PILNIE POSZUKUJĘ !!!

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
King_Artur_1908y

PILNIE POSZUKUJĘ !!!

Post autor: King_Artur_1908y » 21.01.2009, 23:18

Witam !!! Wielkimi krokami zbliża się lutowy numer TMK, a w nim tak jak po rundzie wiosennej będzie ogólne podsumowanie działalności ponad 150 ekip w naszym kraju. Ogólnie mam już prawie wszystko zrobione. Jednak spokojnie jeszcze mogłoby się w nim znaleźć kilka-kilkanaście innych ekip, które coś tam działały, a nie mam kontaktu, czy też nie mogę nic znaleźć na żadnym forum. Pilnie poszukuję kontaktu z jakimś przedtawicielem następujących ekip: Barycz Milicz, Chojniczanka Chojnice, Sokół Nisko, Pogoń Leżajsk, Kaszubia Kościerzyna, Start Działdowo, Hutnik Warszawa, Pogoń Zduńska Wola, Ceramika Opoczno, MKS Karlino, Błękitni Ropczyce, Unia Wąbrzeźno, Unia Susz, Sparta Szepietowo, KS Śniadowo, Polonia Kępno i ewentualnie z innych mniejszych ekip działających coś na jesień. Maksymalnie do końca tygodnia potrzebowałbym (priv, mail: [email protected]" target="_blank" target="_blank) pełną statystykę wyjazdową (łącznie z zerami i wyjazdami w pucharze Polski), ewentualne liczby na meczach przyjaciół, liczba młyna na meczach u siebie od do z wyszczególnieniem meczu, na którym był najliczniejszy młyn. Jak były jakieś oprawy, to na jakich meczach oraz wszelkie akcje. Pozdrawiam i liczę na spory odzew z tej sprawie.
ps. Proszę się nie wpisywać w tym temacie, jak coś to napisałem: priv albo mail. No chyba, że ktoś chce napisać o działąności swojej ekipy w tym temacie.
ps 2 Temat będę podbijał do końca tygodnia, a jak to będzie możliwe to proszę modów o wywalenie tego tematu po weekendzie
ps 3. W grudniowym TMK podana była prośba o statystyki. Został podany mail. Jednak został on podany źle. Zamiast [email protected]" target="_blank" target="_blank powinno być tak jak wyżej podałem, czyli bez kropki za "art". Tak więc jak ktoś wysyłał wsześniej statystyki na ten podany źle mail, to prosiłbym o podesłanie ich jeszcze raz, ale już na ten dobry.

iparts.pl
King_Artur_1908y

Re: PILNIE POSZUKUJĘ !!!

Post autor: King_Artur_1908y » 22.01.2009, 00:53

Dzięki za przybicie tematu :)

King_Artur_1908y

Post autor: King_Artur_1908y » 22.01.2009, 11:26

Szkoda, że nie można edytować. Do grupy ekip dodanych wyżej proszę jeszcze o info od kogoś z Prochu Pionki...

King_Artur_1908y

Post autor: King_Artur_1908y » 26.01.2009, 13:38

Jeszcze raz dzięki za przybicie tematu, a przede wszystkim dla Tych, którzy odpowiedzieli na moją prośbę. Tak więc wieczorem można ten temat wywalić, lub odkleić.

ODPOWIEDZ