ja j****,to jest ten typek? czy to tylko demot ?wp08 pisze:znalezione w necie
[link]

DERBY ŁODZI
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
Re: DERBY ŁODZI
-
tak to ten typek.wąsaty Janek pisze:ja j****,to jest ten typek? czy to tylko demot ?wp08 pisze:znalezione w necie
[link]
-
Na Naszym forum jest zdjęcie pokazujące wyraźnie że ktoś mu "pomógł" spaść a nie sam zeskoczył.nygusss pisze:tak to ten typek.wąsaty Janek pisze:ja j****,to jest ten typek? czy to tylko demot ?wp08 pisze:znalezione w necie
[link]
-
jego lewa stopa strasznie źle wygląda ale jak ktoś nie myśli to potem są takie skutki jakie są.
a co do samych derbów łodzi ŁKS dobrze sie zaprezentował ale jednak derby bez kibiców gości to gówno nie derby.
a co do samych derbów łodzi ŁKS dobrze sie zaprezentował ale jednak derby bez kibiców gości to gówno nie derby.
-
[link]_.. to ten typ naprawde
-
Po co ktoś wrzuca takie zdjęcie na taką stronę, już na necie pojawiają się brednie że o mało co nie zabiliśmy chłopaka. Jeszcze raz powtarzam że w momencie kiedy skoczył niebyło nikogo przy nim od nas. W jego kierunku biegły trzy, cztery osoby dostał by klapsa ( tak jak to było w przypadku dwóch innych osób) i było by po sprawie.wp08 pisze:znalezione w necie
[link]
-
Cóż, znajdzie się u nas na forum kilku pokemonów którzy bredzą lub pajacują, niemniej jednak znajdzie się też kliku podszywających się pod Widzewiaków wklejających tutaj linki do swojej twórczości. Nie jest to bynajmniej wycieczka personalna.oscar1908 pisze:Zapraszam na forum czerwonych. Posty w 80% niekompetentne. Sory, ale śmieszą zarówno te o rzekomych naszych kompleksach z transparentami ( przypomne co było na jesień - wielki h*j na trybunach Widzewa z hasłem LUBISZ TO SUKO), przez sytuację z tym typem, który spadł z dachu, ganianki przed meczowe, na których niby uciekaliśmy, do typa, który zerwał transparent. Śmiech na sali, żeby rozpowszechniać informacje o naszym czystym eŁKaeSiackim debiliźmie, tylko przez to, że nietrzeźwy koleś wchodząc przez płot zahaczył o transparent i go zerwał. Gratuluję. Pośmiejemy się, gdy wam się coś takiego przydaży, a i tak nie raz już się przydażyło. Najciekawszy fakt odnośnie dopingu, ponieważ ktoś z naszych tłumaczył, że po kilkugodzinnych zajściach na mrozie ludzie nie byli w stanie dać z siebie 100%. Odpowiedź Widzewiaków jednogłośna: przecież zmęczone mogły być najwyżej osoby z H i dlatego nie śpiewały. Więc pytanie nasuwa mi się jedno: Uważacie, że inni kibice z Galery nie brali w tych zajściach udziału, czyżby Galera to jeden wielki piknik oprócz 100 osób? Według propagandy tak jest. Żeby wierzyć w takie coś, trzeba naprawdę mieć niepokolei. Utwierdzajcie się dalej w waszej zmyślonej wiedzy.