Czerwcowy numer magazynu "Szalikowiec"
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
- Major
Re: Czerwcowy numer magazynu "Szalikowiec"
Lista kiosków Ruchu w których można zakupić najnowszy numer SZALIKOWCA !
[link]
[link]
-
Czy redakcja 'Szalikowca' ma w planach opisywać wydarzenia kibicowskie nie tylko z aren piłkarskich i żużlowych? Np. koszykówka, ręczna, siatka.
-
Dzisiaj o dziwo widziałem nowy numer magazynu w Inmedio w galerii handlowej ;)
Te Inmedio też do "RUCHU" należy ??
Te Inmedio też do "RUCHU" należy ??
IHG 09
-
- Major
To są tak zwane salony partnerskie. Jednak Ruch nie podaje pełnej ich listy.
Magazyn Szalikowiec również można nabyć w niektórych salonach IN MEDIO oraz RELAY.
Magazyn Szalikowiec również można nabyć w niektórych salonach IN MEDIO oraz RELAY.
-
No magazyn Szalikowiec coraz bardziej się rozkręca, redaktor tej gazetki musi brać pod uwagę krytyczne głosy, bo nie może tak być ze ta gazetka to powielenie tmk.
Myślę że jak dotrzecie do większej rzeszy odbiorców, a gazetka będzie regularnie wydawana przy obecnej juz chyba stałej cenie to utrzymacie się na rynku.
Myślę że jak dotrzecie do większej rzeszy odbiorców, a gazetka będzie regularnie wydawana przy obecnej juz chyba stałej cenie to utrzymacie się na rynku.
-
Wiadomo już kiedy będzie numer lipcowy?
-
- Major
Na stronie szalikowiec.net została zaktualizowana lista kiosków w których można nabyć numer czerwcowy.
Miasta: Wrocław, Września, Wyszków, Zgorzelec, Zielona Góra, Złotoryja, Żnin, Żory, Żywiec i inne.
Miasta: Wrocław, Września, Wyszków, Zgorzelec, Zielona Góra, Złotoryja, Żnin, Żory, Żywiec i inne.
-
Też jestem ciekaw, jak tam z lipcowym będzie.
-
- Major
Trwają rozmowy nad nowym projektem o nazwie "Szalikowiec".
Niebawem napiszę więcej szczegółów.
Niebawem napiszę więcej szczegółów.
-
Czyli stary projekt nie wypalił, więc jest nowy.............ale czym on się będzie różnił od poprzedniego? oczywiście dowiemy sie za jakiś czas ale..........jeśli coś raz nie wypaliło, to i nie wypali ponownie.
-
W którymś z wcześniejszych numerów Szalikowca była relacja z naszego wyjazdu na 1\8 Pucharu EHF do Baia Mare (Rumunia)Toffi. pisze:Czy redakcja 'Szalikowca' ma w planach opisywać wydarzenia kibicowskie nie tylko z aren piłkarskich i żużlowych? Np. koszykówka, ręczna, siatka.
-
- Major
Jeżeli będzie zapotrzebowanie na siatkę to owszem pojawią się materiały na ten temat. Wciąż trwają rozmowy na temat nowego "Szalikowca". Jest to dość skomplikowane i dlatego potrzeba nam trochę czasu. Staramy się aby o polskiej scenie usłyszeli kibice sąsiadujący z naszym krajem. Nie chcę zdradzać już teraz szczegółów ale na prawdę warto poczekać. Pełne info podamy jak wszystko będzie dopięte na ostatni guzik.
Na koniec tak dla ciekawostki dodam że magazyn będzie mieścił się w kwocie mniejszej niż 2zł.
Po prawie rocznej pracy nabraliśmy doświadczenia i nie ukrywam że jedna z sieci kolportażowych zepchnęła nas na mniejsze obroty. Nie poddajemy się jednak i dalej działamy. Sporo osób pyta się również o starsze numery Szalikowca. Na dniach wystawię kilka aukcji na których będzie można je zakupić.
Trzymajcie kciuki i do zobaczenia !
Na koniec tak dla ciekawostki dodam że magazyn będzie mieścił się w kwocie mniejszej niż 2zł.
Po prawie rocznej pracy nabraliśmy doświadczenia i nie ukrywam że jedna z sieci kolportażowych zepchnęła nas na mniejsze obroty. Nie poddajemy się jednak i dalej działamy. Sporo osób pyta się również o starsze numery Szalikowca. Na dniach wystawię kilka aukcji na których będzie można je zakupić.
Trzymajcie kciuki i do zobaczenia !
-
-
- Major
Oczywiście.
Prace nad nowym wyglądem magazynu idą cały czas do przodu.
Niestety nie jest to takie "hop siup" i pewnych spraw nie przeskoczymy.
W między czasie dajemy Wam możliwość zakupu archiwalnych numerów Szalikowca:
[link]
[link]
-
Może ja wyrażę swoją opinię na ten temat, no więc na rynek jakiś czas temu wprowadziliście gazetke o nazwie "szalikowcy" wiadomym było że jest to konkurencja dla Tmk, fajna szata graficzna, dobra cena, ruszyliście z wielką pompom i ciekawe było to czy wytrwacie początek, z numeru na numer coraz gorzej, xero na każdej stronie, widać nie mieliscie czym zapełnić stron, widać też było że nie mieliscie wielu korespondentów, a co za tym idzie przez to wam podupadała gazetka, teraz piszecie że za jakiś tam czas, pewnie wiosna 2011 r. , wydacie nowy wygląd magazyniu itp. ale panowie przecież skoro coś raz nie wypaliło to już raczej nie wypali, po co się w to dalej bawic?? nie lepiej zająć się podupadającą strona szalikowcy.com która to już tak jest zmasakrowana gorzej od polscykibice.com , teraz już mało kto czyta pisemka drukowane, wszyscy chca miec szybki przekaz info i zaglądają do neta i wiedzą co sie gdzie działo, a czekać miesiąc na gazetke i z niej sie dowiedziec defakto to samo jest bez sensu.szalikowcypl pisze:Oczywiście.
[link]
TMK ma stałą czytelnie, nawet jesli im nakład spada, to nikt ich nie przeskoczy taka jest prawda, na rynek trzeba było wejść kilka lat wczesniej a nie teraz, czemu nie chwalicie się jaki mieliście do tej pory nakład? ile sprzedaliście ? a ile było zwrotów, jeśli nie macie wejść do empików to leżycie, bo tam jest najwięcej czytelników, tak więc moja rada dla was jest taka, zajmijcie się swoim serwisem którym macie w sieci niż kolejną gazetką która pewnie po ponownym debiucie padnie na pysk......
Serwisy kibicowskie to jest przyszłość, teraz wsyztskie gazety sportowe piłka nożna itd. mają swoje witryny i w te właśnie witryny ładują kasę, pozyskują reklamodawców, gazeta powoli jest wypierana z rynku właśnie przez internet, i to jest przyszłość.
-
- Major
Loodowy gwarantuję Ci że nowa alternatywa Szalikowca będzie dla Ciebie wielkim zaskoczeniem.
Łatwo pisać o czymś o czym nie ma się pojęcia od strony technicznej.
Pozdro i cierpliwości.
Łatwo pisać o czymś o czym nie ma się pojęcia od strony technicznej.
Pozdro i cierpliwości.
-
Liczę właśnie na to wielkie zaskoczenie, i czekam z nie cierpliwością, fakt faktem że nie znam się od strony technicznej, ile to pochłania czasu a pewnie wiele, jedno pytanie z kim będziecie współpracować ? chodzi mi o serwisy kibicowskie? czy zakładacie szeroką reklamę na debiut nowego numeru? czy jest to tajemnica.
Moim skromnym zdaniem myślę że powinniście uderzyć do III najbardziej rozpoznawalnych serwisów.
Moim skromnym zdaniem myślę że powinniście uderzyć do III najbardziej rozpoznawalnych serwisów.
-
- Major
Jedna strona medalu to spory hajs, który mają grube szychy, druga to monopolistyczne formy kolportażowe, które gdzieś mają małych wydawców.
[link]
[link]
-
Ja osobiście czekam na nowy numer Szalikowca. Moim zdaniem gazetki są o niebo lepsze niż strony internetowe, na których ciężko znaleźć wartościowe informacje... Pozdrawiam!
-
- Major
Sporo osób pyta się o archiwalne numery Szalikowca.
Na aukcji macie okazję je zakupić.
Link:
[link]
Prace nad nowym Szalikowcem nadal trwają. Być może start kolejnego numeru przedłuży się o pewien okres. Jest to związane ze sprawami technicznymi. Liczymy na wyrozumiałość.
Do niebawem !
Na aukcji macie okazję je zakupić.
Link:
[link]
Prace nad nowym Szalikowcem nadal trwają. Być może start kolejnego numeru przedłuży się o pewien okres. Jest to związane ze sprawami technicznymi. Liczymy na wyrozumiałość.
Do niebawem !
-
No i pomysł umarł śmiercią naturalną ? A szkoda, fajnie się zapowiadało...
-
Nie mów hop koleś.
Ja nadal trzymam kciuki. wiem że czasy cieżkie dla inwestycji ale liczę że w końcu jakaś konkurencja się pojawi
Ja nadal trzymam kciuki. wiem że czasy cieżkie dla inwestycji ale liczę że w końcu jakaś konkurencja się pojawi