ŁKS na finiszu rozgrywek zajął niestety 3 miejsce (dwie pierwsze drużyny awansowały). Cała nadzieja w tym, że druga w tabeli Wissa Szczuczyn nie otrzyma licencji (brak odpowiedniego stadionu) lub nastąpią jakieś korzystne dla nas awanse/spadki w wyższych ligach i awans uzyska także 3 drużyna z naszej grupy.Kobierzyn pisze:Jakie ciekawe ekipy awansowały/mogą awansować z 4 ligi:
ŁKS Łomża - Walczy o awans
Komentarze 9 Czerwca
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Komentarze 9 Czerwca
-
Ktoś coś wie na temat wydarzeń w Dębicy na meczu Wisłoka Dębica - Stal Mielec? Ponoć mecz przerwano na 15-20 minut.
-
Stali Mielec w Dębicy autokar + kilka fur Korony opiszą się dokladnie sami i także na temat zajść .
Mam tak samo jak Ty...
-
Grappa pisze:Wisłoka Dębica - Stal Mielec
Czekamy na ulicy przed stadionem na Stal. Przyjechali jednym autokarem jednak na ulicy nie miało prawa do niczego dojść. Wchodzimy na stadion biegniemy pod klatke, Stal momentalnie pali wrotki z sektora wpada psiarnia. Troche zamieszania z psiarnia potem był już spokój.
haha daj spokój, atakujecie jak Stali w klatce jest maks 10 osób bo dopiero wchodzą i psiarnia wypiera jeszcze te 10 osob wiec jak mogli cos zrobic, dobrze ze wyskoczyliscie ale mogliscie poczekac az wsyzscy wejda a nie 1/5 ludzi
-
pokazówka w marnym stylu....
a teraz rozkiminanie na 6 stron było 10 czy 12 w sektorze, dajcie na luz chłopaki szkoda ze spadacie
a teraz rozkiminanie na 6 stron było 10 czy 12 w sektorze, dajcie na luz chłopaki szkoda ze spadacie
-
Korony na tym meczu 27 osob i tyle mozna powiedziec ogolnie folklor jakiego dawno nie widzialem,docieramy na 10min przed koncem pierwszej polowy.
-
co to za akcja Wisłoki?
-
W Dębicy także obecni kibice z Zabrza.
-
W Dębicy ok 150 os Górnika
Wspólny atak na sektor gości , jak widać na tych dwóch zdjęciach żadna policja stali nie wypiera, sami uciekają z sektora .
Po tym walka z policją , kilka osób zawinietych, kilka odbitych .
Po całym zajściu grupa ok 20 osób Górnika wychodzi ze stadionu , idąc miastem natrafia na auta korony , te odjeżdżają nie zatrzymując się , więc kilka kopów leci na auto . akcja przy policji . jednak psy się tym w ogóle nie interesowaly .
Wspólny atak na sektor gości , jak widać na tych dwóch zdjęciach żadna policja stali nie wypiera, sami uciekają z sektora .
Po tym walka z policją , kilka osób zawinietych, kilka odbitych .
Po całym zajściu grupa ok 20 osób Górnika wychodzi ze stadionu , idąc miastem natrafia na auta korony , te odjeżdżają nie zatrzymując się , więc kilka kopów leci na auto . akcja przy policji . jednak psy się tym w ogóle nie interesowaly .
-
Sevi pisze:1.[link]serekwiejski pisze: bo dopiero wchodzą i psiarnia wypiera jeszcze te 10 osob wiec jak mogli cos zrobic
2.[link]
Gdzie ta psiarnia wypiera? Bo ja widze zwijke.
Nie jestem z Wisloki, Stali, Siarki, Korony.
na pierwszym zdjeciu nie , ale na drugim z tego co widze to na sektorze gosci jest wiecej niz 10 osob :) wiec nie pierdolcie farmazonow
"Z Orłem W Koronie Po Prawej Stronie"
"Jestem Polakiem Wiec Mam Obowiązki Polskie"
"Jestem Polakiem Wiec Mam Obowiązki Polskie"
-
Widzac Was zwalniamy jednak wraz z nami zwalnia psiarnia i wychodzi z kabaryn.
Nie jest prawda ze na Wasz widok uciekamy uwierz ze gdyby nie bylo psow i wczesniejszego spisywania podjelibysmy walke z Wami a takto ta akcja byla skazana z gory na porazke i dziwie sie ze krzyczac do Was z aut jaka jest sytuacja Wy dalej usilnie kopaliscie w tyl naszych aut.
Nie jest prawda ze na Wasz widok uciekamy uwierz ze gdyby nie bylo psow i wczesniejszego spisywania podjelibysmy walke z Wami a takto ta akcja byla skazana z gory na porazke i dziwie sie ze krzyczac do Was z aut jaka jest sytuacja Wy dalej usilnie kopaliscie w tyl naszych aut.
-
Dobra akcja Górnika w Dębicy :)
-
podejrzewam ze nie sam Górnik?
-
Fajnie że zarejestrowałeś się tylko po to aby to napisać!Kibicowsko100% pisze:Dobra akcja Górnika w Dębicy :)
Gości w klatce było co najmniej 20.
-
Ja dojrzałem na zdjęciu pół buta na sektorze. Czyli 20 i pół buta :PBAN pisze:Fajnie że zarejestrowałeś się tylko po to aby to napisać!Kibicowsko100% pisze:Dobra akcja Górnika w Dębicy :)
Gości w klatce było co najmniej 20.
-
Teraz będą przez3 strony rozkminy ilu ich było w której sekundzie i ile każdy miał butów ;PP Poprostu było ich mniej zesrali sie i uciekli i tyle . A tłumaczenie się , że policja ich wyparła to jest chyba bezsensu . pozdro
"Niegrzeczni z natury , noszą kaptury ..."
-
Za wklejenie tego powinieneś dostać z miejsca ban! Kogo obchodzą jakieś komentarze ludzi którzy nigdy nie byli na stadionie i notka imbecyla który nie wie nawet co napisałpolakos pisze:[link]
-
jeśli bijesz o to czy była z nami Gieksa to muszę Cie zasmucić, byliśmy sami...kibice.net pisze:podejrzewam ze nie sam Górnik?
-
[link] kto lezy pod murkiem i czy mi sie wydaje czy dostaje przekop?
-
Raport policji po meczu w Dębicy [link]
-
Najlepsze jest to że jedna osoba z KSW przeskoczyła płot klatki i pobiegła za Mielca jednak dalej nie było chętnych wśród Stali do konfrontacji. Ta osoba z KSW została powinięta przez psy bo nie zdązyła wrócić ponownie do grupy.
-
Szkoda,że nie wspomniesz,że gdy ten "kozak" z KSW był w klatce i biegł do Stali to osoby z Mielca będące wcześniej w klatce (17 osób) i reszta mielczan, będąca obok autokary była pałowana przez policję... Akcja dla Was, a głównie dla Torcidy na duży plus,ale nie róbcie szumu,że jeden kibic KSW pogonił całą mielecką eskapadę...
"Wiecznym oszczercom nie wybaczaj swoich łez - nie pozwól Matko, by szargał Cię semicki pies..."
-
Pies, która chwile przed przekopem dostaje potężny cios od jednego z napastników, po tym postanowił go gonić, a jego gonitwa skończyła się tak jak na załączonym obrazku :Dobiektyw79 pisze:[link] kto lezy pod murkiem i czy mi sie wydaje czy dostaje przekop?
https://www.facebook.com/KibicowskieLata90PL/
-
Wszystko OK, ale wyobraź sobie że nie wszyscy robili w tym momencie fotki. Całość zajścia jest nagrana i widać że Mielec nie był wcale wtedy pałowany.R.Marciano pisze:Szkoda,że nie wspomniesz,że gdy ten "kozak" z KSW był w klatce i biegł do Stali to osoby z Mielca będące wcześniej w klatce (17 osób) i reszta mielczan, będąca obok autokary była pałowana przez policję...
-
Do klatki wbiegł jeden z Górnika. I w całym tym zajściu przeważali Zabrzanie. Potwierdzają to nawet kibice KSW będący na meczu. W sumie ostatni mecz w 3 lidze więc można było coś pokazać. Stali się po części dziwie, a po części nie. Dziwie ze względu na to że nie stali w tej klatce bo raczej nic nie dało się tam zrobić. Kto był na stadionie Wisłoki ten wie. Za to wiem że na pewno nie dali by sobie rady z taką chmarą. Czekamy zresztą na relację :)
-
tak tak kreciliscie od strony parkingu i wszystko wiecie...te osoby ktore stały pod autokarem i byly spisywane zostały spałowane i zagazowane za probe biegniecia w strone klatkiBackspace pisze:Wszystko OK, ale wyobraź sobie że nie wszyscy robili w tym momencie fotki. Całość zajścia jest nagrana i widać że Mielec nie był wcale wtedy pałowany.R.Marciano pisze:Szkoda,że nie wspomniesz,że gdy ten "kozak" z KSW był w klatce i biegł do Stali to osoby z Mielca będące wcześniej w klatce (17 osób) i reszta mielczan, będąca obok autokary była pałowana przez policję...
-
Akcja na pewno na plus dla KSW&KSG, ale nie ma co rozkminiać, ile osób ze Stali było wtedy w klatce, czy policja przeszkadzała mielczanom w odpieraniu ataków itd. Na pewno Stal nie miała wiele do powiedzenia, ale nie ma co się oszukiwać - skoro w klatce było ich tak niewiele, to niemożliwe, żeby ochoczo stanęli do walki z taką grupą. Nie będę tutaj wychwalał swoich(tzn. Torcidy) albo jechał po rywalach, bo to nie ma sensu. Wydaje mi się, że każda ekipa w takiej sytuacji cofnęłaby się, bo walcząc z rywalem, który ma taką przewagę liczebną, nie da się nic wskórać.
-
Zgadzam się z Tobą, akcja jak najbardziej dla Was na plus, udanie zakończyliście sezon i wydaje mi się, że dalsza rozkminka jest zbędna. Co do Twojego ostatniego zdania to uważam podobnie, choć z małą różnicą - niewiele ekip postawiłoby się w takich dysproporcjach sił (chodzi mi tu o KSW&KSG będące na murawie i te kilkanaście osób w klatce).Walkafan pisze:Akcja na pewno na plus dla KSW&KSG, ale nie ma co rozkminiać, ile osób ze Stali było wtedy w klatce, czy policja przeszkadzała mielczanom w odpieraniu ataków itd. Na pewno Stal nie miała wiele do powiedzenia, ale nie ma co się oszukiwać - skoro w klatce było ich tak niewiele, to niemożliwe, żeby ochoczo stanęli do walki z taką grupą. Nie będę tutaj wychwalał swoich(tzn. Torcidy) albo jechał po rywalach, bo to nie ma sensu. Wydaje mi się, że każda ekipa w takiej sytuacji cofnęłaby się, bo walcząc z rywalem, który ma taką przewagę liczebną, nie da się nic wskórać.
"Wiecznym oszczercom nie wybaczaj swoich łez - nie pozwól Matko, by szargał Cię semicki pies..."