Komentarze 21-23 Sierpnia 2009
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Komentarze 21-23 Sierpnia 2009
że się zapytam, KSZO taki młyn wystawiło czy ludzie wstali do oprawy?
-
po drodze mieliście tyle starych ścian...Bce_FCM pisze:Aż taki nowiutki to on nie był na zdjęciu tego nie ma ale bardziej na prawo był pokaźnych rozmiarów znaczek Anty WisłaAltruista pisze:może się starzeję, ale malować "niebieskie Mysłowice" na nowiutkim budynku to mnie naprawdę drażni, czekam na wyrok kumatych
-
Jakies zdjecia, nowego grafu jak i tego wspomnianego znaczka? Ogólnie nie ten temat, ale niech mnie dunder swisnie że w Mysłowicach tez sie nas boja i nienawidza. HAHAHABce_FCM pisze:Aż taki nowiutki to on nie był na zdjęciu tego nie ma ale bardziej na prawo był pokaźnych rozmiarów znaczek Anty WisłaAltruista pisze:może się starzeję, ale malować "niebieskie Mysłowice" na nowiutkim budynku to mnie naprawdę drażni, czekam na wyrok kumatych
-
Nie jest to żaden graf tylko napis który powstał na jednym z "c*** wie co to jest" na trasie a4.
foto [link] , na tym zdjeciu nie widac napisu AW.
-
z nami w Lubinie takze auto Elany i 1 osoba z Apatora
wszystim dziekujemy
wszystim dziekujemy

-
Prawda, że Legion Piła walczył z Miedzią ?
Internet Hooligans Group '09
-
Tak 4x4 wygrana Legionu PiłaBobSwagger pisze:Prawda, że Legion Piła walczył z Miedzią ?
We must secure the existence of our people and a future for White Children

-
Legioniści wieszają swastykę w Poznaniu i składają kwiaty powstańcom? dorośnijcie co niektórzy, Ruch robi vlepki "Adolf Hitler KS Ruch" i wiesza flagę o narodzie śląskim? Jagiellonia popsuła wszystko co mogła, bo ktoś na stadionie robił z siebie bohatera wieszając transparent z celtem?
-
siedzę z bku od pewnego czasu, bo mi się przetało chciec słuchac paru "liderów opinii publicznej"
nie widzicie, że skonczyły się czasy kiedy kibic szedł za kibica jak brat za brata, a zaczęły czasy "układów chuligańskich", jest kilka chlubnych wyjątków, więc nie oceniam całośći
nie widzicie, że skonczyły się czasy kiedy kibic szedł za kibica jak brat za brata, a zaczęły czasy "układów chuligańskich", jest kilka chlubnych wyjątków, więc nie oceniam całośći
-
To jest pewnie jeden z zajazdów i ten budynek co na nim znajduje się ten napis to pewnie WC ... dosyć sporo jest tego na trasie Wrocław - Katowice.Siera pisze:Nie jest to żaden graf tylko napis który powstał na jednym z "c*** wie co to jest" na trasie a4.
-
Relacja z wyjazdu Pogoni na Flotę
[link]
[link]
-
Kolejna odsłona klasyfikacji wyjazdowej śląskich kibiców:
[link]
I przy okazji pytanie: ile GKS-u Tychy w Częstochowie?
[link]
I przy okazji pytanie: ile GKS-u Tychy w Częstochowie?
www.referaty14.blogspot.com - prezentacje maturalne!
-
Altruista pisze:Legioniści wieszają swastykę w Poznaniu i składają kwiaty powstańcom? dorośnijcie co niektórzy, Ruch robi vlepki "Adolf Hitler KS Ruch" i wiesza flagę o narodzie śląskim? Jagiellonia popsuła wszystko co mogła, bo ktoś na stadionie robił z siebie bohatera wieszając transparent z celtem?
Wez skoncz szkole zanim sie kolejny raz wypowiesz na ten temat. Swastyke i Krzyz Celtycki wymyslil Hitler lub Mussolini? Co za typ. Jesli nie wiesz co to za symbolika i co ona oznacza to zapytaj sie pani na lekcji historii lub poszukaj na necie.
jak są biali i się z tym utożsamiają to nie dziwię się wcale ze robią sobie krzyże celtyckie
a co do vlepek ADOLF HITLER KS RUCH to może ktoś ją wrzucić?:
a co do vlepek ADOLF HITLER KS RUCH to może ktoś ją wrzucić?:
-
te wlepki Ruchu to juz prawdziwa patologia...flagi z Rudolfem Hessem jednak o nie przebija 

TYBET JEST SERBSKI
-
bo po prostu o tym nie wiedziałem, nie czytałem wtedy legialive, zwracam honor, najwyraźniej ta Legia ma w sobie uczciowośćrossi pisze:Altruista pisze:Legioniści wieszają swastykę w Poznaniu i składają kwiaty powstańcom? dorośnijcie co niektórzy, Ruch robi vlepki "Adolf Hitler KS Ruch" i wiesza flagę o narodzie śląskim? Jagiellonia popsuła wszystko co mogła, bo ktoś na stadionie robił z siebie bohatera wieszając transparent z celtem?
to ze jakis idiota powiesil w Poznaniu swastyke zauwazyles, ale ze Legionisci po chwili ja zerwali juz nie raczysz napisac. Taki przekaz, ogólnik -"Legionisci wieszaja" no ku*** doslownie jak gazeta wyborcza
-
Prawie na każdym stadonie w Polsce jedzenie jest traktowane tylko z przymusu, wyjazd daleki to jednak strata energii i dobrze jest zjeść spaloną starą kiełbaskę na ciepło. Jeśli chodzi o dobre jedzenie to na Miedzi Legnica widziałem jak dotąd najlepszą obsługę dla kibiców gości. Jest specjalny budynek gdzie sprzedają jedzenie, jest takie sobie - bez rewelacji, ale gorszy syf się spotykało na co 2 stadionie. Z tym, że jest też parę stolików gdzie można normanie zjeść, wiadoma sprawa, że jest to mało, ale pierwszy raz się z takim czymś spotkałem.magic1948 pisze:Na Radzionkowie (w tym roku, przed Wielkanocą) byliśmy za sektorem na stadionie a od strony ulicy, za płotem było stoisko i podawano kiełbaski i napoje.VJ pisze:Na zdjęciach z Gdyni widziałem jak przez bramę ewakuacyjną (od strony boiska) podawane jest żarcie. Tak wygląda catering na stadionie Arki? Jest na innych stadionach tak, że żarcie podaje się jak zwierzętom w zoo? Chyba na Polonii Warszawa tak było. Pytam, bo to ciekawy widok.
Najgorzej z dystrybucją jedzenia było według mnie na PP Ruch - Lech na sektorze gości. Jedzenie i napoje podawane przez 1 gościa, napoje się rozlewały, każda kiełbaska była niedopieczona. Strasznie słabe przygotowanie jak na taką ilość gości.
-
Na Podbeskidziu zajebisty catering na sektorze gości był
Kiełbaska,karkówka, kapustka itp