WARSZAWA 01.05.12 - BLOKUJEMY MARSZ KOMUNISTÓW
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: WARSZAWA 01.05.12 - BLOKUJEMY MARSZ KOMUNISTÓW
Oto jak się promuje w tv w reklamach marsz komuchów!
http://www.youtube.com/watch?v=oARNCCZmYSc
http://www.youtube.com/watch?v=oARNCCZmYSc
Tylko pod Krzyżem, tylko pod tym Znakiem Polska jest Polską, a Polak Polakiem!
BÓG - HONOR - OJCZYZNA
Wielka Polska Katolicka
Krucjata Różańcowa za Ojczyznę! Codziennie odmawiajcie Różaniec o Polskę wierną Bogu, Krzyżowi i Ewangelii, o wypełnienie Jasnogórskich Ślubów Narodu!
BÓG - HONOR - OJCZYZNA
Wielka Polska Katolicka
Krucjata Różańcowa za Ojczyznę! Codziennie odmawiajcie Różaniec o Polskę wierną Bogu, Krzyżowi i Ewangelii, o wypełnienie Jasnogórskich Ślubów Narodu!
-
Sprawa robi się aktualna więc warto odświeżyć topic. Ktoś jest bliżej tematu? Organizacje, które wysunęły tą inicjatywę narazie milczą w tej sprawie. Zostało lekko ponad miesiąc czasu, a trzeba przeciwstawić się bydłu.
-
Coś dzisiaj w wiadomościach głośno o kłótni między millerem, a palikmiotem więc nie wiadomo czy w ogóle ten marsz się odbędzie. Stąd zapewne milczenie organizatorów.
Moje posty nie przedstawiają oficjalnego stanowiska żadnej z grup kibicowskich Falubazu Zielona Góra.
buchar55 pisze:witam za parę dni IDE z kolegami na przypałi moje pytanie jest takie jak uciekać przed policją czy macie jakieś pomysły i triki ?:) aha jeszcze taka sprawa ze jetem najwolniejszy z kolegów wiec muszę się gdzieś schować a nie uciekać jak na szybciej i jak najdalej
-
Sądząc po nicku to chyba popierasz czerwone bydło. A co już Cię TOWARZYSZE z milicji poinformowali po ile będą przypierdalać grzywny? Lewaki niech odkładają na zęby bo na 100% będzie coś się działo. Nic się nie martw o fundusze bo narodowcy nie chleją tanich win i nie ćpają tak jak Wy więc zawsze jakieś drobne się znajdą.RedWarriors82 pisze:przed wpadnieciem na 1 maja wezcie sobie odluzcie wczesniej z 2000zl na kare grzywny...o ile macie z czego
-
Dobrze odgadłeś, to brudas z antify rzeszów, obecnie na emigracji. W jednym temacie już go poniżyli, ciekawe co go skłoniło do powrotu.
Moje posty nie przedstawiają oficjalnego stanowiska żadnej z grup kibicowskich Falubazu Zielona Góra.
buchar55 pisze:witam za parę dni IDE z kolegami na przypałi moje pytanie jest takie jak uciekać przed policją czy macie jakieś pomysły i triki ?:) aha jeszcze taka sprawa ze jetem najwolniejszy z kolegów wiec muszę się gdzieś schować a nie uciekać jak na szybciej i jak najdalej
-
Tak myślę sobie jak by to było gdybyśmy wtopili się w marsz czerwonych kmiotów i na jakiś tam sygnał kilku typowych walczących czerwonych przeorali. Ale by było w mediach :)
-
[link]
Nie ma żadnej blokady, mamy swój własny marsz :)
Nie ma żadnej blokady, mamy swój własny marsz :)

-
Jakieś info z marszu?
-