Najlepsza marka odzieżowa, kibicowsko-uliczna?
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Najlepsza marka odzieżowa, kibicowsko-uliczna?
a ja mam takie małe pytanko nie z tej beczki... czy sklep TMK ma oryginalne ciuchy Pit Bulla ?? bo nigdzie takich wzorów nie ma... no i jak się spojrzy to gołym okiem widać że to nie gotowy nadruk tylko naniesiony projekt na zdjęcie bluzy...
nie to żebym oskarżał ale chciałbym się dowiedzieć czy ktoś ma i może wrzucić zdjęcie bluzy lub koszulki PB zamówionej z TMK.... dużo osób ma mieszane uczucia właśnie do PB z TMK gdyż nie mają pewności...
Pozdrawiam
nie to żebym oskarżał ale chciałbym się dowiedzieć czy ktoś ma i może wrzucić zdjęcie bluzy lub koszulki PB zamówionej z TMK.... dużo osób ma mieszane uczucia właśnie do PB z TMK gdyż nie mają pewności...
Pozdrawiam
-
TMK ma zdjęcia ze strony sklepu Pit Bull Germany, to nie są ciuchy Pit Bull West Coast, tylko o co chodzi w tym podziale na marki, to już Ci nie powiem.
-
Chodzi o to ,że kiedys tą firme rozkrecało 2 kolesi.I jeden wyjebał do "juesej" i założył West Coast a drugi Germany.I się teraz kłocą kto ma prawo do znaku firmowego i marki.Tak to wygląda.Jak się myle niech ktoś poprawi.
-
Co by nie mówić West Coast robi generalnie dużo lepsze wzory, 90% tych Germany to bym na siebie nie włożył, ale co kto lubi.
-
NOWY ma rację, pisało o tym w jakimś artykule prawdopodobnie w TMK. Pisało tam też, że ktoś w Polsce zaczął robić ciuchy pod tą nazwą. Jak ktoś ma ten artykuł to może sprostuje jak to na prawdę było.
Na stronie sklepu TMK sprzedają ciuchy PB oraz PBWC.
Na stronie sklepu TMK sprzedają ciuchy PB oraz PBWC.
-
Temat mnie zaciekawił więc postanowiłem dodać coś od siebie.
Po pierwsze macie racje pełno normalnych ludzi nie powiązanych z kibicowaniem ani z żadnymi subkulturami jak skin itp. chodzą w "naszych ciuchach". Mnie osobiście się to bardzo nie podoba... wychowałem się w czasach gdzie każdy ubierał się w zależności kim był.. pewne ciuchy kojarzyły się nam z konkretną przynależnością i to było według mnie dobre. Idąc ulicą jak widziałem gościa w polówce lonsa do tego wąskie, podwinięte levis'y i na glanach biała sznuruwa odrazu wiedziałem że jesteśmy po tej samej stronie i nie będzie problemów to samo dotyczyło wrogów już po stylu ubierania ich rozpoznawaliśmy.
Co do samego Lonsa też częściowo się zgadzam firma bardzo staniała i zaczęła robić gorsze rzeczy jakościowo ale zwróćcie uwagę że się firma podzieliła... oprócz tych tanich rzeczy ( sport ) pokazał się także odłam classic no tu przyznacie ceny trochę chore ale podobno jakość dość dobra ... na tej stronce jest cała kolekcja [link] ... A i lons sprzedał częściowo prawa do znaku firmowego włochom i oni też klepią ciuchy pod znakiem lwa ale tam ceny to już nie na kieszeń klasy robotniczej.
I jeszcze wypowiem się na temat pretoriana, firma z mojego miasta i miałem okazje ją poznać.. To żadna firma ani dla kibiców ani dla skinów itp. Właściciel jest wogóle z innej bajki.. gość po asp wpada na pomysł by zacząć rysować wzory na koszulki, drukować je i sprzedawać ... wkońcu dorabia się małej firmy.. najpierw odzież dla ulicy, poźniej w klimacie walk/mma a ostatnio nawet zobaczyłem że robią dla motocyklistów wzory no to tragedia gość szuka pieniedzy gdzie się da
A i thor został sprzedany jakiemuś arabskiemu koncernowi odieżowemu
Mój typ to Dobermans nie widzę go jeszcze na szczęście dużo na ulicy i posiadam trochę ciuchów od nich i bardzo chwale. Na drugim miejscu Merc, Freed czyli angielska klasyka niestety ceny trochę wysokie
Po pierwsze macie racje pełno normalnych ludzi nie powiązanych z kibicowaniem ani z żadnymi subkulturami jak skin itp. chodzą w "naszych ciuchach". Mnie osobiście się to bardzo nie podoba... wychowałem się w czasach gdzie każdy ubierał się w zależności kim był.. pewne ciuchy kojarzyły się nam z konkretną przynależnością i to było według mnie dobre. Idąc ulicą jak widziałem gościa w polówce lonsa do tego wąskie, podwinięte levis'y i na glanach biała sznuruwa odrazu wiedziałem że jesteśmy po tej samej stronie i nie będzie problemów to samo dotyczyło wrogów już po stylu ubierania ich rozpoznawaliśmy.
Co do samego Lonsa też częściowo się zgadzam firma bardzo staniała i zaczęła robić gorsze rzeczy jakościowo ale zwróćcie uwagę że się firma podzieliła... oprócz tych tanich rzeczy ( sport ) pokazał się także odłam classic no tu przyznacie ceny trochę chore ale podobno jakość dość dobra ... na tej stronce jest cała kolekcja [link] ... A i lons sprzedał częściowo prawa do znaku firmowego włochom i oni też klepią ciuchy pod znakiem lwa ale tam ceny to już nie na kieszeń klasy robotniczej.
I jeszcze wypowiem się na temat pretoriana, firma z mojego miasta i miałem okazje ją poznać.. To żadna firma ani dla kibiców ani dla skinów itp. Właściciel jest wogóle z innej bajki.. gość po asp wpada na pomysł by zacząć rysować wzory na koszulki, drukować je i sprzedawać ... wkońcu dorabia się małej firmy.. najpierw odzież dla ulicy, poźniej w klimacie walk/mma a ostatnio nawet zobaczyłem że robią dla motocyklistów wzory no to tragedia gość szuka pieniedzy gdzie się da
A i thor został sprzedany jakiemuś arabskiemu koncernowi odieżowemu
Mój typ to Dobermans nie widzę go jeszcze na szczęście dużo na ulicy i posiadam trochę ciuchów od nich i bardzo chwale. Na drugim miejscu Merc, Freed czyli angielska klasyka niestety ceny trochę wysokie
-
JESTEM RÓWNIE TAKIEGO SAMEGO ZDANIA JAK PRZEDMÓWCA, ŻE EVERLAST OBNIŻYŁ LOTY. WZORY I WYGLĄD OGÓLNY MA BARDZO ŁADNY I CIEKAWY LECZ JAKOŚĆ POZOSTAWIA WIELE DO ŻYCZENIA MATERIAŁ SŁABEJ JAKOŚCI A NADRUKI PO KILKU PRANIACH ZMAZUJĄ SIĘ , BLAKNĄ ITP. !! NIE POLECAM
-
a ja odnośnie ciuchów... u Nas w PL się przyjęło że jak bluza gdzieś jest po 80zł to wszędzie musi być taka cena... i myślą że od razu jakość bluzy będzie kosmiczna... o tuż nie Panowie... kiedyś na pewnym forum zrobiłem sobie doświadczenie i zrobiłem ankietę jaką bluzę by woleli za ok 200zł (bluza taka jak Stoprocent) za 130zł (bluza jak Ofensywa) czy tańszą... Ludzie woleli jak Ofensywa... a jeżeli widzą cenę powyżej 150zł to od razu piszą o to grubo ktoś chce przyciąć... jeżeli ktoś robił bluzy wie że tak nie jest chyba że bierze badziewie reklamowe typu Stedman (o koszulki się nie czepiam lecz o bluzy)... ale jeżeli ktoś zamawia ze szwalni to wie że trzeba brać dosyć spore ilości i cena nie jest taka niska jaka jak się wydaje lecz wtedy mamy dobrą jakość a na to się składa gramatura materiału, krój no i sama dzianina czy jest dobrze wyprodukowana... do tego koszty nadruku/haftu no i do tego złodzieje (czt. zus, podatki itp)... Moim zdaniem najlepsze Polskie marki to Ofensywa, Pretorian i Extreme Adrenaline... Pytacie czemu kibicowską odzież noszą inni?? bo są puści to na pewno ale też dla tego że kibicowskie ciuchy są za tanie!! właściciele firm (z paroma pisałem i współpracowałem) ledwo wiążą koniec z końcem... pytając ich czemu nie podniosą cen odp. mi że i tak narzekają ludziska że drogo... Ale jak kupują bluzy dill gang to nie marudzą a płacą często grupo ponad 200zł...
jaka odpowiedź jest... każdy wie... Polakowi nigdy nie dogodzisz...
jaka odpowiedź jest... każdy wie... Polakowi nigdy nie dogodzisz...
-
Zdecydowanie Ofensywa, potem Doberman's Aggressive, głównie za wysoką jakość tych produktów. Polecam!
-
Stare TS stare Lonsy a teraz Dobermans
SCHLESIEN IST POLEN!!!!
-
Witam
dlaczego nie ujeto firmy PRETORIAN bardzo dbry materiał mam chyba 15 koszulek tej firmi kilka z nich juz kilka lat nosze i nie widać jak narazie konca w przeciwienstwie do zachodnich scierek za które sie placi ponad 100 i sa h*** warte ale jak sie płaci za firme to tak jest , jak dla mnie PRETORIAN NUMER 1
dlaczego nie ujeto firmy PRETORIAN bardzo dbry materiał mam chyba 15 koszulek tej firmi kilka z nich juz kilka lat nosze i nie widać jak narazie konca w przeciwienstwie do zachodnich scierek za które sie placi ponad 100 i sa h*** warte ale jak sie płaci za firme to tak jest , jak dla mnie PRETORIAN NUMER 1
-
Lonsdale or Pretorian
-
może ktoś coś napisać o kurtkach zimowych Dobermans Aggresive ?? jaka jakość itp ??
-
-
Mój głos na Ofensywę. Swoją drogą opowiem krótką historię wracałem z Kalisza, wbijam go pociągu, patrzę wolna miejscówka, siadam, a na przeciw mnie typ w polówce FF... po chwili pytam jakiej ekipie kibicuje, a on na to cooo? a ja no za kim jesteś, a ten znów o co Ci chodzi :) więc zapytałem gdzie zakupiłeś taką polóweczkę, a ten na to że dziewczyna mu prezent sprawiła... wyłożyłem się na plecy :)
-
Może ktoś powiedzieć coś o bluzach Pretoriana i innych jego produktach czy nadruk jest trwały ?
-
1. OneTrueSaxon
2. Hooligan
3. Fred Perry
4. Paul&Shark
5. Thor Steinar
2. Hooligan
3. Fred Perry
4. Paul&Shark
5. Thor Steinar
TYBET JEST SERBSKI
-
Mam sporo ich produktów nadruki nie schodzą,koszulki są w miarę ale bez rewelki po za tym patrz na rozmiarówke kazdego produktu bo jest poprostu zjebana,osobiscie nie polecam,firma ta nie powinna być kojarzona obecnie z kibicami,chcą się tylko sprzedać.Tak jak tam wyżej ktos napisał zgadzam się w 100%,widać często lewaków w tych ciuchach najczęściej ze studiów tatuażu,zresztą zerknijcie na jakąś konwencję tatuażuVerso pisze:Może ktoś powiedzieć coś o bluzach Pretoriana i innych jego produktach czy nadruk jest trwały ?
-
inne - Mentalita' Ultras
Atlas Polskich Kibiców
- czyli zbiór rodzimych ekip od ekstraklapy do super c-klasy , wszystkie dyscypliny !
Na tą chwile ponad 1823 ekip/ek!
https://www.facebook.com/Atlas-Polskich-Kibic%C3%B3w-1736640906378521/?fref=ts
Zapraszam
- czyli zbiór rodzimych ekip od ekstraklapy do super c-klasy , wszystkie dyscypliny !
Na tą chwile ponad 1823 ekip/ek!
https://www.facebook.com/Atlas-Polskich-Kibic%C3%B3w-1736640906378521/?fref=ts
Zapraszam