KOMENTARZE 26-27 maja
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: KOMENTARZE 26-27 maja
Widzę,że na siłę szukamy wrogów po stronie ukraińskiej, wiadomo w każdym narodzie znajdą się ludzie którzy nas nienawidzą i vice versa ale jeżeli chodzi o Karpaty Lwów , potwierdzam byłem 2 razy we Lwowie, raz na turnieju z Lechią a raz na meczu Karpat, wrogiem numer jeden są Rosjanie dla nich a nie Polacy

-
[link]
Banner przedstawiający wizerunek Stepana Bandery z napisem "BANDERA - NASZ BOHATER" podczas meczu ukraińskich klubów piłkarskich: Karpaty Lwów vs. Szachtar Donieck (15 kwietnia 2010)
Banner przedstawiający wizerunek Stepana Bandery z napisem "BANDERA - NASZ BOHATER" podczas meczu ukraińskich klubów piłkarskich: Karpaty Lwów vs. Szachtar Donieck (15 kwietnia 2010)
Sam jestem z Podkarpacia i nienawidzę tych zwierząt! Jakiekolwiek usprawiedliwianie, że dla nich Bandera to bohater itd można wyrzucić do śmieci! To byli mordercy naszych rodaków, współpracujący z okupantem, do tej pory oddają cześć Waffen SS Galicien (czy jak to się tam pisze). A co do kontaktów z polskimi ekipami to myślę, że po prostu się boją, że np Lechia by im rozwaliła ten cały turniej i ganiała ich na "ich" terenie.
-