gettowicz pisze:podczas tego wyjazdu wspiera nas prawie 100 osobowa grupa Gieksy oraz niecałe 2 dyszki biało - zielonych braci z Dębicy
Dokładnie 21z Wisłoki. Biorąc pod uwage dzień (poniedziałek) oraz ilośc pokonanych km to bardzo dobra liczba.
ps. Dwa dni wcześniej 14 z Wisłoki na Elana - ROW.
Za stary już jestem na internetowych bajarzy tworzących alternatywną rzeczywistość!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!
Chciałbym zapytać kogoś z Floty, co tam u Was się dzieje, na meczu z Bogdanką u siebie zero widoku, na meczu z Zawiszą to samo, teraz na Arce jest młynek i są flagi. jakiś powód takiego wyboru meczy?
kibol061 pisze:Za facebookiem Wiary Lecha:
Klima - kibol prowadzący doping w Kotle - usłyszał dziś zarzuty i zagrożony jest zakazem stadionowym. Zarzuty dotyczą przebywania w miejscu poza numeracją i nie dostosowania się do poleceń służb porządkowych.
pojebani, najpierw narzekają na brak dopingu a jak się goście wkońcu za to wzieli to im teraz zakazy będą sypać...takie rzeczy tylko w Polsce
bartex pisze:Chciałbym zapytać kogoś z Floty, co tam u Was się dzieje, na meczu z Bogdanką u siebie zero widoku, na meczu z Zawiszą to samo, teraz na Arce jest młynek i są flagi. jakiś powód takiego wyboru meczy?
też mnie to interesuje, ogólnie chyba Flota jakis protest ma/miała??
Sytuacja w Swinoujsciu dotyczaca kibicowania Flocie jest ciezka.Mowa tu o ultras czy grupie sportowej.Wiekszosc mlodych aktywnych wybiera lans i biznes a pilka i jej kibicowskie aspekty sa na dalszym planie.Kilka razy w roku publika pomaga grupie ultras w tworzeniu atmosfery a i ci chlopcy wysmarowani samoopalaczem z piekna rzeźbą tez czasem zaszczyca swoja osoba stadion.Co do meczu z Arka to nie wiem czy dobrze pamietam ale ostatni mecz tych druzyn zakonczyl sie chyba przebierzka po murawie Arki i pogonieniu tubylcow do lasu.Byc moze stad mobilizacja i jakby nie bylo byly to "morskie derby".Tak ja to widze jako ktos kto ma okazje sie im przygladac.
Re@Cave canem
Kolego, fakt sytuacja jest ciezka w Swinoujsciu, chociaz widac, ze to wszystko sie rozkreca na nowo, ale na to wplyw ma wiele czynnikow, jednak nie sa na pewno to te, ktore wymieniles.
Nie wiem skad pomysl z lansem i biznesem. Popatrz na to ile 'panienek' masz u siebie na sektorach. Nie mam pojecia skad pomysl z pomoca publiki w tworzeniu atmosfery.
Jak nie jestes na tyle kumaty by wypowiadac sie o pewnych sprawach to nie pisz farmazonow w necie. Standardowo bez podrowien.
A co do pytania dlaczego nie bylo dopingu na wczesniejszych meczach Floty.
Prowadzony byl protest, gdyz kilku chlopakow z Floty wylapuje zakazy i kary za pierdoly, tylko dlatego, ze w zarzadzie Floty pracuje byly wysoko postawiony milicjant.