KOMENTARZE Ekstraklasa 26-28 lutego

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

mielony

Re: KOMENTARZE Ekstraklasa 26-28 lutego

Post autor: mielony » 02.03.2010, 16:12

obiektyw79 pisze:Dziwicie sie Poloni w ich podejsciu do spraw Legi z it? Jesli tak to obluda z was kipi drodzy uzytkownicy tego forum.Jak by nie patrzec to Warszawa jest miastem derbowym i nikt nigdy w zadnym z takich miast nie bedzie zyczyl rywalowi dobrze.Maja wyjebane na "klopoty" Legii tak jak Legia ma wyjebane na klopoty Poloni...proste.
Druga sprawa to ta niby "solidarnosc" z kibicami spod znaku L.Chcecie wspolnie z Legia walczyc z iti to robcie to ale nie przez modne okrzyki i transy ktorymi potem mozna sie pochwalic na forum ale poprzez ignorowanie tej poronionej spolki.Osobiscie sram na klopoty Legii ktorymi to pol kibicowskiej Polski sie podnieca.Od dziecinstwa nienawidzilem tego klubu podobnie jak calego krakowa i nic tego nie zmieni.Rozczulanie sie nad Legia robi sie smieszne i zenujace.Maja chlopaki problem to niech z nim walcza a nie licza na jakas tam solidarnosc hehe.
Widać że strasznie płytko myślisz, bo jeśli Legia da się stłamsić walterowi i jego szajce to następny w kolejce może być Twój klub. Nie mrugniesz okiem a miejsce na stadionie obok Ciebie zajmie jakiś pajac z kamerą wycelowaną prosto w twarz
[link]

iparts.pl
UN-1946-IA

Post autor: UN-1946-IA » 02.03.2010, 16:15

Tylko Pomka pisze:
Fighting Dragon Tokyo pisze:Proste pytanie, prosta odpowiedź. GKS Jastrzębie odwiesiło działalność?
odpowiedź na to pytanie z innego forum:
Jastrzębiak pisze:Tak Jastrzębska GieKSa Odwiesiła działalność jakieś 3-miesiące temu było już o tym pisane nie raz...
Zdecydowanie za wcześnie. Bo ostatni weekend chwały im nie przyniósł.

Bang

Post autor: Bang » 02.03.2010, 16:42

obiektyw79 pisze:Dziwicie sie Poloni w ich podejsciu do spraw Legi z it? Jesli tak to obluda z was kipi drodzy uzytkownicy tego forum.Jak by nie patrzec to Warszawa jest miastem derbowym i nikt nigdy w zadnym z takich miast nie bedzie zyczyl rywalowi dobrze.Maja wyjebane na "klopoty" Legii tak jak Legia ma wyjebane na klopoty Poloni...proste.
Druga sprawa to ta niby "solidarnosc" z kibicami spod znaku L.Chcecie wspolnie z Legia walczyc z iti to robcie to ale nie przez modne okrzyki i transy ktorymi potem mozna sie pochwalic na forum ale poprzez ignorowanie tej poronionej spolki.Osobiscie sram na klopoty Legii ktorymi to pol kibicowskiej Polski sie podnieca.Od dziecinstwa nienawidzilem tego klubu podobnie jak calego krakowa i nic tego nie zmieni.Rozczulanie sie nad Legia robi sie smieszne i zenujace.Maja chlopaki problem to niech z nim walcza a nie licza na jakas tam solidarnosc hehe.

Popieram tą wypowiedź jak najbardziej!! znam wielu ludzi którzy myślą podobnie, nienawidze Legii i mam ja popierac bez sensu, przypomnijcie sobie jak Cracovia miała wojenke z zarządem było jakieś poparcie czy coś?!nie! więc ogólnie pisząc w ch..u mam ten konflikt i pierd..e to trendy w stylu iti s...j! pozdro charakterni solidarni chuligani :)

asdGrzegorz

Post autor: asdGrzegorz » 02.03.2010, 16:50

Bang pisze:

Popieram tą wypowiedź jak najbardziej!! znam wielu ludzi którzy myślą podobnie, nienawidze Legii i mam ja popierac bez sensu, przypomnijcie sobie jak Cracovia miała wojenke z zarządem było jakieś poparcie czy coś?!nie! więc ogólnie pisząc w ch..u mam ten konflikt i pierd..e to trendy w stylu iti s...j! pozdro charakterni solidarni chuligani :)
Ciekaw jestem jak Ty byś jęczał jakby to Tobie zabrali możliwość na uczęszczanie na mecze swojego ukochanego klubu

obiektywny_

Post autor: obiektywny_ » 02.03.2010, 16:58

j**** klopoty Legii i nie solidaryzowac sie z nia ale wam pomagac zeby stadion (ZUPELNIE NIE POTRZEBNY BO WOGOLE WAS NIE MA TYLE) wam wybudowali. pozdro :) zero szacunku dla `kibicow` Poloni.

PIaste w Lubinie naprawde konkretnie! widac ze stadion przyciaga. Jak dla mnie swietna kolejka, oby tak dalej wszystko sie rozkrecalo :)
Ciekawy jestem, jak by Twoj klub mial takie klopoty co Legia, ze zmieniajac miejsce dostajesz zakaz stadionowy. Dzisiaj Legia, jutry Wy/My! Solidanrnosc jest potrzebna w dzisiejszych czasach, ale co nie ktorym to najlepiej powiedziec "j**** ich klopoty"... Super co nie ktorzy maja poglady, tylko pozazdroscic. Bez odbioru
Philips46 myśl i czytaj uważnie, tak aby zrozumieć sens czyjejś wypowiedzi,zanim napiszesz takiego posta,pozdro

JSC

Post autor: JSC » 02.03.2010, 17:05

Każdy ma swoje zdanie w tym temacie, ja mam podobne jak obiektyw79. Wiele było protestów przeciwko bezprawnemu działaniu zarządów czy władzy i jakoś nikt nie robił z tego ogólnopolskiego protestu, który przybierał formę pokazówki w postaci okrzyków, np. "iti spier..aj" na większości meczów piłki kopanej w tym kraju. Swoją drogą to nic nie daje a może jedynie pogorszyć sytuację
asdGrzegorz pisze: Ciekaw jestem jak Ty byś jęczał jakby to Tobie zabrali możliwość na uczęszczanie na mecze swojego ukochanego klubu
Górnikowi Łęczna zabrali taką możliwość wcześniej i nie słyszałem jakoś żeby cała Polska płakała z tego powodu.
Innymi słowy - protestujcie sobie ile i przeciw czemu chcecie, ale nie napiętnujcie tych którzy mają to gdzieś i nie mają zamiaru walczyć w imię interesu Legii. Bo ja wiem że gdyby mój klub miał protest to Legia zachowałaby się tak jak w sytuacji "walki z chuligaństwem" na stadionie Cracovii - pośmiali się i mieli na to wyjebane.
PS. I nie pierdolcie mi teraz łaskawie że ten protest to nasz wspólny interes, wygodne tłumaczenie.

A w temacie: czy na mecz Piasta w Wodzisławiu będzie można kupić bilety pod stadionem przed meczem?
Obrazek

Yellow Horde

Post autor: Yellow Horde » 02.03.2010, 17:19

Pytanie do Zagłębia Lubin.
Piast napisał w relacji, że w drugiej połowie były bluzgi.
Mam pytanie o atmosferę, bo oddzielał was jeden płot i kilkunastu ochroniarzy.
Wiadomo akcje na stadionie są bardzo przypałowe, jednak niekiedy ciśnienie bierze góre (Korona dymiąca na meczu z Wisłą u siebie).
Zdarza się w Polsce, że koło przyjezdnych gromadzi się ekipa H gospodarzy, ale chyba dużo rzadziej, pare metrów od sektora gości znajduję się młyn gospodarzy.

kamil 6

Post autor: kamil 6 » 02.03.2010, 19:56

Co do meczu Polonia W-Lech P

Parę lat temu o takim meczu można by było napisać tylko tyle że się odbył.
Teraz afera na pięć stron że kibice sobie ubliżali,śmiech na sali;)

obiektyw79

Post autor: obiektyw79 » 03.03.2010, 08:43

kamil 6 pisze:Co do meczu Polonia W-Lech P

Parę lat temu o takim meczu można by było napisać tylko tyle że się odbył.
Teraz afera na pięć stron że kibice sobie ubliżali,śmiech na sali;)
Nie zgodze sie z tym....pare lat temu przy okazji takich meczow mozna bylo napisac bardzo duzo np. o przeganiajacych sie kibicach... palacych sie magazynach...przerwanych meczach...rozwalonych stadionach .Stety albo tez nie chuliganskie eldorado sie skonczylo i to nie przez iti ...Ciupiala czy innych inwestorow tylko przez wolny rynek i samych (nawet tych najbardziej zagorzalych) kibicow.Dzis kibice i kluby staja przed dylematem...albo wprowadzamy jaks tam kulture poparta ciekawymi stadionami oprawami i spiewami w ktore wlacza sie caly stadion takze pikniki i walczymy o mistrzostwo i puchary (patrz Lech) albo nie idziemy w tym kierunku blakajac sie po 2.3.4. ligach wegetujac z miesiac na miesiac.O ile w nizszych ligach mozna jeszcze liczyc na stadionowe atrakcje to juz w klubach z aspiracjami (czyt.ekstrklasa) zdecydaowanie jest to obumierajaca dyscyplina.Wielu z was zarzarcie deklaruje wlke z tymi zmianami nie zauwazajac ze one w duzej mierze juz sa faktem,,,dalismy sobie narzucic karnty imienne...listy imienne gosci...monitoring...zakazy,,nakazy.Stadiony zostaly przejete przez Ultrasow i to jest ich era!!!!

Brylant88

Post autor: Brylant88 » 03.03.2010, 09:42

Podobno na wracającą Jagiellonię z Kielc, czekała pewna koalicja. Jednak po zatrzymaniu pociagu witający rezygnują i do niczego nie dochodzi, prawda to :>

Ckielce

Post autor: Ckielce » 03.03.2010, 11:45

Podobno na wracającą Jagiellonię z Kielc, czekała pewna koalicja. Jednak po zatrzymaniu pociagu witający rezygnują i do niczego nie dochodzi, prawda to :>

podobnież była to grupa 35 osób nie wiem mniej czy wiecej z tego co wiem chyba ulepili bałwana na torach i wtedy wysypał sie jaga w 300 osób i chyba do zadnego starcia nie doszło moze ktos wiecej wie o co chodzi.

JBwhite14

Post autor: JBwhite14 » 03.03.2010, 12:03

Gdzies miedzy Radomiem a Warszawa stala jakas ekipa wygladala na okolo 30 osobowa lecz moglo byc ich wiecej z racji tego iz bylo ciemno. Gdy widzimy ich zatrzymujemy pociag po czym ekipa ta zrywa sie. Jak narazie nikt sie nie przyznaje.

JAGIELLONIA BIALYSTOK

Zablokowany