Znów pojawiła się kwestia stosunków na linii Hutnik-Stomil (aczkolwiek dla niektórych "rodzynków" samo hasło Hutnik budzi do działania).
Już kilkakrotnie ja, tudzież wypowiadający się wyżej koledzy odpowiadali Wam na to pytanie....
Jednak by zaspokoić w tym temacie w Waszą ciekawość całkowicie, przyjmijcie, że "wprowadzamy novum" polegające na łamaniu stereotypów i przy prywatnych kontaktach naszych ekip nasze flagi wiszą razem a nawet się raz na jakiś czas jednej z ekip "wypsnie" się jakieś pozdrowienie.
Ukontentowani? :)
PS: Miło, a wręcz uroczo, że kopciuszkiem "giganci" nas zwą. :)

14 Września- Komentarze
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: 14 Września- Komentarze
Precz z antypolonizmem w polskim środowisku kibicowskim!!
-
Naucz się czytać ze zrozumieniem a dopiero później zadawaj adekwatne pytania.BydgoskiPatriota pisze:Mógłbyś wymienić te krótkotrwałe zgody, układy, prywatne kontakty na przestrzeni dość krótkiego czasu? Tyczy się to zarówno Stomilu...
Za stary już jestem na internetowych bajarzy tworzących alternatywną rzeczywistość!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!
Spadam z tego forum!
-
Mógłbyś wymienić te krótkotrwałe zgody, układy, prywatne kontakty na przestrzeni dość krótkiego czasu? Tyczy się to zarówno Stomilu, jak i Hutnika. Bo ja nie potrafię, a chętnie przeczytam, co masz do napisania.
widać że zrozumiał tylko Ty masz jakiś problem najlepiej wyciąć coś ze zdania i komuś pojechać
widać że zrozumiał tylko Ty masz jakiś problem najlepiej wyciąć coś ze zdania i komuś pojechać
-
Umiem kolego czytać ze zrozumieniem. Widzę, że to Ty masz problem z pisaniem albo sam nie rozumiesz tego, co piszesz.Zupełnie Zielony. pisze: Dajcie im spokój. Chłopaki po prostu nie lubią się pucować z takimi typu "jednoznacznymi określeniami". Mają swoje jak to nazywają "prywatne kontakty", więc niech mają ;)
ps. Swoją drogą zachowują się jak Bałtyk jakiś czas temu.
Przyjmijmy to za Twój błąd i odpuśćmy Stomil. Pytanie brzmi: Jakie prywatne kontakty, układy i zgody w krótkim czasie miał Hutnik?
Nadal nie odpowiedziałeś... Czyżbyś nie znał odpowiedzi na to pytanie?
Polonia znaczy Polska
-
Proszę:BydgoskiPatriota pisze:Pytanie brzmi: Jakie prywatne kontakty, układy i zgody w krótkim czasie miał Hutnik?
Nadal nie odpowiedziałeś... Czyżbyś nie znał odpowiedzi na to pytanie?
Hutnik - Broń, Hutnik - GKS Jastrzębie, Hutnik - Stal Rzeszów, Hutnik - Igloopol.
Przepraszam kibiców z NH za ciągnięcie tematu ale, najwyraźniej natręt nie odpuszcza nawet gdy zostało mi to napisane w pm.
Za stary już jestem na internetowych bajarzy tworzących alternatywną rzeczywistość!
Spadam z tego forum!
Spadam z tego forum!
-
Dziękuję za odpowiedź. To wszystko, co chciałem wiedzieć.
Wiadomość odczytałem na PW dopiero po fakcie, gdy wstawiłem posta.
Gdybym tylko skopiował tutaj zawartość Twojej wiadomości, to dopiero ludzie na forum mieliby polewkę, tak więc daruj sobie "natręcie".
Z mojej strony temat zakończony.
Wiadomość odczytałem na PW dopiero po fakcie, gdy wstawiłem posta.
Gdybym tylko skopiował tutaj zawartość Twojej wiadomości, to dopiero ludzie na forum mieliby polewkę, tak więc daruj sobie "natręcie".
Z mojej strony temat zakończony.
Polonia znaczy Polska