„Niech się dowie cały Wrocław – waszą matką Anna Grodzka”Przemo1990 pisze:Kojarzy ktos tekst przyspiewki Widzewa o Grodzkiej?
KOMENTARZE 22-25.02.2013
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: KOMENTARZE 22-25.02.2013
-
2 osoby z Lecha zatrzymane za jaranie. Ciekawe czy odstąpienie od ściągania zostanie zastosowane czy jednak kibolom trzeba dojebać i zawiasy.
Jakby ktoś z Lecha wiedział co z nimi to niech napisze. Z czystej ciekawości pytam.
Jakby ktoś z Lecha wiedział co z nimi to niech napisze. Z czystej ciekawości pytam.
-
Ja p******* większej głupoty dawno tu nie czytałem, zawiasy za parę skrętów.costamjest pisze:2 osoby z Lecha zatrzymane za jaranie.Ciekawe czy odstąpienie od ściągania zostanie zastosowane czy jednak kibolom trzeba dojebać i zawiasy.
Zawiasy to mogą im dać jak będą mieli podstawy że tym handlują, min po przetrzepaniu mieszkania, a polecenia tak w c**** to jest mało prawdopodobne nawet za kadencji POjebów.
ps:
Straż celna z psami była pod bramą rozumiem?A ci sobie nieświadomi tak weszli?
-
€€€ pisze:Ja p******* większej głupoty dawno tu nie czytałem, zawiasy za parę skrętów.costamjest pisze:2 osoby z Lecha zatrzymane za jaranie.Ciekawe czy odstąpienie od ściągania zostanie zastosowane czy jednak kibolom trzeba dojebać i zawiasy.
Zawiasy to mogą im dać jak będą mieli podstawy że tym handlują, min po przetrzepaniu mieszkania, a polecenia tak w c**** to jest mało prawdopodobne nawet za kadencji POjebów.
ps:
Straż celna z psami była pod bramą rozumiem?A ci sobie nieświadomi tak weszli?
Ode mnie masz nominacje do posta roku. Ja rozumiem że Ty trawy nie widziałeś na oczy, ale wytłumacze Ci skoro jednym z moich przedmiotów na studiach jest prawko karne.
Zawiasy to moga dać nawet za nabitke, nie musi to być gram, kilogram, tona. Wystarczy że tester wykaże że jest to marichuana a nie konopia siewna, która w Polsce jest legalna ale ma poniżej 2 % THC. I teraz uważaj: NAWET za fifke moga dac zawiasy jak dadzą do ekspertyzy i zebrało sie na niej dużo osadu ( THC ) i z tego przybić ZAWIASY ! Za handel, posiadanie dużej ilości, przyznanie sie do handlu / użyczania jest wieznienie od 3 msc ( do rozpatrzenia sprawy, zebrania dowodów ) lub areszt jeżeli wchodzi uzasadnienie matactwa w sprawie lub niszczenia dowodów. Jeżeli chłopaków zatrzymali w tym przypadku w Chorzowie a są z Poznania psy mogą zlecić jednostce z Poznania żeby wjechali im na chate z nakazem przeszukania a ich przetrzymać 24 lub 48 na komendzie. W tym momencie jeżeli znajdą dużą ilość / wage / samarki to już bedą chcieli im przybić handel i wtedy chłopaki maja przejebane. Jak znajdą np gram ( gdzie można wskazać niską szkodliwość czynu ) chłopaki dostana zawiasy do 3 lat i kare do 2 tys zł na rzecz walki z narkomanią.
Chłopak normalnie zapytał co z Nimi, ale Ty c*** wiedząc musiałeś wykazać sie swoją kumatością. Własnie przez takich ludzi i Twojego pokroju to forum schodzi na psy. Nie odpisuj bo nie bede dalej prowadził dyskusji na ten temat. Oby chłopakom zabrali to i puścili wolno.
-
pojebało mi się fakt, zawiasy to się zazwyczaj i tak dostaje, pomyliło mi się z braniem na sanki
ale takiego eksperta od marichuany to z siebie też nie rób bo piszemy przez samo h
ale takiego eksperta od marichuany to z siebie też nie rób bo piszemy przez samo h
-
Motor dość często wizytuje Wrocław w pokaznych liczbach nie tylko na meczach ale i ostatnio umacniali zgode na wspulnym koncercie w Oławie a grupy po kilkudziesieciu chłopa sa systematycznie u chłopaków ze Ślaska bez specjalnych okazji choć Widzew był dodatkowym magnesem nieprzecze.fonobar pisze:Niezła liczba Motoru. Przejechać przez nasze bezdroża w takiej liczbie ale tu chyba też chodzi o to że obie ekipy mają duże ciśnienie na Widzew
"Naród, który nie szanuje swej przeszłości, nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości”
Józef Piłsudski
Józef Piłsudski
-
Fakt żadnym ekspertem nie jestem bo nie używam i masz racje pisze sie przez (h). Ja tylko wytłumaczyłem Ci pod kątem prawnym co i jak. Koniec tematu, zróbmy miejsce napince o walce i innych tematach tej kolejki hehehe. Do boju wojownicy ! ;)€€€ pisze:pojebało mi się fakt, zawiasy to się zazwyczaj i tak dostaje, pomyliło mi się z braniem na sanki
-
Widzew na 100% zjawi sie w Bełchatowie :)
-
A jak taka logistyka we Wrocławiu wygląda przy okazji goszczenia zgód? Oczywiście chyba o wspólnym biesiadowaniu Motoru i Wisły raczej nie ma mowy, więc domyslam się że imprezy są dzielone? A jeśli takie ekipy spacerują sobie po centrum, to gdyby np te 2 stówki Motoru na rynku wrocławskim spotkały Wisłe z Lechią, to udawali by, że się nie widzą, czy może bywa, że Śląsk musi robić za rozjemcę?
-
Widzew od dwóch nie wpuszcza kibiców gości i nic z tym nie robi. Ale jak ich ktoś nie chcę wpuścić to aferę robią w necie.
-
* od dwóch lat
-
turms_gorski pisze:A jak taka logistyka we Wrocławiu wygląda przy okazji goszczenia zgód? Oczywiście chyba o wspólnym biesiadowaniu Motoru i Wisły raczej nie ma mowy, więc domyslam się że imprezy są dzielone? A jeśli takie ekipy spacerują sobie po centrum, to gdyby np te 2 stówki Motoru na rynku wrocławskim spotkały Wisłe z Lechią, to udawali by, że się nie widzą, czy może bywa, że Śląsk musi robić za rozjemcę?
2 stówki Motoru sobie raczej tak o nie będą stały na rynku, poza tym nic się nie stanie, tak jest to dogadane, tak samo jak na meczach wyjazdowych Motor stoi koło Wisły i Lechii normalne.
-
Napisałem że to byli "młodzi" obu ekip ;) Liczby prawdziwe, tylko nie zwróciliście uwagi na jeden podany przezemnie fakt - BKS w dwóch grupach.
Info od osoby która tam była.
Resztę albo trawicie albo mnie trollujecie, mam to gdzieś. Swoje się działo i jakoś nie widzę żeby BKS tu wypisywał że to bzdury.
Info od osoby która tam była.
Resztę albo trawicie albo mnie trollujecie, mam to gdzieś. Swoje się działo i jakoś nie widzę żeby BKS tu wypisywał że to bzdury.
-
najpierw sie doinformuj jak wyglada sytuacja w Łodzi a pozniej zabieraj glos.arnold boczek pisze:Widzew od dwóch nie wpuszcza kibiców gości i nic z tym nie robi. Ale jak ich ktoś nie chcę wpuścić to aferę robią w necie.
-
Co pokazuje, że sztama Motoru ze Śląskiem jest mocna. Napewno nie mocniejsza od tej ze ŚWL (to oczywiste), ale gdyby w ŚWL panowały takie "zasady" jak np. w LAC to Motor już dawno by został zmłucony przez Lechie.Blizniak3 pisze:turms_gorski pisze:A jak taka logistyka we Wrocławiu wygląda przy okazji goszczenia zgód? Oczywiście chyba o wspólnym biesiadowaniu Motoru i Wisły raczej nie ma mowy, więc domyslam się że imprezy są dzielone? A jeśli takie ekipy spacerują sobie po centrum, to gdyby np te 2 stówki Motoru na rynku wrocławskim spotkały Wisłe z Lechią, to udawali by, że się nie widzą, czy może bywa, że Śląsk musi robić za rozjemcę?
2 stówki Motoru sobie raczej tak o nie będą stały na rynku, poza tym nic się nie stanie, tak jest to dogadane, tak samo jak na meczach wyjazdowych Motor stoi koło Wisły i Lechii normalne.
-
"W związku z korespondencją wysłaną przez Komendę Miejską Policji w Łodzi i stanowiskiem Komendy Powiatowej w Bełchatowie, a także sugestią Ekstraklasy S.A. Wydz. Bezp. PZPN (...), RTS Widzew Łódź SA informuje, że nie może wyrazić zgody na przyjęcie zorganizowanej grupy kibiców GKS Bełchatów na meczu Widzew Łódź - GKS Bełchatów w dniu 11.05.2011 r. Jednocześnie informujemy, że wysłane wcześniej bilety wstępu zostają anulowane."
Pismo wysłane pare godzin przed wyjazdem.
Ostatni mój post w tym temacie. Napinajcie się dalej.
Pismo wysłane pare godzin przed wyjazdem.
Ostatni mój post w tym temacie. Napinajcie się dalej.
-
Rozchodzi się o to że aktualnie "studenci" za niewielką ilość dostają odstąpienie od wymierzenia kary ew. grzywnę. Ciekawi mnie czy kibol nadal dostaje zawiasy czy może jest też traktowany jak reszta społeczeństwa.bananlegia pisze:Fakt żadnym ekspertem nie jestem bo nie używam i masz racje pisze sie przez (h). Ja tylko wytłumaczyłem Ci pod kątem prawnym co i jak. Koniec tematu, zróbmy miejsce napince o walce i innych tematach tej kolejki hehehe. Do boju wojownicy ! ;)€€€ pisze:pojebało mi się fakt, zawiasy to się zazwyczaj i tak dostaje, pomyliło mi się z braniem na sanki
-
Nie minęła jeszcze doba, a list otwarty stowarzyszenia Fanatycy Widzewa do prezesa GKS Bełchatów zaczyna przynosić efekty. Jak udało nam się ustalić, PZPN zbada sprawę zamknięcia sektora gości na bełchatowskim stadionie podczas meczów z Widzewem i Ruchem. W najbliższym czasie, ze strony kierownictwa związku, ma zostać skierowany wniosek do Komisji ds. Bezpieczeństwa na Obiektach Piłkarskich, a dalej do Komisji Licencyjnej o sprawdzenie zgodności procedur, jakie podjęli działacze GKS z obowiązującymi uchwałami PZPN.
Jest to bardzo dobra informacja, zważywszy na to, że ktoś w piłkarskiej centrali zaczyna liczyć się z głosem zwykłych kibiców i irracjonalne i poniekąd tchórzliwe działania klubowych decydentów mogą nie zostać bez konsekwencji.
Czekamy na dalszy rozwój wypadków, choć zdajemy sobie oczywiście sprawę z tego, iż jeśli klub z Bełchatowa się uprze, to sprzymierzony z Policją i wojewodami i tak zechce postawić na swoim…
Jest to bardzo dobra informacja, zważywszy na to, że ktoś w piłkarskiej centrali zaczyna liczyć się z głosem zwykłych kibiców i irracjonalne i poniekąd tchórzliwe działania klubowych decydentów mogą nie zostać bez konsekwencji.
Czekamy na dalszy rozwój wypadków, choć zdajemy sobie oczywiście sprawę z tego, iż jeśli klub z Bełchatowa się uprze, to sprzymierzony z Policją i wojewodami i tak zechce postawić na swoim…
Zamknijcie rejestrację !
-
Kolega wyzej Ci napisal jak dziala Polskie sadownictwo i nie upieraj sie tak bo miales farta i nic wiecej chyba ze mowisz o nie uzytej rurze :)Będę się upierał przy swoim że za lufkę nie ma wyroków. Miałem doświadczenie.
Kazdy moze Nas obrazic ale nie kazdy zdazy przeprosic
-
No i co niedowiarki?Ustawka bielskich kibiców!
dzisiaj, 9:00
Policjanci zatrzymali aż ośmiu sprawców, którzy brali udział w bijatyce ulicznej. Okazało się, że była to ustawka kibiców dwóch bielskich klubów - Podbeskidzia i BKS-u.
W środę wieczorem policjanci otrzymali zgłoszenie o bójce pomiędzy młodymi mężczyznami. Jak się później okazało byli to kibice dwóch antagonistycznych w mieście klubów piłkarskich. Kiedy mundurowi dotarli na miejsce zauważyli grupę napastników - kibiców TS Podbeskidzie, którzy bili i kopali leżących na chodniku nastolatków. Na widok radiowozu sprawcy rzucili się do ucieczki.
- Wszyscy w pośpiechu wsiedli do zaparkowanego w pobliżu Seata i z piskiem opon odjechali w kierunku Osiedla Złote Łany. Policjanci po udzieleniu pierwszej pomocy pokrzywdzonym, wezwali na miejsce posiłki i ruszyli w pościg za uciekinierami - relacjonuje oficer prasowy bielskiej policji, Elwira Jurasz.
Na ul. Ukrytej zablokowali im drogę przejazdu i uniemożliwili wyjście z pojazdu. Jak się szybko okazało samochodem „podróżowało” aż o ośmiu młodych mężczyzn w wieku od 16-19 lat, a kierujący nim 16-latek nie posiadał uprawnień do prowadzenia pojazdów mechanicznych. W czasie przeszukania Seata mundurowi odnaleźli kominiarki, metalową rurę, skórzane rękawice i ochraniacze bokserskie na zęby. Sześciu dorosłych sprawców trafiło do policyjnego aresztu. Dwaj nieletni zostali przewiezieni do Policyjnej Izby Dziecka.
Na skutek pobicia pokrzywdzeni kibice bialskiej Stali doznali ogólnych obrażeń ciała i otarć naskórka. Najbardziej poszkodowany został natomiast 17-latek, który ma złamaną zatokę szczękową i wstrząśnienie mózgu.
Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Przeciwko Życiu i Zdrowiu ustalają teraz szczegółowo okoliczności w jakich doszło do pobicia oraz role poszczególnych sprawców w tym zdarzeniu. Sześciu dorosłych sprawców usłyszy zarzuty przestępstw, za które grozi im do 3 lat pozbawienia wolności. O ich losie rozstrzygnie prokurator. Dwaj nieletni za swój czyny tłumaczyć się będą przed Sądem Rodzinnym.
ab / bielsko.info, źródło: KMP Bielsko-Biała
-
Dementujemy wszystkie pogłoski o jakichkolwiek "ustawkach" z Naszym udziałem w ciągu ostatnich dni.Gratuluje źródła informacji jakim dla autora była pewnie stona bielskiej komendy.Poszarpało się paru nastolatków a zrobiła się z tego afera na całe miasto.
BKS STAL
-
Oświadczamy, że kibice Podbeskidzia nie mają nic wspólnego z wydarzeniami zawartymi w artykule na jednej ze stron internetowych.
OFICJALNE RELACJE KIBICÓW PODBESKIDZIA TYLKO Z TEGO KONTA !
Wszelkie komentarze pisane przez kibiców Podbeskidzia nie z tego konta NALEŻY IGNOROWAĆ!
Wszelkie komentarze pisane przez kibiców Podbeskidzia nie z tego konta NALEŻY IGNOROWAĆ!
-
ma ktoś foto 9 kibiców Sparty Praga wspierających Widzew we Wrocławiu ? jak tak to proszę o podesłanie.
-
grubodoznali ogólnych obrażeń ciała i otarć naskórka
to wkoncu kto sie bil skoro obie ekipy odcinaja sie od wydarzen opisanych w szmatlawcu? nastolatkowie-kibice czy zwykle chlopaki-nie kibice?