Współpraca producentów pamiatek kibicowskich z pedalami..

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

Darek_z_Podhala

Re: Współpraca producentów pamiatek kibicowskich z pedalami

Post autor: Darek_z_Podhala » 25.09.2011, 01:37

UltrasGate pisze:dałem mu 20 tys. ale opłaciło się.
teraz już wszyscy i nas robią pamiątki i kasa za prowokację już się zwróciła.

Wkurwia mnie to, że jako jedyny odmawiam robienia niepewnych pamiątek i jeszcze mnie się jakieś dziwolągi czepiają.
Robiąc taką prowokację skąd miałbym pewność jakie będą odpowiedzi? przecież zrobienia pedalskich koszulek mogło odmówić kilka firm i co wtedy robiłbym im wszystkim reklamę?
Nie reklamuj sie tyle bo nie jako jedyny ja nie odpisalem wogole na ten meil i nie jestem wymieniony na liscie tych producentów, no ale do tej pory jakos nie nabiłem żadnego posta w tym temacie:)
Obrazek

www.Ultras-Sport.pl
Produkcja reklamowa na zamówienie, gadżety dla kibiców, sprzęt sportowo-turystyczny, pirotechnika

iparts.pl
ojajebie

Post autor: ojajebie » 25.09.2011, 13:22

Panowie nic nie jest tylko czarne albo tylko białe. W biznesie nie ma sentymentów. Wie o tym każdy kto prowadzi działalność albo ma z tym jakikolwiek związek. Można tu podać skrajny przypadek : USA walczą z talibami, którzy broń posiadają z pomocy Stanów albo kupili ją od amerykańskich firm.
Żeby w tym temacie posty były wiarygodne, przy każdym użytkowniku powinien być podany wiek i zawód. Pierdolić o zasadach mogą sobie licealiści, którzy żalą się potem, że nie mają hajsu wyjść na piwo z ziomami.
Świat kręci się wokół pieniądza. Można się przez nie skurwić albo kierować się własnym kodeksem. Ale jak powiedziałem nic nie jest tylko czarne albo tylko białe.

nikogo nie oceniam.
marysia pisze:haha ku*** hehehehe

Henderson_

Post autor: Henderson_ » 25.09.2011, 13:45

ojajebie pisze:Panowie nic nie jest tylko czarne albo tylko białe. W biznesie nie ma sentymentów. Wie o tym każdy kto prowadzi działalność albo ma z tym jakikolwiek związek. Można tu podać skrajny przypadek : USA walczą z talibami, którzy broń posiadają z pomocy Stanów albo kupili ją od amerykańskich firm.
Żeby w tym temacie posty były wiarygodne, przy każdym użytkowniku powinien być podany wiek i zawód. Pierdolić o zasadach mogą sobie licealiści, którzy żalą się potem, że nie mają hajsu wyjść na piwo z ziomami.
Świat kręci się wokół pieniądza. Można się przez nie skurwić albo kierować się własnym kodeksem. Ale jak powiedziałem nic nie jest tylko czarne albo tylko białe.

nikogo nie oceniam.
Może jeszcze w czasie wojny Amerykanie im sprzedawali??? Ja rozumiem być naiwnym, ale to...Dla Twojej wiadomości- amerykańska broń w rękach talibów została z czasów kiedy obie strony były sojusznikami w walce z ZSRR...

A co do centralnej kwestii- ja rozumiem gdyby na koszulce był napis "Gej ok", albo coś jednoznacznego, ale nie dziwi mnie sytuacja że producent nawet kibicowskich gadżetów widząc koszulkę "Jestem gejem...Prima-aprilis" potraktował to jako koszulkę do tzw." głupich sklepików" i nie miał nic przeciwko jej zrobieniu...Po prostu wybrałeś zły przykład na tę swoją prowokację, pewno inaczej przynajmniej część producentów podeszłaby do jednoznacznie progejowskich koszulek, a to z tym "prima Aprilis" mogli potraktować jak typowe, niby śmieszne, straganiarskie koszuliny na których można zarobić, ale prawdopodobnie mnie nie zrozumiesz, inaczej już wcześniej byś wybrał sensowniejszy napis do tej swojej prowokacji.

UltrasGate

Post autor: UltrasGate » 26.09.2011, 12:00

Darek_z_Podhala pisze:

Wkurwia mnie to, że jako jedyny odmawiam robienia niepewnych pamiątek i jeszcze mnie się jakieś dziwolągi czepiają.
Robiąc taką prowokację skąd miałbym pewność jakie będą odpowiedzi? przecież zrobienia pedalskich koszulek mogło odmówić kilka firm i co wtedy robiłbym im wszystkim reklamę?
Nie reklamuj sie tyle bo nie jako jedyny ja nie odpisalem wogole na ten meil i nie jestem wymieniony na liscie tych producentów, no ale do tej pory jakos nie nabiłem żadnego posta w tym temacie:)
Jesteś nieźle P*********** skoro uważasz ze moje wpisy w tym temacie są reklamą, przeczytaj temat jeszcze raz, a potem jeszcze raz i tak do skutku, aż zrozumiesz ze moje posty są tylko odpowiedzią na jakies marne insynuacje, że ja stoję za tą prowokacją.
[link]

CallistoShop

Post autor: CallistoShop » 27.09.2011, 13:42

temat jest debilny !! poważnie .... kazdy wie ze to prowokacja, zbędna polemika masakra
Obrazek- www.CallistoShop.pl Produkcja , Pirotechnika , Odziez dla ludzi z pasją !

Darek_z_Podhala

Post autor: Darek_z_Podhala » 27.09.2011, 19:11

UltrasGate pisze:
Darek_z_Podhala pisze:

Jesteś nieźle P*********** skoro uważasz ze moje wpisy w tym temacie są reklamą, przeczytaj temat jeszcze raz, a potem jeszcze raz i tak do skutku, aż zrozumiesz ze moje posty są tylko odpowiedzią na jakies marne insynuacje, że ja stoję za tą prowokacją.
nie mówie że to Twoja prowokacja po prostu stwierdzam że w każym poście się powtarzasz , również porponuje zakonczyc temat,pomysl dobry wykonanie beznadzieje.
Obrazek

www.Ultras-Sport.pl
Produkcja reklamowa na zamówienie, gadżety dla kibiców, sprzęt sportowo-turystyczny, pirotechnika

Jurgen

Post autor: Jurgen » 17.01.2012, 16:50

Niektóre tłumaczenia głupie..
Widac po niektorych ze zrobiliby wszystko dla kasy,, takie czasy.. ;))

WS8

Post autor: WS8 » 17.01.2012, 18:39

Ciekawe ile juz koszulek i innych rzeczy kibicowscy producenci zrobili lewakom itp:). uwazajcie bo to moze byc kolejna prowokacja haha
www.facebook.com/szycieflag
Obrazek
Kontakt: [email protected], gg: 35111396
SKS WIGRY SUWAŁKI 1947

ODPOWIEDZ