takze dzial grafika) to zobaczycie jak to w Legnicy nie ma cyganow. Ja wzialem tylko jeden z wielu artykulow na ten temat.

???

Post autor: ??? » 27.03.2013, 14:41

Dobra wystarczy już o Legnicy .Jak wygląda sytuacja w Rudzie Śląskiej i Łodzi?
Kibice.net -siedlisko wszelakiego zła.

zasada

Post autor: zasada » 27.03.2013, 14:42

do jaasiek:
No to sam już nie wiem. Piszesz, że mieszkałeś tutaj 4 lata, ja mieszkam w Lubinie ponad 30 lat, i po prostu napisałem co wiem. I dobrze znam historię wojen osiedlowych w Lubinie, ale chyba malo kogo interesuje to na tym forum. A co do Cyganów, to zgadzam się z Tobą, wlasnie o to mi chodziło, że dużo takich żebrających było widac w Legnicy. Widocznie malo osob znasz w Lubinie, skoro dowiadujesz sie z kibice.net o tym jak sie mowi na legniczan w Lubinie.

pbwc

Post autor: pbwc » 27.03.2013, 14:42

??? pisze:Dobra wystarczy już o Legnicy .Jak wygląda sytuacja w Rudzie Śląskiej i Łodzi?
Wystarczy o Legnicy... To teraz będzie po 10 strona na temat Łodzi i Rudzie Śląskiej...

???

Post autor: ??? » 27.03.2013, 14:45

pbwc pisze:
??? pisze:Dobra wystarczy już o Legnicy .Jak wygląda sytuacja w Rudzie Śląskiej i Łodzi?
Wystarczy o Legnicy... To teraz będzie po 10 strona na temat Łodzi i Rudzie Śląskiej...
Haha ironia :)
Kibice.net -siedlisko wszelakiego zła.

Racoholik

Post autor: Racoholik » 27.03.2013, 15:01

Na wymioty mnie zebrało jak czytam to forum, chyba jedyne co pozostało to posiedzieć na Hyde Parku. Brawa dla Adminów
Obrazek

BobSwagger_

Post autor: BobSwagger_ » 27.03.2013, 15:32

Dodam, że na samym meczu, ochrona zrywa z naszego płotu pasiaka Zawiszy po czym oddaje go na sektory Zety, jakiś typ normalnie go ubiera i idzie dalej. Co do komentarzy o cyganach. Podczas ostatniego starcia na orlenie po stronie Zagłębia bił się 'ciemniejszy' typ. To powinno zakończyć temat rzekomo cygańskiej Miedzi.

halodrol

Post autor: halodrol » 27.03.2013, 16:05

Tylko opisanie jak wygląda sytuacja w Katowicach pokona tę napinkę. Ligota, Panewniki i co tam jeszcze jest...

Zablokowany