Najbardziej niebezpieczna dzielnica
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Najbardziej niebezpieczna dzielnica
Prawda jest taka ,że pakt poznański jest fikcją.Ile on przetrwał ? Tydzień?
-
MamoJeszczeGodzinke pisze: A co wy klauzule mieliście w pakcie poznańskim? Przecież dochodziło do akcji ze sprzętem z waszej strony więc o jakim honorze ty p*********.
Ja wiem że lepiej nie wyskakiwać z rękami na sprzęt, ale co wy sobie wyobrażaliście podpisując ten pakt ? Że to wy będziecie ustalać reguły zabawy w mieście bo reszta ekip za wami stanie i kiwnie paluszkiem na oponentów ?
Jeszcze mi napisz że po meczach na SS nie zwiększaliście swoich kolekcji z partyzanta, a jak mowa o konkretnych chłopakach to pryzmat ogólnopolski się włącza .
Nie piszę że z obu stron błoń jest wszystko cacy bo doszło do wielu niepotrzebnych zdarzeń, ale robienie z siebie świętej krowy pryzmatem krakowskiego syfu jest śmieszne w c*** i życze wytrwałości
Kolego radzę doczytać zasady paktu, może wtedy Ci się pojaśni w głowie.
Nikt z nikogo nie robi świętej krowy, typ zapytał co Hutnik na takie akcje a ja podałem fakty - nikogo nie zabiliśmy i nie zamierzamy. Proponuję zakończyć polemikę, bo Wy macie swoje zasady a my swoje - ja nie zamierzam nikogo nawracać.
TYLKO HUTNIK
http://nh2010.pl
http://nh2010.pl
-
Wracając do niebezpiecznych dzielnic a będąc przy Krakowie chciałbym zapytać o dzielnicę Bieżanów.Wiem,że swego czasu krążyło(może nadal krąży) w Waszym mieście takie określenie na temat tej dzielni -"bierz za nóż"?.Zastanawia mnie czy na to powiedzenie miały wpływ animozje na linii TSW-KSC czy od zawsze tam był hardkor ??pozdr.
-
Bieżanów - czeste konfrontacje na lini TSW - KSC liczne przechadzki jednych do drugich (mowa o Prokocimiu sasiadujacym z Bieżanowem). Bieżanów Nowy typowe osiedle wielkoplytowe duzo chlopakow na tzw. deptaku a także wieczorami na klatkach i w okolicach wiezowcow, pod sklepami wiadomo zule. Stary Bieżanów czesc Biezanowa z domkami jednorodzinnymi graniczaca juz z Wieliczka, spokoj , troche zuli ...
"Ta, zaraz ktos jeszcze napisze że u niego na imprezie to kogoś zabili albo rozdupcyli całą chałupę urządzając sobie dziką orgię. Widac kilku internetowych chuliganów na siłe chce pokazac w jakim to oni hardcorowym towarzystwie się nie obracają i jakich to kozackich akcji nie odwalają
"

-
Możliwe że dwa tygodnie bo liga nie grała he he PRAWDĘ PISZESZ pzdrniewinny pisze:Prawda jest taka ,że pakt poznański jest fikcją.Ile on przetrwał ? Tydzień?
-
[link]

"U prząśniczki siedzą jak anioł dzieweczki,przędą sobie, przędą jedwabne niteczki."
Chojeńskie serca biją pod Zegarem!
ŚŻK - Śmierć Żebrackiej Kurwie!
-
W Wrocławiu Najgorsza dzielnica to Trojkat Bermudzki
a W Lublinie
Stare Miasto
Tatary
Ul . Maja i Lubartowska
a W Lublinie
Stare Miasto
Tatary
Ul . Maja i Lubartowska
-
Nie 'Trojkat Bermudzki ' a poprostu trójkąt i na dzień dzisiejszy nie jest już najgorszą dzielnicą we Wrocławiu (według mnie się tam już nic nie dzieje ciekawego, są ciekawsze dzielnice).sebastianWKS&RKS pisze:W Wrocławiu Najgorsza dzielnica to Trojkat Bermudzki
a W Lublinie
Stare Miasto
Tatary
Ul . Maja i Lubartowska
-
To fakt, że TB trochę jedzie na dawnej "sławie", ostatnimi latami jest tam na pewno dużo spokojniej niż to kiedyś było. Poza tym chyba miasto ma jakieś plany rewitalizacji tej dzielnicy;)
Na pewno ciekawie jest na Brochowie, z powodu dużej ilości cyganów. Kumpel mi opowiadał kiedyś historię, jak grając w juniorach mieli mecz właśnie tam. Podobno przed meczem przyszła do nich "opalona" delegacja i powiedzieli, że jak wygrają z miejscowymi to "oni ich potną" czy coś takiego. Mecz skończył się porażką... miejscowych 7:0. Kolega mówił, że cała drużyna łącznie z trenerem musiała się ewakuować z boiska przez ogródki działkowe :D Nie wiem na ile to prawda i czy czegoś mój ziomek nie podkoloryzował, ale chyba coś w tym jest:)
We Wrocławiu nie wiem czy można określić jakąś dzielnicę najbardziej niebezpieczną. Jak się ma pecha to można "wyłapać" w różnych miejscach, nawet koło Rynku gdzie teoretycznie jest monitoring.
Na pewno ciekawie jest na Brochowie, z powodu dużej ilości cyganów. Kumpel mi opowiadał kiedyś historię, jak grając w juniorach mieli mecz właśnie tam. Podobno przed meczem przyszła do nich "opalona" delegacja i powiedzieli, że jak wygrają z miejscowymi to "oni ich potną" czy coś takiego. Mecz skończył się porażką... miejscowych 7:0. Kolega mówił, że cała drużyna łącznie z trenerem musiała się ewakuować z boiska przez ogródki działkowe :D Nie wiem na ile to prawda i czy czegoś mój ziomek nie podkoloryzował, ale chyba coś w tym jest:)
We Wrocławiu nie wiem czy można określić jakąś dzielnicę najbardziej niebezpieczną. Jak się ma pecha to można "wyłapać" w różnych miejscach, nawet koło Rynku gdzie teoretycznie jest monitoring.
?
-
Wczoraj, albo przedwczoraj był artykuł na WP o najgroźniejszych dzielnicach.
Mnie ciekawi Warszawa, domyślam się, że północna Praga, ale które osiedle najgorsze? I jak sprawa wygląda na Saskiej Kepie(południowa Praga)?
Mnie ciekawi Warszawa, domyślam się, że północna Praga, ale które osiedle najgorsze? I jak sprawa wygląda na Saskiej Kepie(południowa Praga)?
To ja, Louis Fernandez SMS Don Juan!
-
Nowy Sacz i Sandecja odcina sie calkowicie od nozownikow krakowskich i nigdy nie tolerowala ani nie bedzie tolerowac sprzetu ani go popierac. Honor i walka na gole piesci to w Saczu sie liczyPeleKSG pisze:Co do Górnego Śląska to było sporo akcji z sprzętem ochłońcie Panowie nie róbmy Krakowa bo źle to się skończy będzie ofiara i zacznie się wojenka a u nas codziennie dochodzi do Starć więc więcej ofiar to pochłonie
95% akcji nie jest opisywane w internecie więc nie bądźcie obiektywni odrazu po przeczytaniu jednego postu Dużo ekip zostawia to dla siebie w swoim środowisku
Kraków już się nie zmieni :(
Ps:Pozdrowienia dla chłopaków z Cracovii którzy świecili nożami na stacji w Nowym Sączu :)